nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

een reispresentatie van Irene Verweij

Ben jij er klaar voor om vanuit je ziel te gaan leven?
De zielenreis is een unieke reis, die jou de kans geeft om te ervaren hoe het is om vanuit je ziel in het leven te staan

Wat is dat, ‘leven vanuit je ziel’?

Als je vanuit je ziel in het leven staat, is het alsof je op de bodem van de zee zit: je kijkt naar alle onrustige, soms woeste golven van het water boven je, maar wordt er niet door meegesleurd. Integendeel, je beziet het vanuit rust en stilte. Je bent in voortdurend contact met je innerlijke Zelf. Leven vanuit je ziel is een leven dat vanuit zingeving en overgave geleefd wordt. Je bent je bewust wat je komt doen hier op aarde en leeft vanuit deze innerlijke wijsheid.

Genieten in Andalusië

In het prachtige Andalusië ga je op een sfeervolle locatie jouw leven bezien vanuit het perspectief van de ziel. Je gaat jezelf openstellen voor een wereld van vrijheid, (zelf)liefde en ongekende mogelijkheden. Je bent bereid om los te komen van het moeten en om het genieten te omarmen. Je verblijft op het prachtige El Rio de la Vida waar de eenvoud en de schoonheid van de natuur je wijzen op jouw authentieke Zelf.

Life-changing!

Alles verandert als we structureel vanuit de ziel gaan leven. Je bekijkt je leven door een volledig andere bril. Vanuit het ego voelen we voortdurend een tekort, een behoefte aan dáár, méér en gisteren en morgen. Vanuit de beleving van de ziel ben je in het Nu, je accepteert het leven zoals het is en gaat er gemakkelijk in mee. De weerstand tegen bepaalde gebeurtenissen die we normaliter ervaren, veroorzaakt 95% van ons psychisch lijden. Vanuit de ziel worden we de danser die meedanst op de choreografie die het leven voorschrijft. Vreugde, vrede, enthousiasme en de lach nemen hun rechtmatige plaats weer in.

Wat kom je doen hier op aarde?

Tijdens de zielenreis besteden we uitgebreid aandacht aan de grote vraag, wat kom je doen hier op aarde? Aan het eind van de reis heb je hier niet alleen een persoonlijk antwoord op -wat is jouw persoonlijke zielenmissie?- maar ook een universeel antwoord.

Wat gaan we tijdens de Zielenreis doen?

– we onderzoeken wat jouw zielenmissie hier op aarde is.
– we mediteren en visualiseren.
– je krijgt creatieve en interactieve opdrachten, die het contact met de ziel versterken.
– we werken met rituelen.
– we wandelen dagelijks.
– we zijn veel in de natuur en in stilte waardoor het contact met de ziel vergemakkelijkt wordt.
– door het groepsproces zal je ontwikkeling snel gaan.
– de groep is klein en bestaat uit maximaal 14 personen, waardoor er veel persoonlijke aandacht voor jouw proces is.

Is deze zielenreis wat voor jou?

– je voelt een verlangen om meer vanuit de ziel in het leven te staan.
– je hebt oude pijn en traumatische ervaringen grotendeels een plek gegeven.
– je hebt er genoeg van je nog langer door het ego te laten leven; je wilt niet meer ondergedompeld worden in allerlei heftige emoties, waardoor het leven soms wel op een rollercoaster lijkt.
– je bent al langere tijd zoekende hoe je je ziel in je dagelijks leven kunt integreren, maar weet niet goed hoe je dat kunt doen.
– je voelt een verlangen anders in het leven te gaan staan; je wilt weer gaan genieten en vanuit overgave erin gaan staan.
– je wilt later terugkijken op een leven dat je geleefd hebt op de juiste manier.

Resultaat

Na de reis ben je in staat om je leven te ervaren uit je ziel. Hoewel je misschien soms nog in het ego schiet, ben je je hier veel sneller bewust van. Het lukt je om op eenvoudige wijze het contact met je ziel weer te herstellen. Je zielenopdracht is helder en je bent in staat om deze te herkennen in het dagelijks leven en er op een constructieve manier aan te werken. Je voelt weer levensvreugde en kunt weer genieten.

Begeleiding

Irene Verweij
Irene Verweij

Deze reis wordt begeleid onder de bezielde leiding van AdJan van Gils en Irene Verweij. Niet alleen zijn zij zielenmaatjes en hartsvrienden, ook hebben zij veel reizen samen begeleid. Hierdoor is een moeiteloze en vreugdevolle samenwerking ontstaan. Beiden hebben maar één groot verlangen in het leven en dat is: Genieten. Hun stellige overtuiging is dat dit vanuit de ziel meer dan haalbaar is.

Praktisch
Vertrekdata:
20 – 24 november 2017
4-8 juni 2018
19 – 23 november 2018

Bijdrage: 795 euro
(inclusief 21% btw/ exclusief vlucht naar Malaga; Kijk voor de voordelige vluchten voor de reis in november aanstaande (momenteel 70 euro retour) bij Transavia, vanuit Eindhoven)

Bel, app, sms wanneer je vragen hebt: 0031 6 1204 6986,of mail naar 
info@iam-reizen.nl

 

Zie voor overige praktische informatie: www.iam-reizen.nl/zielenreis

 

vitaal water
vitaal water
vitaal water

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie asch
vul je naam in