Er zijn momenteel veel mensen die schommelen tussen hogere en aardse frequenties. Sommige zijn het zich niet en sommige zijn het zich wel bewust. Wanneer je je de laatste tijd heel erg moe hebt gevoelt, om onverklaarbare redenen, kan het zomaar zo zijn dat je lichaam probeert te wennen aan de hogere frequenties.

Zelf merkte ik het ook,  ik kon zelfs een aantal weken niet hardlopen, wat ik normaal gezien altijd, al bijna 4 jaar lang, twee keer per week doe. Waarom dat niet lukte? Hardlopen brengt me heel erg naar de aardse frequentie. Dat is o.a. een reden waarom ik hardloop! Om goed te aarden. Maar het was gewoon even nodig om naar de hogere frequenties te gaan. Dat moest mijn lichaam blijkbaar ook verwerken en daarom zo’n enorme vermoeidheid.

Ik weet zeker dat er velen met mij deze energieverandering hebben gevoelt. Wel of niet bewust.

Het voelt voor mij als een aansturing vanuit de Engelen. Alsof zij de aarde instralen en de mensen die er klaar voor zijn, gaan vanzelf mee in de andere frequentie. Ik heb mij de laatste paar maanden enorm ‘gedragen’ gevoelt. Het enige wat ik kon doen was mij overgeven aan de energie van het nu en het vertrouwen. Alhoewel er redelijk veel met mij en met geliefden om mij heen gebeurde. Vooral verwarrende en emotionele zaken. Die moeheid was natuurlijk mijn eigen weerstand voor verandering en de verhoging van frequentie welke mijn lichaam moest verwerken.Hemel en Aarde

Het is een voorbereiding op wat er komen gaat. Vooral de verandering van frequentie van de aarde. Er zijn veel mensen die in de frequentie van de aarde blijven, die zullen later naar de hogere frequentie gaan. Dat geeft niks hoor. Zij hebben nog wat ‘aardse’ dingen te leren. Niemand is meer of minder, beter of slechter. Er is alleen verschil in frequentie. Er zullen mensen overlijden, voor je gevoel ‘meer dan normaal’. Mensen die dit jaar, komende anderhalf jaar komen te overlijden, vooral jonge mensen, komen terug op een later tijdstip. Wanneer de aarde in een hogere frequentie is. Zij hebben nu de verandering meegemaakt, zij hebben het gevoelt, om het over een hele tijd te herkennen in hun lijf zodat zij voorbereid zijn. En vervolgens anderen mee kunnen nemen in de energie. Het is een mooie taak voor ze, die ligt te wachten, het is over een paar100 of paar1000 jaar, ik kan dat niet zien. Er zijn dan veel minder mensen dan nu op aarde. Ook dan is het nodig dat er een energie-frequentie verandering plaatsvindt. Het gaat dan weer om een verhoging van frequentie.  Vooral jonge mensen die nu en komende 1,5 jaar overlijden gaan dat doen. Een voorbestemd iets. Laat dat een troost voor je zijn.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Mensen die nu heel erg moe zijn, krijgen het advies om veel water te drinken en elke keer bewust verbinding te maken met je hart. Afstemmen op je harts-energie doe je als volgt; leg je handen op je hart, denk aan je hart, concentreer je op je hart, denk aan een liefdevolle herinnering, denk aan de mensen die je liefhebt, voel die harts-energie, stem je daar bewust op af. Daar help je jezelf mee, om gemakkelijker door het proces heen te komen. Doe dat dagelijks, de komende weken tot september/oktober. Vanaf sept/okt zal er weer wat veranderen in de energie, het gaat nu nog rustig aan stap voor stap. In sept/okt komt er een omslag, het gaat dan ineens met een sprong. Je helpt jezelf die sprong te kunnen maken door afgestemd te zijn op je harts-energie. Daarom vanaf nu dagelijks doen!  …Sommige mensen zullen terugvallen in frequentie, omdat het te hoog is, en gaan de frequentie iets lager pakken/beleven, sommige gaan mee met de sprong. Het is een frequentie sprong. In maart 2015 heb je nog zo’n sprong.  Maart 2015.. ik weet niet wat er dan is, maar elke keer komt deze datum in mij op. We zullen zien.

aarde-liefde-eenheidJe mag kiezen; het is je eigen keuze of je meegaat. Het is geen moeten, het is geen kwestie van leven of dood, het is alleen van betekenis in je leven, dat er bepaalde deuren open gaan op een ander level. Het is jouw keuze op welk level de deuren open gaan. Je kan het zien als een flatgebouw. Op elke etage kan er een deur geopend worden naar een verbinding met een volgende stap in je leven. Die verbinding ziet eruit als een touwbrug, zo’n touwbrug, die over een ravijn hangt, in de jungle.  Het is een flatgebouw van misschien wel 20 etages, je kan kiezen of je de deur opent naar de touwbrug op de 1e of op de 20e etage en de etages welke daar tussen liggen! Elke touwbrug zal je naar een bestemming aan de overkant brengen, naar de volgende stap in je leven. Het verschil in etage is het verschil in level, de energie-frequentie. Bedenk dat de onderste etage, de lagere frequentie wat meer in de mist, het donker, vocht en kou zal zijn en de bovenste etage meer in de zon, warmte en licht zal zijn. De etage/frequentie welke jij kiest zal bepalen welke mensen je onderweg tegenkomt op je brug, die met je mee lopen, wat uiteindelijk altijd gevolgen heeft voor je toekomst…

Je komt sowieso op de volgende bestemming. Weer een flatgebouw waar je kan weer kiezen welke stap en vanuit welke frequentie. De hogere frequentie is de frequentie van het licht en de liefde, het is jouw keuze of je dat doet, telkens weer. Het is aan jou of je je leven vanuit licht en liefde wil leven of vanuit schaduw en mist. Deze tijd van frequentie veranderingen, de snelle verhogingen, kunnen je een enorme lift geven. Je weet nu hoe je daarin mee  kan gaan.

Stem je vaker af op je hart en de Engelen, de liefde en het licht. Wanneer je afstemt op deze hogere frequentie, stuur dan de liefde en het licht naar de mensen om je heen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Stuur ook je liefde en licht naar de landen waar mensen verre van liefde en licht zijn. Stuur het zonder oordeel, zonder gedachten, zonder wensen, zonder hoe jij het zou doen, zonder advies, stuur alleen liefde en licht. Het zal op de juiste manier aankomen zoals het daar kan zijn, zoals het daar ontvangen kan worden. Hoe meer mensen dit doen, hoe meer mensen liefde en licht kunnen ontvangen en hoe meer we met de aarde kunnen groeien naar een hogere frequentie. De frequentie van liefde en licht.

Ik wens je een leven met veel liefde en licht!

 

Liefs, Esther Buijs

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

10 REACTIES

 1. Dank je wel Esther
  Prachtig !!

  Hier was ik duidelijk klaar voor
  kreeg al signalen om mij heen

  Handen op mijn hart en ik stuur als Reiki-therapeut via mij naar moeder aarde en alle elementen liefde, licht en heling toe. Voor het hoogste en grootste goed

  Warme groeten
  Elvira

 2. Ja, het lichaam en heel de mens (zijn denken, voelen en willen) moeten wennen aan een andere frequentie.

  Je begint ook vaker van binnenuit op jezelf te letten en je begint van alles op te merken, wat voorheen langs je heen ging. In het begin vergt het allemaal veel energie, omdat het allemaal niet vanzelf gaat en je vaak moeite moet doen.

  Je kunt er behoorlijk moe van worden, maar dat komt ook weer omdat je tempo nog te snel is.

  Lisa, je kunt werkelijk die strijd voelen tussen ego en hoger Zelf. Of een soort schuring tussen die twee.
  Het betekent wel dat jij het bent die deze strijd in gang houdt en opmerkt. D.w.z. jijzelf bent de ene keer ego, de andere keer zelf.
  Probeer die strijd ik/jij (ego en zelf) eens in zijn geheel los te laten. Gewoon overgave en kijk wat er gebeurt.

  In principe hoeven er geen ik, ego, of zelf te zijn die strijd voeren tegen elkaar. Strijd ontstaat omdat je ergens verschil opmerkt en toch aan één van beide wilt vasthouden. Het verstand wil een keuze maken tussen ego of zelf en dit levert strijd op.

  Dag Lia

 3. Dank je Lisa. Het is zo “stom”: Ik “weet” het wel, maar dat ego….Maar ik blijf vertrouwen, hoe zwaar dat soms ook is.

 4. Dat klopt, marja..
  Je verliest vaak kilo’s als je aan het loslaten bent..en komt vaak aan als je “vasthoud”..goed bezig!!
  Ik herken je angst ook wel..zal er niks anders aan de hand zijn? Zo moe voel je je soms..we moeten vertrouwen!

  Mooi artikeltje weer! Bedankt..

 5. Dit alles komt mij heel bekend voor , ik ben ook al een hele tijd bezig en moe en je hoeft inderdaad alleen maar die rust in je hart toe te laten . Ik vind het een geweldig gebeuren . Bedankt voor het delen , ik weet dat ik hierin niet alleen sta. Ik voel mij omringd met LIEFDE, MOOIER DAN MOOI , WARME GROET CARLA

 6. Esther, wat herkenbaar! Ik wandel al jaren heel erg veel, maar de laatste weken kan ik het niet opbrengen. Zo moe. Meestal slaap ik maar 6 uurtjes,nu vaak wel 10!!! En ik voel duidelijk dat het met de energie te maken heeft, maar toch twijfel ik dan weer: is er iets anders, ben ik ziek? Innerlijk weet ik dat dit niet zo is, maar het brengt wel veel onzekerheid. Nu ik jou artikel gelezen heb ben ik nog wel moe, maar wel gerustgesteld. Ik heb nog een vraagje waar jij misschien het antwoord op weet of misschien iemand anders die dit leest. Sinds ik heel bewust met mijn zelf bezig ben, veel loslaten en alles wat daarbij hoort ben ik ongelofelijk veel afgevallen. De laatste 3 jaar wel 15 kilo. Ik lijn niet, eet wel bewuster. Ik voel mij er prima bij. Kan het zo zijn dat als je “loslaat” ook letterlijk “loslaat”?
  Dank je wel voor je mooie woorden.
  Liefs, Marja

 7. Dank je voor je woorden, Esther.
  Precies wat ik nodig heb op dit moment!!

  Ook voor jou licht en liefde op je pad,

  Jitske

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in