EXTRA UPDATE over de invloeden van de volle SuperMaan van afgelopen woensdag 8 april. Het was enorm pittig, en zeker ook confronterend, afgelopen week en nog is het proces rondom macht en onmacht in jezelf in interactie met de wereld zeer actueel. Oude trauma’s herleven uit vorige periode toen er enorme externe macht was, zoals in de tweede wereld oorlog en tijdens Atlantis en Avalon. Dit is een kans om onze innerlijke kracht te herstellen en oude patronen rondom angst, macht en onmacht te helen

Macht en onmacht

Jupiter samen met Pluto stond op de ascendant in Steenbok. Pluto is verbonden met macht en onmacht en Jupiter vergroot alles uit en daardoor worden deze krachten zichtbaar in jezelf en in de wereld. De samenstand van de Ascendant, de poort naar de wereld maakt dat dit thema een extra focus krijgt rondom de interactie met de wereld.

Controle

We werden geconfronteerd met de mechanismes in ons die controle willen houden op de wereld. In deze periode van de coronavirus is de angst maximaal. En rondom deze volle Maan wordt maximaal uitvergroot zichtbaar hoe jij met de wereld om je heen om gaat.

Herleven van oude tijden

Ook trauma’s die diep in ons energiesysteem vastzitten lieten zich weer voelen. Dan heb ik het over trauma’s die opgelopen zijn in tijden waar we soortgelijke situaties hadden, zoals tijdens de tweede wereld oorlog, de val van Atlantis, de val van Avalon met de overname door het christendom. Velen die nu leven hebben die herinneringen nog vers in het kosmische geheugen staan..

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Oude trauma’s

We zijn al eerder door de heersende orde een kant op gedwongen die ons persoonlijk niet diende. Dit kunnen diepe trauma’s zijn die nog steeds je dagelijks leven beïnvloeden en maken dat de angst in jou het overneemt. Dit trauma kan zich in deze periode in alle volheid melden, maar met de mogelijkheid om te helen.

Ontwikkelen individualiteit

Vanuit een groter perspectief was dit nodig om individualiteit te ontwikkelen voor de mensheid. Maar diezelfde individualiteit is ernstig doorgeschoten en gaat nu het Watermantijdperk haar intrede doet de verbinding weer aan met het geheel.

Angst kruipt onder de huid

Ook de angst die in het collectief om je heen heel sterk voelbaar is, bijvoorbeeld als je boodschappen gaat doen, kruipt als het ware onder je huid. Afgelopen week was het bijna niet te doen om deze angst af te schudden tijdens de Pluto Jupiter samenstand op de Ascendant van de volle Maan. Iedereen gaat anders om met deze angsten. Sommige ervaren enorme onmacht, of oude trauma’s spelen op of men probeert de omgeving te controleren en er zijn nog tal van andere opties mogelijk.

Krachtig in jezelf zijn

Super Volle MaanTijdens mijn webinar van de volle Maan van 8 april werd in het begin deze zwaarte en angst enorm voelbaar. Dit is normaal niet het geval. Al snel werd duidelijk dat de interactie van macht en onmacht van een ieder en ook voor het collectief werd geheeld. De nieuwe verbinding met de nieuwe Sterrenpoort 2 meter boven het hoofd en 2 meter in de grond, verbonden met het kosmische Hart (Godsvonk op het middenrif). Deze opbouw werd voor wie daar aan toe was diep in het lichaam geïntegreerd. En een nieuwe laag van de multidimensionale persoonlijkheid werd super stevig. Daardoor ontstond een nieuwe buffer om in het eigen veld te kunnen blijven los van de situatie in de omgeving. Het was echt een verbazingwekkende heling en na het webinar nog steeds voelbaar.

Diepere boodschap

De diepere boodschap hier is om in je eigen basis te komen of blijven, met beide voeten op je eigen grond. Niet de strijd aan te gaan vanuit de waarden van de macht buiten je en daarmee je eigen basis en waarden los te moeten laten. Blijf in je eigen veld, in waarheid en liefde, verbonden met de Bron en het Wezen van de Aarde. Als je op eigen grond blijft in kosmische verbinding met je kosmische Hart, dan zul je vanuit liefde voor jezelf en de omgeving andere situaties aantrekken en word je door de stress en angst in de omgeving heen geleid. Dit is daadkracht vanuit eenheid. Goed voor jezelf en goed voor de ander.

Telepathisch geblokkeerd

Voor het uitdrukken van deze nieuwe multidimensionale persoonlijkheid werd er een blokkade voelbaar in het keelchakra. Deze gaat in de nieuwe energie anders functioneren. We drukken ons dan niet meer zo zeer uit naar buiten, maar telepathie en innerlijke communicatie versterken. De blokkade was die van ons innerlijke (goddelijke) kind, dat telepathisch is in de eerste periode van zijn of haar leven. Zij horen de omgeving telepathisch en gaan er vanuit dat de omgeving hen ook telepathisch hoort. Hiermee loopt het innerlijke kind schade op en leert dat het alleen gehoord wordt als het zich extreem en met klank naar buiten richt. Deze verdrietige blokkade werd laat op de avond tijdens mijn webinar van binnenuit geheeld bij de deelnemers en hiermee beschikbaar gemaakt voor het geheel.

Thema van 2020

Deze hele Jupiter Pluto stand is er een om ons bewust te maken van ongezonde verbindingen met de wereld om ons heen en deze macht en onmacht te helen. De volle Maan zette ons op eigen grond, in verbinding van Wezen tot Wezen met de Aarde. Ik hoop dat jij ook zo’n mooie transitie hebt gehad en heling hebt gevonden in jezelf rondom deze bijzondere volle Maan. Dit thema van heling van de macht (Jupiter in samenstand met Pluto) blijft nog tot eind 2020 actief. Dus we krijgen nog meer mogelijkheden om de verbinding met deze krachten te helen en te upgraden in ons, zelfs naar een helende kwaliteit.

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

3 REACTIES

  1. Opmerkelijk, want deze voorbije week kwam er veel naar boven over WOII en de trauma’s die dat in mijn familie heeft achtergelaten. Ook het thema onderdrukking en migratie is een thema in mijn familie. Dat kwam ook naar boven. Nu weet ik dus waarom. Dankjewel.

  2. dank je wel Manuela, voor deze heldere uitleg. Vandaar dat ik afgelopen week regelmatig raar droomde en steevast wakker werd in angst voor de dood. Ik heb wel vaker ondervonden gevoelig te zijn voor mijn omgeving en vermoed nu, door jouw artikel, dat die angst om mij heen zit. Het wordt dragelijker als je kunt begrijpen wat er aan de hand is.

    Lieve groet,
    Marja

    • Hoi marja, de angst zit om je heen, maar raakt ook iets aan in jou. Door in contact te gaan met wat het raakt in jou, lost deze angst waar het op aanhaakt ook op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in