5d

Shekina Spreekt / Blauwe Straal Transmissies

5d

De Frequentie Nu Handhaven Signalen van de 5D Nieuwe Aarde 
14 Augustus 2013 / Shekina Rose
Nummer reeksen die ingebed in deze channel tevoorschijn komen zijn door spirit aan Shekina Rose gegeven om deze transmissie te activeren.
Jullie zien de signalen van de 5de-Dimensionale Nieuwe Aarde overal terwijl de sluiers naar de hogere rijken en jullie werkelijke essentie dunner aan het worden zijn. Jullie ervaren grotere synchroniciteiten en spirituele fenomenen in jullie wereld van engelen, lichten, sterrenschepen, de Deva koninkrijken, interdimensionale tijdruimte en meer. 10:10
Jullie gaan nu de niet in kaart gebrachte tijdruimte van planetaire uitlijning binnen van overgangsperioden van emotionele intensiteit en sterrenpoorten. Weet, dat de Nieuwe Aarde en deze hemelse voorvallen jullie naar jullie frequentie resonantie van thuis brengen, hier op Gaia. 13
De Ziel Essentie van jullie goddelijke IK BEN Aanwezigheid is hier om jullie te vertellen dat wat jullie zien en voelen echt is; het is de entree in/naar de Nieuwe Aarde en /jullie zijn de Nieuwe Aarde. 333
Ja, het is glorieus als jullie verschuiven in/naar jullie 5D ascentie lichamen met de Nieuwe Aarde; houd alsjeblieft wel vast aangezien jullie in de kosmische watergolfenergieën van de eb en vloed zijn. Jullie, de empathische Blauwe straal en Lichtdragers kunnen meer gevoelig in jullie lichamen en emoties zijn jegens de Aarde verschuivingen en veranderingen. Het mag er anders uitzien in bepaalde periodes; wees niet gealarmeerd aangaande de manier waarop jullie lichaam en emoties kunnen fluctueren en misschien reageren als je een hoog frequentie resonantie wezen bent. Jullie waren ontworpen om op vele niveaus en trillingen diepgaand te voelen. 333
Weet dat dit deel uitgemaakt heeft van jullie missie hier op Gaia om een Sterrenpoort kanaal te zijn van de Emphatische Codes van de restauratie van de Godin om evenwicht en om oude vergeten kennis te brengen.
Hoe te manoeuvreren door de uitlijningsportalen van een nieuwe planetaire verenigde frequentie
De manieren waarop jullie traditioneel en voorheen in/naar het centrum kwamen, verbonden en aanwezig blijvend met spirit, veranderen moment na moment, dag na dag. De manier om in harmonische resonante frequentie te zijn gebeurt nu terwijl het arriveert, terwijl jullie jezelf toestaan om in de goddelijke stroming te zijn met de Goddelijke Heilige Matrix. Dit is omdat het oude paradigma en de energieconstructies aan het instorten zijn en de Goddelijke Heilige Matrix van jullie Originele Goddelijke Blauwdruk online komt, verbindingen makend met nieuwe Licht allianties, resonanties, en de gebieden van de verenigde Bron. 444
Het zal tijd van jou nemen binnenin jouw eigen persoonlijk cyclus om gewend te raken aan deze nieuwe uitlijning. Als jullie doorgaan dingen te doen op de manier van het oude paradigma om de gebruikelijke spirit verbindingen te maken en zij werken niet, dan is dit het teken om op de nieuwe energieën en de grotere goddelijke stroming te vertrouwen.
a
De Frequentie Handhaven terwijl de oude matrix aan het instorten is en jullie lichaam maakt nog steeds de overgang naar de 5de-Dimensionale Kristallijne Energie
Tijden van radicale overgave en vertrouwen zonder opruimen – Waar je de behoefte mag voelen om te duwen, projecteer en ben in jouw energieën van gedachte en ervaringen van verstrikt te zijn (geen wonderen), je kunt nu springen of loslaten naar een hogere frequentie van 5D aanwezigheid waar je onmiddellijk een gevoel van vrijheid voelt, uitbreiding, goddelijkheid en kracht. Dit is geen opruimen en het bewustzijn transformeert de energie – je verschuift de trillingsresonantie welke op een bepaalde manier de resonantiegebieden transformeert. Je kunt voor en achteruit gedurende bepaalde tijdspannen verschuiven, totdat jouw lichamelijke energiegebieden en bewustzijn gereed zijn en in staat zijn om afgestemd te blijven binnenin jouw ascentie 5D lichaams resonantiegebied. 55
Zijnde in een hogere goddelijke stroming van uitbreiding betekent nog steeds dat je zult weten wat radicaal vertrouwen en overgave voor jou betekend. Het kan energiegrenzen betekenen of grotere afscheidingen of om meer open te zijn waar je het voorheen niet was.
Verlaag de energie voor het intense bombardement van energetische vrijlating en opstart – Dit kan betekenen dat de energierasters niet adequaat werken of tijdelijk uitgezet zullen zijn, waardoor jullie energie, mobiele telefoons en internet onderbroken zullen worden. Dit kan een signaal voor jullie zijn om thuis te blijven gedurende bepaalde periodes aan tijd, doe dutjes en rust, en is ook een signaal om van de rasterlijnen af te blijven terwijl de energieën, tijdlijnen, dimensies aan het transformeren en verschuiven zijn. Vertrouw en luister naar jouw intuïtie aangezien het steeds sterker zal worden.
Energie Aanvaringsmelding en intense afsluitende emotionele onderstroom loslating!
Terwijl jullie verschuiven in/naar de hogere frequentie resonantie van de Nieuwe Aarde, zou de oude matrix en jullie in aanvaring kunnen komen met andere energieën, wezens en situaties. Dit is verschuldigd aan de verschuivende tijdruimte frequenties die nog steeds onstandvastig voor en achteruit gaan. Dit kan betekenen dat je bij tijden bijna onzichtbaar zou kunnen zijn jegens bepaalde energieën en tezelfdertijd meer zichtbaar kunt zijn in andere rijken.
Wees bewust van de subtiele energieën en synchroniciteiten waartoe jullie nu in staat zijn om die te ervaren, trillingen die in sterkte toenemen; de Aarde, Zon, Deva, Elementale en dieren koninkrijken en rijken zijn meer beschikbaar om te delen en om met jullie te communiceren. Zij zullen jullie onschatbare informatie van besef geven en signalen van hoe te manoeuvreren met wat er gaande is in de andere werelden en onderstroom energieën.
Van het Hoogste belang is het zijn in de Goddelijke stroming van persoonlijke trillingsfrequentie resonantie.
5dearthHet zal belangrijk zijn om in de goddelijke stroming van jouw eigen persoonlijke ritmische trillingsfrequentie te blijven; vind het en ken het binnenin. Dan, kan je toestemming verlenen voor een verschuiving, verandering en fluctuatie van mensen en situaties, en voorkomen om verstrikt te raken in andermans drama’s. Denk eraan, het is hun persoonlijke verschuiving, niet de jouwe, en zij zullen stromen en veranderen totdat zij hun resonante gebiedstrilling vinden. Wees alert dat anderen gekwetst zouden kunnen zijn door jouw vreedzame resonantie terwijl zij aan het verschuiven kunnen zijn in energetische emotionele onderstromingen, bezig zijnde om die van henzelf te vinden. Zij mogen ook proberen om die van jou te nemen als zij door het ascentie geheugenverlies heengaan van het opnieuw uitlijnen met de Gods Bron. Ben flexibel en wees je bewust als een ultra-gevoelige Empaat van wat van jou is en wat niet.
Het Verschuiven van de Tijdruimte en het gebruiken van Sterrenpoorten en Kosmische Portalen
Jullie zullen ook leren, herinneren en ertoe ontwaken om de tijdruimte dimensionale portalen en multidimensionale werkelijkheden te gebruiken om in te checken en vooruit te kijken als tot wat jouw hoogste goed dient en jou veilig houdt. Je zult weten dat dit gebeurd en voor jou online komt wanneer je door periodes heengaat van wat jullie mogen kennen als déjà vu. Het mag een ervaring of een gevoel zijn dat je in twee werkelijkheden of dimensies tegelijkertijd bent, met de bedoeling en het gevoel dat jouw spirit probeert om jou te vertellen dat dit een markering aangaande jouw levensreis is waar je keuzes kunt maken die jouw bestemming en doel verschuiven. Je zult tot een groter besef komen van hoe dit werkt in jouw leven aangezien deze oude heilige gereedschappen zijn.  
Jullie Droomtijd is een Dimensionaal toegangspoort portaal
Weet dat er veel verschuivingen en astrale reizen in jullie droomtijd plaatsvinden. Neem de tijd om je dromen te herinneren en vergaar de wijsheid, de informatie en de richting die zij naar jou toebrengen.
Sterren Wezen Etherische Octaaf Code Activering
yinyangDe sterrenwezens van Orion, Lier, de Siriurs en Pleiadianen, de Galactische Federatie, de Blauwe Straal en Roze Straal samen met de geascendeerde Meesters en Moeder Mary, Jeshua en st. Germain geven jullie opgewaardeerde coderingen van de etherische lichtgolf octaaf voor de ontwaking van jullie IK BEN Aanwezigheid. Dit bevat de frequentie ontwaking van jullie fysieke geheime kamers van het hart die jullie zullen ondersteunen om in een grotere universele galactische aanwezigheid te zijn.
Zij zeggen dat er een uitstroming is van de Kosmische Lichtbron van Liefde vanuit de Grote Centrale Zon en om Liefde te ontvangen, ben Liefde aangezien Liefde een echte, almachtige, krachtige en levensvatbare bron is welke jullie spoedig zullen kunnen gebruiken als brandstof. De aantrekking en de liefde voor deze wezens maken jullie wakker jegens welke gebieden dan ook van de Schepping en de frequentie waar jullie voorheen als geascendeerde wezens doorheen gewerkt hebben, en jullie zijn nu in staat om hier en nu toegang te verkrijgen tot jullie werkelijke essentie.
Signalen van de Nieuwe Aarde 5de-Dimensionale Kristallijne Sterrenpoort Portalen van een nieuwe Planetaire Frequentie.
Terwijl de Heilige Goddelijke Vrouwelijke Eenheids Matrix online komt, zullen er meer octaven van lichtfrequentie beschikbaar zijn die een verschuiving kunnen creëren in de resonantie en wisselwerkingen met vrienden, spirituele gemeenschappen en de wereld. Sommigen zullen meer dramatisch verschuiven dan anderen. Terwijl er veel hermodelleringen en herschikkingen plaatsvinden voor de nieuwe planetaire frequentie en sterrenpoort portalen, sta een stroming en ritme in jullie leven met jullie wisselwerkingen met anderen toe.13 Jullie online 5de- en 6de-Dimensionale DNA Galactische coderingen betekenen dat jullie nu deze resonantiegebieden mogen gebruiken die de wonderen en het wonderbaarlijke genoemd worden. Waar er geen hoop scheen te zijn, en specifiek wat de wetenschap mag zeggen dat het onmogelijk is, sta open voor de goddelijke evolutie van jullie ascentie kristallijne Nieuwe Lichaamssjabloon om zich collectief met universele intelligentie te onderhouden om diepgaande wonderen te creëren.
Velen van jullie zullen aan de energetische zomen uiteen barsten als deze sterrenpoort portalen neurale kosmische paden van uitbreiding aan het maken zijn van jullie super superieure zintuiglijke besef en spirituele bekwaamheden, geschenken en hogere dienstverlening. Sommigen van jullie wensen om uit de frequentie zone waarin jullie zijn vandaan te treden, om te vertrekken en weg te gaan van waar jullie wonen. Jullie voelen dat iets verbazingwekkends en miraculeus op diens weg is en zich voordoet en jullie zijn gereed en hebben er lange tijd op gewacht.
Bij tijden kan het frustrerend aanvoelen als je gereed bent om een overgang te maken en voorwaarts te gaan, en uitkomsten, creaties en mensen niet energetisch snel genoeg voor jou bewegen. Je voelt de verschuiving binnenin en je bent gereed. Sta open voor de goddelijke stroming; weet wanneer je in een wachtruimte bent van de Goddelijke Heilige Matrix, en wanneer je hoog vooruit moet vliegen met de nieuwe stroming van kosmische deuropeningen van nieuwe mogelijkheden en zegeningen die met gratie en gemak arriveren.
Copyright © by Shekina Rose of http://www.shekinaspeaks.com – Permission is granted to copy and redistribute this article and videos on the condition that the URLhttp://www.shekinaspeaks.com is included as
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

4 REACTIES

  1. Ik kan hier geen touw aan vastknopen, ik moet er bijna om lachen, wat een woordgebruik 🙂

    Heb wel respect voor het werk wat er in zit.

  2. Wat prachtig! honderdduizend miljoen keer dank…. <3

    Liefde overwint alles en de aanhouder wint… 🙂 🙂 🙂

    Liefs, Henriëtte xxx <3 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in