In deze beschrijving van de volle Maan kun je lezen over de pittige week die we energetisch achter de rug hebben, met extreme pieken in zonnewind en waar we nog midden in zitten.Deze volle Maan inspireert ons om los te laten en een bedding van zachtheid en commitment naar jezelf te herstellen. De Wezensessentie van de Aarde biedt zich aan om tot diep in iedere vezel te ondersteunen.Maar er is ook herstel van eenheid en magische synchroniciteit in het gezin, thuis en woonplek. 

Kritische oordelen

Deze volle Maan heeft een kosmische Ster-tetraëder (verbonden met kosmische punten en planeten.) Dit betekent dat alle krachten die meedoen in de zeshoek elkaar harmonieus ondersteunen. De afgelopen weken was het best pittig en veel mensen liepen vast in hun eigen kritische oordelen om zich staande te houden in het overlevingsmechanisme (Priapus in Maagd 10de huis.) Begrenzing vanuit hardheid, verantwoordelijkheid en de manier waarop we ons leven normaal vormgeven worden mogelijk opgetild naar nieuwe lagen van het Diamanten bewustzijn.Astrologische verwijzing: (Zeshoek: Ascendant sextiel Diamant, Saturnus, zuidelijke Maansknoop en Pluto in Steenbok 2/3de huis sextiel Maan in Waterman 3de huis, gecorrigeerde zwarte Maan, niet gecorrigeerde zwarte Maan en Neptunus in Vissen 4de huis sextiel Uranus in Stier 6de huis sextiel noordelijke Maansknoop en zwarte Zon 8ste huis sextiel Priapus in Maagd.)(En de beschrijving van deze alinea: Saturnus conjunct Diamant, zuidelijke Maansknoop en Pluto in Steenbok 2de huis in het bijzonder.)

Oude vormen werken niet meer

Dus de oude vormen werken niet meer en dit kan voelen alsof je alle grip verliest wanneer je gehecht bent aan de bestaande situatie. We mogen loslaten en transformeren vanuit zachtheid, koestering en omhulling gedragen door de eenheid van de Bron. Als iets dat zichzelf ontvouwt en op een natuurlijke manier zijn nieuwe vorm vindt. (Noordelijke Maansknoop in 8ste huis conjunct zwarte Zon.) Diepe oude trauma’s uit het onderbewuste kunnen voelbaar en zichtbaar worden in deze bedding. Omdat het om herstel van de eenheid gaat kunnen trauma’s uit de tijd van Atlantis en Lemurië zich melden om gezien en geheeld te worden. Om eenheid (en dus afgescheidenheid) in onszelf te herstellen mogen we alles wat getoond wordt zonder oordeel en voorkeur aankijken, dus het gaat dan om ‘the good, the bad and the ugly’.

Herstel van eenheid in je leven: Volle Maan 15 augustus 2019

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Overlevingsmechanisme

De essentie van wie wij in Wezen zijn, daalt nu diep in de vorm, in de stof, de Matrix, de materie. Dit is een proces dat ieder individu voor zichzelf aangaat en wat zich van binnenuit ontvouwt. (Meesterschap van Cheiron in Ram 5de huis.) De grootste groep verblijft op dit moment in het overlevingsmechanisme en zal deze lagen niet (kunnen) ervaren, maar misschien alleen maar frustratie ervaren over de moeite waarmee alles in de vorm komt op dit moment.Men zit dan vaak vast in het moeten najagen van inkomen, geld en waarden, om te kunnen overleven. Het is heel goed mogelijk dat er toch een dip of dipje komt in de economie.

Zacht commitment

De Goddelijke, kosmische laag van de energie van het Wezen van de Aarde verbindt zich dieper met de materie en met ons lichaam, met een grote steunende, warme kracht van eenheid. Deze Wezenskracht van de Aarde is verbonden met ons instinct (verbonden met onze Gal) en herinnert ons om onvoorwaardelijk voor onszelf te kiezen, zonder boosheid of strijd, maar vanuit commitment, zacht mededogen en onvoorwaardelijkheid. Die hardheid is dan niet meer nodig, want deze grotere oerkracht van het Wezen van de Aarde ontvangt ons met onvoorwaardelijk commitment. (Zwarte Maan in Vissen 4de huis.) Ook het vertrouwen in de oer bedoeling van het leven wordt door deze ervaring hersteld. (Uranus in Stier.)

Integreren van pijn en afscheiding

Herstel van eenheid in je leven: Volle Maan 15 augustus 2019De fragmentatie en afgescheidenheid worden dan weer verbonden in jezelf. (Priapus in Maagd.) Waardoor de goddelijke stroom van de eenheid in jezelf en daarna in je leven zich weer kan herstellen vanuit een voedende stroom. Dit herstel van de eenheid gaat vaak wel gepaard met het omhoog komen en zichtbaar worden wat niet meer past of wat losgelaten kan worden. Weet dan dat je het alleen maar hoeft te voelen en dat de snelste manier van integratie is als je het toestaat er te zijn. Niet vasthouden, maar de pijn durven toelaten en ervaren voor wat het is. En als dat niet lukt, dan is dat wat er is, en dat is ook oké. Dan is dat je vertrekpunt van de integratie, dus dat je het niet kunt toestaan of aankijken. Afgelopen week was het elektromagnetisch een pittige week met veel verstoring en hoog frequent licht dat binnenkwam in de atmosfeer van de Aarde. Er zijn steeds extreme pieken zonnewind en dit heeft effect op ons met hoge pieken en diepe dalen in de innerlijke processen en dit zien we ook terug in het weer met windhozen en tornado’s op plekken waar dat ongewoon is. (Zie mijn ‘elektromagnetische updates’ op mijn tijdlijn op Facebook. ) Dus als je binnenste buiten lag met ascentiesymptomen , dan was je niet de enige. Groei van bewustzijn en frequentie tot in de diepste vezels van je lichaam, is niet altijd gemakkelijk.

Omgevingsfactoren

We worden door deze volle Maan ook geïnspireerd om eenheid, verbondenheid en synchroniciteit te herstellen in onszelf. Als je dit niet kunt realiseren in de huidige setting of omgeving, dan kan het ook zo zijn dat er een besluit komt om te verhuizen. (zwarte Maan in Vissen conjunct Neptunus in het 4de huis.) Er kan veel inzicht komen door heel praktisch en bewust in het hier en nu waar te nemen of er in jou voldoende veiligheid, rust, liefde en vertrouwen opgebouwd kan worden in de huidige situatie en omgeving. Want alleen vanuit voldoende veiligheid, rust, liefde en vertrouwen kan synchroniciteit zich voor jou ontvouwen op een praktische manier in je dagelijks leven. (Uranus in Stier in het 6de huis.)

Bewaar voor later op Pinterest:

Herstel van eenheid in je leven: Volle Maan 15 augustus 2019

 

 

 

 

 

 

**
***
Voor de geïnteresseerden:
**Online WEBINAR: ONDANKS MIJN VRIJE DAGEN, GAAT DE WEBINAR GEWOON DOOR A.S. DONDERDAG. Op donderdagavond 15 augustus 2019 (volle Maan) is de volgende online activatie&meditatie om 19:45. (ieder nieuwe en volle Maan). Je kunt je registreren met een link op www.inzichten.com/agenda bij de betreffende datum. Met deze webinar openen we het nieuwe multi-dimensionale plasma energielichaam vanuit jouw eigen kosmische hart en laten deze steeds verder ontvouwen. Met de online activatie&meditatie versterken we ook het multi-dimensionale plasma energielichaam, waardoor je ook veel makkelijker het plasma fotonenlicht kan ontvangen en kan laten door stromen. Je kunt dan juist de hogere frequenties en elektromagnetisch verstoringen met meer gemak omzetten naar bliss ervaringen. Je kunt ook tot rust komen en in jezelf zakken vanuit onvoorwaardelijkheid tijdens deze webinar, en er is heling door aanwezigheid en het openen van de onvoorwaardelijkheid van het kosmisch Hart en het nieuwe energielichaam. (deelname 10 euro) Voor de link om te kunnen registreren of voor meer informatie:
http://www.inzichten.com/agenda/actuele-online-activatie-en-meditatie-vm-15aug19.html
**

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

2 REACTIES

 1. Beste Manuela,
  Dit lijkt mij interessant, maar ik zou meer over astronomie moeten weten om het te begrijpen.
  Je schrijft hier dikwijls ‘commitment’, wat bedoel jij daar telkens mee? Waarom niet meteen in het Nederlands het gepaste woord geschreven? Niet iedereen is meertalig!
  “Volgens MWB is: ‘the commitment’: de betrokkenheid (v) ; het het doen opnemen in een instelling ; de belofte (v) ; het engagement ; de toezegging (v) ; de gelofte (v) ; de verplichting (v) ; de verbintenis (v) ; de geëngageerdheid (v)
  ‘commitment’: inzet ; vastlegging ; vastlegging van een uitgave ; verplichting ; verbintenis ; corrigerende
  maatregelen ; verbintenissen ; borgtocht ; toezegging ; inhechtenisneming ; betalingsverplichting.”
  Ik vind het hilarisch dat ik telkens mijn woordenboek moet bovenhalen om de Nederlands te verstaan.
  Ik weet wel dat er modetalen bestaan.
  Wij zijn de verfransing net te boven gekomen en nu zitten we in de veranglicanisering.
  Is het misschien omdat de kern van het westers kapitalisme in de States ligt?
  Moeten wij iets gaan lenen bij de buren, wat wij rijkelijk zelf in huis hebben?
  Je schrijft daar ook over een ‘Ster-tetraëder’. Volgens mij heeft een stervormige tetraëder acht hoeken. Wat bedoel jij met zes hoeken?

  Namasté,
  Met mededogen,

  • Hier ben ik weer!
   Ja, Manuela, telkens als er iets merkwaardigs gebeurd dan ga ik daar,’s nachts over mediteren of dromen.
   Je moet weten dat ik mij toeleg op Jin Shin Jyutsu, die steeds de verbanden van alles opzoeken en er mee werken.
   Nu kwam dat verband, dat u aanhaalde, van het instinkt met de galblaas, naar boven. Ik ben me gaan stromen op de derde diepte: middenvinger; lever; gal; levensessentie, mededogen; verdraagzaamheid; vergiffenis; frustratie; verontwaardigen en meer. Het deed mij deugd, want ik had de laatste weken last met het reserveren van een uitgekozen hotel.
   Ken jij nog meer van deze verbanden?
   Ik wil jou ook nog vertellen dat ik geobsedeerd ben door talen. In de normaalleergangen leerden wij dat taal aan drie voorwaarden moet voldoen:
   1. Eenvoudig zijn
   2. Duidelijk zijn
   3. Verrijkend zijn
   Daarmee heb ik gisteren ook zo sterk gereageerd op het taalgebruik, vooral in Nederland.
   Verder ben ik meditatieleider en hebben wij rond 2012 uitgebreid gemediteerd over en zelfs in een ‘stervormige tetraëder’. Ik heb nog een schaalmodel op zolder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in