DELEN
orpheus

orpheusNa mijn afwezigheid van 2500 jaar ben ik wedergekeerd op aarde. Een terugkomst waarbij ik mezelf sinds mijn geboorte op moest herinneren, om te herinneren. Het niet vergeten van wie ik ben, maar het continue te herinneren. Het was voor mijn ware zelf niet dieper te verdwalen in de verhalen van de aarde, maar mijn herinnering van wie ik ben was sinds mijn indaling besmet met deze verhalen. De aardse verhalen waren als een sluier om mijn herinnering heen. De verhalen van vorige levens, geesten, demonen, engelen, licht, donker, thuis en god. Mijn herinnering van wie ik ben in mijn kindertijd was helder, veilig, zacht, simpel en compleet, maar de verhalen er om heen maakte het zwaar, leeg, donker, complex en afgescheden.

Elke dag, nadat de zoemer ging in mijn kleuter periode, moesten we in de rij staan, voordat we naar de klas konden. In die momenten ervoer ik mijn herinnering. De herinnering van “Wat doe ik hier op aarde? Ik hoef hier niet te zijn, maar toch ben ik hier. Ik heb hiervoor gekozen.”. De herinnering vervaagde in de loop van de dag in beelden van oorlog; de tweede wereldoorlog en soms in glimpen de vietnam oorlog. In mijn creatieve momenten tekende ik op papier in de klas veel van die beelden. Het was een expressie geven van mijn herinnering in besmetting. Het tekenen van tweede wereldoorlog vliegtuigen, tanks, soldaten, vuurgevechten en vlaggen met hakenkruizen.

Op de basisschool werd mijn herinnering dieper besmet met deze aardse verhalen. Mijn menselijk zijn begon zich met de verhalen te identificeren. De tweede wereld- en vietnam oorlog werden herinneringen van vorige levens. Ik werd dieper ingezogen in de aarde, om de aarde als mens met mijn herinnering van wie ik ben te bestuderen, om te weten van hoe het is om hier te zijn en functioneren. De identiteiten werden een bescherming van mijn herinnering om de zwaarte, leegte, duisternis, complexiteit en afgescheidenheid af te houden. De identiteiten kregen zijn eigen rol te vervullen in mijn leven als kind. Een voorbeeld te geven, kreeg ik beelden van een ss-officier, die blond haar met blauwe ogen had, terwijl ik bruin haar met bruine ogen heb. Als kind maakte ik van deze verhalen dat het mijn vorige levens waren, want het concept “vorige levens” zit in het massabewustzijn opgeslagen als een reis naar thuis. Het was voor mij het uitvergroten van de aardse verhalen in mijn herinnering.

In mijn periode als kind werden zwaarte, leegte, duisternis, complexiteit en afgescheidenheid geprojecteerd in de vorm van geesten, demonen en donker en werden helderheid, veiligheid, zachtheid, simpelheid en compleetheid geprojecteerd in engelen, licht en thuis. In momenten waar ik me onveilig voelde, ervoer ik de geesten en demonen bij me komen, zodat zij op me konden jagen en wanneer ik me veilig voelde kwamen er engelen om mij te vertellen dat alles bewustzijn en energie is. Het was de herinnering van wie ik ben, die steeds veranderde in het spel van de aardse verhalen zoals het concept “dualiteit”, dat opgeslagen zit in het massabewustzijn als één van de spellen waarin men hier op aarde kan kiezen om ermee te spelen. Het was mijn herinnering geprojecteerd in deze aardse verhalen.

Op mijn 10de gingen mijn ouders scheiden. Dat zag ik al vantevoren aankomen. Mijn herinnering van wie ik ben, liet mij altijd de stappen van mijn creatie op aarde zien wat er plaats zou vinden. Vanaf dat punt zei ook mijn herinnering “Nu gaat het gebeuren! Observeer en bestudeer de menselijke aspecten.”. En dat deed ik; het observeren en bestuderen van de menselijke aspecten. Het was dieper ingaan in de zwaarte, leegte, duisternis, complexiteit en afscheidenheid. Het beleven van de aardse verhalen als waarnemer. Mijn herinnering van wie ik ben werd steeds meer een sluier van vergetelheid met diep in mezelf de ervaring van thuis. Het was een periode van het ingaan van emoties zoals leegte, pijn, verdriet, depressie, verlorenheid en afscheidenheid. De aardse verhalen in duisternis, wat wederom als een concept is opgeslagen in het massabewustzijn.

De herinnering was er altijd en bleef altijd, maar was wél besmet door aardse verhalen. Mijn herinnering was mijn Soeverein Domein en alles er om heen zijn de aardse verhalen. Verhalen, die niet eens van mij zijn, maar ik had er toch mee geïdentificeerd, om de mensheid te bestuderen.

Het vervolgt…
Orpheus

www.bluecrystalrose.nl

5 REACTIES

   • @Gordon, Hee Gordon,, hier komt het hoor!

    Nou, ik besprak met Isabelle en David onze echte thuisplaneten. Nu had Isabelle een link op de site gezet met info over het karakter dat bij die planeet hoort. Dan kun je zien met welke planeet jou karakter matcht. Het zijn er maar 9 van de 12 maar het zijn wel de 9 meest voorkomende. Daar kregen we allemaal wel een idee van maar we hadden alle 3 behoefte aan bevestiging. Dus besloot ik om een uiterlijk profiel op te stellen van kenmerken van sterrenmensen van bepaalde planeten. Zo zijn groene ogen een typerend kenmerk voor Andromeda bijvoorbeeld. Isabelle en David zeiden dat het bij hen wel klopte, dus…

    Mijn vraag aan jou is: Als ik een artikel hierover op de site zou willen maken moet ik dan een eigen blog aanvragen, of hoe zit dat eigenlijk? & Kan ik hem dan later ook gewoon nog aanpassen en uitbreiden of kan dat niet meer zodra het er eenmaal definitief opstaat?

    Groetjes Jade (:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in