DELEN
zeegezicht-aarde

door Selacia

www.Selacia.com

Stel je voor dat je een pakje krijgt aan je deur, gevuld met goede dingen en ook met dingen die je niet zo leuk vindt, en die je eigenlijk terug zou willen sturen naar de afzender, moest dat mogelijk zijn. De doos bevat ook enkele dingen die je persoonlijk kan gebruiken en die praktisch zijn. Wat indien het pakje afgeleverd zou worden terwijl je weg bent en je niet eens wist dat het er was? Dat pakje is er inderdaad, en het bevat de unieke energieën van oktober. Wat zit er in? Twee eclipsen, een Mercurius retrograde en energetische ondersteuning om je innerlijke rommel schoon te maken en om veel dingen, ook wat betreft relaties, duidelijker te zien. Het wordt bij jou afgeleverd, of je er nu aandacht aan besteedt of niet, de inhoud beïnvloedt jou altijd, ook al geloof je niet in de cycli van de natuur of de transformatieve kracht van planetaire energieën.verbinden-met-aarde

Over het pakje

Het doel van dit artikel is je bewust te maken van het pakje, je helpen verbinding te maken met vooruitzichten in verband met je leven en je uitgestrekte potentieel als goddelijke veranderings-maker. Inderdaad, je hebt enorm potentieel om in grotere mate een kwantum-bestaan te realiseren en te belichamen, deels omdat we in deze tijden leven en ook door de basis van spiritueel transformatie-werk dat je al vele levens hebt gedaan!

Als je bent zoals de meesten, dan ben je al enige tijd in versnelde transformatie-modus, misschien al je hele leven. Je weet intuïtief wel dat dit een ‘levensproject’ is, maar toch is het normaal dat je het beu bent om nog maar eens een nieuwe cyclus van verandering door te gaan, en dat je gewoon het einde van de weg wil bereiken. Ontspan, de weg waarover je het hebt, is een lineaire weg. Je wil niet meer voortdurend herinnerd worden aan je nog steeds heel dysfunctionele en lineaire maatschappij. Dat is de wereld die we erfden, en die we vanuit andere levens ook helpen creëren hebben. Wanneer we het juiste perspectief aannemen, wordt het makkelijker om nog meer geduld en liefdevolle vriendelijkheid te bezitten die nodig is om doorheen deze cruciale fase te gaan.

Elk moment is een kostbaar juweel

Vanuit een hoger spiritueel perspectief is elk moment van je leven een kostbaar juweel, een zegening, omdat je dat ene moment ter beschikking hebt om nog meer verlicht en heel te worden.

Je gewone zelf vergeet makkelijk het geschenk van je leven en waarom je geboren bent in deze tijd in de geschiedenis. Dat conventionele deel van jou is geconditioneerd om te focussen op de finish, en op het daar zo snel mogelijk raken. Boeiend, niet, hoe je lineaire zelf zo gehecht kan raken aan de aankomstlijn die helemaal niet meer relevant is!

Wat nu relevant is

Omdat sommigen onder jullie geen interesse in of kennis van specifieke astrologische invloeden hebben, omschrijf ik de dingen hier algemeen.

Ten eerste staat de cyclus van revolutionaire verandering, die zich al jaren opbouwt en ontelbare andere pieken heeft gekend sinds 2012, op het punt om een intense dans te doen, om elke mens die leeft op een heel persoonlijke en innerlijke manier dooreen te schudden. Het is alsof je iets at met sterke kruiden zonder de ingrediënten te checken – je voelt het vuur in je buik en op andere plaatsen ook misschien! Dat vuur kan aanvoelen als een innerlijke beroering of stressmoment, zo indringend dat het je aandacht krijgt. Het zal vast en zeker diep gewortelde thema’s, die nog niet volledig zijn opgelost, triggeren, en je aandacht trekken op allerlei onrechtvaardigheden in onze maatschappij.

Oktober lijkt sterk op die vurige innerlijke dans en hoe jij daarop reageert. Hou in gedachten dat niets dat naar boven komt in jezelf, toevallig of onbetekenend zal zijn. Doe daarom wat je kan om alert en in je hart te blijven. Dat houdt ook in mededogen hebben met jezelf en anderen – als je dit ook maar een uur lang kan doen wanneer anderen om je heen dit niet kunnen, dan draag je enorm bij aan een liefdevollere wereld. Als je je voelt alsof er een kosmische spade aan het werk is binnenin jou – in een oude wonde of andere onopgeloste dingen – vecht daar dan niet tegen. Je weet diep in jezelf wel wat oorlog doet, niet? Het is niet fraai en het leidt tot niets. Doe wat je kan om vrede te sluiten met de kosmische spade die dingen blijft opgraven die je liever niet wil zien.moeder-aarde

Het goede nieuws

En nu het goede nieuws! De energieën van oktober brengen ontelbare kansen om lastige thema’s die je al lang bij jou draagt, te ontrafelen. Veel focus zal op relaties liggen.

Denk aan bewuste en liefdevolle relaties als zijnde een sleutel tot alles wat je wenst, wil zijn of doen. Nodig bij het begin van oktober je innerlijke wijsheid uit om je te tonen welke relaties het meeste invloed hebben op jouw geluk en vooruitgang op het pad. Wees dankbaar voor de relaties die belangrijke verbindingen zijn, mensen die je op een gezonde inter-afhankelijke manier steunen. Koester ze.

Gebruik je kwantum-uitvergrotend vergrootglas om te kijken naar moeilijke relaties. Dit zijn de mensen die je thuis of op het werk zullen uitdagen, en diegenen die je vooruitgang voortdurend lijken te blokkeren. De uitdagende mensen zijn misschien niet meer in je leven, maar gewoon aan hen denken kan je zelf-twijfel of heel oude thema’s in jezelf opnieuw triggeren.

Wees dapper. Wees alert. Wees liefdevol.

Vraag spirit om je ten volle de geschenken uit het pakje met oktober-energieën te gebruiken. Het pakje heeft niets te maken met andere mensen, het is van jou, en het kan belangrijk zijn voor jouw vooruitgang de komende tijd.

Selacia
Vert. Fran Tielemans

3 REACTIES

 1. Aanpakken de geschenken uit oktober
  Uit te paken en ervaren.
  Wat brengt mij geluk en wat moet er weg.
  De keuze is gauw gemaakt.
  Een paar relatie ‘s hebben een mooie
  Verbinding met mij gemaakt.
  Ze steunen mij toch wel behoorlijk.
  Eentje speciaal.
  De liefdevolle zijn Inderdaad de sleutel
  Voor alles wat ik verder wens.
  Mooi artikel bedankt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in