DELEN

Weerbericht over Fysieke & Emotionele Symptomen

Dit jaar passeren we het middelpunt van een 9-jarige cyclus (2004-2012) van zielsintegratie.

Zoals we in het overzicht van 2009 lieten weten, bevinden jullie je in een jaar waarin de donkere schaduwaspecten van een ieder van jullie en van het grote geheel omhoog zullen komen en opgelost zullen worden. (opmerking: Om een duidelijker beeld te krijgen van hoe deze maanden in het grotere plaatje passen adviseren we jullie eerst het OVERZICHT van 2009 te lezen) Veel van de informatie in dat artikel is belangrijk om elk deel van het jaar te begrijpen. Die informatie zullen we niet opnieuw in dit weerbericht herhalen.)

DECEMBER

Jullie zullen zien dat dit een maand is waarin je keuzes in actie brengt, voorbereid door verlichting in november van het hogere mentale lichaam en intuïtie.

Deze laatste maand zal een beweging van de vierde chakra naar de hartruimte zijn. Dit zal de lagere drie chakra’s gaan beïnvloeden. Er zal meer verandering in vorm zijn, emotionele en mentale gedachtevormen. In deze maand zal er voornamelijk gerichtheid zijn op keuzes en beslissingen.

Jullie hebben in de vorige drie maanden oude vormen getransformeerd en je voorbereid op de keuzes van deze maand. Nu zijn jullie klaar voor nieuwe keuzes

In deze tijd zullen jullie de ervaring van de vierde toegangspoort van het hart inzetten, de energie van vergeving en acceptatie. Dit zal een evenwicht van geven en ontvangen in je leven creëren via de gemoedsrust van het hart.

Je zult door de energieën van harmonie, die ontstaan door het oplossen van conflict heengaan. Het hart is het centrum van creatief bewustzijn. Er zal een balans zijn tussen alle energieën waaraan je in de vorige maanden gewerkt hebt om samen te doen smelten.

Jouw beslissingen zullen een nieuw niveau van hart, acceptatie en vergeving nodig hebben… om je ziel de mogelijkheid te bieden aan je leven duidelijker leiding te geven. Het hogere gedachtegoed van het grote geheel zal voor degenen die bij zichzelf innerlijk werk en persoonlijke heling verrichten de richtlijn worden.

Je zult het geheel waarnemen als alle koninkrijken in jouw wereld en hoe ze in jouw keuzes beschouwd worden. In deze tijd zullen oude patronen van karma die in vele levens meegenomen zijn beëindigd worden. Wanneer je het vermogen om te vergeven binnengaat zul je veel oude relaties neutraliseren. Je zult jezelf op veel nieuwe dingen voorbereiden. Oude relaties kunnen in deze periode beëindigd worden. Je zult relaties opnieuw evalueren en hoe ze je zielsplan en je plaats in het Goddelijke Plan meer kunnen dienen. Je zult vanuit deze perspectieven sterker aangetrokken worden door creatieve projecten.

Je zult JEZELF duidelijker gaan evalueren en vanuit die innerlijke waarde keuzes maken. Je zult leren hoe je jouw waarheid kunt herkennen, door het via je hart sterker te filteren. Je zult in deze tijd meer ware behoeften van jezelf evalueren. Je zult ook de waarden van anderen en hun behoeften beter gaan begrijpen.

Je zult sterker door mensen op een gelijk niveau van zielsontwikkeling en resonantie aangetrokken worden. Jullie zullen samenkomen in gezamenlijke groepen die creatief werken aan inspiratie en manifestatie. Je zult in deze periode door meer zielsverbindingen aangetrokken worden. Mensen zullen meer zielematen vinden en diepere verbindingen creëren.

Er zullen nieuwe besluiten zijn. Voor het eerst niet heel dramatisch. Je zult, wanneer je groeit, echter leren naar diepere keuzes te bewegen.

Over de hele wereld zullen keuzes gemaakt worden om steeds sterker te proberen aan oude vormen die niet dienen vast te houden. Er zullen veel reacties vanuit angst zijn en problemen die innerlijke druk veroorzaken. Er zal op wereldforums meer onrust zijn.

Sommige nieuwe leiders zullen proberen te handelen vanuit diepere waarheden, zelfs in jullie regering, in omgeving en wereldstructuren. De wereld zal in de toekomst steeds meer in de richting van een sociaal ideaal gaan. Dit zal zichzelf tonen door keuzes die geïntroduceerd worden waarvan sommige de massa onder controle willen houden en verpletteren.

Fysieke problemen zullen in deze maand met hart en keel te maken hebben, met de spijsvertering en druk in het hoofd zal blijven. De hartproblemen voor diegenen die niet aan zichzelf werken zullen meer uitdagende gebeurtenissen veroorzaken.

Deze energieën zijn krachtig. Ze zullen bewegingen en veranderingen veroorzaken of je nu wel of niet bewust met energieën werkt. Sommigen zullen pijn ervaren in het hart terwijl er geen echt probleem is maar het hart leert in deze nieuwe energieën te groeien en zich op de ziel voor te bereiden.

Er kan een verhoogde waarneming van je vijf fysieke problemen zijn. Het kan ook gebeuren dat je verlangt naar een nieuwe manier van eten. Soms is dit tijdelijk terwijl op andere momenten het een nieuwe behoefte van het fysieke lichaam kan zijn. Dromen zullen actief blijven en er zullen ook perioden zijn waarin je meer slaap nodig hebt.

Zoals je kunt zien is dit een krachtig jaar en zijn dit vier maanden van energetische beweging. Het is belangrijk dat jullie allemaal onderwezen worden over wat er plaatsvindt en hoe je met deze energieën moet omgaan. Werk bewust en moedig anderen aan nieuwe perspectieven te beschouwen die inderdaad hun leven zullen verbeteren.

We adviseren jullie allemaal te beginnen met een bewuste visie op je leven, die je ook in staat stelt het welzijn voor het grote geheel te dienen. Waardeer jouw waarheid. Richt je op waarde.

Dit zijn een aantal dingen die je kunt verwachten in de laatste vier maanden van 2009.

Zegeningen,
Gabriël

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in