moodswing

door Selacia

www.Selacia.com

Omgaan met stemmingswisselingen

moodswingVoelde je je recent meer humeurig dan gewoonlijk? Misschien vraag je je af of het de wereld is die doller draait, of dat je minder tolerant wordt voor onzin. Zelfs de meest evenwichtige persoon kan enkele chaotische momenten gehad hebben de voorbije week.

Het nieuws was vol berichten van massale schietpartijen op normaal rustige plaatsen, zorgwekkend economisch nieuws, nieuwe burgeropstanden, zaken die verborgen werden, en zelfs regeringen die gewone burgers bespioneren. Veel mensen worden angstiger door die voortdurende stroom verstorende gebeurtenissen.

Er is nervositeit in de lucht, zelfs al denk je niet persoonlijk geraakt te worden door het nieuws van de dag. Je kan het zelfs voelen wanneer je het journaal niet bekijkt! Je bent je per slot van rekening bewust van de onscheidbare verbinding tussen alles. Je weet dat je niet op een geïsoleerd eiland woont, en dat je ook geraakt wordt door crisissen elders. Boven alles wens je een vredevolle en liefdevolle wereld, en verstorende gebeurtenissen herinneren je eraan dat er nog veel moet gebeuren om de balans te laten verschuiven naar het licht.

Inderdaad, de wereld heeft healing nodig. De maatschappij is aan het veranderen, maar het gaat moeilijk en het kan vanuit lineair perspectief traag gaan. Maar in quantum-termen beginnen de veranderingen aan tempo te winnen, en deze vooruitgang kan niet met gewone mensen-ogen gezien worden. Er gebeurt veel achter de schermen. Er gebeurt veel wegens de inspanningen die jij en anderen gedaan hebben om de oude paradigma-aanpak te laten verschuiven. Nu zijn er ook nog voortdurend blijvende inspanningen nodig.

Weefsel van Mega Transformatie

Veel van de positieve veranderingen zijn al georchestreerd en creëren een weefsel van mega transformatie dat zich door de jaren heen zal ontvouwen. Wanneer je je ongeduldig voelt, denk er dan aan dat dingen vaak niet zijn zoals ze lijken! Veroordeel jezelf niet om je ongeduldig te voelen – kijk hoe je je voelt op diepere levels. Gebruik je ongeduld constructief, en laat het je eigen innerlijke veranderingen en inzichten voeden.

Wanneer je je verbindt met iets waarin je gelooft- zoals de dolfijnen beschermen of mensen leren wat er in de voeding zit die ze eten- onderzoek dan binnen in jezelf hoe je een positieve kracht kan zijn in het vooruit helpen van dat waarin je gelooft. Jouw eigen stem doet ertoe, zelfs wanneer je het gewoon in je eigen leven toepast.settle

Omgaan met stemmingswisselingen

Als goddelijke veranderingsmaker ben je al een gevoelig persoon. Je voelt gewoon op een dieper level, en je verbindt je intenser met het leven dan mensen die niet bewust ontwaakt zijn. Beoordeel dit niet als goed of slecht. Hoe bewuster je wordt, hoe gevoeliger je zal zijn. Gevoelige mensen hebben het vermogen dingen intenser te voelen. Vreugde kan heel sterk vergroten, ook woede. Het gaat niet alleen om de emoties. Het gaat om het in staat zijn dingen in je omgeving op te pikken, zoals voelen wanneer je een andere straat dan gewoonlijk moet inrijden met je wagen. Je doet dit niet uit angst. Je verandert je route omdat je aandacht besteedt aan een intuïtieve impuls in jezelf, die je gidst om een andere weg te nemen. Die ene beslissing kan je veel tijd en ergernis besparen wanneer je een file of ongeval kan vermijden.

De huidige planetaire cycli stimuleren allerlei emoties. Dingen waar je normaal niet aan denkt kunnen nu opspelen, en diepe gevoelens katalyseren over mensen, projecten of hoe je je tijd spendeert. Je kan depressief worden bij het idee de namiddag met iemand te moeten doorbrengen, en je afvragen waarom je je zo voelt. De volgende dag kan je het idee krijgen om af te spreken met diezelfde persoon, en is je depressieve stemming helemaal weg.

Meesterschap verwerven over emoties is absoluut niet makkelijk. Maar hoe meer je meesterschap hierover verwerft, hoe meer je in je kracht staat. Balans vinden is essentieel wanneer je een potente healingkracht wil zijn in de wereld. Dat is natuurlijk een belangrijk deel van je pad.mooi

7 Tips om in balans te blijven

  1. Vind balans in media-nieuws. Om in je kracht te staan moet je op de hoogte zijn van onrechtvaardigheden en trends in de maatschappij. Het helpt om voldoende te weten van het nieuws van de dag om te begrijpen welke angsten er getriggerd worden in het massabewustzijn (ook in dat van jou). Je kan meer in mededogen zijn met anderen als je weet waarom ze zo ontdaan zijn. Vermijd teveel nieuwsberichten te lezen die altijd maar hetzelfde verhaal herhalen. Balans is de sleutel.

  2. Probeer de waarheid te achterhalen. Je kan niet in je kracht staan wanneer je de onprettige kant van het leven niet wil zien, zowel die van jezelf als die van de maatschappij. Verandering en persoonlijke spirituele groei kan alleen gebeuren wanneer mensen eerlijk naar zichzelf en de wereld kijken. Wees echt. De authentieke mens is niet bang van wat er zich voor hem of haar voordoet. Alleen het kennen van de waarheid kan je transformeren en bevrijden.

  3. Verschuif de balans van klagen naar dankbaar zijn. Je kan veel meer bereiken met enkele simpele momenten van dankbaarheid dan door je een hele dag te beklagen. Elke keer dat je fouten vindt, dat je je een slachtoffer voelt en dat slachtofferschap een stem geeft, verlaag je je energetische frequentie. Deze lagere frequentie sluipt dan in je volgende handelingen, maakt je ongelukkiger en minder succesvol.

  4. Neem een time-out en adem wanneer het te druk wordt. Nodig je hogere wijsheid uit om je het grotere plaatje en wat écht belangrijk is te tonen. Laat de rest los. Als je de neiging hebt om te piekeren over situaties, word je dan bewust van wanneer je teveel gaat analyseren. Ga wandelen, mediteer of breng je focus gewoon naar iets productiefs.

  5. Denk eraan dat persoonlijke transformatie een lang proces is. Dysfunctionele patronen in het DNA komen maar los in lagen. Je kan succesvol een heel stuk schoonmaken dat je al tientallen jaren kwelde. Dat deel is dan echt weg en dan kan je vieren! Maar…er kunnen nog meer stukken zijn waar je nu nog niet aan kan. Je bent tenslotte eeuwig, en je hebt een afstammingslijn. Dat betekent dat het thema dat je aanpakte links kan hebben naar vorige levens en het DNA van je voorouders. Je komt dat te weten wanneer het naar boven komt, en je het kan aanpakken. Het is niet goed om te forceren en te eisen dat het patroon tegen een bepaalde datum weg is. Dat is een lineaire kijk. Vertrouw erop dat je meest problematische thema’s in dit leven zelfs niet naar boven komen als je ze niet succesvol zou kunnen transformeren. Verwelkom het geschenk van de kans tot quantum-healing dat tot de kern van je pijn kan reiken.

  1. Weet dat je leeft voor je eigen spirituele ontwaken, maar ook om te helpen met de ascensie van de mensheid. Deze twee doelen kunnen niet los gezien worden van mekaar, want we zijn allen één. Elke keer je je innerlijk werk en persoonlijke healing doet, til je je vibratie op en draag je bij aan het ontwaken van de mensheid. Elke keer je een patroon healt dat stamt van je familie, kunnen je voorouders en afstammelingen er baat bij hebben. Telkens je je focus brengt naar iets dat je gemeenschap of de wereld helpt, dan help je de mensheid, en opent je hart een beetje meer dan tevoren. Wanneer je hart zich opent en healt, draag je bij aan de ascensie van de planeet.

  2. Luister meer. Alleen door actief te luisteren kan je diep genoeg horen wat je innerlijke zelf, anderen en het leven je vertelt. Zie jezelf als een zender die 24/7 uitzendt, input krijgt van spirit, je lichaam, je geliefden en de wereld. Wanneer je lang genoeg stil bent om de transmissies te horen, wordt je reis lichter en ontdek je hoe enkele hobbels in de weg te voorkomen. Je zal er dan nog wel tegenkomen, maar je zal ze beter kunnen aanpakken.

 

Selacia

Vert. Fran Tielemans

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in