DELEN

Ik kreeg vorig week een vraag die ik graag op dit blog zet (met toestemming natuurlijk) in de hoop dat er reacties vanuit jullie, de lezers, komen. Het is zo’n existentiële vraag namelijk, en ik ben nieuwsgierig naar de reacties. Wat voelen jullie erbij? Gordon

“Vorig jaar augustus heb ik een aurareading gehad, waarbij ik thuisgekomen ben.

Mijn ziel komt niet van deze planeet en ik heb de opdracht om deze wereld te leren kennen. Ik kom van een plek van energie, liefde en licht.

Veel puzzelstukjes vielen op hun plek, want ik snap regelmatig niet veel van de dingen die om me heen gebeuren en die als “normaal” worden bestempeld. De healer nodigde me uit om de goede en mooie dingen van deze planeet te leren kennen/ontdekken. Ik weet niet goed waar te beginnen en hoe ik dit kan oppakken.

In de tussentijd heb ik ook ervaren dat ik ook een oude ziel heb en dat ik een volwassen nieuwetijdskind ben.

Hoe geef ik vorm aan mijn liefde, energie en kwaliteiten/talenten in een wereld die mij vaak vreemd aandoet?”

10 REACTIES

 1. Een wedervraag:

  Wat geeft je innerlijke stem/universum als antwoord op je vraag? Of wat of wie kom je de aankomende weken/maanden tegen die jou hiermee verder helpen?

  Groet,

  Rob

 2. Gegroet,

  Voor een oude ziel, komende uit sferen van “energie”, “licht” en “liefde” kan de momentele aardse bestemming alle inzicht scheppen zodat juist “die” zaken waaraan er hier een tekort is, ook door jou, voeding kunnen krijgen. Het is enkel de kunst te leren goed gegrond te geraken en zo niet enkel op de wereld te lopen maar er een onderdeel van te zijn met het eigen “zijn”. Beschouw het als een reis, het leven is immers geen bestemming en geniet ervan. Proef, voel en ervaar net zoals tijdens een vakantie met behoud van jouw eigen specifieke hoedanigheden wetende dat datgene wat men zaaien kan ook oogsten zal. Laat het een overvloedige oogst wezen en al wat jij niet nodig hebt is jouw geschenk aan de wereld. Intussen zal de tijd jouw vriend en bondgenoot wezen. Enjoy the ride

 3. Wat ik vaak doe is het leren begrijpen van deze mooie planeet, waarom zijn de dingen allemaal hier…..zoals bomen,bergen,rivieren etc..en nee een boom is niet alleen hier om ons zuurstof te geven,…..maar meer.Als ik hierme bezig ben…en in het hier en nu ben…krijg ik antwoorden en een betere band met de aarde en wat er op leeft.Hoop dat je hier wat aan hebt. Ik wens je een verlichte wandeling.

  • @Aishel,
   je zult je antwoorden vinden in de microkosmos en de macrokosmos, ga hierover leren en alles zal je duidelijk worden, alles is zo mooi en simpel en je zal de antwoorden vinden op al je vragen….

 4. Onder de vreemde wereld zitten veel (pijn) patronen verborgen die niet altijd naar jou zijn gericht. Wat ideeeen…. Misschien is het handig om licht te schijnen op welke dankbaarheden, ideeën en uitdagingen er(on)bewust op je pad komen. Wat heb je al aan positiefs geleerd en ervaren van deze wereld? (Waar ben je dagelijks dankbaar voor? Waat zijn je concrete kwaliteiten?) Waar krijg je energie van en wat of wie zet je terug in je kracht? Misschien zelfs leuk om te vragen aan mensen om je heen voor een verfrissend antwoord 🙂
  En reflecteer kritisch op je patronen op dit moment. (waar liggen je uitdagingen? wat heb je nodig om je doel te bereiken?) Spring in het diepe, doe nieuwe dingen en laat je verrassen door de zegeningen die je ontvangt :). Stel je open voor groei in liefde en vertrouwen, verbindt jezelf hiermee en maak gebruik van de mogelijkheden op je pad. Heel veel succes!

 5. …misschien door te vertrouwen dat deze intentie reeds voldoende aantoont zonder expliciet aan te wijzen, anderszins is het heel eenvoudig de pijn en het verdriet te omarmen, kom ermee in aanraking en ga poetsen, help te verlichten en ervaar verandering als vanzelfsprekend een wonder…

 6. Ja, heb ik ook.Raakt me door eenvoud. Daarom ook op het blog geplaatst, maar dat bedoel ik niet. Ik vind het behalve een hele wezenlijke vraag, ook zo’n mooie vraag.

 7. Ik wandel en fotografeer regelmatig in de natuur. Via het fotograferen kan ik me focussen en in het nu het licht fotograferen.

  Mooi stukje tekst trouwens. Raakt me door de eenvoud. Zonder het te lezen lijkt het al iets uit te stralen. Hebben meer mensen dat?

 8. een goed advies, laat het los!!! zorg eerst dat je een stevige basis hebt en dan kun je met jouw gevoeligheid het neerzetten. Zonder stevige fundering kan het leven behoorlijk hard zijn en is de weg langer om daar waar jij hier voor bent, naar toe te gaan!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in