Gordon Volckmer & Susanne Danielson over de natuurlijke manier waarop kinderen ontwikkelen en leren

Leestijd: < 1 minuut

Nieuwetijdskind Magazine oprichter Gordon Volckmer gaat in gesprek met Susanne Danielson over de natuurlijke manier waarop kinderen ontwikkelen en leren.

Eerder ontwikkelde Susanne het coaching-programma “De Levensbronnen” waarin zij mensen leert om zowel privé als professioneel te verbinden met de levensbronnen en zo het hoofd, het hart en het gevoel te verbinden.

Vanuit de wens om kinderen in deze basis op te laten groeien heeft Susanne het kinderboek De Boom Zonder Vruchten geschreven. Daarin laat ze kinderen op speelse wijze kennis maken met de levensbronnen en waarom deze belangrijk zijn.

Verder spreken Gordon en Susanne over de lesmethode voor kinderen en jongeren die die uit al deze kennis en kunde is ontstaan: De Boom Met Vruchten. Waarin kinderen bekend worden gemaakt met sociale en emotionele vaardigheden. Alles waar de Cito-toets niet op toetst.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Vorig artikelAuteur en beeldend kunstenaar Ellen Scheffer in gesprek met Susanne Eijssen
Volgend artikelLang leve het tweede leven: de circulaire economie
Gordon Volckmer heeft voor hij Nieuwetijdskind Magazine oprichtte in 2009 ruim tien jaar leiding gegeven aan grote teams binnen meerderere multinationals alvorens hij overstapte naar de gehandicaptenzorg. Een burn-out deed hem in 2014 besluiten ondernemer te worden. Dankzij Nieuwetijdskind heeft hij mogen samenwerken met vele honderden ondernemers, zzp, en hun liefdevolle werk een podium mogen geven. Niet alleen redactioneel. Gordon heeft 200+ spirituele events en workshops mogen organiseren met mensen die persoonlijk en actief het verschil willen maken in deze wereld. Hij geeft daarnaast les aan bewuste ondernemers/ZZP zodat ze ook hun eigen unieke zielsmissie kunnen neerzetten vanuit het volledige potentieel dat ze in hun wezen dragen. Gordon helpt in max 90 minuten ondernemers zichzelf in volledigheid te zien en voelen zodat ze in zichzelf vanuit hun eigen fundament van liefde de volgende stap maken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in