DELEN
spiritueel ontwaken-kristal heling

Sommige energie-cycli zijn gunstiger dan andere voor een beweging voorwaarts, en we bevinden ons nu in zo een cyclus! Het is als een verwelkomende opening in de wolken en kalmte in de eens zo schuimende golven. Inderdaad, het kan aanvoelen alsof de zon na weken van donkere wolken eindelijk weer schijnt. Je kan je voelen alsof je aan het dansen bent, binnen in je eigen geest op zijn minst, wanneer je nadenkt over het ondernemen van actie in vastgelopen projecten en onvervulde dromen.

Wat betekent dit voor jou als goddelijk veranderingsmaker?

In dit artikel geef ik je informatie over onze huidige energieën, jouw unieke rol en hoe jij deze periode optimaal kan benutten om de sprong voorwaarts te maken.

De sprong voorwaarts

De sprong voorwaarts die je nu wenst en nodig hebt, is een belangrijke. Tenslotte sta jij als goddelijke veranderingsmaker op het voorplan van de noodzakelijke planetaire veranderingen, en die zijn inderdaad betekenisvol, voor jou, je geliefden en iedereen op Aarde. Wanneer je constructief de veranderingen in je eigen leven aanpakt, katapulteer je jouw vibratie hoger, en zet je een positief pad uit dat anderen kunnen volgen.

Veranderingen aanbrengen is vaak niet zo makkelijk, zelfs de veranderingen die jij wenst. Je bent sterk bedraad om weerstand te bieden aan verandering, en tezelfdertijd uit volle macht ernaar te streven. Na de vorige weken of maanden van vastgelopen energie, kan je je moe voelen, en je afvragen wat je hier in dit leven eigenlijk kwam doen.

Kan je veranderen? Natuurlijk. Je moet erin geloven met elk deel van je wezen, zelfs wanneer je geen materiële resultaten kan zien op het pad dat voor je ligt. Denk eraan: het pad dat voor je ligt is niet statisch. Niets blijft hetzelfde, zelfs de blokkades niet. Er verandert iets aan je uitdagingen, wanneer jij verandert in elke energie-cyclus.

Wanneer je er later op terug zal kijken, zal je perspectief krijgen over de cyclus die je net hebt ervaren, en hem misschien appreciëren voor wat hij teweeg bracht in je leven.

Een intense incubatieperiode

Je hebt in een soort intense incubatieperiode gezeten, energie verzameld en enkele moeilijke uitdagingen aangepakt. Zoals iedereen ben je onlangs geconfronteerd geworden met de gevolgen van de energieën van het transformatieve grote kruis van april. Dit stookte het vuur aan van alle onafgewerkte zaken, bracht nog maar eens een laag naar boven van echt oude DNA-level patronen, vele ervan uit vorige levens of uit je voorouderlijke lijn.

De wilde energie-rit van april zal doorwerken op lange termijn, en zal je uitnodigen om stil te staan bij noodzakelijke veranderingen, en aan te pakken wat je in de weg staat om die veranderingen door te voeren.

Hier is het goede nieuws: in onze splinternieuwe energie-cyclus kan je merken dat je meer optimistisch bent over het ondernemen van acties die tot nu toe moeilijk geweest zijn!

3 Tips voor je sprong voorwaarts

 1. Op sommige dagen zal je je meer optimistisch voelen of gewoonweg meer energie hebben om dingen in gang te zetten. Gebruik deze energie constructief om actie te ondernemen. Doe zelfs de kleine taken die je uitgesteld had, daardoor zal je een gevoel van voldoening krijgen wanneer je ze van je lijst schrapt. Neem contact op met vrienden die je verwaarloosd hebt. Neem het initiatief om contact op te nemen met mensen bij wie je die behoefte intuïtief voelt. Je hoeft niet echt een specifieke reden te hebben om dit te doen, gewoon luisteren naar je innerlijke stem en doen.

 1. Hou er rekening mee dat de stress van de voorbije weken je lichaam uitgeput kan hebben of dat je gewoon behoefte kan hebben aan iets extra’s. Wist je dat je lichaam en brein sterk bedraad zijn op DNA-level om optimaal te werken wanneer ze voeding krijgen door positieve gedachten, gezonde voeding en een regelmatige inname van zuurstof? Vraag innerlijk om je huidige behoeften te ontdekken, wat er nog nodig is voor je balans en hoe je dingen kan verhelpen. Overweeg dingen als een massage, een wandeling buiten, een voedzaam maal eten, of spreken met een vriend die je herinnert aan je eigen goedheid en licht.vrouw-rots-water

 1. Update je visie over je eigen potentieel. Laat de wereld of anderen daarover niet beslissen! Laat je niet leiden door een verouderde visie die je je vorig jaar of vorige maand gevormd had. Je bent een goddelijke veranderingsmaker, en dat betekent multi-dimensionaliteit, ruim en voortdurend verschuiven naar hogere octaven van licht. Wat voor plannen je ook had op je programma, ze kunnen momenteel toe zijn aan een grote upgrade. Vraag dagelijks innerlijk: ‘Wat zie ik over het hoofd bij mijn huidige en volgende stappen? Wat moet ik verschuiven in mijn aanpak, mijn stijl, mijn routine of mijn verbindingen met anderen? Wat is net dat ding dat ik vandaag kan doen om me meer in aflijning te brengen met mijn grotere doel en de grote sprong die ik nu moet maken?

Onderschat de kracht van je eigen licht niet om verschuiving te brengen in je omstandigheden, en verander de wereld.

Selacia

Vert. Fran Tielemans

7 REACTIES

 1. Ja, ook ik had dit even nodig. Ben gauw geneigd weg te zinken en depri te worden. dit komt écht optijd.
  Dank je.

 2. ”Onderschat de kracht van je eigen licht niet om verschuiving te brengen in je omstandigheden, en verander de wereld.”

  Heel erg mooi :):)

 3. Het lijkt wel of ik mij het laatste anderhalf tot twee jaar, alleen maar happy en vredig voel! Ik voel me bijna schuldig, grapje.
  Dualitiet en Polariteit verdwijnen steeds vaker uit mijn leven. Het leven is een groot feest. Namaste

 4. Goeiemorgen Fran, hartelijk dank voor de mooie en o zo wijze woorden van Selacia … Ze geven me kracht voor vandaag en de dagen die komen. Nogmaal hartelijk dank en een hartvolle groet van mij; Edith Oukes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in