door Jennifer Hoffman

 

www.enlighteninglife.com

 

Het is nu de laatste week van juni en het zal zeker een maand zijn om te onthouden. Deze week zien we planeten direct gaan lopen, en dat zou de energie in je leven in beweging moeten brengen. Op 24 juni hadden we het vierkant van Uranus met Pluto, het eerste van 7 tussen nu en maart 2015. Ja, de komende drie jaar zullen we dit niveau van transformatie ervaren.

Waar moet je meer vreugde, healing, vrede, liefde, zelfbewustzijn, zelfwaarde en dankbaarheid in je leven toelaten? Eens je het verlangen hebt naar verandering, zullen de informatie en de lessen, die je nodig hebt om dit te realiseren, er zijn voor je. En als je dat verlangen nog niet hebt, dan zal ook dat aan je deur worden afgeleverd.

Er is een diep verschil tussen in pijn zijn en er klaar voor zijn om heel te worden. Je kan dit in je leven ervaren, en je kan het zien bij anderen. Wanneer je er klaar voor bent om heel te worden, ben je er ook klaar voor om de pijn los te laten. Maar je bent niet noodzakelijk klaar om heel te worden wanneer je in pijn bent.

Het is tijd om wat we leerden te gaan integreren in ons leven. Op 24 juni werden we ‘herafgesteld’ (verloor je een uur of 2, deed je een dutje of voelde je je heel erg niet verbonden?) en nieuwe paradigma’s zijn nu beschikbaar. Om er toegang toe te hebben, moet je dat integreren en je aflijnen op wat je hebt geleerd, samen met een verlangen naar verandering. Het lijkt heel wat, maar als je ook maar ergens begrijpt waar ik het over heb, dan ben je er al.

Er zijn nog meer ‘beëindigingen’ mogelijk, want zij banen de weg voor een nieuw begin. Besteed dus aandacht aan de beëindigingen die in je leven aan het gebeuren zijn, of je ze wil of niet. We zijn in een periode waarin aflijning heel belangrijk is, en alles dat niet is afgelijnd op je intenties die je voor jezelf hebt gezet, zal uit je leven geduwd worden.

Een van de lessen van deze maand gaat over de moed te vinden om gelukkig te zijn, en dat begint wanneer we ons realiseren dat we ongelukkig zijn. Bewustzijn is het eerste niveau van healing. Kunnen we leren ons healingwerk makkelijk en rustig te doen? Ja, als dat onze keuze is. Deze periode van juli tot september gaat over gelukkig leren zijn. Jouw uitdaging voor deze week is je af te lijnen op genade en gemak, zoek de gebieden waarin je moeiteloosheid en vreugde kan praktizeren.

 

Jennifer Hoffman

vertaling: Fran Tielemans

andere artikelen Jennifer Hoffman op deze site/website Jennifer Hoffman

2 REACTIES

  1. De maand juni heb ik als heel zwaar ervaren.Ik miste aarding als of ik gewoon niet helemaal aanwezig was hier. Nu de planeten Saturnus en Venus weer recht lopen voel ik me opeens weer aanwezig en stabieler.

    • @Sharina,

      Ik ben het met je eens. Het was een vreemde maand. Ook verklaart het waarom ik vorig weekend zo moe was en zo veel heb geslapen. Het hield niet op. ook was ik wat van slag en voelde me alleen en afgesloten en wanhopig. Nu ik dit lees, wordt me veel duidelijk. Dankje!

      Rob

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in