Geld verdienen met je zielsmissie

In deze tijd van diepe spirituele verandering voelen steeds meer Lichtwerkers dat hetgeen ze nu doen om hun inkomen te verdienen, niet meer helemaal klopt. Ze weten (diep vanbinnen) dat het tijd is voor iets nieuws. Tijd voor meer bezieling.

Dat gevoel is fijn en krachtig. Terwijl het tegelijkertijd allerlei vragen oproept. Want wát moet je dan precies gaan doen? En hoe pak je het aan om van je Lichtwerk ook je volledige wérk te maken? Zodat je met je zielsmissie ook je broodnodige geld kunt gaan verdienen.

Geld verdienen met je zielsmissie

Voor veel Lichtwerkers is de combinatie van geld verdienen en het doen van Lichtwerk een wat ingewikkelde relatie. Zelfs als je helemaal geen moeite hebt met overvloed en geld kan er opeens een (eeuwen)oude overtuiging omhoog komen wanneer het gaat over geld verdienen met je zielsmissie.

Eigenlijk heel logisch! Want juist jij en ik als Lichtwerker hebben een heel aantal levens geleefd waarin we rijkdom hebben afgezworen. Zo zagen we tijdens de middeleeuwen (zoals tijdens een heksenjacht) dat het verlangen naar materiële rijkdom een dodelijk effect op de echte beleving van spiritualiteit kon hebben. Er kon bijvoorbeeld bij een aantal geestelijken voor geld een valse getuigenis worden gekocht. En juist in deze periode hebben veel Lichtwerkers daarom meerdere geloftes van armoede en onthechting afgelegd, om er zo voor te zorgen dat hun spiritueel oordeel zuiver bleef.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Materie leek lange tijd een vloek

Tijdens de donkere eeuwen (en dat waren er nogal wat) leek het voor de bewuste spirituele zoeker daarom ook bijna een vloek om te verlangen naar geld en alle andere vormen van materiële rijkdom.

Want het verlangen naar weelde maakte ons in die donkere tijd een gemakkelijke prooi voor manipulatie, controle en macht. En deze manipulatie is precies wat Lichtwerkers hebben proberen te voorkomen, de laatste duizenden jaren. We hebben gezien (tijdens de val van Atlantis) welke enorme impact het misbruik van macht op zelfs een verlichte gemeenschap heeft.

Rijkdom voor alles wat leeft

In de tijd waarin we nu leven is die verbinding tussen geld en manipulatie aan het veranderen. Ook al is die relatie nog steeds niet overal helemaal verlicht, het is wel een transformatie die steeds verder gaat. En een transformatie die onontkomelijk leidt tot een wereld waarin rijkdom niet meer bestemd is voor een kleine selecte groep alleen, maar voor alles wat leeft.

Hierbij mogen jij en ik als Lichtwerker aan de voorhoede van die diepgaande verandering staan. Jij en ik mogen onze terughoudendheid voor geld en overvloed in relatie tot ons Lichtwerk nu eindelijk diepgaand gaan ver-lichten. Zodat het mogelijk wordt om ook professioneel en zakelijk weer voluit voor je zielsmissie en Lichtwerk te gaan.

Geld verdienen met je zielsmissie

Als jij met jouw zielsmissie geld verdient

Om alle oude beperkende overtuigingen op het gebied van geld en spiritualiteit te kunnen transformeren, is het belangrijk om even vanaf een afstandje te kijken.

Stel je maar eens voor dat jij als Lichtwerker met jouw zielsmissie je geld verdient. Zie jezelf in gedachten maar voor je. Jij als prachtig wezen van Licht ontvangt het geld in ruil voor datgene waar jij goed in bent: het brengen van Licht.

Daarbij ontvang jij dit geld vanuit de Liefde in jouw prachtig stralende hart. Dankbaar voor wat je ontvangt. En die krachtige dankbaarheid stroomt naar het geld in je handen (of direct naar je bankaccount).

Jouw geld wordt witgewassen

Zie je (wanneer je geld voor je Lichtwerk ontvangt) dat jij aan het geld dat je verdient nu een klein beetje Licht meegeeft? En dat jij daarmee één van de Lichtwerkers wordt die het hele huidige geldsysteem van binnenuit verlichten?

Zo wordt iedere mate van geld dat jij met jouw prachtige Lichtwerk verdient als het ware beschikbaar voor een ‘witwas’ proces. Een proces van witwassen in de zin van zuivering. Het geld stroomt nog steeds in ons economisch systeem. Van gever naar ontvanger. Langs de systemen van de huidige bank. Maar het brengt nu door jouw tussenkomst de codes van Licht met zich mee. Waardoor dit geld bevrijd wordt van alle koorden van manipulatie en macht.

Zelfstandigheid en autonomie

Daarbij heeft het verdienen van geld met je zielsmissie niet alleen een krachtig effect op het geld dat jij ontvangt. Ook in jou en jouw bestaan als mens wordt er immens veel veranderd.

Want met iedere euro die jij als Lichtwerker voor het delen van je missie ontvangt, wordt (stap voor stap) jouw zelfstandigheid en autonomie als Lichtwerker groter. Omdat niet langer de maatschappij, maar jouw ziel meer en meer zeggenschap krijgt over de manier waarop jij in je levensonderhoud voorziet.

Geld verdienen met je zielsmissie

Jouw ziel komt tot haar recht

Wanneer jij niet langer jouw kostbare tijd hoeft te verruilen voor het geld van een baas (maar de dingen gaat doen die werkelijk bij je spirituele missie horen), dan komt eindelijk je ziel weer tot haar recht. Waarbij ik niet zeg dat je bij een baan in loondienst niet helemaal op je plek kunt zijn. Voor een heel aantal prachtige Lichte zielen is hun baan voor nu helemaal perfect.

Wel zie ik keer op keer dat prachtige Lichtwerkers hun normen en waarden een klein beetje geweld aan moeten doen om ook in dienst van hun werkgever te kúnnen zijn. Wat natuurlijk okay is, zolang het nog klopt.

Als het niet meer klopt

Maar als het niet meer klopt en je hart steeds meer in de verdrukking komt? Dan is het waarschijnlijk tijd om je oude overtuigingen over Lichtwerk en geld eens onder de loep te gaan nemen. En met jeZelf in beraad te gaan: Is het tijd om dieper op mijn Licht te vertrouwen? Is het tijd om mijzelf te bevrijden van oude overtuigingen, contracten en pijn, zodat ik mijn geld kan gaan verdienen met de missie van mijn ziel?

Het antwoord dat je hoort (in het diepst van je hart), daar mag je op vertrouwen. Want de stap die we allemaal mogen (en moeten) maken, is de stap naar een diep vertrouwen in de kracht van ons Licht.

Er is genoeg – ook voor jou!

En als je hart zegt dat het zachtjesaan tijd wordt om voor je zielsmissie te gaan en tegelijkertijd breekt het zweet je uit – hóe dan? – vraag je ziel en je spirituele Lichtgidsen dan om je de weg te wijzen. Zodat jouw pad zich stap voor stap kan ontvouwen. Want echt, als je voelt dat het klopt? Dan klopt het.

“Het leven is niet bedoeld om geld en rijkdom te vergaren, maar om je eigen, fantastische uniciteit te ontdekken. Waardoor geld en rijkdom vanzelf voorradig zullen zijn”

Thorsten Weiss

P.S. Voel jij als Lichtwerker (Lichte, oude ziel) het verlangen om met je zielsmissie bij te dragen aan een nieuwe, lichtere wereld? En er (nu of op langere termijn) je geld mee te verdienen?

Meld je gratis aan voor de online retreat ‘Lichtwerker in de Nieuwe Tijd’. Samen met de Nieuwe aarde en onze Lichtgidsen bouwen we een krachtig veld van Licht waarin ook jij als Lichtwerker krachtige nieuwe stappen kunt zetten. Meld je hier gratis aan

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

2 REACTIES

  1. ik verdien geen geld met mijn ziels missie, ik wordt gelukkig pas als de gene zijn/ haar geluk weer ziet en loslaat van emoties die er niet toedoen. dat maakt me happy, en als je happy daarvan wordt staal je weer meer happiness uit. om nu mijn ziels missie te verkopen voor het goedkoopste wat er is nee never nooit niet dat dat gaat gebeuren. perceptie veranderen is wat mensen moeten gaan doen, geld zet het positieve niet aan maar je happy zijn voelen en uiten wel. geld is een middel om te overleven en zo hou je de shit geheel instant van alle voorgaande jaren. geld zet je activatie van je angstige overlevings modus. mensen stop met die shit geld is niet van belang je eigen leven om te leven is van belang, de staat hoort ons te dienen niet andersom. wij vechten hun gecreeerde oorlogen en krijgen er geld voor. als ze er echt voor ons zijn hadden ze ook op gestaan ons te beschermen. dat zijn leiders, we leven met mietjes die de boel verzieken omdat GELD zo belangrijk is. je leven leven is belangrijker dan geleeft worden en daarvoor al minder geld te ontvangen voor al meer en meer werk en van dat geld betaal je de grootste helft aan de belasting….economische slavernij heet dit en was er een vorm van slavernij toegestaan….NEE maar toch TRAP je er met open ogen in. dus nee mijn ziels missie is niet met geld wisselbaar

    • Dank je voor je reactie E. Voor veel mensen herkenbaar denk ik, jouw teleurstelling in het huidige geld systeem. En als je teleurstelling en angst groter is dan de aanmoediging in dit artikel om juist de Liefde in het geld verdienen weer te vinden, dan is dat ook okay. Wanneer jij happy bent met je manier van leven, fijn! Zelf ben ik enorm happy met het verdienen van geld met mijn zielsmissie. Vrij te zijn van oude overtuigingen over geld en slavernij. Ik vraag me dan wel af, leef je volledig zelfredzaam? Of heb je nog een baan om je geld te verdienen? Voor mij is het een dankbare vrijheid om mijn Licht met de wereld te kunnen delen, zonder mijn geld met een baan te hoeven verdienen die niet bij mijn ziel past.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in