DELEN

Hallo Mevrouw Doel,

Als ik om me heen kijk zie ik veel mensen die graag hun doelen zouden willen neerzetten.

Wat steeds zichtbaarder aan het worden is; de één komt er met brute kracht, ellebogen werk, geniepig gedrag ten koste van een ander. De ander gaat eerder opzij en laat iemand anders ‘voor’ dan dat ze zelf zouden gaan.

De tijd van brute kracht is aan het keren. Mensen die met brute kracht ergens gaan komen hebben heel vaak andere mensen op een verkeerde manier nodig om zich staande te houden. Als je goed kijkt zullen zij ook altijd heel hard moet ‘werken’ om hun ‘fouten’ te verdoezelen of hun eigen gebreken via een ander te laten schijnen en zeggen dat zij dit hebben neergezet.

Zij pakken niet de ware kracht wat van binnen uit komt. Waar je natuurlijke doelen vanzelf sprekend voor het oprapen liggen. Het is je supermarkt waar alles gratis is en je zult voeden op de juiste manier. De schappen zullen altijd aangevuld worden als je op je doelen gericht blijft. Er zal, zoals een hoop mensen weten, makkelijker synchroniciteit kunnen plaats vinden.

Vroeg of laat zullen ook de mensen die via brute kracht iets willen presteren, eraan moeten geloven om een andere weg in te slaan. Wellicht zien mensen dit al in hun omgeving, dat deze bijvoorbeeld ineens zonder werk komen te zitten.

Zelf ben ik een doorzetter maar geen old school over de rug van een ander vechter. Het zit niet in de aard van het beestje, zullen we maar zeggen. Ik zet nog eerder een stap opzij voor de ander om die ‘voorrang’ te verlenen dan dat ik zelf ga. Maar net als iedereen wil ik graag mijn doelen gaan vervullen/neerzetten. Want dat is wat mij het meest gelukkig maakt.

Hoe verwezenlijk ik dan mijn doelen? Dat is iets waar ik al tijden mee worstel. Ik ga mijn angsten te gemoed. De blokkades die er zitten ga ik te lijf. Maar toch komen mijn doelen moeizaam opgang. Binnen 2 weken zijn er diverse mensen geweest die ook verbaasd waren dat mijn doelen niet zo lekker van de grond af komen. En dezelfde vragen stelde als ik; ‘Hoe komt dat’?

Een van deze mensen was mijn moeder. In een gesprek met haar vertelde ze zo wijs als ze is: ‘Zet je doelen voorop, Hallo doelen.’ ‘Zo houd je rekening met jezelf dat je geen haantje de voorste bent, maar dan kan je wel zorgen dat je doelen gaat verwezenlijk’. Je zet je doelen voorop in plaats van je ik. Hoera voor de wijze mama’s.

MagneetjeTer plekke draaide binnen in mij iets om. Ik voelde dat Mevrouw Doel naar voren kwam en Meneer Ik naar achter ging. Mevrouw Doel is haast magnetisch. Je hoeft er niets voor te doen. Alles wat je nodig hebt om je doel te ververwezenlijke trek je aan. Er vond een hele verschuiving plaats, dingen die niet in overeenstemming zijn met mijn doelen werden aan de kant gezet.

Meneer Ik kreeg op de achtergrond een ondersteunende rol bij Mevrouw Doel.

De volgende ochtend voelde ik me nog niet helemaal op me gemak met Mevrouw Doel. Toch nog wat sceptisch over het geheel. Dadelijk word ik een suf mens? Dit omdat ik niet gewend was dat het zo harmonisch in zijn werk kan gaan. Daarnaast waren er nog wat oude patronen die me dan toch nog de das om deden. Kan het nu wel, is het veilig om me doel voorop te stellen etc.

Met deze twijfels kwam het volgende binnen vallen:

Hallo Mevrouw Doel,

Je wordt beschermd door de meest krachtig engel die er bestaat. Hij staat altijd naast jou. Hij is dol op je, zo dol dat hij je bescherming biedt tegen negatieve energieën en jou het liefst ziet stralen. Daarom helpt hij jou om je doelen te verwezenlijken. Als je hem toestaat haalt hij oude doelen weg waar je allang bent uitgegroeid maar onbewust toch nog aanvasthoud. Ook haalt hij de blokkerende energieën weg om je doelen te kunnen verwezenlijken. Dit doet hij niet alleen, hij doet dit samen met zijn vrienden. Je hoeft het alleen maar te vragen.

Ik ben Michael.

Dit was een kippenvel moment. Het gaf me een boost die ik nodig had. Dat ik gewoon verder vanuit mijn doel wat diep in mijn hart geworteld ligt door kan gaan. De kracht van het hart.

 

Blanchefleur – Coaching in bewustzijnsontwikkeling

http://bvanhal2.wix.com/cobeo

2 REACTIES

  1. Super dit geeft mij ook weer een duwtje in de juiste richting.
    Ik probeer ook op de juiste doelen af te gaan.
    Vanmorgen nog met succes gedaan zonder een ander te benadelen.
    Ik voel ook duidelijk de kracht van Michael.

    Bedankt liefs Jannie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in