Ascensiesymptomen - Ascensie symptomen

Samengevat: We maken een verschuiving in bewustzijn mee op deze planeet. Misschien ben je je er nog niet bewust van, maar de verschuiving geldt net zo voor jou als voor de rest van het menselijk ras. We evolueren, we stijgen op. Merk je het al?

Ascensie, wat betekent dat? Laten we eerst een stap terugnemen van al het ‘zweverige’. Volgens het woordenboek heeft het de volgende definitie: ‘de actie van opstijgen naar een belangrijke positie of een hoger niveau’. Herken je jezelf hierin?

Samen met ontelbare anderen geloof ik dat we in een tijdperk van grote verandering leven, van transformatie en evolutie. Ascensie, zoals het woordenboek ons al verteld, betekent dat we allemaal evolueren, groeien, de kans aangrijpen; nu misschien wel meer dan ooit tevoren.

Hoe weet je of je aan het opstijgen bent? Zelfs zonder ons er bewust van te zijn of verlichting na te jagen, zitten we op hetzelfde schuitje en gaan we ALLEMAAL vooruit. Loop je de laatste tijd tegen enorme obstakels en uitdagingen op? Word je gedwongen om los te laten wat je niet meer dient? Moet je moeilijke beslissingen nemen, die je leven potentieel drastisch zullen veranderen? Dit zijn allemaal indicatoren dat ook jij aan het opstijgen bent. Voor veel mensen voelt het proces van ascensie alsof de frequentie van hun trillingen lichter wordt. Dit betekent dat je ego minder dominant wordt en je energie, mentaliteit, en begrip zich richting een eenheidsbewustzijn bewegen, oftewel naar een leven vanuit je hart.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Ascensie symptomen

Ascensie kent vele symptomen. Hieronder lees je er een paar, die aangeven dat je je op een pad begeeft dat niet altijd even makkelijk is, maar dat je zal leiden naar je hoogste waarheid, kracht en potentie. Het is belangrijk om je te beseffen dat we dit pad allemaal bewandelen, ongeacht of we ons er bewust van zijn. Sommigen nemen een actievere, versnelde route; anderen kiezen ervoor dezelfde lessen vaker te herhalen en hebben langer nodig om de inzichten te verwerven. We zitten met zijn allen in dit proces van bewustwording. Ook jij bewandelt het pad van ascensie als je de volgende punten ervaart.

1. Verhoogde gevoeligheid & hoger bewustzijn

Het kan zijn dat je gevoeliger bent geworden voor de energie van anderen, van bepaalde plekken, van het voedsel dat je eet, chemicaliën, harde geluiden of sterke geuren. Je bent beter afgestemd op wat niet met je resoneert, en situaties waarmee je niet bent afgestemd, kunnen ongemakkelijk voor je zijn. Als keerzijde kun je ook een niveau van empathie en compassie ervaren, waardoor je volledig kunt voelen wat anderen meemaken of aan je uitdrukken. Wellicht ben je meer in contact met de natuur, bomen en de maancycli. Het kan zijn dat je meer geluk haalt uit de warmte van de zon of het geluid van de ruisende golven van de zee.

2. Fysieke symptomen

Verreweg de meeste onderdrukte emoties worden opgeslagen in ons lichaam. Als je energetisch begint te verschuiven, zullen delen van je lichaam je laten weten dat ze nog veel energie vasthouden. Het is niet ongebruikelijk dat je pijn of ongemak voelt in je benen, nek en schouders. Reiki, acupunctuur en hete zoutbaden (link naar Bol.com) helpen allemaal om de pijn te verlichten. Ook helpt het om je onderdrukte emoties of blokkades goed te doorvoelen en ze te verwerken.

3. Stemmingswisselingen & ontregeling van het slaapritme

Spring je de laatste tijd van ontzettend blij en gelukkig naar hartstikke down en depressief? Wanneer we onze vibratie verhogen en beter afgestemd raken op de energie van anderen, kunnen we deze energieën ons soms per ongeluk toe eigenen. Het kan erg lastig zijn om te onderscheiden of wat je voelt van jou komt of van een vriend, of zelfs van een voorbijganger. Hoewel je momenten van enorme blijdschap of geluk kunt ervaren, is dat meestal van korte duur. Als het lukt, probeer dan om je niet teveel aan een gevoel of sensatie te verbinden en weet: ‘ook dit gaat voorbij’. Soms is even goed huilen genoeg om los te laten wat je voelt. Wees niet bang om je emoties te voelen, want zonder ze te voelen is het erg lastig om ze volledig te verwerken en los te laten.

Veel spiritueel werk en heling vindt plaats wanneer we slapen. Het is daarom niet vreemd als je midden in de nacht wakker wordt en moeite hebt om weer in slaap te komen. Misschien heb je juist even pauze nodig van dat harde werken? Gebruik deze tijd niet om daar maar gefrustreerd te liggen woelen, maar pak je dagboek, teken, ga naar buiten en kijk naar de sterren. Probeer deze tijd te zien als een cadeau, wat rustige tijd voor jezelf. Het kan ook zijn dat je meer of minder wilt slapen. Het werk dat we dan verrichten vraagt veel van ons. Rust uit wanneer je het nodig hebt en zorg goed voor jezelf.

4. Veranderende relaties

Heb je het gevoel dat je af wilt van relaties, zelfs al dacht je eerst dat die nooit over zouden gaan? Sta je voor lastige keuzes tegenover een oude of nieuwe partner? Veel van mijn oude vriendschappen zijn op natuurlijke wijze verwaterd, wat me eerst behoorlijk verdrietig maakte. Toch maakte dit alleen maar meer ruimte voor nieuwe relaties, die beter zijn afgestemd op waar ik nu ben. Je gevoel trekt je soort aan – het spreekt voor zich dat, in dit proces van loslaten wat je in de weg zit of niet meer dient, je meer in lijn komt met wat je wel dient en met die mensen die je kunnen steunen of zelfs de uitdagingen kunnen bieden die je nodig hebt om te blijven groeien. Men zegt wel eens dat we mensen ontmoeten voor een reden, voor een seizoen of voor het leven. Weet dat niet alle relaties voor altijd zijn, hoe graag de mainstream media dat ons ook wilt doen geloven. Het is oké om iets los te laten wanneer het je niet meer dient.

5. Herhalende nummerreeksen

Dit is denk ik mijn favoriet! Ik zie continu 1:11 en 11:11 – als je me volgt op Facebook, dan valt het je misschien op dat ik dit nummer best vaak plaats, maar dat komt niet eens in de buurt van hoe vaak ik het zie. Niet alleen op klokken, maar ook op kentekenplaten, in telefoonnummers, de woordenaantallen van mijn artikelen, etiketten, echt overal. Wanneer ik het zie, neem ik dat meestal als een vriendelijk knikje dat ik op het juiste pad ben; alles is zoals het zou moeten zijn en mijn engelen, gidsen of simpelweg het universum zelf steunt me. Soms zie ik 5:55, 4:44 of 9:11, allemaal nummers met verschillende betekenissen in de numerologie. Als ik een bepaald nummerpatroon vaker tegenkom, dan zoek ik het op in de numerologie van de reeks en ligt de betekenis bijna altijd in lijn met waar ik op een bepaald moment mee worstel. Het voelt goed om te weten en te kunnen vertrouwen dat we allemaal worden gesteund in dit proces van ascensie.

6. Verhoogde intuïtie en paranormale gaven

Hoe vaak gebeurt het dat je droomt over iemand waar je al een tijd niet mee gesproken hebt en je de volgende dag bericht krijgt van ze? Of dat je willekeurig aan iemand denkt en dan bellen ze je of sturen ze een sms? Of dat je al weet wie er belt voordat je op je telefoon kijkt? Dat je dezelfde persoon tegenkomt op de meest willekeurige plaatsen? Dat je echt een goed gevoel hebt over een beslissing, ervoor gaat en dat het allemaal goed uitpakt? We hebben allemaal dit talent van intuïtie en paranormale gaven; het gaat erom dat je beter afgestemd raakt op deze gaven. Als je niet zeker weet wat voor beslissing je moet maken, kun je oefenen door je geest stil te maken, naar binnen te treden en gewoon te luisteren. Intuïtie komt vanuit het hart en het zal je nooit misleiden. Je hoeft alleen maar stil te zijn en te luisteren naar wat het je vertelt.

7. Een ingeboren gevoel van vertrouwen & veiligheid

Hoewel het soms lijkt alsof alles om je heen in elkaar stort en niets uitpakt zoals je had gepland, draag je nog steeds dit gevoel van vertrouwen in je hart. Diep van binnen weet je dat alles wel goed komt; je bent in staat de uitdagingen, obstakels en tegenslagen te zien als stenen langs de weg die je voortstuwen naar je doel. Je ziet de gebeurtenissen in je leven niet zozeer als ‘goed’ of ‘slecht’, maar bent in staat om simpelweg te vertrouwen op het proces en je weet dat alles met een reden gebeurt. Natuurlijk raken we allemaal soms verstrikt in zorgen, schuldgevoel, angst of schaamte, maar we zijn in staat om deze gevoelens te erkennen voor wat ze zijn, zonder volledig in ze op te gaan of erin te verdwalen. Dit is een hoger bewustzijn dat je helpt om in je hart te weten dat alles goed gaat komen.

Herken je je hierin?

Als je weerklank vond in één of meer van de ‘ascensie symptomen’ hierboven, dan is het zeker dat ook jij het doormaakt en het antwoord is om naar binnen te blijven treden. En geloof het of niet, maar ook als je jezelf niet herkende, dan bewandel je dit pad, wellicht op een andere manier, of misschien lette je niet op het juiste moment op. We begeleiden allemaal elkaar naar huis.

Hoewel niet iedereen even duidelijk hetzelfde pad bewandelt als jij dat doet, kunnen ze anderen precies bieden wat zij nodig hebben om los te laten wat ze niet dient. We doen dit samen en niemand blijft alleen achter. Er vindt een enorme verschuiving van bewustzijn plaats op de planeet, waarschijnlijk in de gehele Melkweg en misschien wel in het hele universum. Hoe meer we ontwaken, de waarheid betreden, leven vanuit ons hart en onze vibratie verhogen, hoe meer dit een onomkeerbaar effect heeft op anderen. Door onze eigen vibratie te verhogen, verhogen we die van alle anderen in ons veld. Een erg spannende tijd om in te leven!

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

11 REACTIES

 1. Beste allemaal.

  Ik ben Fred en heb een vraag.

  Als ik ga slapen en ik lig te staren dan opeens ga het gebeuren,,ik zal het beschrijven.

  Ik lig te staren opeens zie ik dan af en toe een rode gloed die vanuit de andere kamer (woonkamer komt) komt, in het begin is het zwak maar als het eenmaal is begonnen wordt het steeds intenser het rode licht wordt dan feller alsof de andere kamer in brand staat, daarna ga ik dingen zien, de eerste keer zag ik in de spiegel van mijn kast een gouden bal van ongeveer iets groter dan een tennisbal hij was van goud en draaide supersnel in het rond, ook wat er zo vreemd aan was dat ik allemaal krasjes zag op de plek (spiegel) waar de bal draaide, je ken het wel bv een gepoetste zilveren schaal waarop je dan krasjes ziet.
  ik heb de bal ongeveer 2 minuten kunnen zien en toen werd ie steeds waziger tot ie was verdwenen.

  ook heb ik al een paar keer patronen gezien op mijn plafond als ik in bed lig, ik wordt dan wakker en mijn kamer is dan in een rode gloed en op het plafond zie ik dan allemaal patronen, 1 keer zag ik allemaal regels met rare tekens alsof het een 1 of andere taal is, ook zie ik soms symmetrische blokken die precies gelijk lopen in de hoeken je kan het een beetje vergelijken met een doolhof maar dan presiec heel mooi gelijk in alle delen en hoeken.

  nu 2 dagen geleden 18 februari lag ik weer te staren in mijn bed want ik voel gewoon iets om me heen, me kamer werd weer een soort van rood en flikkeren, ik zag op een plek richting mijn muur een paar keer iets lichts knipperen daarna op een andere plek zie ik een witte felle stip, en geloof het of niet het werd steeds groter alsof je een spiraal uitdraai, het werd een kop van een vogel toen ik die zag druipte zeg maar het beeld verder tot een mooie adelaar die me schuin aankeek ik bleef kijken en zag tot mijn verbazing een kinderhoofd verschijnen maar het hoofdje was een soort animatie hoofdje.

  allemaal heel vreemd, nu net nog ik ga naar de badkamer om te douchen ik kleed me uit leg mijn kleren op het rekje mijn onderbroek gooi ik altijd gelijk in de wasmachine, wat gebeurd er tot mijn schrik is dat de wasmachinedeur langzaam open gaat, moet ik erbij vertellen dat ik hem nooit dicht druk maar gewoon dicht doe dus niet in het slot, het kan geen wind zijn geweest want de badkamerdeur was dicht.

  Ik weet niet wat ik hier allemaal van moet denken ik vind het wel heel bijzonder dat dit gebeurd en ben niet bang maar juist heel nieuwsgierig wat er allemaal nog gaat komen.

  Kan iemand mij een beetje uitleggen wat dit kan betekenen?

  Met vriendelijke groet,
  Fred

 2. Ik ervaar nu alleen jaren, noem het maar energiedruk, stromingen en soms tintelingen, op vooral mijn hoofd voorhoofd en nek. Ik heb geen idee wat het is en waarom. Het is een deel van mijn dagelijkse leven geworden. Soms irritant en kan me een duf afwezig gevoel in mijn hoofd gegeven. Af en toe schokt het ook langs mijn rug en schiet ik zelf een beetje omhoog. Hele aparte gewaarwording. Ben benieuwd of er anderen zijn die iets soortgelijks ervaren? Het kan me soms onzeker maken over wat het is en vooral de aanwezigheid van de druk op mijn hoofd en bijkomende afwezigheid. Er is nog geen therapeut geweest die me hierbij kon helpen behalve het te accepteren. En het universum 80 keer gevraagd om me inzicht hierin te geven maar die lijkt op vakantie;)

  • Rob, ik herken het deels wel. Ik heb een hele tijd schokken gehad vanuit mijn onderrug, als ik in bed lag. De eerste tijd af en toe een klein schokje, totdat ik op een gegeven moment lag te spartelen als een vis op het droge en zelfs rare geluiden maakte. Ik dacht wel eens: als iemand me zo zou zien dan zou diegene me op laten nemen, haha. Na een klein jaar was het over en nu is het nog een enkele keer. Ook tintelingen op de plek van mijn derde oog/ pijnappelklier. En afwezig in mijn hoofd omschrijf ik wel alsof er een dekentje over mijn hersenen ligt. Niet op woorden kunnen komen, niet meer weten waar ik gisteren geweest ben enz. Ik heb me er nooit druk om gemaakt. Het is niet niks, de overgang naar de nieuwe werkelijkheid, van hoofd naar hart, van 3D naar 5D. Ik zie het als een soort reset die ongemak kan geven maar er zal een nieuwe balans komen. Zie het maar als een verbouwing: het is een periode rommelig , dat hoort erbij.

   • Hoi Manja, leuk dat je even reageert. Onze ervaringen hebben inderdaad wat overeenkomsten. Mijn heftigste momenten waren ook vaak in de nacht, op sommige momenten gonsde de energie door mijn hele lichaam en begon alles te tintelen, apart om mee te maken. Het zal zijn bedoeling hebben inderdaad maar ik wil begrijpen wat er dan gebeurt en vooral als de klachten wat vervelend worden. Vooral omdat ik er vaak hoofdpijn van krijg en ik een oplossing zoek om het weer te laten door stromen. Het houdt me dan bezig en duurt nu al zo’n tien jaar alweer. Als het dan allemaal toch moet gebeuren waarom dan niet een klein inzicht om het te begrijpen en het proces wat meer te vertrouwen, ik snap dat niet. Alles is al een hele uitzoekerij en brengt bij mij veel onrust.

  • Dag Rob, boekentips komen altijd erg nauw, maar heb zelf erg veel aan het boek “spirituele crisis” van Catherine G Lucas. Lees er al 15 jaar nu en dan in, herkenning en troost geeft het. Het is een erg prettig boek, vind ik dan, zowel spiritueel als aards. Weet niet of het nog ergens te koop is? Sterkte en vertrouwen , Jehanne

 3. Laat komend jaar geen kwestie zijn en worden van wachten op een ‘gebeurtenis van buitenaf’ om verder toe te leven naar schoonheid, waarheid en liefde!
  Laat je doen en laten ook niet -verder- afhangen van een of andere moedig overkomende held of gunstige sterrencorrelatie…
  Wanneer ik terugblik op wat eind vorig jaar zo allemaal werd voorspeld, het beestje stond er -op een uitzondering na- nergens tussen, ook niet de new reset. (*)
  Het zou fantastisch zijn, die moedige stap ‘openwaarts’ naar de volheid van onze wezenlijke menselijke natuur onomkeerbaar door te zetten.
  De beste stimulans en bescherming hierbij is ons bewustzijn.
  Wat je hierbij zelf geen voedsel geeft, wat je hierbij zelf niet neerzet zal verder spoedig en voorzien ‘voor’ jou overgenomen en gepresenteerd worden.
  Het voorbije jaar hebben we allen heel veel mogelijkheden gehad om te voelen.
  Bij alle waarschijnlijkheid zullen we het komend jaar ontzettend uitgedaagd worden wat we hiermee zullen en kunnen doen in afweging met wat verwacht en verondersteld wordt.
  In het verleden heb ik tal van kansen, ingevingen gevoeld waar ik niks mee gedaan heb.
  Dat bezorgde me keer op keer diepe pijn.
  Op vele niveaus zijn we het voorbije jaar op een of andere manier geconfronteerd en uitgedaagd geweest met angsten, met de dood, met eindigheid en verlies.
  Ik kan me niet ontdoen van de indruk dat hiervan volop gebruik werd en wordt gemaakt om ons uit te nodigen mee te stappen met wat maatschappelijk -als oplossing hiervoor- voorgeschoteld wordt.
  De mogelijkheid dat de aanleiding en betrokkenheid hiertoe met een beoogd doel of klaarliggend plan werd voorzien is zeer reëel.
  Onderzoek deze bewegingen bewust en anders en ga hierbij soms in tegen de spinsels van je nijgingen …
  Wanneer je dit allemaal kunt bevatten wordt afzijdigheid geen ZEN meer maar een afstomping van je spirit!
  Nogmaals, laat het komend jaar geen kwestie worden van wachten op een opening, een oplossing, een verlossing van buiten onszelf.
  Laat ons de opwinding van onze ziel aangaan met een oprechte en respectabele uitreikende hand naar elkaar.
  2020 was een fantastisch jaar. Wat mijn ziel jaren uit de weg is gegaan werd eindelijk opgenomen.
  Wat het komend jaar wordt staat niet in de sterren geschreven.
  Ja, er zijn wel ‘de’ plannen maar of, hoe en in welke mate die uitgerold kunnen en zullen worden is afhankelijk van hoe wij ermee zullen omgaan.
  Dat is niet nieuw, dat is steeds zo geweest.
  We zijn emotionele wezens en hierdoor is ons leven en streven behoorlijk onder invloed van ons emotioneel welbevinden. Hierdoor is ieders queste overwegend ondergeschikt aan een goed en veilig emotioneel gevoel.
  Hoe dit werkt is nimmer als voorheen zo uitgebreid onderzocht, verzameld en ‘in kaart gebracht’.
  Al deze gegevens worden vervolgens ingebracht in Artificiële Intelligente Velden die de uitrol van beoogde doelen met een zo maximaal mogelijke kans op slagen beredeneren en voorstellen. (https://worldcrunch.com/…/predictive-politics-when…)
  Het is belangrijk om jezelf zo volledig als mogelijk te leren kennen, net als de omstandigheden en wijze die daar invloed op kunnen hebben. Daar komen we alleen achter als we ook de technologische taal met haar mogelijkheden en bedoelingen dieper begrijpen en beheersen in plaats van dat het onszelf overschrijft en
  beheerst. Aansluitend zullen we ook moeten actief leren onderscheiden waar technologie zich wil gedragen als vriend of vijand, of we daarin ons bronvermogen autonoom kunnen ontvouwen. Voor wie en hoe staan we ten dienste en hoe komt dit gevoel tot stand?
  Eindelijk . Hans.
  (*) Mensen zoals Bill Gates Al Gore en Fauzi hebben vanaf de zomer 2019 de komst van een Pandelie aangekondigd op interne congressen vooral bedoeld voor de farmaceutische nijverheid de high tech wereld en de transhumanistishe organisaties met op kop het Wereld Economisch Forum.
  “Stel.Stel dat wat zich voelt als mij, het poppetje is waar ‘god’ mee speelt, of dat toch probeert te doen…
  Stel dat er iemand of iets is die dat poppetje van god zelf wou afnemen om er zelf mee te spelen …
  Stel dat die daarin gelukt is en zich vervolgens zelf voordoet als de god die met de poppetjes speelt.
  Stel dat het poppetje dat zich als mij voelt eigenlijk diegene is dat het poppetje gemaakt heeft en ermee wil spelen?
  Of stel dat de maker van het poppetje zich niet meer bewust is van zijn talent maar zich door het schouwspel waarin hij het poppetje geplaatst heeft zich identificeert met het poppetjes dat hij zelf gemaakt heeft?
  Stel dat diegene die het poppetje heeft afgenomen erin geslaagd is om jou er te doen in geloven dat jij het poppetje bent van de ‘afnemer’… (door bvb een godsgeloof in te brengen)
  Stel dat het zo is. Stel dat het niet zo is. Dat het gans iets anders is.
  Stel, stel dat stel alleen een uitdrukking van ‘mijn’ het heden en nu is.
  In alle veronderstellingen heb ik reeds vertoeft. Het voelde allemaal aanwezig, allemaal mogelijk.
  Voor wat ga je -verder- gaan nu en morgen?!
  Voorbij het centrum van verwarring weet en voel ik nu dat ik hiervoor steeds bij mezelf terecht kan.
  Door het oog van een vernietig lijkende storm heb ik vertrouwen opgebouwd dat ik geen schrik meer hoef te hebben om erin te verdrinken.
  Hierbij is immer latent een onnoembaar maar wezenlijk iets ‘aanwezig’ dat ons hierbij met elkaar en onze bron- herkomst verbindt!
  Dat onnoembare ligt in ieders besef. En ontdaan van pretentie, hoogmoed en waan kunnen we dit -elkaar- aanmoedigen, zo vol te worden als we kunnen.”
  Eens je zover bent besef je dat ieders leven draait op programma’s. Zoals bij computers wordt er software ingestopt om er iets mee te kunnen doen. Zo ook met ieder van ons …
  Onze levenssoftware omhelst programma’s met invloeden van persoonlijke, culturele en erfelijke geconditioneerde aard.
  We hebben er in de loop van dit verloop op tijdslijnen wonderbaarlijke zaken weten mee te bewerkstellingen. Werkelijk!
  Echter wat we amper doorhebben is, dat deze programma’s die hoogstwaarschijnlijk van origine verbindingen hebben met ‘de bron’, -steeds meer, sluw en dus efficienter overschreven worden met andere annexerende coderingen en bijhorende betrachtingen… Eigenlijk komt dit erop neer dat er een behoorlijke poging gaande is om onze aard tot in de kern aan te wenden, over te nemen op een globale wijze die nooit zo massaal heeft plaats gevonden. Hoe?
  Aansluitend op de weergave van mijn getuigenis van de poppetjes omhelst mijn waarneming dat we ons meer en meer vereenzelvigen met de overschreven (=overgenomen) programma’s veronderstellende dat we vanuit de afkomst ermee verbonden zijn. Dat is niet zo!
  Deze coderingen neem ik waar als meerdere lagen in diepte die onderling complementair en hiërarchisch geordend zijn, opvallend echter niet steeds refereren naar een zelfde afkomst (wat erop kan wijzen dat er meerdere onderling samenwerkende maar tevens ook beconcurerende spelers achter de poppenkast actief zijn)
  Hoe dan ook is de vaststelling van deze beschrijving ook gelaagd en bezaaid met ‘valkuilen’.
  In zekere zin is dit onderzoek
  gekkenwerk, en voor sommige waarnemingen hierover moet ik doseren en om die reden hiervoor soms ook behoeden.
  Niettemin, het is wat het is, en ik ben wat ik ben.
  En er zijn veel, veel bondgenoten.

 4. Prachtig artikel, het voelt als een brief gericht aan mij. Dankbaar dat ik de verschuiving in alle facetten bewust voel en het universum z’n werk laat doen. Een maand geleden heb ik mijn relatie van 8jaar verbroken, zeer pijnlijk maar er was geen weg terug. Ik koester de mooie momenen en verdriet laat kk toe als die zich aandient. Ik voel nu veel meer ruimte voor wat ik op mijn pad zal tegenkomen en kan niet wachten om verder te gaan……

  • De mens zoekt nog steeds naar de Waarheid!
   Een boek dat je na grondige studie de juiste koers in je leven bepaalt is de ‘Trilogie’ : De Weg – De Waarheid- Het Leven. Maandag 8 februari komt de tweed, herziene, druk uit. Groetjes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in