Gisteravond had ik mijn astrologieklasje, bij Jeanette Groenendaal, en wat is dat leuk, inspirerend en verhelderend. Het helpt enorm bij het vormgeven van de maanceremonie. Want als er iets een vak is, is het astrologie, en jee, hoe weinig ruimtelijk inzicht heb ík! Wat in ieder geval duidelijk werd: de komende volle maan is een pittige!

De volle maan, maar ook de andere planeten, maken steeds aspecten met elkaar, waarbij ze elkaars energie activeren. Die energie werkt weer door op aarde en in ons. Ze geven imprints als het ware. (Dit is astrologie voor dummies uiteraard. Het is als een nieuwe taal leren; je hebt maar een paar woorden tot je beschikking, waarmee je dan alles moet vertellen.

De maan van woensdag staat in Ram (geregeerd door Mars), tegenover de zon en Mars. Pluto (koning van de onderwereld) maakt een vierkant met allemaal. De spanning tussen Mars en Pluto kan flink oplopen; ze zijn geen vrienden zogezegd. Dan hebben we ook nog het vierkant tussen Uranus en Saturnus dat al het hele jaar actief is (Uranus wil doorbreken en Saturnus vasthouden). En er wordt een driehoek gemaakt met Jupiter, die onder meer staat voor het optimisme, de wijsheid en de genezing. Pffft. Gelukkig! Verlichting… Tot slot zijn er de afgelopen weken heel veel planeten weer stationair gaan lopen. Dus ja, hoe dynamisch en intens kan het worden?! Mocht je ongenoegen, irritatie, of gierende emoties voelen: het ligt niet aan jou, het zijn de sterren! J Het goeie nieuws: je kan er iets mee.

Tijdens de volle maan zoeken we altijd het helende perspectief. Je leert energieën als deze integreren en hanteren, zodat je ze kan aanwenden voor je groei. Ruimte maken voor jezelf, loslaten wat dwars zit, je veld een flinke upgrade geven en je talenten activeren. Dat gaan we doen!

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Liefs, Hermelijn

Aanmelden: http://bit.ly/maanceremonie
Vrijdag 19 november van 20:00 – 21:00 uur.
Kosten: €17,95 inclusief 365 dagen replay

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

1 REACTIE

  1. In mijn leven is het elke dag volle maan. Dagelijks ben ik wel geïrriteerd en kwaad. Inderdaad ik geloof niet in astrologie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in