Home Featured Hervind je creativiteit en levenslust

  Hervind je creativiteit en levenslust

  DELEN

  dit is een presentatie van Leven als Kunst

  Kun je je voorstellen hoe het is om van binnenuit een voortdurende stroom van creativiteit en levenslust te ervaren?

  En hoe je deze stroom tot uitdrukking brengt in de wereld om je heen zodat je leven moeiteloos tot ontplooiing komt?

  Leven als Kunst

  Het leven is bedoeld als kunstwerk. Wij zijn allemaal creatoren en iedere handeling is een creatieve daad. Helaas staan we vaak staan niet in contact met de creatieve stroom.

  Door blokkades van angst gevormd in het verleden, wordt verhinderd dat je in het huidige moment inspiratie en flow ervaart.

  Hoe je ook probeert je krijgt het patroon niet doorbroken. Je hebt vluchtmechanismen ontwikkeld om de pijn van je onvervulde verlangen om uitdrukking te geven aan wie je bent niet te hoeven voelen. Je zoekt afleiding in de wereld buiten je: in je relaties, werk, televisieseries, het nemen van drugs of wat dan ook. Maar een gevoel van vervulling en het geluk van uitdrukking kunnen geven aan je eigen binnenwereld kun je niet ervaren.

  Je reikt steeds meer naar buiten voor  het vinden van vervulling maar steeds minder ervaar je de magie van het moment. Het leven wordt saai, en soms ook als frustrerend en zwaar ervaren. Het put je uit en je voelt je steeds meer vastzitten. Er is geen nieuwe inspiratie, je geniet niet echt van je leven en je hebt weinig energie.

  Voor het doorbreken van datgene wat tussen jou en een leven van zelfexpressie in staat, hebben wij de cursus Leven als Kunst ontwikkeld.

  Wat gaan we doen in de cursus:

  Door middel van bewustwordingsopdrachten gaan we helder maken wat het is wat jou blokkeert. Door de aangereikte tools en handvatten ga je deze blokkades stap voor stap loslaten.

  Je gaat ontdekken wat je dromen en verlangens zijn en je gaat jezelf versteld doen staan wanneer je uit je comfortzone het leven instapt.

  Je gaat leren hoe je je bewustzijn in het huidige moment houdt waardoor je de vele creatieve mogelijkheden gaat zien.

  Je gaat begrijpen dat dankbaarheid een gevoel van overvloed gaat creëren dat op ieder niveau van je leven tot uitdrukking zal komen. Je zult van iedere nieuwe dag een prachtige ervaring leren maken waarop je in liefde de allermooiste versie van jezelf uitdrukt.

  Je zult naar binnen leren reiken ipv naar buiten en hierdoor zal jouw relatie met de buitenwereld op wonderlijke wijze verbeteren.Je gaat stralen, je gaat je gelukkig voelen met jezelf en ontspannen in het leven staan.

  Je bent niet meer bang om je aandacht te richten op wat je het liefste doet en je hebt het vertrouwen dat hierdoor je leven zal veranderen in een leven dat volmaakt bij je past.

  Wie zijn wij?

  Cursus Leven als Kunst is een samenwerking van Paulianne en Pelerine.

  Beiden zijn wij door onze werkzaamheden als intuïtief coach gespecialiseerd in het werken met blokkades. Het is ons doel mensen te verbinden met de creatieve bron.

  Door middel van intuïtieve  begeleiding en het aanreiken van handvatten, scheppen wij een sfeer die inspireert tot groei en zelfverwerkelijking.

  “Paulianne en Pelerine zetten samen een heel open en ongedwongen sfeer neer waarin alles mogelijk is en er mag zijn.”

  Wij hebben een holistische werkwijze en maken gebruik van meerdere invalshoeken om tot deblokkering van creativiteit te komen. Denk hierbij aan lichaamsoefeningen, intuïtieve ontwikkeling, creatieve expressie en thuisopdrachten.

   Paulianne

  Ik heb een praktijk in Amsterdam in aurareading en coaching. In mijn werk als intuïtief coach zie ik vaak hoe blokkades, angsten en oude overtuigingen de ware zelfexpressie verhindert. Het geeft vaak al verlichting om te weten op welke gebieden van je leven je meer wilt stromen en waar deze blokkades vandaan komen. Bij een aurareading verhelder ik dit. In de cursus leven als kunst gaan we hier op een creatieve manier mee bezig.

  Pelerine

  Ik heb een praktijk in Amsterdam waarin ik mensen terugbreng naar hun essentie. In mijn praktijk ervaar ik steeds opnieuw welke wonderen kunnen gebeuren in iemands leven wanneer er aan angst voorbij gegaan wordt. Wat hiervoor nodig is, is werkelijk in het moment aanwezig te zijn en het verleden los te laten. Op het moment dat angst wordt losgelaten gaat als vanzelf de creativiteit stromen en opent zich een wereld vol nieuwe mogelijkheden.

  Is de cursus Leven als Kunst iets voor jou?

  ♣     Weet je niet hoe je je leven kunt vormgeven zoals je het in je hart voelt?

  ♣     Heb je het idee dat je geblokkeerd bent in je persoonlijke expressie?

  ♣     Heb je het gevoel dat je weinig contact hebt met je creativiteit?

  ♣     Durf je niet de dingen te doen die je zou willen doen?

  ♣     Heb je last van faalangst?

  ♣     Voel je je futloos en gespannen of heb je een burn-out ?

  ♣     Zou je meer willen genieten van je leven?

  Reacties van deelnemers:

  “De sfeer is goed! ‘s Ochtends wordt er hard gewerkt waarbij al snel tot de kern wordt doorgedrongen. Terwijl er ‘s middags ruimte is om vrij creativiteit te uiten. Leuk!”

  “Via verschillende ingangen kan ik mijn blokkades herkennen en deze met creativiteit in een ander licht zetten.”

  “Paulianne en Pelerine zetten samen een heel open en ongedwongen sfeer neer waarin alles mogelijk is en er mag zijn.”

  “Een leuke, rustgevende en inspirerende cursus. Bewust van jezelf!”

  Enthousiast geworden?

  Dan is de cursus Leven als Kunst misschien iets voor jou!

  De cursus wordt op een inspirerende plek in Amsterdam gegeven, 1 dag in de week voor een duur van 7 weken aan een klein groepje mensen. Keuze uit cursusdagen: woensdag of zaterdag.

  Op zondag 23 april hebben we een open dag van 11 tot half 3. Met daarin een korte try-out van de cursus, een eenvoudige lunch en mogelijkheid tot kennismaken en het stellen van vragen.

  Voor meer informatie en voor het aanmelden voor de open dag : www.levenalskunst.nl

   

   

   LAAT EEN REACTIE ACHTER

   Please enter your comment!
   vul je naam in