DELEN

Door Catherine Kasper

Veel mensen vertellen me dat ze al geleerd hebben met de Engelen te communiceren. Ze hebben boeken gelezen, seminars bijgewoond, lezingen gehad, en de voorgestelde technieken geprobeerd. Ze kunnen met hun Engelen praten en herkennen de antwoorden die ze ontvangen hebben. Ze zijn zeer gelukkig. Ze komen naar me toe niet voor een reading maar om hun bekwaamheid te verifiëren. Hun vraag is “wat doe ik hierna?”

Als dit jou beschrijft, proficiat! Heb vertrouwen dat je de woorden van de Engelen zelf hoort. Ga door met het opnemen van informatie. Spoedig heb je schriften, cassettebandjes, multiklappers en computer diskettes gevuld met informatie. Wat wil je met dat alles doen? Op welke manier kan je het delen?

Hierbij verschillende suggesties die je zullen helpen om de “informatielawine” op orde te brengen, te organiseren en je informatie naar buiten te brengen zodat anderen er profijt van kunnen hebben. Ik weet dat elk onderwerp gemakkelijk een boek kan vullen. Deze lijst zal je de mogelijkheden laten zien.

Gaan Naar Waar Je Naartoe Geleid Wordt.
Vraag de Engelen wat de meest geschikte manier is voor je om deze informatie te delen. Met welke methode bereik je de mensen? Schrijven, lesgeven, in het openbaar spreken, op bezoek gaan in ziekenhuizen en verpleegtehuizen. Werken met kinderen, tuinieren, gezondheidszorg, muziek, schrijven, zingen, dansen, schilderen, wetenschappelijk onderzoek doen, zijn allemaal mogelijke opties. Maar kies degene die overeenkomt met wat je zelf graag doet of wat je niet graag doet. Wat wil je met deze informatie doen? Wat vind je het meest gemakkelijk?

Maak Je Eigen Web Site.
Je eigen website geeft je plek om alles op te zetten wat je geschreven heb zonder toestemming te moeten krijgen van iemand anders. Het geeft je een plek waar je mensen naar kan verwijzen die meer willen lezen van wat je geschreven hebt en meer over je willen uitvinden ook. Het geeft je een plek om te spelen en je creativiteit te gebruiken. Er zijn veel software programma’s beschikbaar die dat gemakkelijk maken. Zoek een vriend die je kan helpen of neem een korte cursus in eenvoudige webpagina ontwerpen bij je in de buurt.
Probeer het. Je kan het gemakkelijker vinden dan je denkt. Wees er zeker van een mailing list toe te voegen zodat je gemakkelijk kan communiceren met degenen die je pagina’s bezoeken. Verschillende webontwerp firma’s stellen sites op, speciaal gericht op spirituele communicatie. Spirit Web Designs. Is zo’n organisatie.

Schrijf een artikel.
Beslis wat je wilt zeggen of leren. Vraag de Engelen wat zij over het onderwerp te zeggen hebben en maak notities van het gesprek dat je met hen hebt. Geef structuur aan het artikel, schrijf en corrigeer het. Zet het op je website. Surf over het web en vind sites die op zoek zijn naar artikelen van medewerkers. Als het overeenkomt met het type materiaal dat zij zoeken, stuur het in en zie wat er gebeurt.

Schrijf een Channeling.
Zit en luister naar de Engelen. Luister naar de informatie die komt en zolang als het komt. Terwijl je luistert, schrijf het op of neem het op. Schrijf wat opgenomen is op. Leg het weg. Een dag of twee later, lees het. Corrigeer je spelling en taalfouten. Verbind de paragrafen aan elkaar. Beslis of de informatie van de sessie iets is dat woordelijk opgezet kan worden of dat het informatie is om een artikel over te schrijven. Zet het niet op de site tenzij het informatie is waar anderen van kunnen profiteren. Sommige channelings bevatten informatie die alleen voor jou bestemd is en anderen bevatten informatie die de Engelen bedoelt hebben om te delen. Gebruik je inzicht.

Schrijf meditaties.
Mensen kijken altijd uit naar nieuwe, frisse meditaties om te gebruiken. Ze komen samen met anderen in gebed en helinggroepen en sluiten vaak een meditatie in als een regelmatig onderdeel van hun handelen. Stuur de mensen op je mailinglijst regelmatig je meditatie toe. Als je een chat geplaats hebt op je website kan je ook meditaties online houden. Stel ze, in een boekje gratis of tegen een kleine vergoeding, beschikbaar.

Schrijf gebeden.
Gebeden dienen vaak als een verbinding tussen religieuze en spirituele tradities. Mensen houden ervan om te bidden voor bescherming en dankzegging. Mensen houden ervan gebeden op te zeggen die als liefdesliedjes klinken. Welke gebeden sporen de Engelen je aan te schrijven? Wat wil je door gebed zeggen? Auteur Marianne Williamson heeft verschillende geïnspireerde boeken over gebeden geschreven. Lees er een om ideeën op te doen.

Schrijf gedichten.
Soms komen de woorden van de Engelen naar voren als een mooi vers. Ze zijn erg poëtisch en houden ervan in zingende verzen te spreken. Zet een poëziegedeelte op je website. Nodig anderen uit hun werk naar je toe te sturen en plaats ze er ook op. Vraag de Engelen om zich uit te drukken in de vorm dat je je gedicht wenst. Wissel ze uit met vrienden die ook poëzie schrijven. Het kan een zeer vervullende correspondentie zijn. Lees de gedichten van Emily Dickinson nog eens over voor inspiratie.

Werk mee aan boeken of schrijf je eigen boek.
Veel boeken die onlangs geschreven zijn, zijn een verzameling van verslagen van mensen over hun ervaringen met de Engelen. De auteurs reiken verzoeken voor verhalen, opinies en verslagen aan. Zoek op het web om sites te vinden die over Engelen gaan, inspirerende sites en zelfhulp sites. Ze hebben vaak een gedeelte waar een link staat “richtlijnen voor nederigheid”, “stuur je eigen Engelervaringen”, of “manuscript gevraagd”. Het geeft een kick om je naam gedrukt te zien in een boek of blad. Je kan je eigen boek schrijven. Beslis wat je wilt zeggen en begin.

Deel wat je weet.
Leer iemand anders de Engelen te horen. Moedig ze aan. Begeleid hen naar de informatie die je behulpzaam vond. Laat ze zien hoe ze hun blokkades kunnen loslaten om Spirit te horen. Beslis of je een persoon wilt leren of een groep. Hoe zijn je lessen samengesteld? Is het formeel of informeel? Wil je seminars geven? Welke onderwerpen wil je een seminar over geven? Wil je reizen om hen te leren?

Neem contact op met organisaties die seminars regelen en kijk of je in hun plannen past.

Bied lezingen aan anderen.
Beslis of je in persoon lezingen wil geven of over de telefoon. Waar gaan je lezingen over? Wil je Engelkaarten gebruiken? Wil je tapes maken van je sessies voor je cliënt? Wil je geschreven literatuur verschaffen? Ben jij de enige die praat of moedig je vragen aan? Wil je kosten berekenen of het gratis doen? Hoe lang zullen je lezingen duren? Welke structuur zullen je sessies hebben? Je eigen antwoorden hebben op deze vragen maakt je uniek tussen de vele lezers die er zijn.

Voeg toe aan deze lijst.
Voeg je eigen ideeën toe aan deze lijst. Stuur deze naar me toe Catherine@PlanetLightworker.com. Laat me weten wat voor jou of anderen werkt. Wat heb je op het Internet gevonden wat je interessant vindt of vernieuwend is ten opzichte van Engelen communicatie? Wat inspireert je om dit werk te doen? Ik hoor graag van je. Veel plezier ermee. Speel in de liefde die de Engelen voor je hebben, want liefde is, liefde is altijd.

En zo is het…

©Catherine Kasper

Catherine Kasper ontmoette voor de eerste keer haar engelen toen ze nog geen jaar oud was. Ze zag lichtballen die zich in haar favoriete deken schenen te weven. Zij praatten tegen haar en deden haar vaak aan Thuis herinneren. Toen ze ouder werd bleven de engelen contact houden met Catherine door via haar speelgoed tot haar te spreken. Later, zaten ze als lichtballen op haar linkerschouder en fluisterde uitleg over de dingen die ze mee maakte in haar oor. “Vandaag de dag zijn ze er gewoon altijd”, zegt ze. Net zo vertrouwd als een oude teddybeer en ze praat dagelijks met ze.
Catherine is al bijna 25 jaar lerares. In haar baan als kunstlerares op een lagere school en als Bibliothecaris/Mediaspecialist, geeft ze les in hoe je toegang kan krijgen tot Spirit aan meer dan 500 studenten per week. Catherine vindt het heerlijk om de sectie editor te zijn van de Engelenafdeling van Planetlightworker. Zij ziet dit ook als een mogelijkheid om haar lessen uit te sturen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in