angel-of-hope

door Lorna Byrne

angel_of_hopeLieve vrienden,

toen ik de vorige keer in Amerika was, zag ik de Engel van Hoop in het hoofd-station van Philadelphia. Het kan een vreemde plek lijken om hem te zien, maar ik zie hem overal waar mensen hoop nodig hebben.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

We kwamen de trappen af naar een druk platform, toen het licht leek te veranderen – de lichtjes duistere tunnel waar de treinen wachtten, leek veel lichter te worden, alsof er een groot vuur in de buurt was. Niemand scheen het te zien. De bron van licht was de Engel van Hoop. Hij lijkt altijd op een enorme vlam, en in deze schitterende vlam kon ik een vage figuur zien die op een man leek, en die een toorts droeg, zoals een Olympische vlam. De Engel van Hoop is enorm groot, soms zo groot als een wolkenkrabber, maar hij lijkt in staat te zijn zijn grootte aan te passen aan waar hij is, en wanneer ik hem voor een persoon zie, lijkt hij veel groter dan de persoon, maar niet overdreven. Hier reikte de Engel van Hoop tot aan het plafond van de tunnel.

Naast de Engel van Hoop stond een familie, een moeder en vader met twee kinderen, waarvan één ervan in een kinderwagen. Ze werden omringd door engelen. Een van de engelen keerde zich naar mij en zei me dat ze gingen verhuizen naar een andere stad, zodat hij een job kon hebben. Hij zei ook dat ze heel bang waren om te verhuizen, bezorgd of ze wel de juiste keuze maakten, en bang om een nieuw leven te beginnen.

De Engel van Hoop bewoog en stond voor de man, die de bagage van het gezin op de trein zette. Hij bewoog heel de tijd – ik heb hem nog nooit zien stil staan. Men heeft me al gevraagd hoe hij kon bewegen voor de man die voor de deur van de trein stond, en ik weet niet hoe dat kan. De beste omschrijving die ik kan geven is dat het een beetje als een loopband was op een luchthaven, en die steeds sneller ging, maar in dit geval bewoog de Engel van Hoop in de verkeerde richting, hij bewoog vooruit maar bleef toch altijd op die ene plek.

Hij stond beurtelings voor de man en de vrouw en elk van de kinderen, en keek naar hen. Ik wist dat hij ze vulde met moed voor hun nieuwe leven. De man ging de trein op en nam de baby van de arm van zijn vrouw. De moeder hielp het andere kind op de trein. De deuren sloten zich. Plots was er een lichtflits op de trein, alsof de Engel van Hoop ook was opgestapt. Het duurde maar een seconde, en ik zag de Engel van Hoop niet, alleen het licht.angel-of-hope

Toen ik onze trein naar new York wou nemen op het andere platform, keek ik terug naar de trein die vertrok. Het platform was vol met engelen zonder werk – er waren er wel 20 of 30. ik wist dat ze een teken van hoop waren voor de andere mensen op het platform. Nu ik dit schrijf realiseer ik me dat ik altijd veel meer werkloze engelen zie nadat ik de Engel van Hoop gezien heb, maar die link had ik voordien nog niet gemaakt.

Wanneer de Engel van Hoop verschijnt op een plek, helpt dat een specifiek individu of groep, maar wanneer hij er is, is dat een weldaad voor alle mensen in de buurt. Ik weet dat alle mensen in het station die dag, en in heel Philadelphia moed en hoop in hun leven gevoeld hebben die dag.

De Engel van Hoop zegt me dat Amerika anders is dan alle andere landen die ik ooit heb bezocht. Telkens ik land in Amerika, is het alsof er een poort opent en ik erdoorheen kijk. Het is alsof Amerika de poort naar de toekomst van de mensheid is. Amerika is om een of andere reden de plaats waar beslissingen zullen gemaakt worden die de mensheid zullen beïnvloeden. De Engel van Hoop zegt dat Amerika bedoeld is als baken van hoop voor de wereld.

Je kan me hierover zien praten op :

De engelen zeggen me dat Amerika in de juiste richting gaat om zijn lot te vervullen – niet dat alle beslissingen correct zijn of alle wegen die genomen worden juist zijn, maar dat men over het algemeen in de juiste richting gaat, en daar waar niet het juiste pad begaan wordt, zullen verdere kansen gegeven worden om bij te sturen en een beter pad te kiezen.

De engelen zeggen me dat men zich in Amerika meer dient te ver-enigen. Dat wat men ook doet, of waar men ook woont, men meer bewust moet worden van de diversiteit rondom zich in etnische achtergrond, in overtuigingen en in bezigheden. Het bloeien van Amerika tot zijn volledig potentieel zal het resultaat zijn van het ver-enigen van deze diversiteit tot één natie, als één nieuw ras. Om dit te bereiken dient men die dingen te zoeken die men gemeenschappelijk heeft, in plaats van die waarin men verschilt.

Ieder van ons heeft daarin een rol te spelen. We kunnen beginnen met te glimlachen en hallo te zeggen tegen mensen die je in het verleden als ‘anders’ hebt bestempeld. Je moet meer mensen leren kennen, en daardoor zal je – zo zeggen de engelen – ontdekken dat je veel meer gemeenschappelijk hebt dan je dacht.

Lorna Byrne

www.lornabyrne.com

Vert. Fran Tielemans

Over Lorna Byrne:

Lorna Byrne1 Aartsengel Michael beschermt ons allen Lorna Byrne
Lorna Byrne woont op het Ierse platteland en is weduwe en moeder van 4 kinderen. Toen Lorna jong was dacht iedereen dat zij ‘achterlijk’ was, omdat ze zich niet op de wereld om zich heen scheen te richten. Lorna zelf herinnert zich dat ze behalve mensen en dingen allerlei engelen en geesten zag. Jarenlang ging ze ervan uit dat dat heel gewoon was.  Lorna werd bekend met haar bestseller “Engelen in mijn haar“, over haar jeugd en leven in Ierland
Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

23 REACTIES

 1. Lieve Petra ach kind wij gaan gewoon door hoor. Mijn dochter heeft nu een succes volle web EN een schat van een hond . Voor de rest is ze lief voor haar kleine nichtje en neefje dus we gaan verder en gaan nu weer uit kijken naar de kerstdagen. Voel je niet schuldig lieverd x x jannie

 2. Arme Jannie,
  Vergeef mij alsjeblieft, maar ik heb lang niet durven reageren, bang dat mijn woorden alleen maar nog meer pijn zullen veroorzaken.
  Ik leef mee met jullie pijn en hoop dat op een dag je dochter en jij samen deze vreselijke nare gebeurtenis kunnen verwerken. Weer kunnen lachen en hand in hand naar de toekomst kijken.

 3. Lieve Henriëtte Nu op mijn beurt vliegen de tranen weer in mijn ogen. Ja ik weet in mijn hart dat het goed met het kleine jongetje is .ik heb samen met zijn lieve vader zijn kleertjes aan getrokken daar mijn dochter een zware operatie had gehad . Zo lief alles er op en aan. Toen zijn vader het kindje in zijn grote handen had ( dat leek zo ) daar de baby zo klein was en lieve woordjes fluisterden brak er stilletjes in mij wat hoe wreed en waarom ? Je kan mij duizend dingen uitleggen maar dit …… ! Mijn dochter heeft nu wel een hond hoor waar ze gek mee is maar het is toch compensatie al is het een schat . ik onder houd het grafje mijn dochter kan het niet aan om daar te komen . In doe het met liefde . dat alles een rede heeft het zal wel .onze dochter gaat wel door leuk zaakje gestart en haar man is erg lief voor haar maar in haar ogen mis ik die glans . Dat jij het ook heb meegemaakt maakt dat je het wel snap . Voor een moeder het ergste wat er bestaat . Er zijn er nog meer in onze Fam. Dus wat dat betreft wij hebben ons portie gehad . Ontzettend bedankt voor je lieve inspirerende woorden. ik heb het echt wel een plaatsje gegeven . Maar je zit wel eens te denken en te denken hoe zit alles nou echt in elkaar . En zal aan de engel die mij begeleid om antwoord op vele vragen . En even een kaarsje een mooi vlinder kaarsje bij de foto van het kindje aan steken . Dit rituel doen wij al zo lang het kindje er niet meer is . hij heeft een mooie naam hoor maar vanwegen privacy schrijf ik over kindje . Maar dat snap je wel. Ik zie wel hoe alles verder gaat .wij hebben ook zeker wel mooie dingen op ons pad klein maar fijn . Die koester ik ook wel hoor ….. Onze middelste dochter heeft twee kleintjes . de jongste kreeg vorig jaar een ernstige ziekte .de ziekte van Kawasaki een hele kwaadaardige ziekte . Het scheelden niet veel of hij was er ook niet meer …… Door een wonder is hij beter geworden wel blijft hij onder controle jaren en jaren . ze kunnen bepaalde kwalen daar uit krijgen …… Maar het gaat erg goed het is een heel bijzonder kind heel erg lief . En dat zijn nou de wonderen denk ik . Nogmaals bedankt voor je woorden van hoop we gaan gewoon verder. ik denk dat jij ook een engel bent in het hier en nu x x x liefs Jannie

  • @Jannie, Lieverd hier schieten woorden te kort, dit verdriet moet helen en ik hoop dat jullie allemaal de kracht vinden om hier overheen te komen.

   Liefs

   Elles

   • @elles, lieve elles dank jevoor je bemoedigende woorden . We gaan door en proberen leuke dingen op te pakken . Weet je als je zo eens rond lees heeft zo wat iedereen emotionelen bagage . Zo is het leven . Wat moeten sommige mensen dan wel niet die in een keer hun hele familie kwijt raken . We gaan gewoon door en putten kracht uit mensen zo als jij en Henriëtte x x liefs Jannie

  • @Jannie,

   😉 xxx heel veel liefdeslicht en kracht en ook als je het niet verwacht, ik ben er om te helpen…samen met alle andere Engelen <3 xxx

   dikke knuffel voor jullie allen Henriëtte <3 xxx

  • @Jannie,

   Hoi Jannie, jeetje.. ik ben er stil van.. Wat ontzettend moeilijk en ook ontzettend sterk van je dochter en je schoonzoon en van jou om hier doorheen te moeten gaan. Ik wens jou en je dochter en je schoonzoon heel veel kracht en liefde toe!!

   Dikke zoen en een warme groet,

   Susanne

 4. @Henriëtte, Hoi henriette. Wat heb je dat toch mooi gezegd . Ik vindt het altijd Knap hoor .ik doe het op mijn eigen manier. Wat er in mijn op komt spontaan . er zijn genoeg dingen gebeurd ook laat maar zeggen wonderen . Wat Lorna allemaal heeft meegemaakt is heel bijzonder . ik sta aan het begin wat dat betreft. Ook al ben ik niet zo jong meer . Mijn ontwikkeling heeft een tijdje stilgestaan omdat wij met ons gezin een zware klap te verwerken hebben gehad . Onze eerste kleinkind is te vroeg geboren. onze dochter liet bijna het leven . Nu kan ze geen kindjes meer krijgen wreed . Ik heb gebeden geroepen naar de engelen geen gehoor . Dan denk wel eens waarom . En dan hoeft niemand mij te vertellen dat dat bedoeling is .! Wij zitten met een helen verdrietige dochter en ik denk niet dat het helpt als je zegt dat het kindje bij de engelen is ze vliegt mij aan . Op zo een moment twijfel je sorry

  • @Jannie,

   Ach lieverd toch! ga er bijna van huilen, zo voel ik je pijn

   Je hoeft geen sorry te zeggen omdat jij je pijn uit… het is ook niet zo gemakkelijk te begrijpen allemaal… ik heb er zelf járen aan gewerkt… aan mezelf en samen met de Engelen om al wat is… te begrijpen… ze zijn er voor ons

   Maar lieverdje, ze weten óók hoe moeilijk het kan zijn als je in verdriet—) stilstand blijft hangen om te kunnen ver-werken… is ook niet niks hoor! dus nee, je hoeft geen sorry te zeggen Jannie…. <3 xxx

   Het is een keuze op welke manier je iets wilt geloven…ook moed voor nodig om te vergeven…naar jezelf toe en geen schuld gevoelens gaan kweken… en hoe doe je dat? door dit te willen—) die keuze te maken…verdriet los laten…. en je leven weer op pakken—) kijken naar wat er voor jouw óók belangrijk is… er is ook een vader/man bij betrokken lijkt me? Neem aan dat deze man ook belangrijk voor haar is? en andersom? —-) samen even een weekendje weg…uitwaaien aan de zee… Hoop doet leven… Is er een huisdier? hondje om mee te wandelen? kijk naar andere dingen die óók belangrijk zijn… verwerk het samen… begrijp je lieve Jannie?
   De ziel van het kindje…zou echt niet willen dat jullie hier op aarde kapot gaan van de pijn…. ze ziet jullie liever weer lachen… groet het kindje… koop bloemen en zet ze op de vaas… schrijf een gedichtje… laat los.. anders kan het kindje ook niet verder…. Probeer dat te begrijpen… Hoop doet leven… geeft levenskracht…vergeet alsjeblieft niet dat er méér in het leven is, die ook belangrijk zijn… is er een praat groepje hiervoor bv. of kijk in een kindertehuis… Zij hebben geen papa of mama meer…. Hoop doet leven lieverdje…je hoeft haar niet te vergeten maar laat het verdriet beetje bij beetje los en voeg iets anders toe…

   Hoop…dat ik jullie een beetje kan helpen hiermee… weet je ook ikzelf heb een kindje in de hemel… vele dierbaren

   ik groet ze iedere dag… en draag ze mee in mijn <3 Hart

   Mijn gedachte is dit; Boven bij de Engelen…doen ze zelf het werk van de Engelen…Ze worden als het ware zelf een Engeltje… Ze sturen liefde naar ons toe…steek je handen in de lucht en sta open om te ontvangen…ik doe dat zelf ook…en raak dan ontroerd…tranen van dankbaarheid…omdat ik Weet; ze zijn daar veilig en gelukkig… dat is voor mij genoeg… heb er een positieve en liefdevolle invulling aan gegeven…

   Hoop dat ik je met deze woorden van Hoop…een stukje op weg kon helpen…samen met de lieve grote en kleine Engelen… <3 xxx dikke knuffel van mij voor jullie xxxxx

   liefs, Henriëtte xxx

 5. De verenigde Naties…. de naam hadden ze al… bevrijd hadden ze ook al…nu nog samen voegen tot één….

  dat mogen wij allen… waar ook ter wereld…. wij zijn allen spiegels/voor beelden voor en van elkaar… af spiegelingen..

  De Engelen hebben me jaren geleden hetzelfde gezegd…maar dan persoonlijk; je bent hier om alles samen – te – voegen….
  Zoek naar overeenkomsten, doe het op basis van je gevoel, dan vind je het ook… <3 xxx inderdaad! mooi toch die lieve Engelen…zoveel geduld en liefde voor ons allen…Al je hoeft te doen is vragen… <3 xxx

  Liefs, Henriëtte

 6. Hoi Petra dat is leuk voor je .En wat een ander daar van vindt daar moet je lak aan hebben . DE meeste mensen kunnen dit niet mee maken om dat ze er niet open voor staan . Of er totaal niet in geloven jammer dan voor die genen . ik ben er mee op gegroeid mijn ouders waren al lid van de vereniging harmonia in Amsterdam . dus het was voor mij geen vreemde materie . Door dat je veel op de t v zie en op internet over van alles en nog wat over leven na de dood engelen is er wat wakker gemaakt bij velen die zich er ook in storten en beginnen te roepen ik ben spiritueel . LEuk allemaal maar ik loop er niet mee te koop . Alleen bij gelijk gestemden zo als jij . Wat betreft keurs lijf van ellenden ik heb het ook Géhad en werd er alleen maar sterker van . Ik ben nooit negatief dus . ik heb nooit ruzie met iemand . het leven is te mooi ! Ook mij engel sterkt mij en stuurd mij de juiste kant op . Hoop dat dat jij ook weer mooie dingen gaat mee maken groetjes jannie

 7. Hoi Jannie,
  Nog deze ochtend een prachtig bewijs van de aanwezigheid van de Engelen gehad, maar nu heb ik hun kracht meer als nodig.
  Ik heb een opdracht gekregen en zal daarmee botsen tegen het ongeloof van velen.

  Ik vind het vreselijk dat zoveelmensen gevangen zitten in een keurslijf van ellende, ook ik heb mijn portie narigheid gehad.. Nooit een engel gezien of aangevoeld toen.
  Misschien waren ze er wel, maar er was geen contact.
  nu ik geen Engel nodig heb om mijndagelijkse oven te verbeteren, aar ze zijn er wel. Elfje dag meer!

  • Hoi lieve Sandra en Jannie,
   Dank jullie wel voor jullie vertrouwen mij dit allemaal te vertellen.
   Dat geeft mij het warme gevoel toch niet alleen te zijn in een wereld vol personen die HET niet hebben.
   Hoi Sandra, wat leuk en knap dat je Engelen kunt schilderen.
   Ik denk dat de Engelen graag beeltenissen van zichzelf zien, om zich daarmee steviger te settelen in onze wereld.
   Ik kreeg inderdaad de ingeving te gaan tekenen, maar bloemen en paddenstoelen wil nog wel, een Engel helaas niet.
   wat ik wel heb is de gave om in stof mooie dingen te maken.
   dus ben ik wandkleden met Engelen erop gaan maken.
   Die schenk ik aan personen die nu net geestelijk of lichamelijk een extra steuntje nodig hebben.
   Wat geweldig dat je deze ingeving over je moeder kreeg.
   Helaas niet zo fijn als dat ze zou door leven, maar hopelijk toch genoeg tijd voor een mooi afscheid en aanvaarden van dit samenzijn in het nu.
   Ik wens je veel sterkte met het verwerken van haar verlies.

   Hoe ziet een Engel er uit?
   Ik weet dat ze alle vormen aan kunnen nemen.
   zo zag ik eens een regenboogachtige vorm van energie over mijn muur glijden.
   zo zie ik regelmatig prachtige kleuren die in elkaar overgaan.
   Deze vorm lijkt nog het meeste op het hart van een bloem en kan naar mij toekomen of juist vervagen in de verte.

   De Engel die mij bezocht had een mensvorm.
   Hij leek eigenlijk erg op een jong meisje.

   verder hoor ik vaak een stem mij waarschuwen voor iets of goede raad geven, telepathie dus.
   maar ik heb ook vaak contact met hun in een soort van telepathie die ik alleen als gevoel kan omschrijven.

   de Engelen geven mij vaak ingevingen voor als ik iemand kan helpen of aardig tegen kan zijn.
   De mooiste ingeving is die van een tsjalki.
   Veelmensen hebben last van negatieve aardstraling of entiteiten.
   Zij hebben mij laten zien hoe ik door middelvan de pendel een wapen tegen negatieve invloeden kan maken van stof.
   Wie wil weten hoe, zal ik dit, ( kosteloos,) graag vertellen.

   Hoi Jannie, ook jij bedankt voor het vertellen van je mooie levensverhaal.
   Ik lees al die prachtige blogs over hoe mensen gevraagd wordt om met hun liefdevolle beste krachten de wereld een betere plaats te maken.
   Maar pas nu ik jullie reacties lees weet ik dat er daadwerkelijk zulke goedwillende mensen bestaan en dat geeft me toch wat hoop voor de toekomst.

   Duim of bid voor mij alsjeblieft.
   Met de hulp van de Engelen probeer ik anderen te helpen.
   Maar daarvoor moeten ongelovigen hun goede wil tonen en bereid zijn met wat ik hun vertel, daadwerkelijk aan de slag te gaan.
   En dat is nu net het moeilijkste.
   Mensen die niet in niet in helderziendheid geloven, overtuigen.
   Ik probeer dat te doen, door de beschermengelen en gidsen van deze personen hun toe te spreken en te overtuigen van mijn goede bedoelingen.
   Pff, ik geloof dat nog eerder een betonnen muur van zijn plaats zal verschuiven.
   Zucht.

 8. Hoi Petra,

  Ik heb ook contact met engelen, via kleuren Enzo. ..sinds kort schilder ik ook, en het zijn eigenlijk altijd engelen die ik schilder 😀

  En wat voor mij ook zo bijzonder was, was dat ik 8 maanden geleden om 0.5:55 wakker werd gemaakt Door iets…en in mijn hoofd hoorde ik luid: je moet naar je moeder! Zij is heel ziek……..Zij moet nu naar het ziekenhuis…..:-(
  Dus dat heb ik toen gelijk gedaan…….
  Ze heeft nog 8 maanden geleefd. Is helaas 2 weken geleden overleden..
  Maar wat prachtig toch…..dat ik zo werd gewaarschuwd♥

  Maar wat ik graag wil weten….Hoe ziet een engel er eigenlijk uit…….? Ik heb er helaas nog nooit 1 in het echt gezien….. Ja behalve 1 dan ( ik) haha

  Ik weet dat ze er zijn…krijg de hele dag Door kleine hintjes, en zie de hele dag synchrone cijfers……:-)

  Liefs Sandra

 9. Hoi Petra ik bedoelden op zijn tijd misschien zweverig maar dan weer naar de orde van de dag . En ja fijn voor je dat je via kleuren en telepathie contact maak dat is meer dan menig mens mee maakt .En een engel zal je gerust wel weer zien . Onverwachts of waneer je hulp nodig heb. kijk Lorna is een bijzonder mens ze heeft heel wat moeten door staan . Het zal ook niet altijd makkelijk zijn voor haar om de wereld wakker te moeten schudden van alle dingen die zij ziet gebeuren . Denk je eens Petra hoe vermoeiend en soms beangstigend voor haar . Aan de andere kant weet ze niet beter. Ze moet een zeer sterke vrouw zijn . Ik zie wel wat er nog meer op mijn pad komt. En ga engelen in mijn haar nog weer eens lezen . Wie weet steek ik er nog weer wat van op . Groetjes petra

  • @Jannie, Helemaal mee eens Jannie, ieder mens heeft zijn eigen specifieke gaven en het zal niet eenvoudig zijn voor iemand als Lorna om in 2 werelden te moeten leven, zonder twijfel een sterke vrouw, menigeen zou psychotisch worden, niet iedereen kan dat aan. Zelf heb ik in jaren geleden wildvreemde mensen/kinderen voor mijn geestesoog gezien, van allerlei rassen en culturen, nu heb ik dat niet meer, maar ach, maakt me niet uit.

   • @Elles, Sorry elles ik had jou antwoord over het hoofd gezien . Het is zeker waar dat een ieder mens andere gaven heeft . En met sommige hoef je echt niet blij te zijn .Dit is niet een vrolijk ver haal . Onze jongste dochter kreeg op haar zesde jaar een hele kwaadaardige man bij zich . Ze beschreef hem helemaal een enge verschijning. ik nam het serieus want een kind liegt dat niet hij gaf haar oa de opdracht om een touw om haar nek te doen . En eerlijk je zag de striemen in haar nek . Hulp gezocht Gg z die wisten er geen raad mee naar diverse mediums die het wel eventjes zouden uitbannen veel geld geen resultaat . Toen dacht ik echte waar zijn de engelen . Ze kan zich nu af sluiten . En heeft medicijnen ze is nu 29 en wil nergens mee te maken hebben . Angst denk . Dan kan je maar beter zien wat jij mee maakten Gr. Jannie ps het komt wel weer in je leven hoor als je het toe laat

    • @Jannie, Ik heb persoonlijk geen slechte ervaringen, maar ik ken wel mensen die dat wel hebben en dan kun je er beter voor afsluiten als dat in je mogelijkheden ligt, zoals je dochter dat gedaan heeft. Wees blij om hier en nu te leven en wees goed voor je omgeving, meer kan ik/je als mens niet doen. Sommige mensen worden geroepen voor hogere doelen zoals Lorne, Jozef Rulof, Maarten Luther King etc.

 10. Hoi beste Jannie,
  Neem me niet kwalijk als ik een verkeerde indruk maakte.
  De laatste tijd wordt ik wel degelijk vereerd met contact met Engelen.
  Zo mag ik hun wijze raad horen.
  Alleen verloopt dit door middel van de meest prachtige kleuren en telepathie.
  Maar een Engel zien.
  Dan voel je je een wolf uit Walt Disney tekenfilm.
  En nu verlang ik wanhopig naar nog zo een moment..
  een keertje maar…
  Terwijl anderen elke dag meerdere Engelen zomaar mogen zien.
  Zucht, ja, ik ben jaloers.

  En zweverig zijn?
  Is dat niet heerlijk, zweven op een wolk van grenzeloos vertrouwen in de grenzeloze goedheid van een Engel…

 11. Gelukkig eindelijk weer eens een positief verhaal over Amerika.Net zo goed als een persoon niet alleen een donkere maar ook een lichte kant heeft geld dat ook voor een land

 12. Hallo Petra Lorna is een bijzonder mens haar pad is niet over rozen gegaan . Wat betreft engelen zien . Dat is bijzonder dat je er een Gézien heb . Meestal komen ze via je gevoelens spreken ze via je hart . Als je ergens rustig ga zitten en je vraag wie er bij je is .of je engel is .zal je via je hoofd horen wie het is probeer het maar. Of je wordt een richting opgeduwd om dingen te doen . Iemand die hulp nodig heeft . Of omgekeerd . Je wil het misschien te graag .als je rust zoek komt het van zelf
  Zeker weten . Bij mij is de Aarts engel michael verschenen via mijn gevoelens . Ik moet vertrouwen hebben de engel versterkt mijn vertrouwen etc . Ik was zo getroffen toen dit gebeurden ik was echt blij hier heb ik lang op gewacht . Hij was er wel maar nu was de tijd rijp om zich kenbaar te maken aan mij . Ik heb niet goed genoeg geluisterd . Nu ben ik blij en hoop dat jij ook rustig probeert om alles te over denken en de juiste weg te vinden Gr. Jannie ps ik ben niet zweverig hoor

 13. Dit is een prachtig verhaal, toch ben ik best een beetje jaloers.
  Sommige mensen zien maar om de klipklap engelen.
  Dat is heel normaal voor hun.
  Ook om met hun te spreken.
  Ik heb een keer een Engel gezien en door mijn eigen onzekerheid daar niet goed op gereageerd.
  Nu zie ik er vast nooit meer een.
  Daarnaast is mijn hele gevoel veranderd. Vroeger voelde ik bij oude plaatsen geesten aan. Nu nooit meer.
  Vroeger had ik helderziende dromen. nu nooit meer.
  aan de andere kant is er ook een positieve verandering in het nu.
  Misschien als troost kreeg ik laatst een prachtige roos.
  Die staat nu al meer als twee weken, bijna net zo fris als net geplukt.
  Ik voel me op een weegschaal balanceren.
  Ik verlang naar mijn vroegere contact met entiteiten, toch gebeuren er in het nu ook mooie dingen.

 14. Een mooi verhaal van de engel van hoop . Mijn idee naar wat Lorna vertelden over Amerika kan ik helemaal delen . Ze krijgen volgens mij een tweede kans .ik was een aantal jaren terug in het field museum in Chicago. daar was veel te zien over de indianen cultuur en hoe die om zeep geholpen is . De slavernij etc haar visie dat Amerika de baken voor hoop van de wereld is sta ik volledig achter . We zullen zien de tijd zal het leren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in