Heb je dit jaar ook zo hard gewerkt?

Zeer waarschijnlijk heb je dit jaar hard gewerkt. Zoals zovelen werd je op je diepste lagen uitgedaagd om te helen, op te schonen en te groeien. En je licht te laten schijnen, hier op aarde waar dat zo hard nodig is. En ongetwijfeld heb je dit jaar meerdere keren en langere tijd een vermoeidheid in je systeem gevoeld zoals nooit tevoren. Misschien heb je ook de laatste week van augustus wel gevoeld dat het tijd werd om wat rustiger aan te doen de komende periode?

Het zou me niet verbazen, want er staan vanaf 25 augustus, voor het eerst in 200 jaar, zeven planeten retrograde. Dat houdt in dat ze hun vaste ‘route’ waarin ze om de aarde bewegen nu achteruit doorlopen. Ze gaan dus de andere kant op.

En ook al weet ik niet veel van astrologie, ik begrijp prima dat dit de mogelijkheid biedt om weer meer naar binnen te gaan na alle uiterlijke actie van de afgelopen maanden. Simpelweg omdat ik de noodzaak van de andere kant opgaan kan voelen. Plus mijn eigen behoefte aan re-kalibratie: diep naar binnen gaan om me daar te verbinden met mijn ziel en mijn zielsplan. Om goed te voelen wie ik ben onder alle emoties en mezelf uit te dagen los te laten wat me niet meer dient. En dat gaat steeds makkelijker want, ik weet niet of je dit herkent, die periodes van oude pijn voelen, oude angsten herbeleven en de wanhoop die je op die momenten kan voelen, duren steeds korter.

Wij oude zielen herinneren ons dan ook steeds beter hoe we ons eigen leven liefdevol kunnen creëren, ondanks alle chaos op de wereld.

Voel je ook hoeveel tijdlijnen met 3D energie om je heen instorten omdat de energie van de aarde te hoog wordt om die realiteiten nog langer te kunnen handhaven? En voel je ook dat jij die energie bent die zo hoog trilt dat alleen jouw aanwezigheid al helpt om die oude 3D structuren af te breken? Dat je alleen maar zoveel als mogelijk jezelf hoeft te zijn in deze turbulente tijden?

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Ja? Goed bezig!

Nee? Dan is het nu overduidelijk tijd om je weer te verbinden met jezelf!

Tot gauw!

Veel liefs,

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in