ook jij bent een kosmisch kanaal
Heb jij wel eens aan je Hoger Zelf gevraagd waarom je hier bent?
Als mensen dit in mijn praktijk vragen, is het antwoord steeds: Zijn. Soms komt er nog een aanvulling, maar het Zijn staat voorop. Maar wat wordt hier nu mee bedoeld? En wat is dat, een ‘kosmisch kanaal’ zijn?

Licht vanuit de Bron en kosmische energieën

Wanneer je meer in Zijn bent, ben je in contact met je intuïtie en is het gemakkelijker om boodschappen en leiding te ontvangen van je Hoger Zelf en je energetische helpers. Maar ben je je er van bewust dat je ook een kanaal bent voor de kosmische energieën en het licht vanuit de Bron?
Misschien herken je je in één van de volgende ervaringen die cliënten met mij deelden:
“Ik ervaar regelmatig dat er bij de ander een ‘klik’ plaatsvindt tijdens een ontmoeting. Op dat moment wordt er iets in gang gezet of ontstaat een besef. Het hoeft niet eens zo te zijn dat ik iets zeg of doe, het gebeurt ineens.”
“Nu ik me ervan bewust ben dat ik een andere planetaire afkomst heb, kan ik mijn energetische ervaringen plaatsen. Zoals energie die ik regelmatig sterk door me heen voel stromen, dit is de energie van mijn kosmische familie, die ik dan, als mens, weer verder kan verspreiden.”
Anderen voelen dat ze omringd worden door een groot wit licht. Het is het licht vanuit de Bron dat via ons de wereld in kan stromen. In deze aanwezigheid kan er bij de ander een verhoging van bewustzijn plaatsvinden. Bijvoorbeeld doordat de ander onderdrukte emoties ervaart of een inzicht heeft.

Je bent een kanaal

In deze periode van transformatie groeit het bewustzijn van de mensheid als geheel. Dit proces gebeurt onder invloed van kosmische energieën zoals zonnevlammen, de invloeden van de maan en andere planeten en het licht vanuit de Bron. Deze hoge frequenties en kosmisch licht helpen ons niet alleen onze trilling te verhogen, maar ook het bewustzijn van anderen te vergroten. De groep mensen die in staat is om dit kosmisch licht te ontvangen en vervolgens weer uit te stralen op aarde, groeit zienderogen. Ze zijn een kanaal voor kosmische frequenties.ook jij bent een kosmisch kanaal

Boodschap

Een cliënte ervaart vaak dat er in haar aanwezigheid een verandering in bewustzijn bij mensen plaatsvindt:
“Tijdens een kunstopleiding zie ik hoe de interactie is tussen twee vrouwen. De ene vrouw, Ans, is ontzettend complimenteus naar Marja die onzeker is over iets wat ze gemaakt heeft. Ik luister naar de lieve, opbeurende dingen die Ans zegt, maar erger me eraan. Ze zet deze vrouw zo op een voetstuk. Wat klopt hier niet?
Later vertelt  Ans iets persoonlijks en opeens zie ik een beeld van een spiegel. Dan komt het besef als een bliksem in mijn hoofd, alsof ik met ‘röntgen ogen’ de situatie kan zien. Ze moet het weten en bijna gehaast zeg ik: ‘Ik begrijp nu wat je doet, je geeft Marja datgene waarnaar je zelf zo verlangt omdat je haar pijn herkent. Lief zijn voor je eigen pijn lukt niet, dus doe je het via haar. Ik gun je zo erg dat het je gaat lukken om jezelf op dat liefdevolle voetstuk te zetten!’
Ans is geraakt, ik voel dat het recht in de roos is en dat het bij haar binnenkomt. Ik schaam me bijna omdat het zo confronterend voor haar is.
In de weken die volgen gaat Ans zelfportretten schilderen. Kleine stukjes van haar gezicht en lichaam verschijnen in details op doek. Beetje bij beetje omarmt ze zichzelf via de verf.”

Zijn

Wellicht heb je een soortgelijke ervaring waarbij je een verandering bij de ander ervoer. Meestal gebeurt dit onbewust, als vanzelf. En juist dít, het gewoon laten gebeuren, is van onschatbare waarde. Dat lukt het beste als je in Zijn bent: in mentale rust, aanwezig in het moment. Als je in verbinding bent met jezelf, ben je ook in verbinding met de energetische wereld.
We zijn gewend om ‘aan te staan’, bezig te zijn, ons nuttig te maken. Maar weet hoe nuttig je bent wanneer je verkeert in ‘Zijn’ en je daarmee open stelt voor de energieën vanuit de kosmos.’

Is er een bedoeling?

Het ontdekken van je spirituele vermogens roept wellicht de vraag op wat je hiermee ‘moet’:
“Is het de bedoeling om een eigen praktijk te starten?
Of is het de bedoeling dat ik mijn gaven op een andere manier in de wereld zet?”
Vanuit het universum is er geen sprake van een bedoeling. Je bent vrij om hier zelf een invulling aan te geven.
Voel waar jouw energie sneller van stroomt: coachen, mensen helen, het geven van yoga?
Of geef je de voorkeur aan een aardse baan, creatief bezig zijn of veel in de natuur zijn? Vanuit het universum is het enige belang dat jij je fijn voelt. Dat je keuzes maakt vanuit je hart, dat je je geïnspireerd voelt en verbonden met jezelf en het goddelijke. Zo stroomt het kosmisch licht het gemakkelijkst door je heen.

Het belang van het alledaagse

Het dagelijks leven biedt volop mogelijkheden om een kanaal te zijn. Josephine ontmoette op straat een dame die haar man had verloren. Voor haar was het juist fijn om haar hart te luchten bij iemand die ze niet kende. Josephine voelde dat dit gesprek helend was voor deze weduwe. Het bood haar de gelegenheid enige zwaarte los te laten en via Josephine kon het licht vanuit de Bron deze dame bereiken.
Wees je bewust van jouw bijdrage in het dagelijks leven. Zeker wanneer je iets gevoeliger bent, pik je gemakkelijker de boodschappen op vanuit het universum. Misschien herken je dat je tijdens een gesprek iets zegt wat niet van jezelf afkomstig is, maar wel uitgesproken moet worden. Je bent dan een kanaal voor de helpers van de ander en brengt de boodschap.
Ook het ‘gewoon” laten doorstromen van de energie is heel waardevol, zonder iets te hoeven doen. Vertrouw erop dat deze energie de juiste plekken bereikt en anderen op een liefdevolle manier aanraakt. Zo verspreidt ieder op zijn of haar eigen manier licht en transformeren we als mensheid.
ook jij bent een kosmisch kanaal

Het optimale kanaal

Om zo optimaal mogelijk de kosmische energieën te kunnen ontvangen en laten doorstromen, helpt het wanneer je lichaam zo veel mogelijk vrij is van blokkades. Dit is stagnerende energie, ontstaan vanuit oud verdriet, boosheid, belemmerende overtuigingen en trauma’s. Hoe meer heel je bent, hoe gemakkelijker het licht vanuit de bron via jou in de wereld kan stromen.
Ook dingen doen waar je blij en vervuld van wordt, helpen je om dit kanaal te zijn. Blijf zo veel mogelijk trouw aan jezelf en maak keuzes vanuit je hart.
Wanneer je goed in je vel zit, ben je een match met de hogere frequenties. Zo helpt ieder van ons het bewustzijn op aarde te vergroten. Dit is grootsheid in zijn eenvoud.

Samenwerken met de goddelijke wereld en je energetische helpers?

Wil jij meer leren meer vertrouwen op en samenwerken met de goddelijke wereld en je energetische helpers? Doe dan mee met de nieuwe serie online classes ‘Vaar je eigen koers in een woelige wereld’. Hierin word je je bewuster van de aanwezigheid van jouw helpers en leer je met hen communiceren. Ook verkrijg je meer helderheid in jouw eigen koers en hoe je hier stappen in kunt zetten.

Hier vind je alle informatie en kun je je aanmelden: https://event.nieuwetijdskind.com/vaar-je-eigen-koers-in-een-woelige-wereld/

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in