Everything Everywhere All at Once.

Hugh Everett, een Amerikaans natuurkundige, formuleerde in 1957 een theorie over het bestaan van ontelbare parallelle universums. In de afgelopen jaren is dit ‘multiversum’ het onderwerp van vele films zoals bijvoorbeeld Everything Everywhere All at Once. Dat idee van een multiversum, en ik geloof daar heilig in, zou inhouden dat er ook een oneindige hoeveelheid aardes bestaan. En dat jouw bewustzijn constant en supersnel kiest op welke aarde en in welke tijdlijn het aanwezig wil zijn. Alsof ze naast of op elkaar gestapeld zijn.

Dit idee biedt een ongelimiteerd aantal mogelijkheden om je perspectief uit te breiden, ook omdat je feitelijk niet met zijn allen in hetzelfde dimensionale schuitje zit. Sterker nog: ook al zit je fysiek wel eens in hetzelfde schuitje, iedereen zit in zijn eigen dimensie en eigen vibratie. En daarmee in een andere ervaring van de realiteit.

Je kunt je daarom constant afstemmen op de versie van de werkelijkheid die voor jou het beste voelt. Die je wilt ervaren. En zo dus je eigen, unieke werkelijkheid bewust scheppen.

Het is ook de reden waarom je moet uitkijken aan welke toekomstvoorspellingen en theorieën je aandacht schenkt omdat er niet één aarde met één toekomst voor iedereen is. Soms geef je daarmee namelijk ongemerkt macht en draagvlak aan bepaalde mensen, groepen of organisaties. Of zelfs aan een toekomstige tijdlijn. Macht en draagvlak die ze misschien niet zouden hebben zonder jouw overtuigingen.

Het is dus belangrijk dat jij je eigen autoriteit wordt. Dat je die niet uit handen geeft aan anderen. Houd je frequentie zo hoog mogelijk en creëer daarmee de ruimte voor anderen om zich door jou te laten inspireren en hun eigen frequentie te verhogen.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Er zijn meerdere zaken die je kunnen helpen om je frequentie hoog te houden. Bijvoorbeeld door middel van spelen, lachen, meditatie, ademwerk, dansen, creativiteit en in de natuur zijn.

Maar ook onthaasten helpt: slapen, rusten, pauzeren en lummelen. Want hoe trager de golven van onze hersenen bewegen, hoe meer je je kunt verbinden met hoge frequenties. Zodat je kunt herinneren wat je ziel al weet.

En dat is toch wat je hier komt doen?

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap