DELEN
gfree

kate spreckleydoor Kate Spreckley , Vertaling door Fran Tielemans

Je hoeft niet exact te weten wat er gebeurt, of waar het naartoe gaat. Je moet wel de mogelijkheden en uitdagingen van het huidige moment erkennen, en ze met moed, vertrouwen en hoop aanvaarden. – Thomas Merton

We leven in heroïsche tijden, tijden die al onze aandacht vragen, want de energieën werken samen om iets heel nieuws en ongeziens in onszelf en onze wereld tot stand te brengen. De individuele verschuivingen en veranderingen poken het vuur aan van onze collectieve transformatie, doen ons allen ontwaken tot een nieuwe visie van een nieuwe wereld. We worden aangespoord om ver voorbij te gaan aan wat vroeger gekend en begrepen werd, om tot volledig bewustzijn te ontwaken en de visie die we hebben over onszelf en onze wereld te veranderen.

De volgende jaren zullen verandering brengen in hoe we ons bewegen en hoe we manifesteren als Spirituele wezens die een menselijk bestaan ervaren. De ruwe energieën van deze tijd voeden de missie van onze Ziel en doen ons ontwaken tot het Goddelijk patroon van energie dat in ieder menselijk wezen bestaat. Elk individu bevat een uniek patroon en ontwerp van energie, dat ontstaat uit het hart van de Spirituele kracht van iemand, een energiepatroon dat je persoonlijke waarheid en integriteit bevat.

De radicaal verschuivende energieën en oprijzende waarheden van deze tijd gidsen je om oude patronen en programma’s los te laten. Ze gidsen je om te herontdekken wie je bent, jezelf heruit te vinden, om exact te zien waaruit je gemaakt bent, en welk potentieel er mogelijk is. Al wat niet langer nodig of vereist is wordt geëlimineerd en opgeruimd, want het oude wordt opengebroken om een nieuw en vruchtbaar landschap te onthullen.

Keukenhof-Nederland

2013 is tot nu toe een energetisch uitputtend jaar geweest, want je werkte hard om te healen, schoon te maken, los te laten en te ontwaken op alle niveaus van je zijn. De laatste maanden heeft al dit innerlijk werk het moeilijk gemaakt om te focussen en ons te concentreren op de kleinste taken. Veel slaap of rust heeft geen soelaas gebracht voor de diepe uitputting die velen gevoeld hebben en nog altijd voelen. Er werd een nieuwe intensiteit gebracht in in je proces van Spirituele groei en ontwikkeling, en de energieën zijn gefocust geweest op het dragen van de schoonmaak en het opruimen van Zielspatronen, de healing van je emoties en de transformatie van je gedachten en overtuigingen.


De wervelende energieën van de laatste maanden hebben een opeenvolging gegeven van periodes van overweldigd worden en perioden van stilte, daar levens vol energetische programmering en patronen worden losgelaten. Een opeenvolging die je aanmoedigt om naar binnen te gaan, om de intensiteit van je proces te ervaren, en dan naar buiten te gaan vanuit de rust van integratie. De innerlijke verschuivingen en transformaties die bij dit proces horen, rimpelen momenteel doorheen de zee van menselijk bewustzijn, om een dieper ontwaken en een diepere verbinding met het Goddelijke te brengen.


Met de Equinox in september begint er een nieuw seizoen van verandering en transformatie, wat een gevoel van hoogdringendheid brengt, en ook een bewustzijn over het belang van deze tijd. De Equinox markeerde een keerpunt van waar je zal beginnen uit te stijgen boven de onzekerheid en verwarring die je kan gevoeld hebben sinds de Zonnewende van december 2012. Alles wat je ervaart is bedoeld om al je menselijke thema’s naar boven te brengen, en elke verschuiving die je ervaart brengt je naar een diepere laag van de thema’s die al schoongemaakt zijn.

gfreeDit proces helpt je met het schoonmaken en heraflijnen van je fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichamen, om het versmelten van je fysieke en spirituele zelf mogelijk te maken. Wanneer deze lichamen werken om zich heraf te lijnen op de binnenkomende energieën, kan het zijn dat je je in verschillende richtingen getrokken voelt. Versterkte gevoelens van emotionele kwetsbaarheid en verhoogd bewustzijn doen zich voor wanneer de dichtheid van je gevoelens, emoties, gedachten en overtuigingen getransformeerd worden door de binnenkomende licht-energieën.


De komende maanden zal er, naarmate je dieper in dit healing-proces beweegt, een toename zijn van beweging van energie, die zich nog zal opbouwen tot uiteindelijk alle mogelijke restanten van puin opgeruimd worden. Alle energetische afval van oude patronen en programmeringen zal zich verder blijven oplossen, om een uiterlijke manifestatie mogelijk te maken van je innerlijke verandering en transformatie.

Er zijn veel manieren waarop dit proces gebeurt, maar je kan er zeker van zijn dat dat wat ontkend, weggeduwd en in de schaduw gehouden werd, naar buiten wordt geduwd. Dit is een gouden kans om jezelf en deze wereld schoon te maken, te zuiveren en te hervormen. De intensiteit van de huidige energieën activeert en versnelt deze grote verschuiving der tijden, om je Spirituele fundering diepgaand te herstellen, zodat je co-creator wordt met het Goddelijke en je alles loslaat wat je groei in de weg staat.


Dat kan een gevoel geven van geen grip meer te hebben op de dingen, want levenservaringen en situaties brengen je op de knieën. Al die momenten breken je open, openen je hart, om te maken dat het licht de diepste, donkerste aspecten van jezelf binnen kan. De sleutel is los te laten, je grip te lossen en je over te geven aan de Goddelijke wil. Wanneer je je overgeeft aan het Goddelijke dat in jou is, ben je in staat om echt in je eigen centrum van persoonlijke kracht en waarheid te stappen.

Je bent in staat om te stoppen met te zijn wat ieder ander mens wil dat je bent, of zegt dat je zou moeten zijn. Je stopt ermee te doen wat anderen verwachten van jou, en je begint het leven te leven waarvoor je bent geboren. Je stopt ermee in je verstand te leven, en vooral: je leert de heiligheid van je hart binnen te gaan, wat je in staat zal stellen de wil om waarachtig te leven in aflijning op je Ziel en Spirit te ontdekken.

Oktober bevat verschillende planetaire triggers die zowel individueel als collectief belangrijke processen en verandering zal versnellen. De Volle Maan Eclips op 18/10 en de Zonne-eclips op 3/11 hebben de kracht om nieuwe groei en bewustzijn te doen ontwaken, en je kan je misschien in de barensweeën voelen van voortdurende schoonmaak.

Maan-eclipsen neigen er specifiek toe om verborgen elementen naar boven te brengen die verder onderzocht dienen te worden. Het zal belangrijk zijn dat je jezelf toestaat om te zijn waar je moet zijn in deze ruimte. Jezelf tijd geven voor verwerking en integratie. Sta toe dat de binnenkomende Goddelijke energieën je zachtjes helpen. Velen zullen de noodzaak voelen om te gaan zitten en zo te blijven, terwijl anderen zachte activiteit nodig hebben om de energie in beweging te houden. Zoek ondersteuning in energieschoonmaak en balancering.

Vertrouw erop dat je bent waar je moet zijn, en eer dit proces, door je angsten aan te pakken en ook je weerstand naar loslaten, overgave en laten gaan. Wees bereid om bewust je oude patronen aan te pakken, specifiek je angsten, want deze patronen loslaten zal maken dat je in de nieuwe energie en frequentie van deze tijd komt.

In deze maand zullen de energievelden van ieder levend wezen herafgelijnd worden op de nieuwe patronen van energie, die in de Aarde geboren zijn. Deze nieuwe energetische structuren in de Aarde ondersteunen het loslaten van oude patronen van onbalans, en zetten nieuwe energie-structuren en patronen neer in de cellen van je wezen.

Op alle niveaus transformeer je het licht van het Goddelijke in fysieke vorm, via je fysieke lichaam, om je fysieke en Spirituele zelf te versmelten. Dit kan geen prettige ervaring zijn, want onbalans en gevoelens van weerstand komen naar boven, om geheald en losgelaten te worden. Door bewust te werken om alle weerstand los te laten, maak je dat de stroom Goddelijke energieën in je fysieke vorm toeneemt. Wanneer de stroom toeneemt, zal er een proces plaatsvinden waarin al je Ziels-ervaringen in je fysieke lichaam worden geïntegreerd.

Door het integreren van alle Ziels-ervaringen, ben je in staat om de patronen en energieën van die ervaringen los te laten in het licht, om je cellulaire structuur te transformeren, en zo regeneratie en diepe healing te brengen. Dit healingproces brengt je fysieke lichaam in aflijning met de Goddelijke licht-energieën en brengt je leven in een hogere energetische frequentie. De geschenken van dit proces zijn een nieuw level van grotere aflijning, harmonie en balans.

In dit proces kan het zijn dat je jezelf wil bevrijden van alle zelf-opgelegde beperkingen, om uit de sjabloon van je oude leven te breken, en onbevreesd in jouw waarheid te staan. Je kan gevraagd worden in de diepten van de Leegte te duiken, om je emoties en onbewuste patronen te omarmen, om je angsten te bekijken, je schaduw te zien, en daardoor de geboorte mogelijk te maken van een uitdrukking van jezelf die vanuit het hart komt.

Diepere levels van bewustzijn zullen beginnen te bloeien, en je beginnen te verbinden met je Spirituele kracht, om zowel collectief als individueel healing te brengen. Het is belangrijk om jezelf eraan te herinneren dat de fysieke werkelijkheid die we bewonen, maar een schaduw is van de grotere werkelijkheid die bestaat, en dat door ontvankelijk te zijn voor deze tijd, en voor de liefde en licht van het Goddelijke in de Leegte, je in staat zal zijn om jouw pure potentieel te grijpen en moeiteloos doorheen alle resterende angsten te gaan, om je ware creatieve essentie te onthullen.
GATEWAY

Zegeningen van Goddelijke genade vloeien in je leven, om beloningen te brengen van grote wijsheid, inzichten, liefde en vreugde. Je bewustzijn is voortdurend aan het uitbreiden voorbij de grenzen van tijd en ruimte, om je het geschenk van bewustzijn van Goddelijke overvloed te brengen, die in je hart ligt. Je vermogen om de liefde van het Goddelijke in fysieke vorm te spiegelen zal een steeds diepere uitwisseling brengen van energie, tussen het Goddelijke en jezelf. Door tijd te nemen om naar binnen te trekken en dit proces te aanvaarden, zal je jezelf toestaan jouw potentieel wakker te maken, tot je grote vreugde, en daardoor de dromen van je hart weer op te rakelen, dromen die Goddelijke licht en liefde in deze wereld brengen.

Gun jezelf een sprankel van een nieuw vuur van creatieve verbeelding, met een visioen van schoonheid in je hart. Aanvaard de geschenken die je aangeboden worden, en oogst het rijpe potentieel dat het leven nu aan jou onthult, en sta toe dat het manifesteert. Blijf verbonden met de natuurlijke wonderen van deze Aarde en al zijn hemelse schoonheid en sta de vruchten van je veranderingen en transformatie toe de macht van je Spirit te onthullen. Verwelkom ze, want je zal in staat zijn om tot een nieuwe uitdrukking van jezelf te komen, en daardoor een meer vervullend leven op alle niveaus te leiden.

Kate Spreckley

www.spiritpathways.co.za

6 REACTIES

 1. Supermooie tekst en onwijs bemoedigend. ‘t Geeft ruimte en rust.

  Alhoewel ik soms ook eventjes niet goed weet wat te doen met het gegeven dat we steeds van alles maar te helen hebben. Ik ben met niets anders bezig en dit soort teksten en deze website is als thuiskomen, maar soms kan ik ook wat moe worden van het gegeven dat we de hele tijd maar moeten helen en genezen. Kunnen we niet ook eens ergens proberen te beginnen met de gedachte dat we misschien al genezen, geheeld zijn, maar het misschien nog niet doorhebben? Want als alles al plaatsgevonden heeft, dan is die genezing en heling dus ook al voltooid.

  Blijven groeien, blijven durven, blijven liefhebben, en beginnen met te wennen aan het idee dat het allemaal al goed is. 🙂

  Liefs, Susanne

 2. wauw, iedere keer als ik weer een nieuwe blog lees, is het of er een sluier van mijn beperkingen wordt genomen. Of mijn ogen opnieuw open gaan en mijn hart opnieuw aangeraakt word door deze prachtige waarheid.
  Inderdaad was 2012 een jaar voor mij van ontwaken in het paranormale, maar daardoor tegen blokkades en twijfels aanlopen.
  Het begin van 2013 begonnen met regressie en 3e oog reiniging en daarmee merkbaar steeds opener staan voor deze andere wereld die zoveel mooier en wezenlijker is.
  En nu weet ik het.
  Weet ik wat mijn doel op aarde is.
  Weet ik dat ik niet alleen ben en gesteund en begeleid word door zuivere wezens die alleen het beste willen voor de mensheid.
  Mijn naam is Petra, ik ben die ik ben.
  Ik mag onvolkomen zijn en fouten maken, want daar leer ik alleen maar van.
  En als deze fouten anderen kwetsen en nadelen zal ik mijn uiterste best doen deze fouten weer goed te maken.
  Nu weet ik wat mijn doel op aarde is, anderen helpen.
  Ook degene die te ver weg lijken om nog ooit geholpen te kunnen worden.

 3. Fijn om het weer eens te lezen, je vergeet zo gauw wat je eigenlijk al lang weet.
  Ik zou wel willen dat er spoedig een einde komt aan die onrustige periode, ik word er zo moe van en soms ook wanhopig.
  Maar ik ga toch maar weer gewoon verder! (terug is geen optie)

 4. Mooie boodschap,helder,hoopvol en bemoedigend!

  Laten we maar vertrouwen op de kracht en de positieve
  energieen in en om ons heen.

  Inderdaad niet altijd gemakkelijk,de angsten,de vermoeidheid.
  Maar nu weet ik dat ik niet de enige ben en in een proces t
  zit.Als persoon en op zielsniveau.

  Niet ertegen moet verzetten,maar aanvaarden,bidden,rust en of meditatie,het toe laten en open mag zijn voor hulp van het Goddelijke.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in