Home Spiritualiteit Er staat een Nieuwe wereld voor ons klaar

Er staat een Nieuwe wereld voor ons klaar

Voor veel Lichtwerkers is op dit moment de situatie in de wereld hartverscheurend. De eisen en maatregelen die gesteld worden. Kinderen en volwassenen in het nauw. Enorme verwoestingen van de natuur.

Het verlangen naar een wereld waarin we als mensheid op een andere manier met onszelf, de ander en de aarde omgaan wordt groter en groter. Tegelijkertijd neemt de frustratie en een gevoel van machteloosheid toe. Het wachten op een Nieuwe wereld duurt voor veel Liefdevolle zielen zo ongelooflijk lang.

Je verlangt naar een Liefdevolle wereld

Herken je dit? Dat je zou willen dat het leven op aarde weer Liefdevol en Licht zou zijn? Misschien voelde je dit zelfs als kind al. De manier waarop we nu leven, bevreemdde je vaak. Waardoor het leek alsof jij hier op aarde nauwelijks op je plaats was.

En ook nu, als je kijkt naar de wereld waarin we leven. Dan zou je niets liever willen dan een enorme verandering. Als je vrij zou mogen dromen? Misschien wel een wereld zonder oorlog en strijd. En een gemeenschap van mensen waar iedereen zorg draagt voor elkaar, de dieren en de aarde. Een wereld waar genoeg is. En respect, voor iedereen. Of je nu klein of groot bent. Blank of bruin. Je wordt gedragen en bent geliefd.

De Nieuwe wereld staat voor ons klaar

Misschien lijkt het er nog niet op als we kijken naar de wereld om ons heen. Maar de verandering waarop jij en ik wachten, is dichterbij dan het in eeuwen geweest is. Want de moeizame tijd waarin we nu leven is niets meer en niets minder dan een overgangstijd. De overgang naar een Gouden tijd.

Want ja, het is werkelijk waar. We staan voor een verandering. En het is niet zomaar een verandering. Er wordt gewoonweg een gloednieuw tijdperk geboren. Echt waar, gloednieuw. Het is niet langer een kwestie van bijschaven van datgene wat niet meer zo goed werkt. Ook gaat het niet meer over het opleuken van verouderde modellen. We hebben het over Nieuw. Stralend en Gouden Nieuw.

We hebben al vaker Licht geleefd

Nou ja, niet helemaal nieuw. Want we leven op aarde in cycli. En we doorlopen in deze cycli verschillende soorten tijdperken. Tijdperken waarin we als ziel op verschillende manieren kunnen groeien en ontwikkelen.

Het komende Nieuwe tijdperk heeft dan ook gelijkenissen met eerdere tijdperken. En dan met name met de Lichtere tijdperken. Tijden van eeuwen geleden waarin mensen vanuit onvoorwaardelijke Liefde en Goddelijk Licht op aarde leefden. Zoals de tijdperken van het Gouden Atlantis of Lemurië.

En we staan er niet vaak bij stil, maar sinds wij als ziel in een mensengedaante op aarde konden leven is er al heel wat tijd verstreken. Eonen en eonen geleden was de aarde zelfs nog een prachtige, gloeiende bol. Een planeet waarop geen leven mogelijk was, zoals we dit nu kennen. En pas vanaf het moment dat haar korst begon te stollen, kwam er ruimte voor leven als dier, plant of mens.

wereld

 

We kwamen vanuit het Universum naar de Aarde

Vanaf die tijd biedt de aarde liefdevol ruimte aan zielen uit allerlei hoeken van het Universum. Misschien kwam jouw ziel wel via een planeet of stelsel zoals Sirius, Venus, Arcturus, Andromeda en Orion. En ben jij één van die prachtige zielen met een Helder bewustzijn. Een Lichte, Wijze ziel die vanuit Liefde aan haar incarnatiecyclus op aarde begon.

Of misschien had jij als ziel nog niet eerder op een planeet geleefd. Bijvoorbeeld omdat je tot dat moment alleen nog in Engelengebieden of in andere energetische Lichtvelden had geleefd. Voor jou was de aarde een eerste Thuisplaneet. En wat een prachtige planeet, met haar groene velden en blauwe wateren. Met haar rijkdom aan flora en fauna.

Het leven op aarde is eigenlijk Magisch

Het leven op aarde was voor iedereen vanaf het allereerste begin al magisch. De mogelijkheden die we hier als ziel hebben zijn ongekend! Alleen al het leven met een menselijk lichaam, emoties en zintuigen is ongelooflijk bijzonder. Iets waar we als mens niet vaak niet meer bij stilstaan. Misschien omdat het leven met een menselijk lichaam de afgelopen eeuwen juist voor Lichtwerkers zo pijnlijk was. Maar in essentie is ons lichaam een magisch voertuig. Een tempel voor onze ziel.

Daarbij is ook het ervaren van een vrije wil zoals we dit op aarde doen uniek. Het leven in de dualiteit en een driedimensionaal bewustzijn is voor de meest Lichte zielen ongekend pijnlijk. Maar juist die dualiteit en onze vrije wil om keuzes te maken, geven mogelijkheden die we elders niet hebben. Het prachtige Spiritueel Ontwaken zoals we dit nu doen, is zelfs alleen mogelijk omdat we eerst ook konden vergeten wie we werkelijk zijn.

De zwaarte hoort niet bij de aarde

Het Liefdevolle begin van onze aardse levens is op dit moment voor Lichtwerkers essentieel om zich te herinneren. Zodat we ons ook de liefdesband gaan her-inneren, die we met de aarde hebben.

De zwaarte op aarde is niet iets wat per definitie bij de aarde hoort. Het hoort eerder bij de afgelopen eeuwen waarin er geen ruimte voor Licht was. Want na de laatste periode van Licht op aarde, tijdens het Gouden Atlantis tijdperk, is die ruimte beetje bij beetje verdwenen.

Stap voor stap kreeg het onlicht de overhand. En alles wat Licht is, werd een soort van ‘verbannen’. Het klinkt als een slechte film, maar mooier hoeven we het niet te maken. Want gelukkig is het ook een film waarin het Licht overwint. Het leven op aarde is eenvoudigweg te zwaar geworden. En het is opnieuw tijd voor Licht.

Het is opnieuw tijd voor Licht

Ja, echt. Dat mag je nog eens diep tot je door laten dringen. Hoe de wereld er nu ook uitziet. Het is opnieuw tijd voor Licht. Volgens het Kosmisch Plan staat er zelfs energetisch al een Nieuwe wereld klaar. Er wordt de komende eonen op aarde weer vanuit Liefde geleefd. De Liefde en het Licht, de Waarheid en Vrijheid waar zoveel mensen naar snakken, mogen weer naar buiten worden gebracht.

Ook al lijkt het in de huidige wereld nog niet altijd Lichter te worden, achter de schermen wordt er hard en hart aan een Nieuwe Lichte Tijd gewerkt. Door prachtige Lichtmeesters en Lichtwezens vanuit het hele Universum. En door Lichtwerkers zoals jij en ik. Prachtige Lichte zielen met een unieke Wijsheid en Kracht.

Vertrouwen op het Licht

Jouw vertrouwen op het Licht is tijdens dit proces van een essentieel belang. Want jouw vertrouwen op het Licht is als een ankerpunt, dat bijdraagt aan een soepele geboorte van de Nieuwe tijd.

Dus wat er ook gebeurt? Hoe onmenselijk het leven ook lijkt? Wees realistisch. En vertrouw op het Licht, in jou en in mij. Wéét dat er een Nieuwe wereld klaarstaat. Een wereld, gedragen door Liefde en Licht.

P.S. Niet alleen het leven op aarde, maar ook jouw leven bevindt zich in een overgang. Daarover vertel ik je in mijn volgende artikel meer!

6 REACTIES

  1. Dank je wel tranen van geluk en ontroering. Het artikel valt op het juiste moment, zeker nodig in deze roerige tijden.
    Liefs Hilke

  2. Mooi Jeff,. Ja, de verbinding met ons spirituele Thuis en Familie maakt zoveel verschil voor ons als mens. Mij geeft het ook enorm veel rust en vertrouwen Dank voor het delen!

  3. Bedankt voor uw bericht. Prachtig om te horen. Ik weet al vanaf jongs af aan dat ik van elders kom en dat heb ik mogen ervaren op mijn 22e leeftijd. Ben nu 35 en weet ook dat we een gouden tijdperk ingaan. Één ding is wat ik voor 100% weet en wil delen is dat niemand bang hoeft te zijn en of angst te voelen. Alles komt goed. Zelfs de dood hoeven we niet bang voor te zijn. Ik ben een ziel en heb mijn andere familie bezocht op een andere planeet via een meditatie kwam dat plots tot stand. Sindsdien weet ik waar ik vandaan kom en als mijn lichaam stopt ik daar weer terug kom. Met alles wat ik hier geleerd heb. Ook ben ik samen met jullie hier om deze overgang mee te mogen maken. Laten we dit manifesteren. Liefde is de sleutel.

Mobiele versie afsluiten