DELEN

Weerbericht Nummer Drieënveertig Weerbericht van Fysieke en Emotionele Symptomen voor maart en april 2010

Dit jaar gaan we naar het middelpunt van een 9-jarige cyclus van integratie en zielsvermogen (2004-2012). Het is een jaar waarin dualiteit wordt opgelost ter voorbereiding op zielsbewustzijn. In andere woorden, alles oplossen wat in onze eigen lichaam en energie in strijd is. (Opmerking: om een duidelijker beeld te krijgen van hoe deze maanden in het grotere geheel passen raden we jullie sterk aan om eerst het OVERZICHT van 2010 te lezen. We hebben in dat artikel veel informatie die helpt ieder deel van het jaar te begrijpen. Dit zullen we niet in onderstaande informatie herhalen.)

MAART

Deze maand zal gaan over de ontwikkeling van een diepere innerlijke relatie die voortkomt vanuit het nieuwe onderscheidingsvermogen dat in februari gegroeid is naar verantwoordelijkheid en bewustzijn. Dit bewustzijn zal pas beginnen tevoorschijn te komen wanneer het hart zich begint te openen. Wat je zult zien is meer acceptatie van anderen in hun eigen levensproces.

Jullie hebben misschien zelfs minder veroordeling over je eigen falen, vergissingen en leerwijze. De ziel begrijpt hoe belangrijk dit leerproces is om te werkelijk te groeien en evolueren. Het is echter moeilijk dit te aanvaarden wanneer je oordeelt en bang bent niet acceptabel voor iets of iemand buiten jezelf te zijn. Een voorbeeld van diepere waarheid die tevoorschijn komt is dat succes en falen minder gezien gaan worden als tegenstellingen. In plaats daarvan ga je deze waarnemen als nodige onderdelen van groei. Mensen zullen zich beginnen te realiseren dat ze meerdere keuzes hebben. Mensen zullen aanvankelijk harder hun best doen meer effectieve keuzes te vinden maar zullen, als ze zichzelf toestaan dit te onderzoeken, minder oordelen. Vergeving van jezelf en anderen zal zich gaan ontwikkelen als je gaat begrijpen dat jullie allen een weg om te leren hebben in het levensproces. Uitproberen en vergissen zal met meer acceptatie, voor degenen die aan hun innerlijk werken, ingezet worden en diegenen zullen transformatie toestaan wanneer ze het proces van herstructurering binnengaan. Het massabewustzijn gaat hier echter doorheen en velen zullen dieper het goed/slecht en gelijk/ongelijk ingaan… als een overlevingspoging van een kind om geen verantwoordelijkheid voor iets op zich te hoeven nemen. Dit komt omdat er geen werkelijk proces van keuze tussen goed/slecht bestaat en het bezeerde kind nog steeds bang is mama en papa te boos te maken en om niet geliefd te zijn in de oude mythe en het oude leerproces. Er is slechts één keuze in de primitieve illusie.

Als je de creativiteit van vrijheid van keuze durft te onderzoeken, zul je met het innerlijke massabewustzijn moeten overleggen en het confronteren. Er is een natuurlijk groeiproces waarbij je leert gestimuleerd te worden door het veelkleurige beeld van individualiteit. De verbeelding van creatie ligt in het vermogen van het individu om te ontvangen en creëren via zijn/haar eigen individualiteit. Je zult meer leren over evaluatie en onderscheiding als je hier doorheen gaat en het toelaat op weg naar ware vrijheid van keuze. In deze maand zal er meer ineenstorting van stagnerende dingen, zonder beweging of groei, zijn. Dit zal verdwijnen als je alles transformeert via wilskracht of vuur van Geest. Het vuur van Geest verdampt eigenlijk de water aard van het oude geconditioneerde emotionele lichaam en de opbouw van de structuur van het element aarde. Er zal veel activiteit plaatsvinden in het genitale gebied en de afscheidingsorganen.

APRIL
Vuur van de ziel en wijsheid zullen enkele nieuwe keuzes in actie zetten die geformuleerd zijn via de groei van bewuste intentie… die zich nu pas begint te ontwikkelen. Je zult meer mensen zien die vanuit hun visie hoe keuzes de buitenwereld beïnvloeden er werkelijk naar kijken en leren hoe ze via dit proces meer effectieve actie kunnen ondernemen.

Mensen waren, door verdediging en angst tegenover het concept van goed en fout, specifiek agressief en passief. Ik moet gelijk hebben. Ik moet vermijden me te vergissen en daarom kies ik niet. In deze maand zul je verstoringen duidelijker aan het licht zien komen. Je zult, als je jezelf toestaat enig bewustzijn te ontwikkelen, beginnen de ware focus op creativiteit van keuze waar te nemen. Je zult waarschijnlijk terug en vooruit gaan als je keuze en vrijheid van nieuwe en creatieve keuzes evalueert, die je begint te beschouwen en evalueren. Veel mensen die via bewustzijn opereren zullen in deze tijd een grotere inspiratie in jullie wereld vormen. Wanneer het nieuwe wordt geboren in het bewustzijn zal het oude proberen te transformeren, wat jullie zal inspireren met elkaar samen te werken. Dit zal de ziel helpen met het transformeren van het nieuwe en de vroegere persoonlijkheid, benadering en keuzes. De ziel kijkt altijd naar het geheel en respecteert beide kanten van elk onderwerp. Beide hebben gelijke waarde zodat je de vrijheid van keuze hebt om te onderzoeken en leren. Waarheid komt voort uit neutraliteit. Liefde komt voort uit neutraliteit. Intuïtie en weten komen voort uit de neutraliteit van alle dualiteit en weerstand. Dit zal, als je binnenin jezelf gaat overleggen, de focus voor deze maanden zijn. Er zal in je lichaam meer samensmelting van energie van boven naar beneden en van beneden naar boven zijn.

De Kundalini-energie zal in deze tijd duidelijker bevrijd worden. Er zal tegen het einde van de maand ook meer verbinding tussen Geest en de seksuele kracht zijn, die je erop voorbereid je passie en creativiteit op geheel nieuwe wijze te leiden. We adviseren jullie allen te beginnen met het creëren van een bewuste visie voor je leven die jou ook zal dienen voor het goede van het geheel. Respecteer jouw waarheid. Richt je op waarde. Dit zijn een aantal dingen, die je in de eerste vier maanden van 2010 kunt verwachten.

Zegeningen, Gabriël

Copyright © 2009 Children of Light

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in