Tips om in contact te komen met je engelen
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
Het is niet zo verwonderlijk dat we in de kerstdagen ook een gedachte wijden aan engelen. Waren zij het niet die aan de herders de komst van Gods zoon verkondigden?

White Eagle beschrijft engelen als etherische wezens die een oneindige schoonheid hebben en onmetelijke liefde uitstralen. Ze zijn twee- tot driemaal zo groot als wij, hebben grote ‘vleugels’ en stralende aura’s. Ze stralen grote veervormige pluimen van licht uit, als witte vleugels en brengen vrede en liefde. De lichtstralen komen in cirkels uit het hoofd en geven de indruk van vleugels. Deze vleugels zijn stralen van macht en kracht; ze kunnen je omhullen en beschermen.

Nu het in deze tijd al vroeger donker wordt, is het niet zo ingewikkeld om eens naar de hemel te kijken. Als het onbewolkt is, kunnen we behalve de maan en de planeten myriaden sterren aan de hemel zien; al die centra van licht, centra van spirituele kracht en leven, zoveel meer dan onze aarde. Probeer jezelf eens zo groot te maken zodat het net is of je al die sterren aan kunt raken, probeer je af te stemmen op de wereld buiten jezelf. En is het niet verwonderlijk dat de herders die gewend waren buiten te zijn en zich richtten op de sterren, in de kerstnacht verrast werden door de verschijning van de engelen. Zij brachten een grote boodschap, iets heel belangrijks stond te gebeuren.

Als je contact maakt met de wereld van de engelen, kun je hun zegen ontvangen, zeker in deze tijd rondom de geboorte van de Zoon van God. Onzichtbare gezellen komen in deze tijd heel dicht bij. Laat je niet helemaal opslokken door al de drukte die kerst ook met zich meebrengt. Elk jaar weer wordt het Christuskind geboren in de harten der mensen.

nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

*
Voel de uitstraling van de engelen om ons heen, hun kleur en misschien hun geur. Voel dat deze engelen je met hun vleugels omarmen en zegenen. Blijdschap heerst in de wereld van de geest, blijdschap over de geboorte van de Christus in een mensenhart.

Laten we ons concentreren op de engel van de vrede. Hij straalt een en al liefde uit. Zijn gewaad is zachtblauw met een zweem van roze en zonneschijn, als paarlemoer. Adem zijn invloed in, alles komt tot rust. Wanneer je zijn straling uitademt over de wereld, worden alle emoties tot stilte gebracht en er straalt vrede in de harten der mensen.
Stille nacht….. heilige nacht.

 

 

2 REACTIES

  1. Engelen brengen ons licht en vrede . dit artikel rond de Kerst geschreven en maakt wat in mij wakker . want Ooh wat hou ik van engelen . van mij mogen ze het hele jaar hun licht laten schijnen . Dat doen ze zeker voor alles en iedereen .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie achter
vul je naam in