brug


brugNummer reeksen die ingebed in deze channel tevoorschijn komen zijn door spirit aan Shekina Rose gegeven om deze transmissie te activeren.

Het eerste deel van het jaar had een andere energiefrequentie op de manier van de Moeder; het nam tijd voor de dingen om in beweging te komen, intuïtief, reflectief, levensherziend, veel stoppen en weer doorgaan. Jullie kunnen gedacht hebben, wanneer zal de Nieuwe Aarde beginnen? De rest van dit jaar zal op vele manieren krachtiger stromen in de waterelement-essentie van de Goddelijke Moeder: weet dat de brug gecreëerd is en dat jullie naar de overzijde wandelen. 13

Jullie, de voorlopers van de Engelachtige Ster Mens Sjabloon, zijn nu volledig opgeroepen en geactiveerd. Deze activering wordt gedirigeerd door de harmonische codes van de Kosmische Moeder matrix, een openbaring van de sleutels van Enoch van Shekinah’s terugkeer. Deze trillende sleutels in de Taal van het Licht manifesteren zich op vele manieren door Shekinah in jullie werkelijkheid met het opnieuw afstemmen van de Bron Codes van het leven, en geven geboorte aan de Engelachtige Ster Mens en de Nieuwe Aarde. 333

Als een Blauwe Straal en Ultra gevoelige Lichtdrager kan je meer intens voelen door jouw emotionele lichaam en leven. Weet dat jullie de brugbouwers zijn, de toezichthouders, aanmoedigers en werelddienaren van deze heilige codes vanuit de heilige goddelijke vrouwelijke Godhoofd van de goddelijke mens ster sjabloon. 13
Jullie weten dat jullie de Nieuwe Voorlopers zijn, de nieuwe werelddienaren, aangezien jullie jullie gehele leven gegidst zijn door een mystieke synchronistische onderstromingsmacht om in dienstbaarheid te zijn voor een hogere missie met de Kosmos. De rest van dit jaar is waarin veel zich zal ontvouwen in het verhogen van jullie unieke spirituele speciale giften en vermogens en zullen nieuwe activeren. Jullie worden afgestemd met jullie oude cellulaire herinneringen van heilige kennis dat opnieuw bedraad wordt met de Aardse resonanties.

Vele van de nieuwe voorlopers van de Ster Engelachtige Mens DNA Sjabloon zullen onlangs extreme ascentie- en aardeverschuiving symptomen ervaren hebben, met golven van verhoogd eensgezind bronbewustzijn. Dit is omdat jullie het portaal van de sterrenpoort zijn die zich opnieuw uitlijnt en de frequenties van het universum harmoniseert met jullie heilige afstamming terug naar de Bron Creatie in het menselijke DNA. Vanwege dit moesten jullie acute resonante zintuiglijke vaardigheden hebben die zorgden dat jullie je ongelijk aan andere mensen voelden. 444spring

Wat voor jullie belangrijk om te weten is, is dat jullie de grootste eer hebben, want jullie creëren de Nieuwe Aarde door jullie ware essentie van zijn. Wij horen jullie spirit zeggen, waarom deze intense opruiming en reiniging? Waarom voel ik me of heb ik me zo eenzaam gevoeld? De nieuwe voorlopers van de Nieuwe Aarde zijnde, was het noodzakelijk dat jullie een pad vrij maakten in de menselijke DNA spirit voor de resonantie van de engelachtige ster mens om tevoorschijn te komen die de Goddelijke Originele Blauwdruk activeert. 333

Wat zich voordoet is niet eerder op Gaia gedaan; velen van jullie hebben ver gereisd, vanuit vele sterrensystemen en rijken. Jullie moesten door de toegangspoort van het volledig menselijk zijn, wat betekend dat jullie ook de sluier van ontkoppeling van de Bron voelden zodat jullie de bruggenbouwers van de boventonen konden zijn vanuit jullie deel van de Scheppingsmatrix. Alleen de meest vaardige, geascendeerde heilige wezens van licht konden door deze val heenkomen en de resonantie van hun goddelijke cellulaire coderingen behouden. Dit is een verbazingwekkend bravourestuk! 555

Vanwege de zondeval, en de genetische mutaties van de goden, was de enige manier waarop de mensheid teruggebracht kon worden naar de volledige Bronverbinding door de heilige overeenkomsten die de geascendeerde lichtzielen nodig zouden zijn om als mensen geboren te worden of als walk-ins. De Goden, lichtwezens en extraterrestrials konden hier niet komen zoals zij dat eens deden door de open portalen, omdat dit een verzekering was om aldus niet enige verdere manipulaties en controle voor de mensheid te creëren en ook het bewust maken van een hogere toewijding van zielen dat alleen de beste van de besten zouden willen komen, en dat zijn jullie. 333 Dit betekend dat jullie niet alleen de cellulaire resonantie binnenin het DNA zouden creëren, maar ook dat jullie de heilige lichtportalen en paden van engelachtig bewustzijn van de Bron Schepping op het Aardse vlak opnieuw zouden vestigen.
Jullie lichaam gaat online als een sterrenpoort portaal van het goddelijke en jullie metamorfose van de engelachtige ster mens goddelijke originele blauwdruk. 555

Symptomen van de Nieuwe Aardeverschuiving

Gesuggereerd wordt om een gezondheidszorg deskundige te consulteren voor de symptomen omdat niet elk symptoom van de ascentie is. En hoewel het een ascentie symptoom kan zijn, kan je nochtans ondersteuning bij het proces nodig zijn.

Loslaten. Velen van jullie laten tradities los, bezit, bezittingen, relaties en ideeën die jullie in het oude paradigma hielden – dit zijn zeer betekenisvolle signalen dat je echt aan het ascenderen was/bent.

Uitdagingen met het gezichtsvermogen, dagen van het niet zien zoals je gewend bent, en niet in staat zijn om je te focussen, kan een uitbreiding en herijking zijn van een duidelijker/helderder, hogere visie en hoger gevoel, en meer in afstemming zijn met de hemelse hemelbewoner en lichtrijken. Je ontvangt een hogere activering van jouw oor chakra’s, kroon, pijnappel en hypofyse gebieden. Dit kan ook een teken zijn om jouw zielessentie toe te staan om te versmelten. Zit rustig met jouw goddelijke ondersteunende team en vraag. Ook tijdens cyclussen van verhoogde/invoering van Kosmische Bronenergie, kan dit een teken zijn dat je teveel tijd doorbrengt met technologie. De natuur roept jou op om meer tijd met haar door te brengen om jou in balans en harmonie te plaatsen.

Waar is mijn plaats in de wereld? Golven van uitbreiding voelen die energiesensaties van warmte brengen met het gevoel van niet in het lichaam te zijn, buiten tijd en ruimte te zijn, gelijk aan déjà vu. Dit kan symptomen brengen van je niet verbonden voelen aan welke plaats dan ook en jouw plaats in de wereld niet weten. Je bent jouw oude paradigma aan het verliezen van waar je dacht dat je daar hoorde en veilig was. Je ontwikkelt je naar een meer werelds en universeel bewustzijn. Haal adem met Gaia. Kom terug in/naar de uitlijning door naar buiten te gaan en in de Natuur/met Gaia te zijn, en verbind jouw Gaia punt bij jouw solar plexus met jouw hoger hart (houd de handen op beide punten, terwijl je diep ademhaalt).

Onstabiele eetgewoontes en voedsel begeertes. Er zullen tijden zijn wanneer jouw lichaam meer licht en kosmische energie nodig zal zijn. Jouw spirit kan wensen voor meer groen en goed voedsel. Dit is belangrijk voor de emotionele en elementale lichamen om zich aan te passen.

Periodes van extreme uitputting; dat je niet uit bed kunt komen en praktisch de hele dag slaapt.Transfiguration_by_museick

Hart fladderen, hartkloppingen, ongewone activiteit in het hartgebied voelen.

Levensoverzicht en jouw missie en doel in vraag stellen. Als je in de nieuwe energieën aankomt, zou jij je meer uitgebreid kunnen voelen aangaande wie je bent.

Hunkeren naar zoetigheid, specifiek donkere chocolade. Gebruik het in gebalanceerde hoeveelheden, soms heb je slechts een kleine hoeveelheid nodig en dit kan de opwaarderingen van het brein en de verheffing van je stemming ondersteunen. Je kunt hunkeren naar meer zoetigheid en vriendelijkheid in je leven. Koester jezelf.

Niet in staat zijn om de tijd te weten, niet in staat zijn om de dag bij te houden, of hoeveel tijd dat er voorbij gaat.

Het gevoel hebben dat je drijft met golven van licht energie.

Periodes van gelach.

Beneveld brein dat dagenlang doorgaat.

Bellen/klanken in de oren, download van de nieuwe energetische zintuiglijke vermogens.

Griep, verkoudheid en virus als je door enorme opwaarderingen heengaat, de herbedrading van jouw lichaamsgeest dat jou voorbereid op meer van jouw God hart essentie in de vorm; dit kan een diep cellulair herijkingsproces zijn op een hoger niveau.

Het loslaten van verdriet/droefheid, met golven van diepe loslating die jouw spirit bevrijden.

Een grotere Liefde ervaren van wie jij in jouw kern bent.

Lemuriaanse globale ontwaking van inlevingsvermogen. Dit is de herleving van jouw oude Lemuriaanse aard dat een grotere gevoeligheid, gemeenschap en harmonie met al het leven brengt.

Pijnlijke last in de gewrichten.

Een tendens en gevoel van een behoefte om je naar binnen te keren gedurende perioden aan tijd.

Tijden dat de energie snel beweegt, met ideeën die allemaal tegelijkertijd komen, het gevoel hebben niet genoeg tijd te hebben om de dingen gedaan te krijgen, en dan een vertraging waar niets gedaan kan worden totdat de golf weer komt.

Bloedsuiker kwesties waar wat je in het verleden gedaan hebt jou nu niet zal dienen op de Nieuwe Aarde. Het zorgen en koesteren van jouw lichaam en wezen zijn van het grootste belang.

Oude herinneringen die vanuit het niets tevoorschijn springen, voor zelf vergiffenis, liefde en loslating – treuzel hier niet mee. Sta hen toe door jou heen en naar een nieuwe ruimte te gaan voor jouw ware God essentie.

your_intuition_by_praveenben-d4w3v1tJullie ontdekken nieuwe manieren om te zijn en om voor jullie goddelijke alchemische proces van de engelachtige ster mens en de Nieuwe Aarde te zorgen. Deze massale verschuiving zal doorgaan te evolueren met de kosmische ster uitlijningen van tevoorschijn komende Nieuwe Aarde technologieën, oude wetenschap, allianties van het licht en herenigingen van zielen. Dat zal jullie kristallijne cellen ondersteunen om geactiveerd te worden en online te komen met jullie Goddelijke Originele Blauwdruk. 444

Wees ontwaakt in de wetenschap dat jouw sterren familie van het licht, de engelachtige hemelse teams, rijken, legioenen van het licht, jou ondersteunen door een gecreëerde Goddelijke bron strook rondom jullie planeet. Het is een liefdesfrequenties van de stralen van de Schepping waar jullie vandaan komen. Alles komt dichterbij, de sluiers zijn dunner, jullie stabiliseren jullie Nieuwe Aarde engelachtige menselijke wezenlijkheid en jullie doen dit samen als één familie van het Licht.
www.shekinaspeaks.com
Copyright ©  by Shekina Rose of www.shekinaspeaks.com – Permission is granted to copy and redistribute this article and videos on the condition that the URL www.shekinaspeaks.com is included as the resource and that it is distributed freely and on a non-commercial basis. E-mail: shekina444@yahoo.com  Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

15 REACTIES

 1. Thuis komen
  Geboren op 13 januari, overal prachtige blauwe licht flitsen zien. Mijn trommelvlies wat zomaar gaat trillen. Al een aantal jaren wakker gemaakt worden om 333 uur. Overal deze cijfers zien. Weet wanneer er een ” vallende ster” komt..

  Al heel lang ben ik mij bewust dat ik “anders” ben en me niet thuis voel op deze aarde. Maar door andere lichtwerkers op deze site en nog vele andere sites gekomen ben. Het lezen van dit alles brengt mij thuis.

  Dank jullie wel
  Leef in liefde en licht

 2. Wauw! wat een herkenning voor mij! ik ben zó blij! 🙂

  dank jullie wel allemaal! ik ben dankbaar. 🙂 xxx

  liefs, Henriëtte

 3. Geen nieuws en geen kranten. Helemaal eens tenzij je zelf goed kunt ‘zien’ wat waar is en wat niet. Dan gaat slecht nieuws langs je heen en komt niet binnen.
  Laat het niet binnen. Zie maar doe er niets mee. Zoals gezegd , het is al gebeurd.
  Focus op het goede. Focus op het goede.
  Laat je niet meeslepen door de angsten van een ander.
  dat is van hen.
  Creëer je eigen leven zoals jij die wenst te zien.
  Richt op licht en je wordt het en ontmoet het.

 4. Dag lieve schatten,

  Je bent echt niet alleen, alleen wonen niet alle like-minded people op een kluitje. We zijn over de hele wereld verspreid.
  Ik ben in de wereld en niet van de wereld! Heb vele grenzen verlegd, ontmoet overal en nergens like-minded people en licht reizigers
  Het is zo mooi, vooral de ervaringen met jongeren die nog niet wisten dat ze niet alleen zijn in hun belevingen en ervaringen en dat is nu net mijn taak op dit moment om ze een stukje veder op het mooie goddelijke pad van liefde en licht te begeleiden.
  Het leven is fantastisch.
  Tipje voor Ferozah; geen nieuws kijken en geen kranten lezen lieverd
  Het is zoals het is en je kan er niets aan veranderen. Het is al gebeurd, daarnaast brengt de media liever angsten daar worden ze nl voor betaald.
  We zijn allemaal omringd door liefde, zorg goed voor jezelf en je straalt het uit. Daar kan je je omgeving vrolijk mee maken en hoe meer dat gebeurd hoe sneller het gaat. Laat leven gebeuren en geniet van ieder moment.
  Liefs voor jullie allen uit het Verre Oosten

 5. Hai!
  Ik wil even reageren om jullie te laten weten dat jullie niet alleen zijn met deze soms ‘rare’ ervaringen. Soms voel ik mij niet van deze wereld. Voor mij lijk ik dan verder van aardse dingen te staan. En voel ik dat mijn omgeving helemaal anders is…moeilijk om te omschrijven. Soms voel ik ook een liefdestrilling in de lucht. Dat wankel gevoel had ik ook. Ik voel mij gewoon helemaal anders dan vroeger.
  Ik ben er wel dankbaar voor en ik merk wel in mijn omgeving dat mensen meer bezig zijn met bijv. bio voeding…heel stilaan nemen vrienden het over. Maar denk dat het tijd vraagt. Ik ben toch dankbaar dat ik op dit pad zit. We moeten elkaar helpen ook door ervaringen te delen. Heel veel liefs!

  • @Dominique,

   Hoi Dominique,

   Wat herkenbaar wat je schrijft… “soms voel ik mij niet van deze Wereld.”
   Het zal zeker tijd vragen, heeft het van mij ook gevraagd… en soms nog, als er weer iets nieuws bij komt.
   Heb jij dat ook, dat er steeds meer bij komt… bij mij volgt de ene ervaring op de volgende.

   liefs Ferozah

   • Hey Ferozah (wat een mooie naam!),
    neen ik heb wel ongewone ervaringen gehad zodat je weet dat er iets is…maar niet zoveel… Ik voel vooral fysiek veel (zowel aangenaam als onaangenaam)wel voel ik me heel dankbaar dat ik op dit pad zit en dit allemaal mag meemaken. Ik weet wat ik wil doen hier op aarde 🙂 en dat is eigenlijk heel gewoon lief zijn in de dagelijkse gewone contacten met mensen, dieren, de aarde en mezelf…werkelijk in contact treden. Ik vind het gewoon leuk om die verbinding te voelen met thuis en weten dat je gedragen wordt…altijd. Daar word ik blij van! Liefs!

    • @Dominique,

     Hoi Dominique,

     Dank je, ik heb deze naam ooit eens voor een beeldhouwwerk van mij uitgekozen. De steen is turquoise kleur. Het beeldhouwwerk representeert de weg die ik heb gelopen, en de overwinning die ik op mezelf behaald heb.
     De steen heeft de naam Ferozah, wat in het Arabisch zowel turquoise betekend als ook overwinning/openbaring.

     Wat jij beschrijft daar kan ik mij helemaal in vinden met name, verbinding voelen… die voel ik overal om mij heen, de vogels, de bomen…. alles is verbonden..
     Daar word ik blij en vrolijk van 😉 liefs!

 6. hoi Feroza , nou je bent echt niet alleen in dit verhaal hoor.
  ook ik kan me vinden in het hierboven geschreven blog.
  en tuurlijk vinden de meeste mensen je raar, ik ervaar dat ook zo maar dat kan me eigenlijk niet zoveel schelen.
  wat ik wel jammer vind is dat ik in mn omgeving niet veel merk van wat hier boven staat.
  van de meeste bloggen op deze site denk ik “ja , dat telt ook voor mij ” maar wanneer er staat dat er steeds meer mensen an het veranderen zijn denk ik: tja,zal best hoor maar ik merk er niks van dat het in mn omgeving ook zo is…

 7. Prachtig geschreven en veel herkenning m.n. in “Vele van de nieuwe voorlopers van de Ster Engelachtige Mens DNA Sjabloon zullen onlangs extreme ascentie- en aardeverschuiving symptomen ervaren hebben, met golven van verhoogd eensgezind bronbewustzijn.”

  De laatste weken voel ik trillingen in de lucht… Soms ineens klappen mijn oren dicht alsof ik in het vliegtuig, dat aan het landen is, zit. Ik kan het niet goed omschrijven maar het is alsof de atmosfeer elke keer van druk verandert…. en gek als het klinkt ervaar ik dit in golven….

  Mijn benen zijn erg gevoelig en ik loop het liefste op blote voeten… Meerdere malen heb ik aardbevingen van grote richter schaal waargenomen een dag op voorhand. Ik voel het aankomen doordat ik dan wankel, of naar een kant dreig te vallen, en ik reageer instinctief… Een paar minuten later zeg ik dan tegen mijn partner dat er een aardbeving komt.
  Mijn partner heeft al een paar keer met stomme verbazing de volgende dag het journaal zitten bekijken als er een aardbeving op het nieuws was.
  Misschien een beetje vreemd wat ik nu beschrijf, en ik moet eerlijk bekennen dat ik zelf erge moeite heb met het zo open beschrijven van wat ik soms ervaar. Mensen zijn gauw geneigd je door te verwijzen naar de psychiatrie…

  Enerzijds vind ik het griezelig, en zelfs ook ‘raar’. Durf er eigenlijk niet goed over te praten, maar ik voel soms zoveel van de Wereld.. het doet soms pijn in mijn hart. Ik laat soms het nieuws voor wat het is, het raakt mij teveel…. Vooral leed van anderen komt hard binnen, zoals bij de Woolwich Soldier.

  Ik ben zo benieuwd of er nog meer mensen, ster engel achtige, zijn die dit ervaren…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in