DELEN

Mijn naam is Chandra Manohar

Sinds mijn kinderjaren heb ik interesse in mensen,de wereld, dieren en spiritualiteit. Ik vond het interessant om verschillende levensfilosofieën , denkwijzen, religies en visies op het leven te bestuderen om mijn eigen waarheid daarin te ontdekken.

Ik had ook het gevoel dat ik gevoeliger was dan andere mensen in mijn omgeving.

Ik heb ervaring opgedaan in de Geestelijke gezondheidszorg. De visie van de reguliere gezondheidszorg sloot echter niet aan bij mijn eigen visie. Ik ben altijd van mening geweest dat de ziel onsterfelijk is, en dat we hier op aarde zijn gekomen om lessen te leren. Door oude patronen te transformeren kunnen we (zeker op zielsnivo) gelukkig Zijn.

Toen ik in aanraking kwam met Reiki, leerde ik op energetisch nivo mijn eigen blokkades transformeren en groeide ik verder in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Na twee reiki inwijdingen kreeg ik het gevoel dat de energie vollediger ervaren kon worden.

Reiki heeft als filosofie ‘ laat uw wil geschiede’ en door middel van 5 leefregels en de inwijdingen wordt het zelfhelend vermogen hersteld. Er wordt ook gebruik gemaakt van symbolen.

Toen ik in aanraking kwam met Shamballa mdh in de vorm zoals het nu gegeven wordt, kreeg ik het gevoel dat ik thuis was gekomen.

Naast de activaties van de Shamballa MDH energie wordt er ook gewerkt aan het creëren van meesterschap in en over je eigen leven. Innerlijke vrijheid en Onvoorwaardelijke liefde (vooral naar jezelf toe) zijn een aantal punten die onder de aandacht worden gebracht.

Shamballa is niets minder dan het collectieve bewustzijn van de opgestegen en galactische meesters.

De Shamballa MDH energie is in de jaren 90 bekend gemaakt aan John Armitage (Hari Das Baba). Germain is een van de opgestegen meesters die leefden in de periode van het verval van Atlantis. Hij gaf de informatie Door aan John Armitage.

Germain heeft een aantal symbolen die voor Reiki worden gebruikt in Tibet bekend gemaakt.

De Shamballa Mdh werkt nu juist niet met symbolen. Germain geeft aan dat symbolen juist onze energievelden kunnen beperken. Waarom symbolen in je energieveld ontvangen als er meer voor jou beschikbaar is?

De activaties worden altijd gegeven in overeenstemming met je eigen ‘ik ben’ en de Goddelijke wil.

Namaste,

Chandra

********************************************

Chandra geeft op 7 en 14 Mei

De Shamballa Multi-Dimensional Healer Workshop 7 en 14 Mei Utrecht

10 REACTIES

 1. Gratis ervaren wat onvoorwaardelijke liefde inhoudt??John Armitage/ Haridas baba heeft minimaal 144.000 mensen nodig die onvoorwaardelijke liefde willen gronden op aarde!Op die manier wordt er wereldwijd ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE gebracht..Een prachtig initiatief, het kost niets. Wil je dit ook ervaren en meedoen??

  Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is Ja zeggen: mail me je naam door en ik geef het door aan John.

  Het is heerlijk! One Love for ALL!

  • Ik kreeg net een mail die me deed beseffen dat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is wat nou de intentie is..

   Vandaar even wat meer informatie.

   Onvoorwaardelijke liefde, is vanuit een open hart leven, zonder verwachtingen van anderen of van onszelf naar anderen toe.

   Als er meer mensen zijn die samen hetzelfde doel nastreven, in dit geval wereldwijd, wordt het opgenomen in het collectieve bewustzijn!

   Onvoorwaardelijke liefde is vrij van angst en andere vormen van macht / machtsmisbruik. Het gaat om delen, samen, iets wat nieuwetijdskinderen vanzelfsprekend vinden.

   Voor veel mensen op de wereld is dit nog niet vanzelfsprekend, vandaar ook deze oproep!

   Take care!!

   namaste,

   Chandra

  • @Chandra, Hallo Chandra, ik wil daar graag een meedoen! Is er een speciale dag waarop dit gaat gebeuren of een bepaalde periode? En puur uit interesse: waarom dit specifieke aantal 144.000?
   Hartelijks, Annoesjka

   • @Annoesjka,

    Hey Annoesjka!
    leuk dat je daaraan mee wilt doen, ik zal je naam doorgeven.

    John had dat minimale aantal doorgekregen. We zijn allemaal verbonden aan het Collectieve bewustzijn, alle mensen.
    Als er een ‘groep’mensen hetzelfde doel hebben, wordt het wereldwijd door iedereen meegenomen, iedereen komt dan een stapje hoger in bewust zijn.

    Tot 26 mei activeert John deze download, dus tot die tijd kan je je aanmelden!!:)

    En uit eigen ervaring: het is een heerlijke energie!

    Namaste,

    Chandra:)

     • @Chandra, Wow! Zodra ik de website opende werd ik opgetild door een golf van liefde en vreugde. Ik voel me niet alleen geroepen bij te dragen, maar ook uitgedaagd om met vergroot bewustzijn te vertrouwen op mijn eigen kracht. Zo werkt het naar twee kanten…? Liefde en overgave – onlosmakelijk verbonden!
      Dank dat je deze uitnodiging hier geplaatst hebt 🙂

      • @Annoesjka,

       Onvoorwaardelijke liefde is vol vertrouwen, inderdaad overgave zonder op te geven:)..En natuurlijk werkt het door, hoe meer je in je eigen kracht staat, vanuit onvoorwaardelijke liefde naar jezelf kan kijken, hoe meer je dat ook naar de buitenwereld kan:)..Minder stress en zorgen, meer toelaten en ontvangen.Minder hoofd, meer hart!

       Namaste en graag gedaan!

 2. Het is bijna een jaar geleden dat ik op een dear al een shamballa behandeling kreeg van Chandra. Zij heeft mij toen verwezen naar deze website, zonder dat we echt een inhoudelijk woord gewisseld hadden. Dat heeft een grote verandering in mijn leven betekent. Haar behandeling resoneert nog steeds na. Door haar is een nieuwe wereld voor mij open gegaan:) Ik kan haar integriteit zeer bewonderen.

  • @Judith,

   Hey Judith, Leuk zo een spontane reactie:) (*Om de woorden van mijn leraar John Armitage te gebruiken: ‘my ego is very happy’:P)

   Eerlijk gezegd onthoudt ik niet altijd namen..gezichten vaak wel:).

   Fijn om te lezen dat je ‘wakker’ bent geworden. Doordat jij je openstelde voor je eigen ‘ik ben’ heb je deze energie krachtig ervaren. Fijn dat ik daar een schakel in mocht zijn, de rest heb je allemaal aan jezelf te danken.

   Als healer en teacher heel ik geen andere mensen,ik faciliteer de energie zodat een ieder zichzelf kan helen.

   Take care en een heel fijn weekend!

   Namaste,

   Chandra

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in