Zoals ik schreef in het energierapport van mei, was het een maand van ontwaking. We kregen vorige maand de volledige omvang te zien van de donkere energie van 3D, toen deze zijn hoogste dichtheid bereikte. Dat had meerdere resultaten, zoals een enorme ontwaking binnen het collectief van de mensheid, en de belangrijke keuzes voor het Licht die werden gemaakt. Juni komt met nog veel meer mogelijkheden en kansen om nog hogere frequenties te bereiken, de koers bij te stellen, nieuwe energiegrenzen aan te geven, en duidelijkheid te krijgen over onze volgende stappen. Gezien de twee eclipsen, een Mercurius-retro en een aantal nieuwe energie aspecten, zal dit een krachtige maand worden voor iedereen die klaar is om een nieuw 5D energieparadigma binnen te stappen.

Mei start met Mercurius op de schaduwgraad van zijn retrograde beweging, die zal duren van 17 juni tot 11 juli. Mercurius zal de retrograde pas helemaal verlaten op 31 juli. Het wordt een krachtige retro-periode met veel karmische boventonen, omdat Mercurius in Kreeft staat, het tegenovergestelde van Steenbok, dat dit jaar al veel aandacht heeft gehad vanwege de conjunctie van Pluto en Saturnus. In Kreeft brengt Mercurius onze karmische cycli, partners en lessen naar voren. Hierbij ligt de nadruk op het smeedden van geheime plannen en bedrog, waar Mercurius om bekend staat, en met name in juli omdat het dan een kwadraat vormt met Pluto en Saturnus.

Wat ik hiermee wil zeggen is dat je wellicht wordt uitgedaagd door je karmische partners die niet willen dat je deze karmische cycli beëindigt. Ze vinden het wel fijn om te leunen op jouw energie en emoties en willen dat je je bezig blijft houden met hun helingscyclus. Wees hier attent op en gebruik de kracht van je intenties om boven het karma uit te stijgen en je te bewegen richting een bevredigender pad. Het thema van juni is een combinatie van heling en het maken van een nieuwe, frisse start, maar alleen als er afsluiting bij komt kijken.

We mogen ons niet alleen op een nieuw pad focussen omdat we de oude zat zijn of omdat we gefrustreerd zijn met ons gebrek aan vooruitgang. We moeten eerst compleet worden met de oude energie voordat we ons richting de nieuwe horizon van mogelijkheden kunnen begeven. Dus niks van dat spieken op de laatste bladzijde van het verhaal omdat we ongeduldig zijn of het werk niet willen doen. Een van de uitdagingen in juni zal zijn om de duisternis te overwinnen die we in de wereld zien en om daarbij niet ons vermogen te verliezen om juist te oordelen of om terug te komen op onze besluiten.Energierapport juni 2020

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Dit kan wel eens moeilijk worden voor degenen onder jullie die zeer empathisch zijn of die sterk worden beïnvloed door de energie om jullie heen. Verzet je tegen de depressie, hopeloosheid, machteloosheid en angst die je wellicht voelt. We kunnen degenen die nu ontwaken veel beter bijstaan door ons licht zo fel te schijnen dat zij er hun weg mee kunnen vinden.

Eén van de lastigste uitdagingen voor genezing waar we nu mee oog in oog staan, is de wetenschap dat we niemand kunnen helen. Het meeste wat we voor iemand kunnen doen, is om ze te bemoedigen zelf hun pad te vinden en hun eigen keuzes te maken. Ook dit maakt deel uit van onze karmische heling en afsluiting.

Ik weet dat het zware tijden zijn, of je nu je baan of bedrijf bent kwijtgeraakt, slachtoffer bent geworden van rellen of vandalisme, of bent getroffen door de enorme verschuivingen en downloads van energie die in mei meedogenloos waren. Ik kan me geen eerdere tijd herinneren waarin ik zoveel dutjes deed, zo moe en uitgeput was, of voelde dat ik zo veel bezig was met wat ik multidimensionaal multitasking noem. Maar in juni krijgen we even pauze, en er staat ons de rest van het jaar nog veel energie uitbreiding te wachten.Een andere grote beweging in juni is de korte uitstap van Saturnus in Waterman, voordat hij in juli weer teruggaat naar Steenbok om zijn grote schoonmaak samen met Pluto af te maken. We kregen een korte pauze van dat zeldzame en krachtige energie aspect, maar moeten nu weer aan de slag en de taak afmaken die ophanden is. Het is iets wat we veel zullen zien in juni: een blik in de toekomst om ons te motiveren en aan te moedigen om onze eigen schoonmaak door te zetten.

Dacht je dat daarmee de karmische lessen wel klaar waren? Die zijn pas net begonnen! De Venus retrograde sinds 13 mei in Tweeling, het teken van karma, zet dat thema verder kracht bij. En de knooppunten van de maan, die zijn gericht op karma en levensdoelen, zijn in mei de as van Tweeling/Boogschutter binnengegaan. Het is de maand voor de evaluatie van karma en voor heling. Of niet, afhankelijk van wat je bereid bent te doen. Zoek naar de karmische kwesties in iedere situatie, en met name in de lastigste situaties.

Focus je op je les, niet op het helen van anderen of het proberen hun pad, gedachten of energie te veranderen. En laten we dat andere belangrijke energie aspect in juni niet negeren: Mars staat in Vissen. Dit is de heerser van het eerste huis (Ram) dat in het twaalfde huis (Vissen) staat. De alfa en omega heeft haar cirkel doorlopen; de voltooiing en afronding die gepaard gaat met echte heling.

Energierapport juni 2020 Mars verbleef langdurig in Vissen in augustus en september van 2003, omdat het toen retrograde was in dat teken. Wat gebeurde er in 2003 dat we nu ook meemaken? De knooppunten van de maan stonden in Tweelingen. We kunnen de aandrijvende energie van Mars gebruiken om de spinnenrag op onze spirituele zolders weg te vegen, omdat Mars vanaf 1 juli Ram in knalt, het teken van zijn huis, om daar de rest van het jaar door te brengen. Denk je dat er misschien wel iets kan gaan gebeuren? Ik denk dat dit de laatste kans is om onze gordels goed te checken en ons klaar te maken voor hoge snelheden. Mars staat in Ram van 1 juli tot 7 januari, 2021. Pfoe, dat wordt me wat!

Ik weet dat het zware tijden zijn, of je nu je baan of bedrijf bent kwijtgeraakt, slachtoffer bent geworden van rellen of vandalisme, of bent getroffen door de enorme verschuivingen en downloads van energie die in mei meedogenloos waren. Ik kan me geen eerdere tijd herinneren waarin ik zoveel dutjes deed, zo moe en uitgeput was, of voelde dat ik zo veel bezig was met wat ik multidimensionaal multitasking noem. Maar in juni krijgen we even pauze, en er staat ons de rest van het jaar nog veel energie uitbreiding te wachten.

Het is tot nu toe een zwaar jaar, maar zoals ik al vaak heb geschreven in mijn jaarlijkse voorspellingen, wordt de tweede helft van 2020 heel anders van de eerste helft. Volgens mij hebben we het moeilijkste deel overleefd en is het nu tijd om te ontspannen, te genieten en onze focus te verschuiven van helen naar persoonlijke voldoening. Weg van proberen anderen te verbeteren en naar het uitbreiden van ons eigen energieveld, en richting de goddelijke harmonie en flow van echt congruent 360° worden. Dit is jouw moment, dus zet je licht aan en straal!

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

1 REACTIE

  1. Heel fijn om te lezen de boodschap van Jennifer Hofman,spannend wat er allemaal aan zit te komen en ja helaas dat ieder zijn eigen rugzak moet legen zonder hulp,maar wel steunend, daar worden we weer verantwoordelijk in ons eigen lessen ter harte te nemen warme gr yolanda

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in