DELEN

door Selacia
www.Selacia.com

selacia 2014
selacia 2014

Er hangt een nieuwe meer expansieve energie in de lucht – voel je het? Veel belangrijker nog, zou je willen weten hoe deze golf energie ten volle te gebruiken om je leven in een goede richting te doen gaan?

In dit artikel leg ik de achtergrond uit van waar we nu energetisch zitten, en hoe je doelbewust en intentioneel voordeel kan halen uit onze nieuwe, prettiger en meer expansieve energieën die deze maand aankomen.

Nu is het in feite een uitstekend tijdstip om je eigen energieën bij te werken, en na te denken over de intenties die je maakte begin 2014. Wanneer je zoals de meeste mensen in de wereld bent, is de weg tot nu toe nogal hobbelig geweest, zeker van april tot juni, toen planetaire energieën enorm veel chaos en onzekerheid opgeworpen hebben.

Wees niet verrast als je nog altijd bezig bent met het verwerken van de nasleep van die recente cyclus, of als je gewoon verdoofd bent door emotionele overlast. Hoogstwaarschijnlijk heb je veel spannende momenten gehad, en misschien enkele slapeloze nachten. Je werd tenslotte in je dagelijkse leven gevraagd om ontelbare koersaanpassingen te maken en te navigeren rond onzichtbare knelpunten die onaangekondigd en vaak plots opdoken.

De expansiegolf is aangekomen, heel plots, en dat kon je een beetje van slag maken. Je kan je afvragen of je deze stroom van impulsen wel kan vertrouwen, maar je voelt je waarschijnlijk optimistischer dan je in lange tijd hebt gevoeld.

Hoe de expansiegolf te grijpen

Hier zijn wat tips om de expansiegolf te grijpen die recent aankwam. De golf is er sowieso, maar wat je wenst is handige middelen om ermee aan de slag te gaan in je eigen leven.

 1. Beslis hier en nu dat je alle bitterheid of frustratie die je de voorbije weken voelde, zal loslaten. Die reacties op energie gaan over dingen die gebeurd zijn, of misschien niet gebeurd zijn, in het verleden. Laat dat verleden los.

 2. Denk eraan jezelf te aarden en je evenwicht te vinden. Doe dit dagelijks, elk uur als dat nodig is. Je kan geen voordeel halen uit deze nieuwe energieën wanneer je niet volledig in je lichaam en je hart aanwezig bent. Je moet in balans en gecenterd zijn om verbinding te kunnen maken met de nieuwe inzichten en kansen die deze cyclus kan brengen. Balans is ook nodig om te focussen. Je moet gefocust zijn op open deuren om de kans te grijpen, van het ogenblik dat de deur verschijnt, en daar dan verder mee te werken.Energy-page

 3. Overweeg om je intenties voor 2014 te updaten, om je persoonlijke en spirituele groei dit jaar mogelijk te maken. Je evolutionaire expansie gaat nu in een soort superdrive, en je wil je groei tijdens de planetaire omwentelingen van april, mei en juni verzilveren. Hoogstwaarschijnlijk ben je niet meer dezelfde persoon als je was in januari!

 4. Denk eens opnieuw na over taken die je ofwel vermeden hebt, of recent lastig vond om aan te pakken. De energie van deze maand draagt het opstarten in zich van dingen die je aan de kant had gezet. Met nog meer expansieve energieën in de lucht, en je eigen recente verschuiving, zouden taken die je moeilijk vond, je nu neutraal en veel makkelijker kunnen lijken.

 5. Vergeet niet rekening te houden met spirit en subtiele krachten. Dit doen is essentieel in je succes, nu energieën verschoven zijn om meer expansie te brengen. Bijvoorbeeld: na de moeilijke en uitdagende energieën van april, mei en juni, heeft deze nieuwe cyclus drie supermanen, 12 juli, 10 augustus en 8/9 september. Zoveel supermanen na elkaar is niet gewoon, elk ervan kan je beweging voorwaarts helpen in gang zetten, en belangrijke inzichten over je leven brengen. Gebruik tijden als deze om naar binnen te gaan, te mediteren en eens uit je dagelijkse sleur te stappen. Nodig spirit uit om je jezelf duidelijker te helpen zien, en om dapper de stappen te ondernemen die nodig zijn om je licht ten volle tot uitdrukking te brengen in de wereld.

Selacia

vert. Fran Tielemans

2 REACTIES

 1. Goed luisteren naar je eigen lichaam om de energieën
  Van aug toe te laten.
  Al wat gebeurd is nu echt los laten.
  Ik ga zeker mijn intenties voor 2014 updaten
  Ik wil zeker aan mijn spirituelen groei blijven werken.
  Sinds januari is er zeker wat veranderd bij mij.
  Stapje voor stapje.
  Aarden zal ik ook zo veel als mogelijk aan werken.
  Wat relaxen en mediteren is zeker een goede tip.
  Dat heb ik zeker nodig om weer wat in balans te komen.

  Bedankt voor het vertalen fran Tielemans.

 2. Lieve allemaal,

  Ik sluit mij graag aan bij dit verhaal en wil graag een andere tip/oproep doen om met de transmuterende Violette Straal het beste te bereiken voor jezelf en voor Al dat is.

  Door middel van de Violette Straal zal al dat lager is in je bewustzijn en onderbewustzijn getransformeerd worden voor het hoogste goed. En wat is er mooier dan dit gezamenlijk te doen!

  Ik nodig dan ook iedereen (die zich hiertoe geroepen voelt) uit om om 8 uur ‘s avonds de Violette Straal te gebruiken voor jezelf en Al dat is. Gezamenlijk zullen wij zoveel meer bereiken dan wij kunnen bedenken. En dat dagelijks in maximaal 20 minuten!

  Voor het gebruik van de Violette Straal verwijs is graag naar deze site waar hier veel info over te vinden is.

  Hartegroet,

  Marcel

  P.S. Persoonlijk gebruik ik veel een mudra die mij helpt om de Violette Straal te gebruiken. Deze gaat zo: linker- (rechter) duim plaats je op het gewricht van je wijsvinger tussen het eerste (nagel) en tweede kootje. Let wel op om niet met je duimnagel dit gewricht te raken!

  P.S. 2 Het gaat natuurlijk om de intentie en deze mudra is een hulpmiddel. Maar met deze mudra doe je het bewust/onbewust wat je ook doet!! Het journaal kijken is dus ook prima! (zie je meteen waar het naartoe gaat!! 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in