nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Ben jij er klaar voor om vanuit je ziel te gaan leven?

De zielenreis is een unieke reis, die jou de kans geeft om te ervaren hoe het is om vanuit je ziel in het leven te staan.

Wat is dat, ‘leven vanuit je ziel’?
Als je vanuit je ziel in het leven staat, is het alsof je op de bodem van de zee zit: je kijkt naar alle onrustige, soms woeste, golven van het water boven je, maar wordt er niet door meegesleurd. Integendeel, je beziet het vanuit rust en stilte. Je bent in voortdurend contact met je innerlijke Zelf. Leven vanuit je ziel is een leven dat vanuit zingeving en overgave geleefd wordt. Je bent je ervan bewust wat je hier op aarde komt doen en leeft vanuit deze innerlijke wijsheid.

Genieten in Andalusië

In het prachtige Andalusië bezie je jouw leven op een sfeervolle locatie, gelegen midden in de natuur, vanuit het perspectief van de ziel. Je stelt jezelf open voor een wereld van vrijheid, (zelf)liefde en ongekende mogelijkheden. Je hebt de bereidheid om los te komen van het moeten en het genieten te omarmen.

nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Life-changing!

Alles verandert als je structureel vanuit je ziel leeft. Je bekijkt je leven door een andere bril. Vanuit het ego voelen we voortdurend een tekort, een behoefte aan dáár, méér, gisteren en morgen. Vanuit de beleving van de ziel ben je in het Nu, je accepteert het leven zoals het is en gaat er gemakkelijk in mee. De weerstand die we ervaren tegen bepaalde gebeurtenissen veroorzaakt 95% van ons psychisch lijden. Vanuit de ziel zijn we de danser die meedanst op de choreografie die het leven voorschrijft. Er is ruimte voor vreugde, vrede, enthousiasme en de lach.

Wat ga je tijdens de Zielenreis doen?

 • – Je gaat je afstemmen op jouw zielenmissie. Wat komt jouw ziel hier doen op aarde?
  – Je beweegt, danst, mediteert en visualiseert.
 • – Middels creatieve- en interactieve opdrachten versterk je het contact met jouw ziel.
 • – Rituelen zetten jouw intenties kracht bij.
 • – Je maakt bergwandelingen, veelal in stilte.
 • – Je bent veel in de natuur en regelmatig in stilte zodat je jouw ware stem weer gaat horen.
 • – De groep bestaat uit maximaal 10 personen. Er is veel persoonlijke aandacht voor jouw proces.

Is deze zielenreis wat voor jou?

 • – Je voelt een verlangen om vanuit de puurheid van de ziel en vanuit overgave te leven en te genieten van jezelf en van het leven.
 • – Je hebt oude pijn en traumatische ervaringen grotendeels een plek gegeven.
 • – Je bent er klaar voor om antwoord te krijgen op de vraag wat jouw ziel hier op aarde komt doen.
 • – Je bent al langere tijd zoekende hoe je je ziel in je dagelijks leven kunt integreren, maar weet niet goed hoe je dat kunt doen.
 • – Je wilt later terugkijken op een leven dat echt geleefd is.

Begeleiding

Deze reis wordt begeleid door AdJan van Gils en Irene Verweij. Niet alleen zijn zij zielenmaatjes en hartsvrienden, ook hebben zij veel reizen samen begeleid. Ze vullen elkaar naadloos aan, werken vanuit passie, liefde, vreugde en moeiteloosheid. Beiden hebben maar één groot verlangen in het leven en dat is Genieten. In het genieten komt alles samen. Dan ben je in het hier en nu, dan vertrouw je en leef je in overgave. Dan leef je vanuit je ziel.

Praktisch

vertrekdata:
4-8 juni 2018
19-23 november 2018
bijdrage: 795 euro
(inclusief 21% btw/ exclusief vlucht naar Malaga)

Zie voor overige praktische informatie: www.iam-reizen.nl/zielenreis

Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op.
AdJan: 0031 6 1204 6986 of mail met: info@iam-reizen.nl

Kijk voor meer informatie: www.iam-reizen.nl (AdJan) en www.ziel-op-reis.nl (Irene)

vitaal water
vitaal water
vitaal water
Vorig artikelPMS (premenstrueel syndroom) versus APL (actief pijnlichaam)
Volgend artikelHeb je een dominante partner? Herstel de verbinding met jezelf!
Irene Verweij
Irene Verweij (48) is intiatiefneemster voor de School voor Lichtwerk. Met hart en ziel begeleidt ze mensen op hun spirituele pad. Dit doet ze op een praktische en aardse manier. Irene heeft dertien jaar lang als psychosociaal therapeut in een eigen psychologie praktijk gewerkt. Hoe het leven vormgeven zodat het verblijf op aarde zinvol is, is voor Irene de kervraag van al haar werk. Vanuit haar psychologische achtergrond werkt ze graag met haar intuïtie en helderwetendheid. Naast haar werkzaamheden voor de School voor Lichtwerk schrijft Irene graag artikelen en heeft ze twee boeken geschreven: Heldere Hemel en Liefde? (zie bol.com). Zie voor meer informatie www.lightworker-academy.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie achter
vul je naam in