DELEN
balans tussen mannelijk en vrouwelijk

 

11 REACTIES

  1. Hoi Anna,
    Ook ik vind het mooi en dapper wat je doet. Het gevoel van het lied blijft de hele tijd terug komen, dank je wel.
    En mocht je nog zin hebben om mee te doen aan de film dan ben je nog steeds van harte welkom! Groetjes, Jesse (Jessefilms@hotmail.com)

  2. Hartverwarmend Anna!! Prachtig dat je dit stuk hebt gekozen, ik zie mezelf terug tien jaar geleden.. Zingen is 1 van de heerlijkste manieren om jezelf te uiten, maar ook heel kwetsbaar: met je stem als instrument heb je niets om achter te verbergen 🙂 Dank dat je dit hier gedeeld hebt, je mag inderdaad trots zijn op zo’n zover geluid en ik hoop dat je er nog veel vreugde aan zal beleven. Liefs, Annoesjka

  3. Je hebt zeker een mooie stem 🙂 ik moet zeggen dat ik je wel wat ouder geschat had naar mijn gevoel afgande op je laatste blog 🙂

  4. Dankjewel ! Helaas ben ik met zingen nogal onzeker 🙁 majah het komt allemaal goed 🙂 en de onzekerheid word steeds minder erg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in