Het boek ‘Een Cursus in Lichtwerk

Zoals alle boeken die Irene Verweij schrijft, is ook het boek ‘Cursus in Lichtwerk’, spontaan ontstaan. Zonder vooropgezet plan, werd het boek nog voor de coronacrisis geschreven. Niet wetende dat de informatie die erin staat, juist nu, zo belangrijk en relevant is.

Hoe sta jij erin?

We leven in een intense tijd. Het is een tijd waarin lichtwerk belangrijker is dan ooit. Het boek een Cursus in Lichtwerk nodigt je uit om te onderzoeken hoe jij erin staat. Ervaar je jouw leven en dat wat op het wereldtoneel gebeurt vanuit licht, liefde en vertrouwen? Of beland je in de kramp van angst, weerstand en boosheid? In het boek wordt op toepasbare wijze besproken hoe je vanuit angst kunt leren vertrouwen. Hoe je meer in overgave terecht kunt komen.

Onderzoeken vanuit Licht

Het boek een Cursus in Lichtwerk neemt je mee op een reis door het dagelijks leven en alle thema’s die zich daarin aandienen. Vanuit licht wordt gekeken naar dat wat er speelt. Ieder onderwerp begint met een persoonlijke ervaring van Irene uit haar eigen dagelijkse leven. Vervolgens wordt dit onderwerp uitgediept. Tenslotte wordt je uitgenodigd om aan het eind van het hoofdstuk zelf jouw eigen waarheid te onderzoeken.

Een cursus in Lichtwerk leest makkelijk, raakt herkenbare onderwerpen aan en geeft een visie waardoor zingeving, begrip en acceptatie gevonden kunnen worden in dat wat er speelt.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Het boek ‘Een Cursus in Lichtwerk

Vanuit hart en ziel gaan leven

Irene Verweij (1971) startte in 2016 de Lightworker Academy. Hier organiseert ze jaartrainingen, workshops en online trainingen. Deelnemers worden uitgenodigd zichzelf tegen het licht gehouden. Donkerte wordt niet geschuwd, maar getransformeerd. Door deze transformatie ontstaat ruimte voor licht en (zelf)liefde. Dit is een intens en mooi proces waardoor deelnemers steeds meer vanuit hun hart en ziel in het leven kunnen gaan staan.

Irene:

‘Uiteindelijk heb ik maar 1 groot verlangen en dat is dat wij mensen het leven voluit en in overgave durven te leven. Dat we het lef hebben om alles te doorvoelen en te ervaren, waardoor  onze aardse reis tot een groot sprankelend en magisch avontuur wordt.’

Bekijk het boek bij BOL.COM : Cursus in Lichtwerk

 

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

1 REACTIE

  1. Ik heb het boek aangeschaft voor mezelf .
    Loop nog regelmatig vast met mezelf maar heb al verschillende handvatten gevonden in het boek.
    Hopelijk ga ik vat krijgen op de donkere stukken in mijn leven en kom ik meer in het licht te staan binnenkort.
    Ik heb goede moed daarin .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in