Ben je ooit midden in de nacht wakker geworden en zag je toen vreemde, bewegende schaduwen? Of ben je wel eens ‘s nachts alleen in een huis geweest en zag je iets vanuit je ooghoek bewegen? Heb je je ooit afgevraagd waarom de meeste paranormale activiteit ’s nachts plaatsvindt? (Hint: dat is niet omdat geesten ons de stuipen op het lijf willen jagen.)

Paranormale activiteit gebeurt zowel overdag als ‘s nachts, alleen zién we het niet voor het nacht is.

Iedereen heeft paranormale gaven.

De nauwkeurigheid van onze visie om het paranormale te zien varieert van mens tot mens, maar iedereen heeft de gave om wezens van de andere kant te kunnen zien en met ze te communiceren. Dit is een onderdeel van ons zesde zintuig.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Na met honderden cliënten aan hun intuïtieve ontwikkeling te hebben gewerkt, heb ik nog niemand gezien die niet in staat was na voldoende oefening af te stemmen op z’n intuïtie/zesde zintuig. Sommige mensen kunnen wezens van de andere kant duidelijker zien, omdat er bij hun minder dingen zijn die het zicht belemmeren. Dingen die je kunnen afhouden van het echt zien van iets paranormaals zijn bijvoorbeeld: overtuigingen, sterke emoties als angst of fobiën, negatieve ervaringen in het verleden etc..

Vaak hebben kinderen een open geest en zijn vrij van vooroordelen over wezens aan de andere kant (tenzij ze heel veel horrorfilms kijken); deze open, ontspannen staat maakt dat zij duidelijker paranormale activiteit kunnen zien.

Ontspanning verandert de staat van onze hersenen

Als we ontspannen zijn schakelen onze hersenen over van betagolven, die worden geproduceerd als we alert en gefocust op een taak die we moeten uitvoeren, naar alfagolven, die langzamer en meer ontspannen zijn.

Niet alleen onze geest is overdag anders, ook mentaal zijn we anders.

Als we ontspannen zijn, gaat onze natuurlijke afweer naar beneden en staan we meer open. We zijn minder gefocust op de omgeving en meer naar binnen gericht. Als we naar binnen toe gericht zijn, verandert hoe we naar iets kijken. Onze kijk op de omgeving wordt zachter en soms zelfs wazig in de momenten vóór we slapen, alsof de buitenwereld bijna zichtbaar vervaagt. Het is op dit punt dat we al het andere uitschakelen en we soms schaduwen kunnen zien, die zich van de ene kant van de kamer naar de andere bewegen, of andere paranormale verschijnselen.

Deze aanblik is doorgaans voldoende om ons met een schok wakker te schudden, waarbij ons brein terugschakelt naar de betastaat en dat is de reden dat we ons afvragen of wat we gezien hebben wel echt was. Maar onze gehele beleving van de werkelijkheid verandert als onze hersengolven veranderen.

Als je ooit ook maar een lichte meditatie hebt gedaan, zul je het gevoel van de alfastaat van onze hersenen herkennen. Als we mediteren kunnen we dingen zien die we, als we alert en in betastaat zijn, niet zo duidelijk zouden kunnen zien. We kunnen in lichte, geleide meditaties kleuren, geluiden en wezens van de andere kant zien die prachtig zijn als we ze ervaren, maar op de één of andere manier veel minder geloofwaardig zijn op het moment dat we onszelf weer uit die ontspannen staat hebben gehaald.

In onze dromen bevinden we ons in een zelfs nog diepere staat van hersengolven, zoals delta en theta en in die momenten voelen onze dromen als waarheid aan.

Mijn punt is dat als je hersengolven veranderen, je waarneming van de realiteit mee verandert.

Er zijn momenten dat onze verbeelding het overneemt en beelden in onze geest creëert die als zeer echt en soms zelfs erg angstig aanvoelen. We kunnen ons schaduwen, geesten en allerlei soorten van angstaanjagende paranormale fenomenen voorstellen (in het bijzonder ’s nachts), maar de sleutel is te weten wat jijzélf creëert en wat er in werkelijkheid is.

geesten paranormale activiteit

Wat is dan eigenlijk echte paranormale activiteit?

Een geoefende paragnost of medium zal het verschil weten tussen welke visioenen uit onze verbeelding komen en welke afkomstig zijn uit onze geest (hersenen). Één belangrijk verschil is dat visioenen die uit je verbeelding of ego afkomstig zijn, altijd hun oorsprong vinden in angst. Bijvoorbeeld, we kunnen ons voorstellen dat iets boven ons zweeft als we slapen en dat het ons kwaad wil doen, of we voelen dat iets ons naar boven volgt vanuit de kelder en we moeten de drang om ervan weg te rennen bedwingen. Deze gevoelens vinden hun oorsprong in angst en zijn daardoor het product van onze verbeelding.

Echter, als het nacht is, je kijkt tv (wat waarschijnlijk betekent dat je hersenen zich in de alfa staat bevinden) en je ziet een schaduw die zich beweegt vanuit je ooghoek en er is niets fysieks dat dat zou kunnen hebben veroorzaakt, dan is het waarschijnlijk dat je echt iets paranormaals hebt gezien. Als je in bed ligt en je voelt kippenvel alsof iemand je arm streelt, of je wang tintelt opeens even een moment alsof iemand je goedenacht kust, dan heb je werkelijk iets paranormaals beleefd. Dit zijn vaak onze gidsen of geliefden van de andere kant die over je waken of je willen laten weten dat ze er zijn.

Als je je oordeel kunt opschorten en kunt bepalen of jouw beeld of gevoel voortkwam uit angst, dan kun je accepteren of je iets paranormaals hebt gezien. Dit is de sleutel tot het openen van je paranormale “zicht”, maar als je niet geïnteresseerd bent in het openen van dat paranormale centrum in je hersenen, dan kun je altijd de schaduwen van je wegduwen en je kat de schuld geven van de vreemde geluiden in de andere kamer.

Bewaar voor later op Pinterest:

Heb je je ooit afgevraagd waarom we alleen ’s nachts geesten zien?

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

39 REACTIES

 1. We kunnen het eenvoudig houden.Al die luidjes die beweren,dat ze niet in geesten geloven vallen heel gauw door de mand.Zij durven nieteens een nacht door te brengen met een overleden familielid nog in huis.Gaan ze ergens anders slapen.U kent dat toch?!
  Of een ander voorbeeld,dat overtuigend zou moeten zijn?Wel……ik kwam als jongen van de basisschool thuis van een middag schaatsen op de ijsbaan.Eenmaal thuis was het al net donker.De gangdeur beneden stond half geopend,met het zicht op de trap naarboven en ik hoorde heel zachtjes gerommel,kennelijk komend vanuit de boven overloop.Ach…het was een tochtig huis,de wind waaide daar overal.Dus ook door de beweegbare haldeur,dat geeft een wat persend geluid,maar dus heel zwak.
  Toch voelde ik mij daar niet wel bij en sloot die gangdeur.Zodat dit zwakke geluid niet meer hoorbaar zou zijn.Echter…..sindsdien werd dat geluid STERKER!
  Het was,alsof er bij ons in huis iets was,dat verborgen wilde blijven,maar wat desondanks de aandacht vroeg.En daar praat je niet over,omdat dit taboe is.
  Of dit vandaag de dag nog steeds zo is??

 2. waarom je snachts beter geesten en entiteiten ziet, heeft met de zon te maken. mensen zijn net als de meeste dieren van oorsprong nachtdieren, de zon blokkeerd een boel en voor je ogen is het een ware overbelasting. ik zeg niet dat de zon slecht is alleen voor sommige dingen. daarbij creeert de zon energie om op te laden zo dat snachts de manifestering plaatsvind. en dus contact of het zien van geesten en of andere entiteiten makkelijker wordt.

 3. !HELP! Beste mensen, ik heb al een tijdje samen met mijn vriendin. Maar zij heeft erge last van geesten. De geesten dee ze ziet zijn heel erg beangstigend. Bijvoorbeeld een vrouw zonder hoofd, een vliegend hoofd, een klein meisje en nog veel meer. Ze heeft er bijna elke nacht last van, soms vriendelijke goede geesten en ook slechte enge geesten. Het graatste probleem is dat ze opstaat inneens met een snee in de hals, pols en zelfs op haar buik. Terwijl er geen scherpe voorwerpen in de buurt zijn. Ze heeft vandaag ( 17/06/2020) een twee sneden in haar buik getoond, die twee sneden waren in een kruis maar het was niet duidelijk te zien of het het christelijk kruis is of het omgekeerde kruis. Er was ook eens een avond dat we waren aan het chatten en zij perongelijk in slaap viel. Die avond was er een geest of entiteit die gewoon de chat verderzetten voor 10 minuten, na die 10 minuten werd ze wakker en zij ze dat ze niets van de chat dat in die tijd geschreven was van haar komt. We hadden het voor die 10 minuten over haar paranormale enge momenten en inneens(tijdens die 10 minuten) was ze die momenten aan het minimaliseren en inneens was het niet erg en moest ik me geen zorgen maken. We vonden dit bijde beangstigend. Iemand help alstublieft, hoe kan ik haar verlossen. Ik ben bang dat ze misschien bezeten word door een demoon of iets anders. Ik heb echt hulp nodig want ik ben bang dat die geesten haar iets doen of dat ze bij mij ook gaan beginnen. Alvast bedankt voor het reageren.

  • hoi kwint

   als er boze geesten bij mij zijn ga ik bidden tot god en vraag of hij beschermende engelen wil plaatsen.
   wegsturen in jezus naam is bij mij ook erg effectief.
   bijbel lezen helpt mij ook om in andere sferen te komen waardoor ik onbereikbaar ben geworden voor deze lage energieën.
   Daarna moet ik natuurlijk zorgen om ze geen rechten te geven mij opnieuw lastig te vallen door mij niet meer in hun gebied te begeven.

   lfs arie

   • Weet je zeker,dat ze je lastig wilden vallen? Ze kunnen ook aanwezig zijn om je een dringende boodschap ten gunste van jou over te brengen.Maar ze weten niet,hoe dat te doen,zonder jou en andere bewoners de stuipen op het lijf te jagen.

 4. Ik heb al meer dan 10 jaar een nachtmerrie, om de paar maand, waarin, ik noem het een entiteit, bezit van me neemt. Het begint met een geluid dat ik hoor of een beweging die ik zie of voel (elke droom is het maar 1 van die 3 zintuigen). Ik ben dan in halfwakkere toestand midden in de nacht. Dat kan zowel zijn als ik alleen slaap of met mijn partner. Ik hoor, zie of voel dan iets bewegen (mijn deken wordt vb.van me getrokken of achter me in bed beweegt iets) en die “iets” neemt stilaan bezit van/in me. Doodeng is dit en ik voel dit meer en meer mijn lichaam overnemen. Ik kan amper nog bewegen en het kost me gigantisch veel moeite om zelf in mijn lichaam te blijven. De enige manier om “terug te komen” is door te beginnen gillen. Ook dit kost me veel moeite. Meer dan wat gekreun krijg ik niet uit mijn keel. Uiteindelijk vind ik de kracht om mijn stem te gebruiken en word ik elke keer gillend wakker (ocharme mijn buren). Dan pas kan ik ook terug fysiek bewegen. Ik ben elke keer ondersteboven van deze nachtmerrie en durf dan niet meer zonder het licht aan verder te slapen. Sommige mensen zeggen me dat dit een donkere schaduwkant is van mezelf die ik onder ogen moet leren zien. Anderen, en zo voelt het ook voor mij, zeggen dat dit een duistere entiteit is die bezit van me wil nemen. Hoe kan ik deze nachtmerrie doen stoppen?

  • het gaat bij deze entiteiten ook om de lage frequente energie van mensen.
   angst leeft slechts alleen af in je hoofd. je hoofd alleen is lage frequentie, precies waar ze je willen hebben.
   soms lastig uit te leggen, ik heb geen angsten, eigenlijk nog nooit gehad.

   De enige manier om “terug te komen” is door te beginnen gillen. Ook dit kost me veel moeite. Meer dan wat gekreun krijg ik niet uit mijn keel. Uiteindelijk vind ik de kracht om mijn stem te gebruiken en word ik elke keer gillend wakker.
   voor dit probeer ipv de kracht van de stem niet te pakken maar die van de liefde, je kan beter van hen houden en liefde geven dan bang zijn van hen en angst te geven. liefde = licht, en veel lichter dan de kracht van het ‘fysieke’ op te ratelen

 5. Ik word elke nacht wakker tussen 3 en 3.30 wakker ik voel gewoon iets in mijn kamer durft niet terug te slapen maar soms ben ik zo moe val ik toch in slaap niet stevig in slaap maar oplettend word soms beetgepakt en voelt iemand letterlijk achter men rug op het bed en die grijpt me ik kan niet bewegen probeer te praten schelden maar er komt niks eruit ik moet blijven vechten om bij men positief te komen…soms duurt het 1 min en soms langer…zou graag weten wat het is …het is echt een enge gevoel

 6. Ik had dat vannacht ook, ik werd op mijn arm getikt, alsof iemand wilde zeggen, hallo, ik ben er. Ik ben er absoluut niet bang voor en heb meerdere paranormale ervaringen gehad. Ik ben wel heel benieuwd wie het was…

 7. Wat je zegt klopt precies, de Heilige Geest laat je het mooiste van het mooiste zien met je eeuwige geestelijke lichaam, je kan alleen in de nacht Zien,met geestelijke ogen, anders zie je niets, opwekken mag je nooit, lage geesten kunnen binnen komen,die zoeken een opening, bekijk psychiatrie, personen die stemmen horen, opdrachten krijgen, door stemmen voor de trein springen, dat is de onderwereld, daar moet je voor Bidden tot de Here Jezus Christus, dan verdwijnen ze, alleen daar hebben ze angst voor, die heeft hun verslagen door het Heilige Kruis, pillen zullen niet werken, of therapie, dit is een zwaar gebied,waar je niet licht mee om moet gaan,.

 8. Ook in het astrale veld zijn er bestaansvormen met lagere intenties. Dit is geen fantasie, maar een vervelende ontmoeting. Het beste is om deze weg te sturen als de angst te groot is. Aartsengel Michael is een zeer goede beschermer en die helpt als je hem aanroept. Ben je niet bang, dan kan je onderzoeken waarom je ze aantrekt. Ondezoek dit in jezelf, ga geen gezellig theekransje houden met een lager wezen waarvan je niet weet wat die wil. Volg je gevoel, is het niet fijn, onttrek je dan. Dat zou je ook doen met vervelende mensen. Dit is niet anders. Weet dat je de macht en de kracht hebt om ze weg te sturen, je bent geen willoos slachtoffer.

  • Het duistere astrale gebied, lage personen die eens de aarde bevolkten, en na hun aardse dood,er achter kwamen om binnen te komen bij kinderen om in de nacht angsten te creëren
   ze krijgen energie van die angsten, demonen, de Hel het laagste gebied komt binnen,aangezien de Hel alleen voor de satan zal zijn, Ik persoonlijk zag ze ook met 6 jaar, mijn geest wist wat te doen, en ik ging bidden,en riep God Help Mij,door die kracht die ik kreeg, konden ze mij niet aanvallen, Ze komen gewoon,de kracht komt alleen van de Here Jezus,waar ze angsten voor hebben, als gewoon mens kan je niet veel, voor de mens hebben ze geen angst,ze lachen zich dood, het Heilige Kruis heeft hun verslagen.daarom is er zoveel angst voor het Kruis in de wereld.

 9. Ik ben super mega paranormaal.
  Dat komt door de heilige geest,toch jammer dat er maar weinige zijn die hem hebben ontvangen.

 10. Ik heb op klaarlichte dag een foto gemaakt waar duidelijk een entiteit op staat. Het hoeft geen nacht te zijn hoor 🙂 Verder krijg ik ook telkens een tikje op mijn kruin. Zowel overdag als snachts.
  Géén idee wie het is en wat het wil. Vind het niet eng maar heb wel gevraagd gewoon van mij af te blijven.

  • jaison,
   ik ben dit schooljaar met mijn klas op 3 daagse geweest in een bos, tijdens de groepsactiviteit
   heb ik in het bos een man gezien met een bijl dit maakte me erg bang en ben naar het kamp gevlucht en heb mij tegen een boom gezet met mijn handen over mijn oren en mijn ogen dicht
   ik zat volledig geblokkeerd en wou niet meer bewegen. Kan iemand hier een verklaring voor geven ben bang en wil s avonds niet voor 1.00 uur gaan slapen.

   • Anja, ik weet niet of je er nog steeds last van hebt dat je niet durft te slapen? Is dit omdat je bang bent dat er geesten bij je in de buurt zijn? Ik wou alleen even zeggen dat het heel normaal Is dat overal geesten zijn en dat het niet iets is waar je bang voor hoeft te zijn. Ik heb zelf ook wat nare ervaringen gehad waardoor ik in het begin heel bang was maar voor mij is het nu al wat normaler geworden. Daarnaast merk ik dat er niet veel gebeurd verder. Het is niet zoals je in bijv horrorfilms ziet.
    Je kan altijd als je je onveilig voelt aartsengel Michael om hulp vragen. Weet daarnaast dat je beachermt bent. Iedereen gidsen bij zich heeft die er zijn om jou te helpen en te beschermen. Als je je onrustig voelt probeer dan door je buik te ademenen en ga met je aandacht naar je hartchackra. Dit helpt om je weer veilig te voelen. Je kan ook een meditatiemuziekje op zetten, dit doe ik vaak als ik ga slapen. Via YouTube zijn er veel muziekjes te vinden. Zelf vind ik deze heel prettig om bij in slaap te vallen, je kunt de link kopiëren en plakken:

    Ook zijn daar begeleide meditaties te vinden die je kunnen helpen rustig in slaap te vallen. Als je je dan nog angstig voelt laat die angst er dan maar zijn en zeg dat tegen jezelf, dat het oké is en ga naar dat gevoel toe.
    Je zult zien dat het dan sneller wegzakt.

    • Wat ook goed helpt trouwens is deze muziek te luisteren met een koptelefoon of oordopjes als je geen koptelefoon hebt

   • In dat bos keek jij met geestelijke ogen,hij wilde jou angsten aan jagen,wat hem ook gelukt is, je had een paranormale ervaring.het geestelijk gebied is maar 1 overstap, alles is zo dicht bij, geloof mij ze werken met angsten,om jou te blokkeren,ze kunnen jou niets doen,alleen de angst in jou aanwakkeren.het geestelijk lichaam is een compleet lichaam, lage geesten .gaan door na hun stoffelijke dood, Roep altijd de Here Jezus Christus aan,hun macht zal verdwijnen.dat is je Wapen.

    • Roep altijd de Here Jezus Christus aan,hun macht zal verdwijnen.dat is je Wapen.
     lage geesten .gaan door na hun stoffelijke dood..?

     waarom een ander boven jezelf aanbidden.? voel jij je minderwaardiger dan een ander? en wat is dood gaan, je bent niet eens geboren?
     door een ander boven jezelf te zetten ben jezelf dus ook een lage geest.
     religie maakt spiritualiteit kapot, helemaal als je denkt dat je denkt wie je nu bent.
     je bent een spiritueel wezen met menselijke ervaring niet andersom!
     alleen totaal gespoeld, niet je eigen schuld. maar om het even.
     jij bent jou nr 1, en geen enkele ander zou daar boven kunnen staan.
     of je hebt angst voor je eigen scheppings kracht

  • de geest die op je kruin tikt, kan een bekende geest zijn, ben blij dat je helder voelend bent, je ziet wel je bent nooit alleen, iemand wil lollig zijn, maar ziet jou angst,want je vind het eng, daar genieten ze weer van. dus plezier aan de andere kant.kan ook een gestorven familie lid zijn.

  • Het hoeft idd geen nacht te zijn,
   ook mijn ervaringen zijn overdag, goede entiteiten, waaronder boodschappen van familieleden, die overleden zijn (overgegaan zijn, naar de andere dimensie)maar ook letterlijk donkere entiteiten, zwarte schaduwen, veel donkerder dan gewone schaduwen van voorwerpen, ze zijn er altijd, overal, maar de meeste mensen nemen hen niet waar, kunnen hen niet zien….niet horen…..niet voelen…..
   Er zijn verschillende(soorten) dimensies en soms kruisen ze elkaar en/of zijn er doorgangen ofwel poorten genoemd.
   Dit alles hoort bij de schepping of evolutie, hoe je het noemen wil en er is zoveel over te vertellen….

 11. Ik heb eens, tijdens een migraine-aanval, voetstappen in mijn slaapkamer gehoord terwijl er verder niemand thuis was. De voetstappen liepen om mijn bed heen en er ging iemand of iets op de andere kant van het bed zitten. Ik zag niets, maar vond het erg eng op dat moment…

  • Nancy jij was Helder Horend.met je geestelijke oren, daarom hoorde jij die voetstappen, je hoeft het niet eng te vinden, iemand kwam bij jou op bezoek, een gestorvene wilde jou laten horen,dat de persoon er was.Vraag in gedachten wie was jij, ze vangen iedere gedachte van je op.

 12. Hallo . De eerste keer dat ik een verschijning zag was in de nacht. Ik had toen onlangs mijn vriendje verloren ( was ten 15j) en ik had eens drugs genomen en dit was niet goed afgelopen. Toen ik naar huis mocht kreeg ik vanuit mijn matras een kopstoot in mijn zijde en sinds die moment was er iedere avond een schim aan mijn raam. De persoon die overleden was , was ook gestorven aan een overdosis, zei dit tegen mijn ouders en ze zeiden dat het die jongen is om over mij te waaken. Paar jaar laten had ik een relatie met een jongen ( nog steeds!) Ik lag gewoon rustig in bed op de laptop met men partner en ik keek even naar de muur en zag een oude vrouw naar me lachen. Ik heb haar tot in detaile kunnen beschrijven en nu bleek de beschrijving identiek te zijn aan de oma van mijn partner.
  Heb haar nooit ontmoet want ze is al enige tijd overleden. Ik heb dit aan mijn ouders vertelt en kreeg als antwoordt ” je hebt de goedkeuring van haar gekregen” en sinds die moment was de schim aan mijn raam ook weg , nloit eer gezien.
  Nu heb ik 2 dagen geleden ets anders gezien wat me wel zorgen baard!
  Een vriendin van me is 11weken zwanger . En eergisteren nacht om 4 uur werd ik wakker en vlak voor mijn gezicht zag ik een baby gezichtje nlg net geboren of NIET geboren ( moeilijk te zeggen ) endeze schreeuwde me een weide mond naar me maar zonder enige klank, het voelde aan of het gewoon niet kon. Ik schrok helemaal wakker ging rechtop zitten en toen zag ik het babygezichtje weer enkel verder van me weg.
  Kreeg hier geen goed gevoel bij en dacht direct aan mijn vriendin.
  Nu even opgezocht op 11weken zwangerschap heeft een baby nog geen mond. Nu ik dit weet voelt het al iets possitiever aan! Vraag me wel af of et mogelijk is om een kindje te kunnen zien die nog niet geboren is?

  • Blijf van de drugs af, die kopstoot die jij kreeg, was van een lage geest, door de drugs krijg je gaten in je eeuwige geestelijke lichaam,daar komen ze op binnen, door drugs ga je ook stemmen horen, die je de vreselijkste opdrachten gaan geven, de Hel,die binnen komt voor vernietiging, Klopt die oma kwam op bezoek, om jou te bekijken, of je goed gekeurd was, ze wilde zien wie jij was voor haar kleinkind, dus doe het goede ,anders word het leerschool ervaring,ook voor haar, de geestelijke baby, die nog geboren moet worden zag jij al, in de geest is het al een volgroeide baby, op de aarde is de baby nog in de maak, de baby wil geboren worden, reïncarnatie die terug wil naar de aarde,

 13. ik heb ook dat er s nachts geesten komen ze zeggen niets maar doen ook niets ben er niet bang voor het gebeurt regel matig dat er een heerlijke geur van lavendel komt door de slaap kamer er komen ook veel dieren kan het niet verklaren waarom dit gebeurt

  • De geestelijke geuren zijn overheerlijk ,die zijn er niet hier op de aarde,hier is alles namaak, jou geestelijke neus is goed ontwikkeld, je hebt een stoffelijk lichaam en een geestelijk lichaam,dat nu nog verbonden is,na je dood is het voor eeuwig jou lichaam, een geestelijk persoon wilde jou die geur laten ruiken, alles werkt door, Geesten die jou bezoeken, hebben een sterker lichaam dan dat aardse stof lichaam, ook de dieren zijn creaties van de Schepper, je zal een zuivere geest hebben dat dieren jou bezoeken, prachtig toch.schrijf het op, en maak je eigen dagboek.het komt vanuit jou creatieve geest.

   • Als ik een bepaalde geur ruik dan herken ik de persoon die overleden(overgegaan) is en willen zij dat in deze vorm aan “jou” laten weten, om ze te herkennen.
    Ook ruik ik soms een sigarettengeur, zware shag, zoete bloemengeur, eau de toilette zelfs brandlucht en dan weet ik dat er iets staat te gebeuren, in negatieve zin.
    Mensen die overleden zijn, staan dichterbij dan menigeen denkt, soms voel je wind, terwijl er geen ramen of deuren open staan, op je wang of als een hand op je hoofd…
    Jezus liet na zijn lichamelijke dood hemzelf zien, aan zijn apostelen(leerlingen/volgelingen)aan Maria Magdalena, dat alleen het lichaam sterft, niet de zintuigen en hij was als mens geboren en als mens gestorven (overgegaan)toch was hij er nog, zoals elk ander mens en soms komen ze even op viste, zoals je ook van andere mensen met een fysieke lichaam visite krijgt en ook dáár kunnen mensen bijzijn die het niet goed met je bedoelen, dus wees altijd voorzichtig wie je op bezoek krijgt en bescherm jezelf en als je gelovig bent, bid altijd voor het goede!

 14. Dat men alleen in de nacht geesten kan zien is absoluut niet waar. Ik zie niet alleen geesten in de nacht maar ook geesten overdag. Soms zeggen geesten iets tegen mij, soms kijken zij alleen maar naar mij of zij negeren mij. In dit laatste geval hebben zij wellicht niet in de gaten dat ik hen kan zien of zij vinden het niet belangrijk. De geesten die ik zie zijn niet altijd menselijk, soms zijn het dieren. Ook heb ik contacten met Aliens. Meestal hebben die een menselijk lichaam, maar niet altijd.

  Vr.,gr.,
  Anton

 15. Ik heb al talloze ervaringen gehad, ook als kind.

  Toen iemand erover vertelde had ik zoiets van "eerst zien en dan geloven, wel…ik weet nu dat het leven na de dood bestaat, dat er dingen zijn die we zogezegd niet kunnen zien.

 16. Ik heb al veel paranormale ervaringen gehad en het stopt niet, daar ben ik heel blij om.
  Het begon een maand voor mijn papa overleed maar als ik erop denk, had ik al bepaalde ervaringen als kind.

  Ik kan er boeken over schrijven, de ervaringen zijn talrijk en verschillend…..

  Groetjes,
  Angel

 17. mijn moeder is twee jaar geleden overleden en ik heb het gevoel of nijn kat hasr ziet. eerst dacht ik dat hij een vlieg zag maar hij kijkt en hij volgt haar en dan is er weer een tijd niets zeer indrukwekkend om te zien.

  • Dag Stefanie,

   Dat is heel bijzonder, stel dat je er nog hebt, schrijf het op…

   Ik heb ook een bepaalde paranormale ervaring gehad waarmee onze poes te maken had.
   Straf en fantastisch tegelijk.

   Ik wil er best verder over praten als je wilt.

   Groetjes,
   Angel

  • Het eeuwige geestelijke lichaam wat ademt en hoort en ziet, komt je bezoeken,op hun energie,je kat kan dat zien,want de kat heeft al een hogere trilling van energie, je kat ziet je moeder, ook gestorven katten ziet ze,die blijven lang in je huis, ik zie mijn kat in mijn dromen,ze vangt dan een geestelijke rat in mijn huis,dan weet ik dat er een onbetrouwbaar persoon in mijn nabijheid is, waarschuwing.zo beschermen mens en dier je.

 18. Paranormaal??? Iets paranormaals meemaken???
  ik vind die term nogal overkomen alsof het anders is dan normaal.
  Want het IS gewoon normaal.
  Energetisch is misschien hiervoor een beter woord, omdat het allemaal energie is, alleen van een andere trilling, waardoor het niet makkelijk te zien is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in