DELEN

Door Selacia

www.Selacia.com

Jij leeft nu als goddelijke maker van veranderingen om grote dingen te verwezenlijken, die nooit voordien gedaan zijn. Het gaat niet om gewone dingen; ze kunnen alleen gedaan worden door iemand met een buitengewone instelling en een licht-vervuld bewustzijn. Het vraagt moed om iets te doen buiten de conventionele normen, en doorzettingsvermogen, en actie ondernemen in waar je volgens jou in gelooft. Goddelijke veranderingsmakers leren dit te doen. Jij leert om dit te doen, ongeacht de chaos en onzekerheid in de wereld. In de kern van je wezen ben je niet onzeker. Je vertrouwt erop dat je geleid wordt bij elke stap op je weg.

Je bent net nu ook geleid, nu je deze woorden leest, om je voor te bereiden op en je voordeel te doen met belangrijke energetische portalen die in deze cruciale jaren op Aarde. Een van die portalen heeft nu plaats op 11/11. Op deze datum zal een uniek portaal beschikbaar zijn, dat een heilzame opening van uitgebreid portentieel en goddelijke genade meebrengt. De spirituele energieën van dergelijke poorten kunnen niet afgemeten worden aan een linaire maatstaf, ze zijn uitgrstrekt en grenzeloos. Mogelijkheden om je leven te verschuiven naar een hogere frequentie worden enorm versterkt.
Hoe kan je potentie van de 11/11-poort maximaal gebruiken?

Ten eerste: word je ervan bewust dat de portaal- energieën bestaan, en aanwezig blijven in je leven in de dagen die leiden naar en na een portaalopening. Als je al niet voelt nu, de energieën die jou en iedereen die je liefhebt beïnvloeden worden krachtiger deze week met de volle maan van donderdag 10/11 en de 11/11- portaalopening vrijdag. Je kan deze energieën op verschillende manieren ervaren: uitbreiding, intensiteit, stroming, gevoeligheid, of vreugde. Weten wat er aan de hand is helpt je om op je spoor en in je centrum te blijven.

Ten tweede: laat alle agenda’s en verwachtingen varen. Nodig gewoonweg een verbinding uit met alle weldadige energieën en sta ervoor open om ze te ontvangen.

Ten derde: kom indien mogelijk met een groep gelijkgestemde personen samen om te focussen op spirituele transformatie. De groepsconfiguratie en jouw intentie om te verbinden met spirituele openingen is het belangrijkste.

Ten vierde: wees niet bezorgd over waar jij staat in vergelijking met anderen, wat een vooruitgang jij hebt gemaakt sinds het laatste portaal, of hoe bereikbaar jouw ascensie is. Het is onzin om je er zorgen over te maken dat je niet genoeg gedaan hebt in het verleden. Wees nu aanwezig. Nodig je hogere wijsheid uit om je te tonen waarop je het beste kan focussen en onderneem daar actie voor. Dit is hoe je krachtig creëert, onafgezien of je een portaal of een andere energie ervaart.

Ten vijfde: denk eraan dat je in een heel potente tijd leeft. Een energie van ontwaken bouwt zich op, en er zijn portalen zoals 11/11 die quantumverschuivingen mogelijk maken. Wat voor dag het ook is, wacht er niet op om de verbazende dingen te doen die je kan doen. Wacht er niet op om je hulp aan anderen aan te bieden die nodig hebben wat jij kan geven. Wacht er niet op om je mooie licht te laten schijnen. De tijd is nu.

Op je verdere reis in het ontdekken van je goddelijke aard, omringen we je met onze liefde en zegeningen.

Wij zijn de Raad van 12.
door Selacia
Vert. Fran Tielemans

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in