1513192_192492717626062_1155465302_nLieve mensen, Ik heb een Facebook groep aangemaakt, op verzoek van een bijzondere(indigo) man uit Argentinië, Matias de Stefano,  die een wereldwijde beweging opgezet heeft die “Harwitum”heet, ik wil je daar graag wat over vertellen. Ook als je geen Facebook hebt is het interessant omdat ik je ook via deze site op de hoogte ga houden van de activiteiten van Matias en Harwitum.

Ik heb Matias de Stefano een aantal jaren geleden “leren kennen” via een you tube interview waarin hij over zichzelf en het ontstaan van de aarde vertelde.
Ik heb destijds een vertaling er van op www.nieuwetijdskind.com laten zetten omdat mij zijn verhaal zo aantrok.
Inmiddels zijn we een paar jaar verder en heeft Matias, samen met 3 anderen een wereldwijde beweging opgezet:”Harwitum”

Harwitum

hwl copy

Harwitum is een zeer oud woord dat refereert aan de verbinding/vereniging van alle steden in het noorden met die in het zuiden, langs een heilig pad dat loopt over de elektromagnetische velden van de aarde.In februari 2012 zijn vier mensen de Harwitum beweging gaan verspreiden.

Harwitum is een wereldwijde beweging geboren uit de vrije wil van velen die open staan om samen te werken aan het verhogen van het bewustzijn van de aarde en haar bewoners. Deze beweging heeft de intentie om een globale golf te zijn die de verbinding tussen de mensheid en de aarde faciliteert in de wetenschap dat ieder persoon onderdeel is van een goddelijk plan. Het doel van de Harwitum beweging is om informatie te verspreiden en diegenen te helpen die zich mogelijk herinneren daar toegang tot te krijgen.

De hoofdpunten van Harwitum zijn:

 • Erkennen dat we boven alles uit energie bestaan en een integraal onderdeel zijn van een levend organisme, de Aarde en het Zonnestelsel.
 • Erkennen dat ons bestaan afstamt van geometrische patronen die de energie regeren die perfecte elektromagnetische velden creëren, en daarmee de oorsprong, manifestatie en evolutie van het leven zelf en al-dat-is toestaan.
 • Erkennen dat wij de bewuste activators zijn van deze magnetische energie die leven genereert in constante transformatie.
 • Onze belangrijkste strategische plekken op aarde leren kennen. Plekken die belangrijke centra vormen omdat daar de magnetische energie geconcentreerd is in materie. Bijvoorbeeld bergen, piramides, rivieren en meren.
 • Bovengenoemde plekken actief houden door middel van de essentiële drie-eenheid: Geluid, Licht en Vorm (Muziek, Educatie, Architectuur).
 • Al deze plekken opnieuw verbinden in een “net van mensen ”die de energie op deze plekken verbinden door daar bijvoorbeeld activiteiten te houden, informatie uit te wisselen, de geschiedenis te onderzoeken, concepten met elkaar te verbinden en projecten te creëren.
 • Deze beweging is bedoeld om mensen die bewust voelen dat ze deel uitmaken van een groot net van bewustzijn aan te sporen zich gezamenlijk te verbinden aan de taak om onze wereld te transformeren. 

aarde chakras en harwitum

Harwitum organiseert momenteel verschillende activiteiten, workshops en symposia over de hele wereld. De facebook pagina is om je te informeren over de verschillende lokale activiteiten in Nederland en de rest van de wereld.

Zondagmiddag 20 april geeft Matias de Stefano, de mede oprichter van Harwitum, een zeer bijzondere workshop in Utrecht. Meer informatie volgt nog binnenkort, o.a. via deze site

Ik nodig je uit om je er mee te verbinden. Zelf voel ik me sterk verbonden met de missie van Harwitum en de man die Matias de Stefano is. Ik hoop dat je dat ook voelt en een bijdrage wilt leveren.
De Facebookpagina is nog in ontwikkeling, er zal nog meer informatie verschijnen de komende weken. Ook via nieuwetijdskind.com.

Harwitum Official Web page:www.harwitum.org/

Harwitum Official Facebook page: www.facebook.com/HARWITUM

Harwitum Nederlandse Facebook Pagina: www.facebook.com/groups/HarwitumNederland/

Harwitum Youtube:www.youtube.com/user/ghancaA

 you tube interview Matias met Nederlandse tekst

Hartegroet, 

Gordon

21 REACTIES

 1. Hallo Gordon,

  Heb zojuist je oproep gelezen! 🙂 mooi hoor 🙂

  Ga eens even me inleven op al die sites en ook op FB.

  Voel me wel geroepen hier iets mee te doen, verbonden voel ik me sowieso… 😉 heb er wel een goed gevoel bij, kende het echter nog niet… alvast bedankt voor je info hier en ik hou het in de gaten! 🙂

  Liefs, Henriëtte <3 xxx

 2. Wat me opvalt aan de tekening is dat het hart van de aarde boven onze wereldregio ligt. Vind dit opvallend omdat tijdens mijn psychose ik een (energetische) discussie heb gehad met een van de meesters uit het oosten over kracht van het hart vs kracht van de buik, neem aan dat het hara was. 🙂 kan niet goed uitleggen waarom, maar het valt me op. De discussie van westerlingen en hun emoties en de gerichtheid op de buitenwereld en oosterlingen die anders hiermee omgaan. Had toen ook een visioen, dat elke kleur/nationaliteit een stukje van de puzzel/kennis inhoud en dat wij ze verbinden met elkaar. Weet tot op vandaag niet wat hier mee aanvangen. 🙂

  • Ha Nele,
   Het verschil tussen hartchakra en hara is altijd een heikel punt geweest. Wellicht dat hartchakra meer op het weten (geweten) duidt. In het oude Egypte was het hart de zetel van het geweten.
   Het harapunt zou het middelpunt zijn. Bijv. van het lichaam en van de onderste chakra’s met bovenste chakra’s. Het duidt op evenwicht. Het harapunt wordt wel geïdentificeerd als het navelchakra.
   De woorden hart en navel verwijzen echter allebei naar een middelpunt.

   Of Engeland een middelpunt is? Kan zijn van wel. Bijv. tussen Oost en West.

   Als je uitgaat van de kosmos als onbegrensde bol, kan elke plek op aarde en in de kosmos een middelpunt (hart) zijn. Ook de mens is dan een middelpunt. Het verklaart waarom er in de Oudheid zoveel plaatsen, bergen, rivieren als heilig middelpunt werden gezien.

   Het heilig Hart (ook wel innerlijke Zon) is middelpunt van tegenstellingen (dualiteit). D.w.z. het is dan symbolisch een poort of opening naar een hoger bewustzijn.
   Dag Lia

 3. Gordon,

  Ik had vannacht een droom over en met jou. Ik werd wakker vanochtend en dacht apart waarom droom ik dit en wat heeft het te betekenen. Ik dacht zal ik het vertellen aan je. Maar aangezien ik nog het een en ander te doen had voordat ik moest werken dacht ik, het komt vanmiddag wel. Nu kom ik net thuis
  en krijg dit artikel in mijn mail en mijn broek zakt werkelijk af 🙂

  Ik droomde dat ik met heel veel mensen ergens was, het was een hele mooie omgeving en er waren echt heel veel mensen van over de hele wereld. Ik zag blanke mensen,indianen, chinezen, japanners, noem maar op. Ik zag gewoon alle huidskleuren van mensen die er maar bestaan echt heel apart. Er was zo een saamhorigheid en het voelde werkelijk als een. iedereen was blij. En jij was er ook 🙂
  Wij stonden lekker te kletsen en ineens was daar een luchtballon, we stapten samen in de luchtballon en stegen zo de lucht in, heel hoog de lucht in en keken zo over letterlijk de hele aarde… en toen werd ik wakker.

  En nou krijg ik dit artikel in mijn mail of eigenlijk meer een mededeling….grappig ik zie wel enig verband, wat vind/denk jij hiervan?
  Graag hoor ik van je,

  liefs sabine

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in