DELEN

Erken je eigen Meesterschap – juli 2012 – Steve Rother
Meesterschap in Eigendom nemen.
Beheers de Golven van Verandering

De frequenties van Thuis zijn trillingen van Viering (noot van ArjunA: het Engelse ‘celebration’ betekent ook Communie of Avondmaal!)

Wij vieren een keerpunt, een frequentieniveau dat de hele mensheid nu heeft bereikt. En ja, het is lastig voor de meeste mensen omdat als je heel snel van het ene naar het andere niveau gaat, je op dat nieuwe niveau weer moet leren lopen.
Je moet leren omgaan met je nieuwe energieën en hoe je ze moet gronden met je nieuw verworven kennis en je nieuwe percepties.

Het is zeker lastig als je net zo snel blijft lopen als je gewend was. Daarom hebben jullie het gevoel gehad dat deze energie in golven binnenkwam, want dat is altijd het geval geweest op Aarde. Net als je denkt de laatste golf van verandering te boven te zijn, komt de volgende golf die je meeneemt op een nieuwe reis.

Vele mensen zijn vaak in herhaling gegaan in hun pogingen de nieuwe energie te gronden. De uitdaging ligt in het feit dat alles heel anders aanvoelt als je in de nieuwe energie bent geaard. Het geeft je niet de oude stabiliteit waaraan je gewend was. Jullie komen op het punt waarop je zegt: “Als ik me goed voel, ga ik ervoor!”

Tot die tijd wachten jullie op van alles en nog wat, maar wij zeggen jullie dat jullie je niet goed zullen voelen totdat je in beweging komt, totdat je er werkelijk voor gaat. De meeste mensen hebben getracht de binnen komende energiegolven te compenseren. Begrijp dat ze zullen blijven komen, want zo werkt dat nu eenmaal.

Het kan zelfs aanvoelen alsof drie golven je vooruit stuwen en dat er dan een komt die je achteruit trekt, maar laat dat je niet ontmoedigen. Soms gaan mensen zo snel vooruit dat een stapje terug echt nodig is voor Julie eigen fysiologie. Oordeel je zelf niet daarmee, want jullie vorderen zo snel als je kunt.

Werken met de Golven.

Jullie fysieke lichamen zullen de meeste weerstand vertonen. Terwijl jullie heel snel vooruit gaan, moeten jullie fysieke lichamen zich aanpassen aan elk niveau waarop jullie functioneren en leren hoe je op dat niveau het beste je Geest tot expressie kan brengen.

Daarom voelen veel mensen zich verloren of afgescheiden. Wat voor hen steeds weer een maatstaf voor succes was, is nu niet meer zo vervullend als voorheen.
Je vraagt je af wat je verkeerd doet; je leven is niet meer zo opwindend als vroeger, of het lijkt wel alsof je altijd in de zelfverdedigingmodus gaat…

Jullie proberen altijd de energiegolf die binnenkomt te compenseren door naar zekerheid te zoeken. Geliefden, wij zeggen jullie dat je er mee om leert gaan en dat de eigenlijke verankering van je Geest in het fysieke lichaam heel anders zal aanvoelen in de komende tijd.

Jullie fysieke lichaam ondergaat thans vele veranderingen. We hebben dit eerder al genoemd en uitgelegd dat er ongeveer 210 jaar te gaan zijn voor het rechtstreekse verheven moment van jullie evolutie.
Het zal nog wat tijd vergen voordat de mens terug kijkt en alle belangrijke verandering kan zien die nu plaatsvinden. Dit heeft te maken met hoe jullie deze energie verwerken en hoe jullie omgaan met elk van die golven en hoe je elke binnenkomende golf verankert.

Wat wij jullie willen zeggen is dat je zult leren hoe je de golven van verandering kunt beheersen.

In plaats dat je ze je systemen laat verwoesten, je vertrouwen en alles wat je voor jezelf hebt opgebouwd, zeg je nu: “Oké, hier komt de volgende golf. Ik ben er klaar voor. Laten we ons voorbereiden op verandering.”

Verandering en beweging zullen gemeengoed worden in de stabiliteit van de toekomst. Jullie zullen je erg vervelen als jullie je proberen te aarden zoals je gewend was. Dat zal in de toekomst niet werken voor jullie; jullie zitten nu in de hachelijke fase tussen twee bewustzijnsniveaus in.

Energiegolven die binnen komen zullen jullie helpen het volgende niveau te bereiken, maar jullie moet nog wel ontdekken hoe jullie jezelf nu gaan aarden. Het gaat niet zozeer om morgen of om de toekomst. Het gaat er om wat jullie vandaag kunnen doen om het je gemakkelijk te maken. Het gaat er om dat je lichaam zich capabel voelt om deze autorisatie van de Geest te uiten.

Hoe doen jullie dat? Dat doen jullie stap voor stap. Zet je intentie neer, kom in beweging en creëer je eigen realiteit met één hartslag per keer. We zeggen ‘hartslag’ omdat jullie er aan gewend zijn met je gedachten te creëren, en wij vragen jullie nu de kracht van je hart te benutten in plaats van de kracht van je denken.

Het gaat er niet om je denken voorgoed de laan uit te sturen. Wij vragen jullie een nieuw evenwicht tussen die twee te vinden, want jullie hebben altijd het pad gekend. Jullie hebben het voor je zelf verborgen met je gedachten en je overtuigingen, maar dat zal nu spoedig heel snel veranderen. Jullie ontdekken dat er dagelijks meer mogelijk is met elke ademteug die je doet.

Je Licht verankeren zal de sleutel vormen, want dat zal jullie van het ene niveau naar het volgende brengen. Een ieder van jullie heeft een unieke energie van Thuis meegebracht. Je kunt het een toon noemen als je het in het rijk van geluid zou willen plaatsen, je kunt het een kleur noemen als je het in de wereld van licht wilt zien. Het is in elk geval een unieke vibratie en een speciaal geschenk dat alleen jullie kunnen dragen.

Ja, er zijn anderen die zeer gelijkwaardige gaven hebben, maar niemand draagt exact dat stukje wat jij hebt. Daarom zijn jullie nu hier. Vind een manier om da licht te verankeren en weg te geven aan iemand anders, daarmee start je weer de verankering voor je zelf.

De uitdaging is dat jullie er nu geen gat in zien om je licht weg te geven, omdat jullie het gevoel hebben dat je een trauma hebt en in de problemen zit. Jullie zeggen dat je jullie licht wel geven als jullie je goed genoeg voelen. Nochtans zeggen wij jullie dat dit het doel is waarvoor jullie zijn gekomen. Als jullie je zelf er toe kunnen zetten iets aan iemand te geven, een visie, een idee, een concept of een schouderklopje, kan het jullie helpen deze golven energie te gronden zodra ze binnen komen.

Geliefden, wij willen het hebben over ene grote groep wezens… we zullen ze geesten noemen omdat ze geen fysiek lichaam hebben.
Een ieder van jullie heeft wat wij een aanmoedigende menigte achter zich staan. In feite is het je eigen groep ‘cheerleaders’ die over je schouder meekijkt bij alles wat je doet. Ze zijn in veel opzichten vergelijkbaar met jullie gidsen.

Je gidsen spreken tot je en bieden je suggesties die erg veel klinken als je eigen gedachten. Wanneer jullie hier doorheen gaan, kan het gebeuren dat elk van deze niveaus anders aanvoelen en iedere keer dat je er gehoor aan geeft kom je dichter bij deze geesten/spirits.

Vergun het ons iets meer aan jullie mee te delen. Speel de Gewillige Getuige.
Laten we je meenemen naar je kindertijd toen je vrijer was om je verbeelding te onderzoeken. Bij de eerste keer dat je een toneelstukje zag of een podium zag met mensen erop vroeg jij je wellicht af hoe het zou zijn als jij daar stond.

Wij zeggen jullie dat je allemaal die droom hebt gedeeld; jullie hebben allemaal gehoord hoe het is om op dat toneel te staan. De meeste mensen hebben dat op een werkelijke wijze gevoeld, omdat je de meeste tijd van je leven hebt gevoeld dat er naar je werd gekeken.

Als je jong bent kreeg je vaak te horen dat je in de gaten werd gehouden. Je kreeg te horen dat god alles ziet en beoordeelt. Je werd zo bang om eerlijk voor je gevoel uit te komen omdat je dacht dat god je zou beoordelen. Besef dat jij god bent en dat maakt het erg lastig omdat jij degene bent die je zelf beoordeelt als niemand anders dat doet. Is dat niet interessant?

In werkelijkheid is veel van wat in jullie geschriften staat correct. Wij geven er een andere visie op, omdat wij het enigszins anders zien. Wij zeggen niet dat het ene goed is en het andere fout. Wij hopen jullie een inzicht te geven in autorisatie, omdat wat jullie zeggen nu ontdekt wordt door jullie wetenschappen,

Dat wat jullie momenteel kwantummechanica, wetenschap of fysica noemen heeft een merkwaardige waarheid ontdekt. Wanneer je die waarhei begrijpt, zullen jullie het op vele gebieden kunnen benutten. De waarheid is dat als er ergens een bundel partikels is, deze deeltjes onwillekeurig dor elkaar zullen zweven totdat iemand ze waarneemt…

Zodra iemand ze waarneemt, materialiseren ze zich tot een klok, een tapijt of licht; alles wat je ziet is opgebouwd uit atomen. Welnu, dat klinkt tamelijk arrogant, maar is dat niet de eigenlijke positie die god inneemt? Wanneer god naar iets kijkt, verdicht het zich op het laatste moment. Wij vertellen jullie nu dat dit jullie visie is geweest sinds de eerste dag dat je hier op Aarde kwam.

Jullie zijn je dat niet bewust, en door de vertraging in dat wat jullie tijd noemen
Is het voor jullie verborgen. Jullie beseffen, op mondiaal bewustzijnsniveau, niet at jullie je eigen werkelijkheid elke seconde van elke dag scheppen. Jullie beginnen dat concept te vatten en te benutten, maar op een heel diep niveau is het nog steeds lastig om dat volledig te accepteren.

Wij willen jullie zeggen dat, omdat jullie een getuige zijn op deze planeet, dat het precies is wat jullie hier kwamen doen; scheppen. Jullie zijn hier om de atomen waar te nemen opdat ze zich kunnen verdichten/materialiseren en magie voor jullie kunnen creëren.

Houdt dat in dat jullie andere mensen scheppen? Nee, zij zijn net zo goed getuige. Eigenlijk is alle bewustzijn een getuige. Welnu, dat brengt jullie op de vraag wat bewustzijn is en waar het vandaan komt. Hoe kan je bewustzijn definiëren en hoe kan je het verhogen?

Ingenestelde Torus, ingenestelde Liefde

Er is slechts één manier om dat te zeggen. Jullie zijn fysieke menselijke wezens, maar dat is alleen jullie aardse aspect. Jullie Geest is van Thuis, elk lichtaspect van Thuis dat door jullie heen stroomt heet bewustzijn.

Is het niet interessant dat jullie Zelfbewust zijn? Bovendien zijn jullie het eerste animale niveau dat Zelfbewust is geworden. We zorgden ervoor dat de Hoeder (Steve) al iets eerder sprak over het innestelen van torussen. Jullie zijn op een dergelijke wijze ook ingenesteld, want het ene niveau leidt naar het andere en dan weer naar het volgende niveau.

Jullie maken deel uit van veel grotere families, veel grotere connecties op veel verschillende manieren. Jullie veranderen en vorderen thans met de snelheid van liefde. Hoe zit het met al die mensen en hun connecties? Hoe zit het met al die geesten die altijd maar over je schouder meekijken?

Ach, jullie hadden altijd al een levendige verbeelding. Het duiveltje zou op de ene schouder komen zitten om je iets in te fluisteren, en dan komt het engeltje opdagen en ze zouden over en weer blijven argumenteren… Vaak genoeg echter voelden jullie je getuigen, omdat jullie ook worden gadegeslagen door alle wezens die een stap opzij gingen opdat jullie deze plek op Aarde in konden nemen.

Jullie hebben een unieke sleutel waarmee jullie op het exacte tijdstip door een heel speciale deur gingen. Nu proberen jullie uit te vinden waarom jullie hier zijn, wat je hier komt doen en wat de zin van het leven is. En wij zeggen jullie, geliefden, Jullie zijn hier heel doelbewust.

Stop met twijfelen aan je zelf; begin met je zelf toe te staan je grootheid en je meesterschap te tonen. Wanneer je iets meester bent geworden en iemand komt naar je toe met: “Ik hoor dat je een meester bent. Kan je me dat leren?” Dan zeg je meestal: “Oh nee, ik ben geen meester.” Waarom zeg je niet gewoon: “Ja dat klopt. Ik zou het fijn vinden je dat te leren. Ik ben er erg goed in.”

Neem dat Meesterschap in eigendom want je hebt er hard voor gewerkt. Nu, meer dan ooit tevoren, iedereen een bewustzijnsniveau omhoog gaat, wordt iedereen en elk stukje informatie in dank geaccepteerd op deze planeet. Het is tijd dat jullie je eigen geest integreren en die connectie met Thuis toestaan, dat Licht komt door jullie heen om je bewust te maken.

Uiteraard zijn jullie niet de enige bewuste mensen op Aarde, want het bewustzijn van Thuis omvat alle geesten die verbonden zijn. Thuis is het geen enkel probleem, want zodra je aan iemand denkt, duikt hij/zij plotseling voor je op. Jullie zijn allemaal gewoon zo ongelooflijk met elkaar verbonden dat het je in staat stelt dit voor elkaar te krijgen.

Wanneer jullie naar deze planeet komen kost het je enige jaren om te leren hoe je in dit lichaam met zijn fysieke beperkingen moet functioneren. Nu zeggen wij jullie dat jullie nu de capaciteit hebben om die geestesgaven in het fysieke lichaam weer te herstellen. Jullie hebben het idee dat je aura slechts een diameter heeft van ongeveer 90 cm, maar in werkelijkheid zijn jullie enorme wezens.

Gigantische delen van het Universum strekken zich energetisch uit en vermengen zich met elk ander energieveld op een manier die jullie nog maar net beginnen te begrijpen. Wanneer jullie bewust een connectie met elkaar aangaan, planten jullie zaden die een uitwerking hebben.
Jullie spreiden je licht op een manier waartoe alleen jullie in staat zijn, en dat zijn de contracten waarvoor vele van jullie zo lang op vervulling gewacht hebben. De magie is hier en het is tijd.

Rouw in Ontwikkeling
Wij willen nog een laatste zaak ter sprake brengen, want er is ook verdriet op de planeet dat al enige tijd aan de gang is. Dit diepe innerlijke verdriet kan jullie soms overvallen, en wij willen hierover praten opdat jullie begrijpen wat er aan de hand is.

Telkens als jullie van bewustzijnsniveau veranderen, zullen jullie waarschijnlijk dat verdriet voelen. Veel verdriet dat mensen diep en ver weg in hun bewustzijn hebben verstopt heeft te maken met het vertrek van Thuis. Wij noemen dat scheidingsangst, en jullie moesten werkelijk Thuis verlaten waar je met alles verbonden was.

Thuis werd alles voor elkaar gekregen met een simpele gedachte. Toen moesten jullie hier indalen en net doen of je mens was, en dat heeft veel zielen littekens bezorgd. Maar wat jullie nu zullen ontdekken is dat het niet meer op die manier nodig is. Een groot deel van jullie evolutie brengt jullie naar een communicatie niveau dat erg snel is.

Over 85 tot 95 jaar zullen jullie terug kijken naar de communicatie die je tegenwoordig bezigt en je zult er om lachen. Je zult je afvragen waarom je zoveel tijd nodig had om met al die woorden informatie te ontvangen en te geven. Je zult je afvragen wat je in hemelsnaam dacht om al die woordstromen op te moeten schrijven en er boeken mee te vullen.

Jullie communicatieniveaus zullen heel erg snel veranderen, en daarmee zullen alle verborgen leraren tevoorschijn komen. Een ieder zal tevoorschijn komen, of je re klaar voor bent of niet. Je zult dezelfde persoon zijn die alsmaar herhaalt: “Nee, ik ben geen leraar. Ik ben geen leraar.”

Maar wat er kan gebeuren is dat iemand naar je toe komt met een vraag. De leerlingen zullen zich aandienen zelfs als je het nog niet hebt erkend, omdat de frequentie nu goed is en meer dan ooit behoefte is aan jouw informatie. Heb je ooit meegemaakt dat iemand naar je toekwam en een zeer belangrijke vraag stelde, waarvoor je een perfect antwoord had?

Je opende je mond om iets te zeggen en het perfecte antwoord op de juiste tijd en op de juiste plaats openbaarde zich zomaar. Dat wordt channelen genoemd en het is een aspect van jullie, het deel dat jullie leren te beheersen in je dagelijkse leven. Jawel, channelen had vele jaren een erg slecht imago; het werd in jullie werkelijkheid als zweverig ervaren en het werd niet begrepen.

Maar als wij channelen gewoon intuïtie, verbeeldingskracht of zelfs creativiteit noemen, komt het dan niet uit dezelfde bron? Werd het niet allemaal op het nippertje op de juiste plaats aan jou doorgegeven? Juist! En wat je kunt verwachten is dat het populair wordt om ernaar te luisteren.

De hartsenergie en je connecties met je eigen hart zullen je de weg wijzen en je pad verlichten als nooit tevoren. Je zult hulp krijgen van al je getuigen, want zij hebben dezelfde verbinding met god en met Thuis. Er zijn letterlijk duizenden van deze geesten achter een ieder van jullie en zij zijn je grootste cheerleaders.

Zij zijn het die een stap opzij deden en zeiden: “Laat ze gaan omdat zij op Aarde meer verschil uit kunnen maken dan wij kunnen.”
Zij zijn ongelooflijk trots op jullie. Jullie maken het verschil. Je maakt een eind aan dit Aardse experiment en schrijven een nieuw Spel uit. Elke dag bevat nieuwe mogelijkheden en nieuw Licht.

Wij vragen jullie slechts te beseffen, hoe eenzaam jullie je soms ook voelen, dat jullie ingebed zijn in een zeer grote familie. Die familie voedt jullie met haar licht en liefde van de ander kant van de Sluier, zo vaak en zoveel als je wilt hebben, want dat is de enige beperking. Zij dompelen jullie in Licht & Liefde op elk moment van elke dag. Zij zijn getuige van jullie ervaringen.

Je zou kunnen zeggen dat zij jullie echt maken. Dat zou wel eens moeilijk te bevatten zijn, maar begrijp alsjeblieft dat er duizenden geesten zijn met niets anders om handen dan jullie constant in de gaten te houden om je te helpen lekker in je vel te zitten en vertrouwen te hebben.

Misschien kunnen jullie het voelen en er net genoeg vertrouwen uit halen om in beweging te komen naar het volgende bewustzijnsniveau en je eigen waarheid te ventileren.

Jullie zijn ingebed in ander harten, elk hart is verbonden. Ontdek en benut die verbinding op alle mogelijke manieren en je leven zal heel snel veranderen terwijl wij vol verwondering toekijken. Aan onze kant van de Sluier hebben wij onze argumenten en discussies. We zeggen bijvoorbeeld: “Oh, kijk eens deze persoon eens. Laten we zien of hij/zij het net zo ver schopt als hij/zij denkt.”

Wij hebben deze grappige connecties, maar zelfs hier Thuis hebben heel weinig engelen ooit gedacht dat de mensheid het zo ver zou schoppen. En toch zijn jullie hier; je creëert een nieuwe werkelijkheid en je deelt die met elkaar.

Het is ons een grote eer om op deze manier met jullie te praten. Wij hebben al heel lang gesproken, maar het is pas sinds kort dat jullie gingen luisteren. Wij zeggen dat jullie de grootste engelen zijn die ooit leefden. Het is nodig dat jullie begrijpen wie jullie zijn en die macht oppakken.

Neem je meesterschap in eigendom, want het is nu van groter nut dan ooit tevoren. Bejegen elkaar met respect. Voed elkaar bij elke gelegenheid. Jullie spleen een nieuw Spel en speel het goed samen

Espavo.

De groep

bron: ArjunA – www.assayya.com

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in