commotie rondom de schumann-resonantie 

Heb je de commotie rondom de Schumannresonantie meegekregen? (Dat is de elektromagnetische trilling tussen de kern van de Aarde en de buitenste laag van de ionensfeer). Rond 18 juni veranderde die, en dat uitte zich in een geheel nieuw patroon, van saaie horizontale lijnen naar een spectaculair, nog nooit eerder geregistreerd, nieuw patroon vol met heilige geometrie waarin oplettende volgers ook een universeel hexagram symbool herkenden: de figuur van Liefde.

We werden dus letterlijk omgeven met elektromagnetische golven van liefde. Als een kosmische knipoog van God, die ons laat weten dat de oude zielen gedragen worden terwijl ze druk bezig zijn om energetisch oud en donker op te ruimen, in zichzelf en in de aarde, zodat ze steeds meer ruimte maken voor het nieuwe eenheidsbewustzijn. Maar ook al verlangen we met zijn allen naar vrede, de wanhopige machthebbers van deze aarde zijn nog niet klaar met het vertonen van hun duistere angstaanjagende kunstjes, en ik denk dat er grote veranderingen voor de deur staan na de zomervakantie.

En dus is er eigenlijk maar één prioriteit deze zomer: je volledig en onvoorwaardelijk open stellen voor het nieuwe! Waar we de afgelopen drie jaar nog tot aan onze knieën vastzaten in oude energie met haar oude patronen is de nieuwe liefdesenergie nu hier en Moeder Aarde ondersteunt de oude patronen niet meer, daar resoneert ze immers niet meer mee.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Waar dan wel mee? Met de energie van je hart en je ziel! Met licht, met creatiekracht, met plezier en met eenheid. Maar ook met het verder ontwikkelen van compassie en het kunnen vergeven van jezelf en anderen.
Met zachte aanwezigheid in jezelf, omdat je diep van binnen weet dat je gedragen wordt door God.

Want liefde is alles

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in