Home Spiritualiteit De engelen zouden het fijn vinden dat meer mannen hen zouden erkennen...

De engelen zouden het fijn vinden dat meer mannen hen zouden erkennen en om hulp vragen

Engelen

De engelen zouden het fijn vinden dat meer mannen aandacht schenken aan hen en zich ervan bewust worden dat ze ook een beschermengel hebben.. Zoveel mannen die ik ontmoet denken dat engelen dwaas en belachelijk zijn. Dit is gedeeltelijk een weerspiegeling van wat de huidige maatschappij met engelen gedaan heeft. Engelen zijn enorm machtige wezens die, door de geschiedenis heen, zowel gevreesd als vereerd werden, en enorme dingen hebben gedaan. Sommige mensen hebben echter geprobeerd engelen te bagatelliseren, en ze te veranderen in goedlachse geluksbrengers die je aan een parkeerplaats kunnen helpen.

door Lorna Byrne

Ik ben soms ook geshockeerd wanneer mensen engelen verwarren met feeën.

Mannen zijn meer dan vrouwen geneigd om de dingen alleen te doen. Ze willen alle succes aan zichzelf toeschrijven, en erkennen liever niet dat God of zijn engelen ook maar iets te maken kunnen hebben met hun succes. Maar ik weet dat, moesten er maar meer mannen een beetje van hun hoge paard stappen en de engelen om hulp vragen, hun leven zoveel makkelijker zou zijn. Ze zouden hun leven wat positiever en hoopvoller kunnen bekijken, en de wereld zou een betere plek zijn. Mannen zouden sterker zijn en meer in staat zowel zichzelf, de mensen die ze liefhebben als zij die zwakker zijn te helpen.

Een liefdevolle moeder en haar drie kinderen kwamen enkele jaren geleden naar een signeersessie. De moeder vertelde me dat haar man hen naar de stad gebracht had, maar dat hij weigerde om mee te komen en me te ontmoeten. Ze zei dat zij en haar kinderen ontzettend veel hulp en troost haalden uit het besef dat ze een beschermengel hadden, maar dat ze niet in staat was, of nog niet in staat was, om haar man te overtuigen ‘Engelen in mijn haar’ te lezen.

Een uur later ongeveer was ik nog altijd aan het signeren, en vanuit mijn ooghoek zag ik de familie, deze keer met de vader. Hij keek alsof hij daarheen gesleurd was. Ik moest lachen, want hij werd omringd door enorm grote witte engelen, en het leek alsof ze zeker wilden zorgen dat hij niet weg raakte. Ik riep de familie bij mij, en de vrouw vroeg me of ik haar man wou zegenen. Ik deed dat. Hij ging weg, zonder ook maar een blijk van emotie.jouw innerlijk kind

Een jaar later was ik geraakt toen de engelen me hem bij een andere signeersessie aanwezen. Hij was in de rij aan het wachten, uit vrije wil, samen met zijn vrouw. Toen we praatten, vertelde hij me dat hij eindelijk ‘Engelen in mijn haar’ gelezen had, dankte hij me en vertelde me dat zijn leven zoveel ten goede veranderd was. Hij zei dat hij nu een betere echtgenoot en vader was. Hij wist dat hij op elk moment een beschermengel bij zich had, en dat haalde zoveel stress uit zijn leven.

Bij een recente lezing in Zwitserland, brachten de engelen mijn aandacht bij een man van een jaar of veertig, die in het publiek zat. De engelen vertelden me dat hij daar niet was omdat hij geloofde in engelen; hij was daar omdat hij zo kwaad was op me. Ik haalde zijn leven overhoop, zelfs al wist ik het niet. Hij en zijn vriendin hadden ruzie gemaakt over haar geloof in engelen. Hij had haar en haar geloof uitgelachen, en zij was naar buiten gestormd. De engelen vertelden me dat hij daar alleen was, zonder dat zij het wist (zij was er niet).

Hij wou bewijzen dat ik een kwakzalver was, en zo het geloof in engelen van zijn vriendin en mij stuk maken. Het anderhalve uur dat de lezing duurde, lichtten de engelen hem af en toe op, zodat ik hem beter kon zien. Ze vertelden me dat hij een heel goede job had, maar dat hij soms echt onfair was met mensen die voor hem werkten, door hen te tiranniseren, en hen geen erkenning te geven of te zeggen dat ze het goed deden.

Toen het publiek mocht vragen stellen, lachte een van de engelen die bij hem was breed, en zei: ‘Hij is milder aan het worden!’.

Toen de zegening begon kon ik hem niet zien, en ik dacht dat hij geen zegening zou komen halen. Ik was toch verrast, toen ik hem aan het einde van de rij zag. Hij zei me zachtjes: ‘Ik was echt cynisch toen ik naar hier kwam, maar wat je gezegd hebt heeft me voor de eerste keer naar mezelf doen kijken, en ik hou niet echt van wat ik zie.’

Ik glimlachte naar hem, want we hadden niet de tijd om meer te zeggen. Ik begon hem te zegenen en hij zei: ‘Ik verdien geen zegening’. Ik glimlachte opnieuw en antwoordde dat ik hem toch zou zegenen. Ik heb geen idee hoe het met hem gaat, maar ik hoop dat hij nog altijd de mogelijkheid overweegt dat engelen echt zijn en dat hij een beschermengel heeft die hem kan helpen, moest hij hem maar toelaten. Als hij dat doet, zal hij ontdekken dat zijn leven makkelijker wordt.

Ik zou vrouwen die dit artikel lezen willen vragen om de mannen in hun leven te helpen erkennen dat ze een beschermengel hebben, en om de deur naar deze mogelijkheid toe niet gesloten te houden.

Ik zou tegen alle mannen die dit lezen willen zeggen: goed gedaan. Laat, wanneer dat past, anderen weten dat je gelooft in engelen en vertel het hen wanneer je zelf ervaren hebt dat engelen je geholpen hebben in je leven.

Zegeningen voor jullie allen

Lorna

Over Lorna Byrne:

Lorna Byrne1 Aartsengel Michael beschermt ons allen Lorna Byrne
Lorna Byrne woont op het Ierse platteland en is weduwe en moeder van 4 kinderen. Toen Lorna jong was dacht iedereen dat zij ‘achterlijk’ was, omdat ze zich niet op de wereld om zich heen scheen te richten. Lorna zelf herinnert zich dat ze behalve mensen en dingen allerlei engelen en geesten zag. Jarenlang ging ze ervan uit dat dat heel gewoon was.  Lorna werd bekend met haar bestseller “Engelen in mijn haar“, over haar jeugd en leven in Ierland

26 REACTIES

 1. Ik heb het boek engelen in mijn haar gelezen . en mijn gevoel vertelden mij dat ik te maken had met een lief , eerlijk mens met veel mededogen en liefde in zich . of mannen nou wel of niet in engele geloven maakt mij weinig uit . voor mij is zij speciaal .

 2. zojuist heb ik het mooie verhaal van Lorna Byrne gelezen, ook heb ik al jullie reacties hierop gelezen. Ze zijn allen waar. ieder verteld Zijn eigen waarheid, op Zijn eigen manier, waardoor er een compleet nieuw woordenboek ontstaat. een woordenboek van Liefdeslicht, zo noem ik het. Het is een waardevol woordenboek, die gevoelens bevat,in woorden uitgedrukt. Het is een soort van kunstwerk, de kunst om te begrijpen wat je voelt, ingegeven door je Zijn, vertaald in woorden, die zinnen worden. de zin van het leven uitgedrukt door het Zijn. Het Zijn in een menselijk lichaam, via het hart Zijn weg vindt, het wordt verlicht, Liefdeslicht,totdat alle cellen Zijn, Zijn licht gecombineerd met Liefde, Liefdeslicht is geworden, zodat we weer geworden zijn, wie we werkelijk Zijn. Menselijke lichtwezens. Die overal vandaan komen, om te helpen, samen met de Engelen, met gods Engelen, met alle Liefdeslichtwezens die allen een steentje bijdragen, ieder op hun eigen manier, samen één. Het enige wat wij hoeven te doen, is dit alles te accepteren en te Zijn, toe te laten wie we werkelijk Zijn, open je hart, voel wat er wordt bedoelt, accepteer het als je eigen waarheid, dat maakt ieder van ons zo uniek in het eigen Zijn. en door de nieuwe woordenboek die nu aan het onstaan is, creëren we allen tesamen een nieuwe wereld hier op onze en met onze moeder Aarde met onze eigen liefdeslicht. het is een mooie wereld aan het worden, ik zie het, voel het en weet het en ik dank al wat is, voor het steentje wat daaraan wordt bijgedragen.Dit is mijn manier om te zeggen wat ik voel, in mijn hart, van top tot teen, gelukkig! Schitterend van Geluk ben ik dankbaar…voor al wat ik mag ontvangen, dat Zijn de zegeningen…tel je zegeningen, maak ze groter en ben je gewoon wie je bent, met heel je wezen, met heel je Zijn, dan wordt je weer, die je altijd al was en bent en altijd zult Zijn. Samen één.

  Liefs, Henriëtte

  • @Henriëtte, Ik lees zojuist jou reactie en hier word ik ook heel blij van….
   Heb het met een glimlach gelezen en een traantje biggelde langs mijn wang.

   liefs en een dikke knuffel sabine

 3. Je verwarmd echt mijn hart! En ach ja achter elke sterke man staat een vrouw en aan elke mooie vrouw is een man voorafgegaan en visa versa 🙂 Willen we naar mijn gevoel echt vooruit komen dan is het tijd om als man en vrouw echt samen het leiderschap op te nemen, Zo en alleen zo, gaan de stromen weer in evenwicht komen en zal er met zorg weer gestuurd worden en gestuurd met zorg. 🙂 Mooi he!

 4. Mij ideaalbeeld is dat we de mensheid mogen vertellen dat we allemaal in staat zijn om van onszelf te houden, onszelf te genezen en onszelf ‘gezegend te voelen’.
  De geaccepteerde waarheid is echter, dat zolang de energie van geld nog een te grote rol speelt, zelfs binnen de Lichtwereld nog therapeuten, mediums en lichtwerkers zijn, die maar graag wat roepen tegen de ‘onwetende’, zolang er maar voor betaalt wordt.

  En ook dat is dan weer ieders leerproces, totdat het grote ontwaken werkelijk is doorgedrongen.
  Ik kan niet wachten… dus ik ben vast begonnen met de energie van de nieuwe wereld; Liefde, Licht en Eenheid en vooral GEEN copyright onder de boodschappen die ik vanuit Liefde en Licht verspreid.
  Hartegroet,
  John

  Wat is dit een mooi stukje in je reactie! ben het volledig met je eens!

  Mooi!!
  Pas als we echt gaan verbinden met het innerlijke kind in ons hart kunnen we het echt gaan overgieten met liefde. Vertrouwen 88

  Dit ben ik aan het proberen, en goed naar men intuïtie luisteren probeer ik ook, vaak heb ik als ik informatie lees dat het voelt alsof het al in me zit en ik het weet, maar dat ik me daar nog van bewust moet worden

  • Het is niet makkelijk, de energie is al sinds mensenhuigenis de aarde in gekanaliseerd, dit omdat we de waarheid buiten onszelf en de aarde gingen zoeken. Dit was niet iets slecht, of verkeerd, gewoon een beweging in een enkele richting. Deze beweging van eenzijdige energie aarde inwaarts maakt haar ziek. Het vult haar op tot op een punt dat de polen gaan verschuiven om een natuurlijk evenwicht te houden. Je zou kunnen zeggen dat universele wet van geven en nemen verstoord is. Maar net zo als het hart van een foetus begint te kloppen als we onze energie gedraaid laten bewegen 8, zo zoekt de aarde naar nieuwe polen om de energie die via, dogma’s van de kerk, maar ook de piramides en krachtplaatsen als Peru en vele anderen heel hard geconcentreerd en continu in haar gegoten wordt er terug uit te laten. De mensheid heeft zonder het te weten door zich steeds naar de vader in de hemel te richten op krachtplaatsen sterke geometrische vormen neergezet, maar eigenlijk in de omgekeerde richting. Wil de mens overvloed, dan moet hij zijn energie eerst naar moeder aarde sturen zodat zij die in overvloed en via de hemel weer op aarde kan storten. Dit wordt gesymboliseerd door de 8. Eigenlijk zou je dit kunnen zien als het ondersteboven bouwen van de pyramides. Indien je je energie, niet alleen rechtlijnig stuurt via je hoofd, maar ook in alle richtingen er aan vastdraaid via je gevoel herstel je de balans in je eigen energiesysteem. Zo niet stapel je de energie zo hard op dat ze het systeem kortsluit. Ik kan het allemaal heel wetenschappelijk met polen en fibernacci uitleggen, maar dat brengt ons te ver. Ik denk dat diegene voor wie het belangrijk is dit al voloende resoneert.
   Wat je als man kan proberen te doen, is, je rechtlijnige energiestroom neerwaarts en opwaarts voorstellen door je chacrasysteem. Dat is jullie natuurlijke frequentie. Om liefde in jullie systeem te verbinden, moet je focussen op je hart. Maar niet gericht met je verstand, want dan plaats je de pyramides omgekeerd, maar gefocusd via je gevoel. Je kan dan je hart in los van de rechtlijnige stroom van partikels doorheen je chacras. Indien je via je gevoel, dus niet via je hoofd met je hart verbind, kan je het vullen met liefde. Het gevoel dat je dan zal krijgen kan in het begin, wat verwarrend zijn. Het voelt ongeveer of een slang zich vanuit je hart je rechtlijnige energiestroom naar onderen toe, naar je buik gaat uit elkaar trekken. Het draait. Als je dan stapt dan voel je je in het begin mogelijk ook best misselijk en zeeziek. Omdat dit echt een slinger in beweging zet. Maar dat gevoel is enkel gewenning. Indien het gevoel te overweldigend wordt kan je je beide handpalmen op elkaar drukken om het evenwicht te bewaren. Dat wordt gesymboliseerd door het slangenhoofd. Wat het eigenlijk in beweging zet is het evenwicht tussen de pulsen gestuurd door je linker en je rechter hersenhelft. Voor de hele gevoelige maar beheerste onder ons, bvb reikimasters. Zij kunnen de energie in hun centra en hun hart tussen hun handen leren controleren. Indien je het dan vertraagt tot het bijna niet meer beweegt dan kan je het voelen kloppen in je hersenen, afwisselend links en rechts. Ook gekend als het klopppen van je hart. Je linker hersenhelft kan je voelen kloppen in je linkerhand en visa versa. De energie kruist niet maar maakt een lus, die lijkt op de buitenvorm van een bloedplaatje. Indien je tussen je hart en je hersenen evenwicht bereikt, (speel met het gevoel in je handen, het is je leiding, niet je hoofd, Is dat niet de basis van reiki? Maar gef het niet weg (rechtlijnig met de beste bedoeling, stuur het naar jezelf door je handen op elkaar te richten) gaat het misselijke en draaierige gevoel weer over.

   Dank je voor de duw in de rug, ik had hem even nodig. 8 Ik ben bij je

   • Ik hoop dat je het wat snapt, dit is niet mijn taal. Ik voel alleen, woorden zijn moeilijk dus lees door mogelijke interferenties door aub. 🙂

    • @Love,
     Lieve Love, ik ben mezelf even heerlijk aan het bijlezen, “stuit” ik op dit artikel en o.a. deze reactie van jou. Dit is een stukje meesterwerk van een hoge orde wat jij hier plaatst. Diepe bewondering en respect hiervoor op allerlei fronten. Fascinerend mooi!
     Liefs en warme knuffel, Mirjam

 5. heey Capucine,

  Het was het artikel van Jennifer Hofmann.
  Spiritueel of materieel.
  Ga naar beneden en dan is het geloof ik 3 dagen ouder(terug,

  liefs sabine

 6. Hallo, ik heb paar dagen gereageerd op een artikel maar ik weet nieter welke en ik vind ‘t niet terug, er waren reacties maar heb ze niet kunnen lezen…

  Ik dacht dat ik een email ging ontvangen, maar heb vergeten aanvinken :s
  Kan iemand me zeggen hoe ik ‘ terug kan vinden?

  Alvast bedankt!

  (deze site is TOP)

 7. Hallo,

  Ik zie het woord zegening staan en vraag me eigenlijk af wat het woord betekend en hoe Lorna het gebruikt. Bij het woord zegening krijg ik een beetje irritatie gevoel. Gelijk zie ik de zegeningen die ze wel eens in Amerika in de kerken geven waarbij mensen schudden en flauw vallen alsof ze een epileptische aanval krijgen. Oke ik dwaal af.

  Wat me eigenlijk stoort is dat er 1 persoon (Lorna) zegeningen geeft aan anderen. Waarbij ik het gevoel krijg dat anderen hierin weer afhankelijk worden gesteld om een zegening te ontvangen van de persoon met ‘de’ gave. Zegen jezelf zou ik zeggen.

  correct me if i’am wrong

  • @rob, Ik voel wat je bedoelt Rob.
   Ik kan niet namens Lorna spreken, maar wel een algemene visie geven op het woordgebruik van ‘zegeningen’… Anderen noemen dat dan weer inwijdingen, of initiaties.
   Letterlijk vertaald zou het gaan om een “blessing”? en deze komen van de Engelen zelf.

   Bij het woord zegeningen zie ik zelf ook al de ‘priester’ voor me staan, en roept het weerstand op… Maar dat is mijn stuk waar ik aan mag werken.
   Echter wanneer wij iets doorgeven aan een ander zijn we slechts een kanaal, niet de meester, de priester of de goeroe. Nee, simpelweg een open kanaal, waardoor we de energie mogen laten stromen. In de eerste plaats voor jezelf, en we trachten anderen dat ook aan te leren.

   Helaas is het zo dat veel mensen/zielen nog altijd de “redding” buiten zichzelf te zoeken, omdat vele zo geconditioneerd door de (voormalige) Christelijke Heersers, Priesters, etc. die de mens hebben ‘wijs gemaakt’ dat we zondaars zijn.
   Toen de kerk haar macht begon te verliezen, merkten we nog wel de conditioneringen. De mens zocht “redding” (genezing) bij de dokter, en weer later ontstond het therapeuten-syndroom… de mens stapt massaal naar alternatief genezers, therapeuten en ook mediums en paragnosten worden massaal bezocht.
   Mijn visie zit ‘m in het verkeerd gebruik van “de gave”, zoals je zelf al schrijft in jouw reactie.
   Mijn persoonlijke waarheid is dat “gaves” niet bestaan. Er is geen “X-factor Jury”, of een verheven Henk-Jan Smits, Patricia Paaij of Gordon in het Universum die heeft bepaald dat sommigen iets meer mogen zien, anderen iets meer mogen voelen, of weten… Nee, het zijn talenten, vaardigheden en eigenschappen die we allemaal bezitten, maar we maken er zo weinig gebruik van.

   Mij ideaalbeeld is dat we de mensheid mogen vertellen dat we allemaal in staat zijn om van onszelf te houden, onszelf te genezen en onszelf ‘gezegend te voelen’.
   De geaccepteerde waarheid is echter, dat zolang de energie van geld nog een te grote rol speelt, zelfs binnen de Lichtwereld nog therapeuten, mediums en lichtwerkers zijn, die maar graag wat roepen tegen de ‘onwetende’, zolang er maar voor betaalt wordt.

   En ook dat is dan weer ieders leerproces, totdat het grote ontwaken werkelijk is doorgedrongen.
   Ik kan niet wachten… dus ik ben vast begonnen met de energie van de nieuwe wereld; Liefde, Licht en Eenheid en vooral GEEN copyright onder de boodschappen die ik vanuit Liefde en Licht verspreid.
   Hartegroet,
   John

 8. Lieve Engelentherapie Benelux,

  Kijk eens of je door je feiten heen enkel naar je gevoel kan kijken. Lukt je dat?

  Heel veel liefs

 9. Goedemorgen Lezers,
  Wat een vreemd artikel??? Heeft Lorna nog niet helemaal begrepen dat wij ZIELEN zijn die een menselijk lichaam hebben uitgekozen, soms mannelijk en soms vrouwelijk?

  Als oprichter en grondlegger van Engelentherapie Benelux merk juist dat men erg geshockeerd is als ik de telefoon aanneem en ze horen dan ineens een mannenstem…
  Naar mijn idee is het de belevingswereld van Lorna, of trekt ze gewoon meer vrouwelijke zielen aan?
  Misschien is haar boek wel erg gericht op de vrouwelijke lezer, maar dat is niet aan mij om te oordelen, ik heb het niet gelezen.

  FEITEN:
  1: Zowel in Nederland als Belgie merk ik een enorme toename van juist de mannen die steeds meer naar lezingen en workshops komen. Feit blijft wel dat de vrouwen altijd in de meerderheid zijn, echter groepen van 60% vrouw en 40% mannelijke deelnemer zijn niet onbekend.

  2: De meest succesvolle en snelstgroeiende organisaties die met Engelen werken hebben een mannelijke oprichter; Ik spreek niet alleen voor mezelf met Engelentherapie Benelux, maar tevens kan men de groei van Roy Martina volgen.

  3: In Nederland zijn er zelfs veel mannen die lezingen geven over Engelen; Rob van der Wilk, Matthijs Broeken, Hans Kraak, Roy Martina, Andy Martina, John Breukels, Sylvain Engelen, en vele vele andere mannen… Ik vergeet vast enkele namen?

  Kort concluderend kan ik slechts waarnemen dat Lorna Byrne nu een nietszeggend artikel heeft geschreven… Uitgaand van wellicht haar eigen ervaringen vond ik het daarom niet gepast om nu te stellen dat mannen geen interesse in Engelen zouden hebben. Integendeel, dit keer neem ik graag alle “vooroordelen” weg. Ook die van mevrouw Lorna Byrne…

  Een kleurrijke hartegroet
  JOHN BREUKELS
  Engelentherapie Benelux

  • Beste John
   .Lorna Byrne woont in Ierland, niet in Nederland.Nederland is een heel ander land dan Ierland. Ze schrijft:

   Zoveel mannen die ik ontmoet denken dat engelen dwaas en belachelijk zijn

   En ze schrijft:

   Mannen zijn meer dan vrouwen geneigd om de dingen alleen te doen. Ze willen alle succes aan zichzelf toeschrijven, en erkennen liever niet dat God of zijn engelen ook maar iets te maken kunnen hebben met hun succes. Maar ik weet dat, moesten er maar meer mannen een beetje van hun hoge paard stappen en de engelen om hulp vragen, hun leven zoveel makkelijker zou zijn. Ze zouden hun leven wat positiever en hoopvoller kunnen bekijken, en de wereld zou een betere plek zijn. Mannen zouden sterker zijn en meer in staat zowel zichzelf, de mensen die ze liefhebben als zij die zwakker zijn te helpen.

   Ze schrijft dit artikel vanuit haar ervaring. Ik begrijp uit jouw stukje dat je merkt dat in Nederland meer mannen zich bezig houden met Engelen. Mooi toch?
   Wat betreft de verdeling tussen mannen en vrouwen in workshops. Vorig jaar zat ik als enige man in een groep van 12-15 mensen waar de rest vrouw was.De vrouwen in die groep hadden die ervaring vaker gehad.

   Ik ben blij dat er zoveel meer ruimte komt om over Engelen te praten, maar ervaar in mijn eigen leven ook dat het makkelijker is om hierover met vrouwen te praten dan met mannen.

   Warme groet, Gordon

   • @Gordon,

    Beste Gordon,

    Ook al zou Lorna in Ierland wonen, er is ook nog zoiets als de drie-eenheid. Wat nou als er maar 3 continenten op aarde zouden zijn, en ieder continent heeft een eigen “ik”….Als er op 1 continent iemand sterft, wordt er op het andere continent weer iemand geboren en vice versa.

    Het is zomaar een gedachte van me, vul me gerust aan of verbeter me als je het anders ziet…

    Warme groet,

    Namaste

    Nico

   • @Gordon, Bedankt voor je reactie.
    Ik schreef ook al (maar misschien niet duidelijk genoeg) dat het de ervaring van Lorna zelf is.

    Ik heb in Nederland en Belgie heel andere ervaringen, en ik kan niet spreken over Ierland. Anderzijds geef jij ook aan de enige man te zijn in een groep met vrouwen. Mag ik je vragen of de lesgever zelf mannelijk of vrouwelijk was?
    Ik bemerk dat onze vrouwelijke trainers voornamelijk vrouwen in de training of workshops hebben, en dat de mannelijke trainers juist meer gemixte groepen hebben.

    Hoe dan ook… Het zullen de ervaringen van een ieder afzonderlijk zijn, maar wilde slechts aangeven dat we dit niet als wetenschappelijk feit moeten zien, daar ik zelf bemerk dat mannen er meer en meer voor open gaan staan.
    Hartegroet,
    John

    • @Engelentherapie Benelux, dat was op zich duidelijk te lezen, dat je het als haar ervaring beschouwd. Geen seconde is het in me opgekomen om haar artikel “wetenschappelijk te beschouwen” , meer zoals “Love” al schrijft “vanuit het gevoel”. Dank je wel voor je aanvulling . Goed om te merken dat iemand vanuit de praktijk hier andere ervaringen heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

We gebruiken verschillende cookies op onze website, om u een optimale ervaring te bieden.


Deze website maakt gebruik van de software Wordpress. Wordpress plaatst cookies die noodzakelijk zijn om de website te laten functioneren. Deze cookies kunnen daarom niet uitgeschakeld worden.
 • wordpres_gdpr_allow_service
 • wordpress-gdpr-cookies-allowed
 • wordpress_gdpr_cookies_declined


We gebruiken Google Analytics om het verkeer op onze website (geanonimiseerd) bij te houden.
 • _ga
 • _gid
 • _gat

Liever niet
Accepteren
Mobiele versie afsluiten