DELEN

‘k Las dat velen zo moe zijn. Waarschijnlijk komt dat omdat de frequentie van de energie op aarde bezig is hoger te worden. Maar we moeten ons ook goed aarden, b.v. door meditatie of door met blote voeten op gras of op het strand te lopen. Omdat wij zo gemakkelijk vanuit onze bovenste chakra’s leven. Waar we ook zo moe van worden is dat we zo gemakkelijk energie van de mensen om ons heen oppakken en als het ware op onze aura blijft plakken. We kunnen archangel Michael vragen onze aura te reinigen van negatieve en lage energieën en daarna zijn paarse licht over onze aura te zetten ter bescherming waar geen lage en negatieve energie doorheen kan maar alleen liefde en positieve energie.

Ik heb cursussen bij Doreen Virtue gedaan en we moesten ‘s avonds een zo heet mogelijk bad nemen met een handjevol (bio) zeezout. (kost maar een paar euri in de supermarkt). De warmte van het water doet dan iets met de zoutkristallen waardoor je aura gereinigd wordt. Je voelt je daarna echt een stuk beter. Sinds ik bij Doreen ben geweest doe ik het elke dag waardoor ik me ‘s avonds veel minder moe en uitgeput voel. Lekker is als je zo’n bad neemt een paar kaarsen neer te zetten waar je ze kan zien zodat je in de vlammetjes kan kijken, lekker zacht (meditatie)muziekje aan en een wierookje. Dit is een hele goede manier om contact met de aartsengelen, engelen en ascended masters te maken.

Ik zag dat iemand vroeg hóe je het verschil weet tussen boodschappen van de engelen en je eigen gedachten…… De engelen respecteren altijd onze vrije wil. Wij moeten ze dus altijd vrágen ons met iets te helpen. Ze communiceren met ons via gedachten, gevoelens (intuïtie), horen, zien, het achter elkaar iets op de radio laten horen, of steeds op hetzelfde tijdstip wakker worden of je aandacht naar steeds dezelfde nrs te trekken.  B.v. nummerborden. Of d.m.v. veren voor je achterlaten om je te laten weten dat ze bij je  Zijn. Ik heb dit al een aantal keren mogen mee maken. Heel bijzonder om een veer te vinden binnen in een omgeving waar geen enkele vogel in de buurt komt. Ze hebben een scala van methoden om ons te laten weten dat ze bij ons zijn. Heb je ze een vraag gesteld en je hebt één van bovenstaande symbolen minimaal 3 x achter elkaar gehad, let dan o.a. op je eigen gevoel daarbij om te weten of het een ja of een nee op je vraag is.

De boodschappen van de engelen zijn altijd liefdevol en bemoedigend. Je wordt er blij van. Ze zijn nooit dwingend en ‘ ‘voorspellen’ nooit de toekomst, ze geven alleen advies voor het nemen van het nemen van een/de volgende stap, vanwege het respecteren van onze vrij wil.  Ik hoop hiermee voor een aantal mensen vragen te hebben beantwoord.
Love, Light and Angel Blessings!

Monique

3 REACTIES

 1. Dat is een goede tip om een warm bad te nemen, om mijn aura te reinigen, je kan nou eenmaal
  Niet om alles heen draaien , en moet soms luisteren naar bepaalden gespreken terwijl je op
  Dat moment het gevoel heb dat het potje vol is.
  En om dan in die ontspannen sfeer een gesprek aan te gaan met de engelen is zeker goed.
  En gelijk aartsengel Michael vragen om mij te helpen met te helpen met de reiniging van mijn aura.
  Ik heb eerst ook getwijfeld zijn het mijn eigen gedachten en of?
  Ik kwam er toch achter dat het de engelen zijn, dat warme gevoel in je hart dat je krijg als je contact
  Heb daar ben ik heel erg blij mee, je moet het zelf ondervinden om het te verklaren.
  Meestal moet je zorgen voor een serene sfeer, dat werkt het beste.
  Ik zat vorige week erg in de stress , wonderbaarlijk hoe doe hele stress opgelost is, ik heb Gévraagt
  Om hulp, ik kreeg hulp , ik was zo dankbaar, waarom ik dacht ik ?
  Er zijn nog zo veel mensen die veel ergere dingen meemaken, en ik mag het ontvangen.
  Ik ben gezegend denk, ik wens dat iedereen een mijn geluk mag delen.
  23:23 ook al weer een mooie aanwijzing en gisteren avond o: o: o wonderlijk , dit gebeurd vaak.
  Ik bedank Monique voor het schrijven , ook al is het stukje oud.
  En Gordon voor het plaatsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in