DECEMBER

Wanneer in deze maand de 5e chakra naar de 1e chakra aan de basis van de wervelkolom omlaag beweegt zullen nieuwe structuren opgebouwd worden.

De 7e straal en de 2e straal zullen het Goddelijke Plan helpen meer de structuur en vorm van jullie leven binnen te gaan. Misschien heb je ongeduld met bepaalde oude stijlen, patronen en gedrag die er voornamelijk waren om het leven af te leiden, te vermijden of uit te stellen.

Wanneer je meer bewust wordt van de waarheid zul je meer geïnspireerd worden om te handelen en te bewegen naar de manifestatie van deze waarheden. Wat niet meer werkt zal je op vele manieren irriteren.

Wanneer je duidelijkheid krijgt over wat je wel en niet dient zul je door deze nieuwe waarheden in je keuzes en toewijding aangetrokken worden. Besluiten zullen steeds fijner afgestemd worden.

En je zult meer vruchten plukken uit je werk en investeringen. De gave van helderheid en focus zal steeds meer vorm krijgen. Je zult waarderen meer te weten over wat waar is en wat niet, wat je wilt investeren en wat niet.

Je zult duidelijker zien vanuit een nieuw ontdekte inspiratie dat je in waarheid handelt. Dit kan een diepte van vrede en vreugde creëren binnen in je als deze niveaus van licht aanwijzingen en indrukken gaan geven.

In deze maand kan dit zeer nuttig en onthullend zijn met veel dingen die mogelijk volbracht worden. Je zult de voordelen zien van de innerlijke investeringen die je hebt gedaan. Dit zijn enkele dingen die je kunt ervaren en verwachten in de laatste vier maanden van 2010.

Er zijn zowel prachtige mogelijkheden als diepere uitdagingen. Zie ze onder ogen met zoveel mogelijk bereidheid als je kunt verzamelen. Van jezelf leren houden is de belangrijkste sleutel omdat dit in het leven om je heen weerspiegeld zal worden.

Zegeningen, Gabriel We zijn blij dat we jou kunnen voorzien van de informatie van Gabriël en vertrouwen erop dat het voor jouw leven van waarde is.

Bron:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in