DELEN

door Kate Spreckley

www.spiritpathways.co.za

 

‘Ik ben niet wat er gebeurde met me, ik ben wat ik verkoos te worden.’ – Carl Jung

De energie van de komende twee maanden belooft extreem krachtig te zijn en zal veel transformaties voor ons allen meebrengen. Sinds de equinox in september is de energie intenser geworden met grote ladingen lichtenergie waarin de Aarde baadt. We kunnen verwachten dat de intensiteit verhoogt naarmate de energie door ons heen stroomt, en zo het verleden wegspoelt en een einde maakt aan alle onzekerheid van de laatste tijd. Gevoelens van spanning, druk, uitputting en rugpijn zijn veel voorkomende symptomen, maar gelukkig broedt er onder de oppervlakte een onderliggende opwinding, die nieuwe mogelijkheden en kansen onthult.

Collectief zijn we allemaal in een periode van vernietiging en heropbouw. Het is een intense tijd van snelle verwerking, zuivering en healing waarin uitbreiding, groei, leren en spiritueel ontwaken steeds duidelijker zullen worden. Denk er in deze tijd aan dat je Zielsreis een kronkelende weg is van zelf-ontdekking, transformatie en evolutie. Je zal dan ook gevraagd worden om de structuren en funderingen van je leven diepgaand te onderzoeken, om je angsten te healen en alles los te laten dat je op een of andere manier beperkt. Deze diepe transformaties maken de geheimen van je hart wakker, die je zullen tonen hoe oude patronen op te lossen, onderliggende angsten los te laten en licht te brengen op het pad van je hart.

De komende twee maanden beloven een overvloed aan pure healingsenergie te brengen die je Zielspotentieel ontsluiert, en je helpt bij het opnieuw verbinding maken met de diepste aspecten van jezelf. Wat je gelooft zal vergeleken worden met wat je weet. Alles dat je authenticiteit en vrijheid onderdrukt of beperkt heeft, zal verdwijnen. Alles wat verborgen is geweest, opzijgezet of afgesloten, zal onthuld worden.

Het is belangrijk voor je groei en ontwikkeling, dat je die gebieden in jezelf transformeert die maken dat je vast blijft zitten, die je gebroken of kreupel houden. Het is alleen mogelijk om je angst, pijn en lijden te overwinnen wanneer je bereid bent er naar te kijken en te verlichten wat je in je leven blokkeert.

De energie van oktober en november zal meer van je kwetsuren en emotionele patronen in je bewustzijn brengen. Je zal gevraagd worden om het trauma te bekijken en te healen dat gelinkt is aan deze kwetsuren en patronen. Je zal aangemoedigd worden om je motivering en je diepe bewustzijn te onderzoeken, om te ontdekken waar healing nodig is. Door het onbevreesd onderzoeken van je emotionele, fysieke, mentale en spirituele blokkades zal je in staat zijn om oude vastgeroeste patronen en kwetsuren te verwijderen, en dat zal je de moed geven om de noodzakelijke veranderingen aan te brengen in de diepe structuur van je leven.

Door de energie los te laten die gelinkt is aan deze wonden en patronen, ben je in staat om bewust contact te nemen en opnieuw verbinding te maken met de kracht en het licht van je Goddelijke Ziels Blauwdruk.

Het is je Goddelijke Zielsblauwdruk die de energie bevat van je fysieke, emotionele, mentale, spirituele en Zielsaspecten. Hij is van nature ingebed en ingeprent in de hogere frequenties van je lichtessentie.

Om zich aan te passen aan culturele en sociale normen hebben velen de energie van hun Blauwdruk onderdrukt en ontkend, en dat kan geleid hebben tot het blokkeren van hun energie. In het onderdrukken van deze vitale Blauwdruk heb je jezelf niet alleen vastgezet in steeds terugkerende patronen van denken, voelen en gedrag, maar heb je ook de healingsenergie die in die Blauwdruk zit onderdrukt. Dit heeft geresulteerd in een diepe, innerlijke afscheiding die je steeds maar dezelfde patronen van gedrag, denken en voelen deed herhalen.

Uiteindelijk voel je je helemaal afgekoppeld van je Goddelijke Zelf en vervreemd van de ware kern van je wezen. Dit maakt het heel moeilijk om je creativiteit, maar ook de waarheid, wijsheid en kennis die je in het centrum van je Ziel bezit, te ervaren.

De energieën van de komende twee maanden zullen de energetische structuur van je DNA te vergroten en te activeren, door het vrijgeven van je Goddelijke Ziels Blauwdruk. Deze krachtige energie zal een straal van licht vormen die de energie van je Goddelijke Ziels Blauwdruk zal onthullen en vergroten, en dat zal je cellulaire herinnering en een nieuwe verbinding met de echte kern van je wezen triggeren. Wanneer dit proces zich ontvouwt, zal de energie van je onderdrukte kwetsuren en patronen verdwijnen. Je diepste waarheid zal oprijzen vanuit de diepten van je Spirit, om je zelfbewustzijn uit te breiden en de kracht wakker te maken die je nodig hebt om je verborgen potentieel, gaven en spirituele vermogens los te maken en te activeren. Je zal opnieuw het vermogen krijgen om te vertrouwen op je innerlijke visie, instincten, intuïtie en de kracht die nodig is om moedig actie te ondernemen volgens de leiding die je ontvangt.

Dit kan een uitdagende periode in je leven lijken, maar wanneer je je openstelt voor de krachtige energie van deze tijd, zal je begenadigd worden met diepe inzichten, waardevolle kennis, en de Goddelijke essentie van je ware zelf. Het doel van deze heilige reis is diep Zielswerk af te werken, en dat is cruciaal voor het onthullen van je prachtige Spirit. Wanneer je oprijst boven je oude wonden en patronen, zal je gegidst worden naar de grot van je hart, om de begraven schatten te ontvangen die in de diepe vertrekken van je Spirit aanwezig zijn. Wanneer je je hart en Ziel opent voor de schatten van je eigen bestemming, zal je Goddelijke wijsheid hersteld worden met het vermogen om de funderingen van je leven opnieuw bij te slijpen en te weven.

Plotse veranderingen en nieuwe richtingen zullen verschijnen wanneer je innerlijke waarheid oprijst vanuit de waterige diepten van je Ziel. Denk eraan dat dit een tijd is om je leven te verschuiven, te veranderen en opnieuw af te lijnen op je diepste weten. Een tijd om je angsten in de ogen te kijken, je hart te volgen, je Spirit te openen en onder de oppervlakte en in de duisternis te zoeken naar je licht.

Wanneer je in je Goddelijke Licht kijkt, zend dan gebeden van dankbaarheid naar de Schepper voor het mooie geschenk van het leven en de eeuwige liefde die jou verleend zijn.

 

Kate Spreckley

 

Vert. Fran Tielemans

2 REACTIES

 1. Prachtige en veelbelovende boodschap! Bedankt voor plaatsen.
  Ik kan -net als Annemarie- al wat gaande is (geweest) de afgelopen jaren en vooral de afgelopen maanden goed plaatsen.

  Ik droomde vorige weekend dat ik na een lange fietstocht door het open veld, en alsmaar tegenwind, een brug opgefietst was en het water overgestoken was waarlangs mijn pasd was gegaan. Ik was nu de brug over en op het punt om aan de andere kant van het water naar beneden te gaan, de brug weer af. Eindelijk voor de wind schoot er door mij heen. Ik zag dat ik met grote snelheid naar beneden ging, om mijn nieuwe weg te volgen en even verderop zag ik een V-vormige T-splitsing. Okee, dacht ik, het is dus aan mij hoe lang ik er nog over doe om naar huis te gaan en welke route ik volg. Daarna werd ik wakker.
  Ik ben heel benieuwd welk keuzemoment er gaat komen en welke weg ik ga inslaan….

  Lieve groet, Renée

 2. Dankje wel 🙂

  Dit artikel weergeeft aan mij goed, wat ik meemaak de laatste maand.
  Het voelt of dat er dingen veranderen in mij en mijn leven.
  Of dat het oude niet meer bij me past en het nieuwe zijn intrede doet.
  Ik voel me ook een heel ander persoon 🙂

  Liefs en succes voor een ieder, deze laatste maanden van het jaar 2012!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in