GALACTISCHE ASCENSIESYMPTOMEN RAPPORT

GALACTISCHE ASCENSIESYMPTOMEN RAPPORTDoor Shekina Rose

Galactische ascensiesymptomen

Consulteer het beste een professionele gezondheidswerker voor je symptomen, daar niet elk symptoom afkomstig is van het ascensieproces. En ook al is het misschien een ascensie-symptoom, toch kan je nog hulp nodig hebben bij het proces.

Sommigen onder jullie zijn hier net doorheen, anderen kunnen dit later ervaren.

Leven tussen dimensies – 5D kristallijnen lichaamsverschuiving

Ten eerste: heen en weer gaan tussen dimensies kan ongemakkelijk en disoriënterend zijn, en kan toenemende vermoeidheid veroorzaken. Weet dat dit je ware goddelijke oorspronkelijke blauwdruk is, want je bent heel goed in staat om te verschuiven tussen dimensies en werelden, en om deze aangeboren capaciteit van de sterrenmens te integreren doorheen je fysieke lichaam en door samen te werken met de vibratie-velden van Aarde en Kosmos.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Wanneer krijg ik mijn verstand terug?

 AscentiesymptomenJe kan je soms niet helemaal oké voelen, en uit je centrum, dingen verliezen en niet weten waar je iets hebt gelegd – een seconde geleden was het er nog en nu kan je je niet eens meer herinneren wat je ermee deed. Je herinnert je niet meer wat een week, een dag en soms een uur geleden gebeurde. Je zal het je opnieuw herinneren en je verstand zal volledig terugkomen via nieuwe zenuwbanen. Dit kan te wijten zijn aan ascensie, verschuivingen tussen dimensies, door de zovele upgrades van het circuit, en door de schommelingen van de magnetische velden. Dit kan echt zijn tol eisen in je biologisch systeem en je zenuwstelsel tijdens je gewone dagelijkse activiteiten in je leven. Wees geduldig met jezelf en anderen, en weet dat dit slechts tijdelijk is. Weet dat dit prachtig is, en een krachtig signaal van je ascensie en de Nieuwe Aarde. Het is belangrijk om je best te doen om licht te zijn, te lachen en te spelen. Deze tijd met intense instroom van magnetische velden en zonne-/kosmische golven zal niet de beste periode zijn om projecten te bouwen of taken af te werken.

Fysieke pijn en emotioneel loslaten

Dit kan een multidimensioneel, diep cellulair loslaten zijn, dat vanuit de weefsels van lichaam en brein lijkt te komen. Soms draagt de pijn informatie, inzichten en wijsheid uit het verleden en van de kosmos. Een deel ervan is het diepe cellulaire loslaten, de Goddelijke Blauwdruk die in aflijning wenst te komen met de Goddelijke Heilige Matrix, en er zit worsteling en conflict in deze twee energiesystemen en energielichamen.

Darmproblemen, diarree en verteringsproblemen

Misschien ben je niet in staat om bepaalde voeding binnen te houden, want die gaat recht door je heen. Misschien heb je ook een klein Boeddha-buikje ontwikkeld, of heb je constant een opgeblazen gevoel, als bij een zwangerschap. Dit kan gezien worden als een schoonmaak en heraflijning van je frequentie. Weet dat je de 11/11 en 12/12 portalen binnengegaan bent, en er doorheen bent. Je bent nu in een nieuw portaal van interdimensionele tijdsruimte met je lichaam, leven en de Bron. 13

Je hebt de harmonieën en ondersteuning nodig van anderen, dichte ondersteunende sterrenfamilie, en van Gaia, de elementen, de deva’s, natuurvolkeren en de Kosmos.

Plantaardige medicijnen, essentiële oliën, kristallen, heilige geometrie, harmonische frequenties, oude, heilige technologieën die op de planeet aankomen, vibrationele balancerende hercalibreringen van de licht-taal zullen je door alle Nieuwe Aarde Overgangen heen helpen.

Aandacht! Intens emotioneel dimensioneel Vortex-waarschuwing!

Emotionele intensiteit, wenen en diepe kerngevoelens, plots kan je in een intense emotionele dimensionele vortex zijn waar de emoties uitstromen, en waarbij je voelt dat dit alles is wat er is op dat moment. Weet dan dat je net getroffen bent door een energetische golf van een intense emotionele vortex. Je zal er uit komen, bevrijd en geheald. Denk eraan dat het gewoon maar een healing-golf is.

Blijf er zeker van dat je alleen maar doorheen deze ascensie-upgrade-symtomen gaat. Wat echt van vitaal belang is, is te vertrouwen op en te verblijven in de Goddelijke flow van het hoger plan, mee te gaan met de flow van de goddelijke stroom, te vertrouwen op je intuïtie (God, buikgevoel), je empathische extrasensitieve vermogens te vertrouwen, want dat is je ware kompas in de Nieuwe Aarde. Denk eraan, je ware essentie en vibratie is Liefde, en jij bent geliefd. Je bent nu bezig met het fijn afstemmen van je extrasensitieve empathische en multidimensionele vermogens.

Geliefde Blauwe Straal en extrasensitieve Lichtdragers, we juichen je toe, want je bent op allerlei manieren tot en met gepusht, ook om uit je verlegenheid te komen. Het zal makkelijker worden, WIJ ZIJN MET JULLIE. Kijk naar de hemel, en zie ons in de sterrenschepen en lichtformaties, en weet dat wij, de vele teams, werelden, legioenen van licht, van de Deva’s, Zon en natuur er zijn. Voel ons. We zijn dichtbij. We brengen Vrede, ondersteuning, Liefde, en we werken samen met jou! 333

Jullie bevinden je waarlijk in een moment van evolutie van de Nieuwe Aarde, daar alles tegelijk verschuift. In deze nooit gezien tijden, weet niemand zeker hoe het zal verlopen. Er zijn zoveel wezens bij betrokken: kijkers en spelers, de Goden, de hoeders, de overzieners, de vechters, zij die controleren, zij van binnen aarde, de vele sterren engelen galactische werelden en legioenen. Weet in jouw wezen dat JIJ, de sterrenwezens, Lichtwerkers, Blauwe Stralen, Engelachtigen, Nieuwe Voorlopers Code Dragers, zult bepalen hoe het zal verlopen.

Er is een hoger Goddelijk Plan, zelfs in wat bij tijden kan lijken op chaos. Je beseft misschien nog niet helemaal dat je zoveel Heilige Macht kan hebben, zoals je Goddelijke DNA Sterren Galactische Oorsprong verborgen heeft gehouden. 13

De instroom van Goddelijke interventies van oude bronnen, hemelse aflijningen, de ascensiewerelden met de Roze Straal in de violette vlam van Creatie zijn allemaal met jou. Ze versterken en activeren de lichtkrachten in jou en in de Goddelijke Heilige Matrix van de Eenheid van Eén!

Intense emotionele schoonmaak getriggerd door de Kosmos

rippleDit is een jaar geweest van emotionele intensiteit getriggerd door de Kosmos. Al tientallen jaren hebben vele voorlopers-Lichtwerkers de mentale lichamen getransformeerd en getransmuteerd. Daardoor kan je evolueren je in perfecte hemelse harmonie zijn om de emotionele lichamen te balanceren, voor het kristallijnen goddelijke lichaam. 22

Nu komen transformatie en transcendentie snel, ogenblikkelijk. Het is krachtig, het gaat door je heen, en dan ben je plots op nieuwe grond en onvertrouwd territorium. En wanneer je dit onvertrouwd territorium binnen gaat, wordt er een ruimte voor je gecreëerd om je Ziels-harmonieën van Creatie in te brengen, die de nieuwe lichaams-mal creëren.

Elke frequentie van je ziels-signatuur van de Stralen van Creatie – die je hebt afgesproken voor je incarneerde om de Nieuwe Aarde te creëren- is nodig. 12/12/12
Ik verlies mijn verstand. Chaos, verwarring, frustratie en verstoring in 2013

Als ultrasensitief wezen voel je empathisch de sluiers, lagen en velden van dichtheid naar beneden komen, op planetair en magnetisch matrix-vlak.

Je kan verstoring en projectie voelen van angst en twijfel in de media en andere, die je proberen uit je centrum te halen. Dit toont hoe belangrijk en goddelijk krachtig je bent.

Moest je dat niet zijn, zou er niet die tegenwerkende kracht zijn. 333

vreugde-reisJe werd gecreëerd in je volledige God-essentie-bewustzijn met waarlijk opmerkelijke vermogens en goddelijke heilige krachten van de Meesters. Er is gezegd dat je naar het beeld van God gecreëerd werd. Je werd gecreëerd naar het beeld van God in de Christus-mal, een engelachtige en galactisch sterrenzaad van de Kosmische Harmonieën in de Lichttaal van de Bron Codes van Creatie. Je hebt alle goddelijke kracht en soeverein recht om te zijn wie je bent, en bent volledig uitgerust om doorheen deze veranderingen te gaan. 33

In deze tijden, waarin de intensiteit van emoties die getriggerd is door de kosmos toeneemt, zegt Spirit je: gebruik je hulpmiddelen van goddelijke aflijning, blijf in je eigen resonantieveld, in de Goddelijke heilige matrix in je ware hartcentrum, en dit zal allemaal voorbijgaan. 333

Dit toont je ware goddelijke kracht van zijn, want je moet in je body spirit wezen blijven, en niet weggaan. Het is aan jou om kosmische bron essentie in je wezen, leven en op de Aarde te trekken om die nieuwe weg in de Opperste Goddelijke Liefde te zijn.
Shekina Rose

www.Shekinaspeaks.com
Vert. Fran Tielemans

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

10 REACTIES

 1. portemonnee kwijt, sleutels weg, waar is mijn pinpas, wat heb ik gisteren gegeten, waar moest ik ook al weer heen, waar heb ik dat adres gelaten? Ik heb het gekscherend over Alzheimer-Light maar maakte me ondertussen toch wel iets ongerust. En waarom ben ik zo moe, tuurlijk ik heb het druk, doe veel maar toch..
  Heerlijk om dan dit te lezen. VERTROUWEN is al mijn woord voor 2e helft 2013 geweest maar blijft in 2014!

 2. Ontzettend bedankt voor deze heerlijke tekst! Er wordt zoveel verklaard! Niet normaal meer. Heerlijk is het om je eigen proces -hup- zo op papier (beeld) terug te lezen! Gek ook, haha 🙂 . Wat een herkenning, en ook zo opluchtend, zeg.

  Er staat: “In deze nooit gezien tijden, weet niemand zeker hoe het zal verlopen.”

  Oh. Ik dacht dat we vanuit chaos naar rust gaan, vanuit de illusie van afgescheidenheid naar de herinnering/ervaring van eenheid?

  Er staat ook: “Je kan verstoring en projectie voelen van angst en twijfel in de media en andere, die je proberen uit je centrum te halen. Dit toont hoe belangrijk en goddelijk krachtig je bent.
  Moest je dat niet zijn, zou er niet die tegenwerkende kracht zijn.”

  Maar we zijn toch allemaal belangrijk en goddelijk krachtig?

  Ontzettend bedankt voor dit mooie en opluchtende artikel! Net nog met iemand op deze site ‘gepraat’ over entiteiten en dat soort engigheid, om vervolgens in deze stuk tekst te geraken 🙂 ! Het geeft me zo’n geluksgevoel 🙂 .

  Veel liefs, Susanne

 3. Bedankt fran Tielemans voor dit stukje , zie wel wat herkenning in verschillende dingen die er gebeurd zijn dit jaar , Ik weet in ieder geval wel waar die vermoeidheid vandaan komt , WAnneer krijg ik mijn verstand terug , ja ik ben inderdaad veel dingen kwijt en Snap nu hoe dat kan ik probeer er ook om te lachen . Er zit wel eens pijn waar je van denk waar is dat van , ik kon het niet plaatsen maar snap dat ik het moet loslaten , wat voor pijn het ook is , het zat diep . Ik heb problemen met voeding binnen te houden , en probeer al langer met Plantaardige druppels de boel te ondersteunen , ook kristallen hebben mijn voorkeur , alhoewel ik ze moet schonen , even een nachtje in de aarden , in de zon als die er is opladen . In de maand dec ben ik altijd emotioneler , en het is fijn dat er dan een healing proces bezig is , kan ik er weer even tegen aan . Ik blijf geloven in de goddelijke stroom , En ga Niewen weg in De opperste goddelijke liefde te zijn . Prachtige zin ik zal deze weg ingaan .

 4. Heel veel dank voor deze bijdrage …

  Het geeft mij tranen die mij laten herkennen dat de beleving zo precies zijn als ik de laatste tijd heb mogen ervaren. Steeds intenser komen de invloeden binnen terwijl ik mijn best doe om ze eigen te maken en te begrijpen. Soms is dat geen optie, het is teveel, te anders en vaak te … ik weet het … te veel van mijzelf.

  Weerhouden van werkt niet, ik stap blijkbaar met rasse schreden werkelijk naar mijn nieuwe zijn. Was dat altijd al niet zo? … Nu mag het.

 5. Hartelijke dank!! 🙂 Ben weer gerust gesteld, wat mijn darmproblemen aangaat…dacht al even dat ik constant iets verkeerds aan het eten was… terwijl ik super gezond eet! hihi 🙂 blij dat ik het kan los laten…. opgelucht! 😉 xxx
  dank jullie voor het vertalen en plaatsen! 🙂

  Heel veel liefs,

  Henriëtte xxx <3

 6. Heel fijn, deze herkenbare situatie’s te lezen, zoals de fysieke pijn en het emotioneel loslaten, de spijsvereringsproblemen, het echt niet meer kunnen herinneren van een situatie.
  Alles valt nu op zijn plek.

  Deze artikelen helpen me echt weer de draad op te pakken en mijn dingen te doen. Het onwerkelijke en verloren gevoel, kan ik hierdoor beter laten.
  Dank je wel.

 7. Als ik de tekst met mijn hoofd lees begrijp ik soms niet wat er staat, maar als ik de tekst lees met mijn zijn komen alle regels binnen en voel ik de tekst! Mooi om dat te ervaren.

 8. Beste Fran Tielemans,

  Zo mooi dit te mogen lezen is echt bevestiging van het thuiskomen voor mij, kan functioneren in een volledig vertrouwd gevoel van mijn zijn, licht en liefde om op aarden mijn taak te mogen vervullen zoals bedoelt.
  Dankjewel voor deze mooie vertaling.

  Floor

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in