celia fenn

celia fennHet is echt een dramatische maand geweest op planeet Aarde, en het is nog niet voorbij! Toen ik nadacht over hoe ik dit stuk zou noemen, wou ik het ‘Surfen over de Tsunami’ noemen, omdat het zo echt aanvoelde. Golf na golf stroomde immense en krachtige Zonne-energie binnen, en testte ons zo tot op de limiet, waardoor we onze kwaliteiten dienden aan te spreken wat betreft het ‘berijden van de golven’ Zonne- en Galactische energie. Dit is specifiek een actieve en krachtige tijd geweest voor onze verbinding met het Solaire Licht. Er was recent niet alleen de Zonnepool-omkering, maar er is ook een recordaantal Zonne-vlammen geweest in die periode van het Zonne-maximum.

Deze aanhoudende uitstoten van Licht-energie dragen de Solaire Lichtcodes of ‘instructies’ voor de evolutie en ascensie van Planeet Aarde. Ze hebben hun werk gedaan in de bijna complete hercalibrering van de Aarde-frequentie, en de complete verschuiving en verandering van de Tijdlijn van de Aarde.

Wat we zo intens hebben gevoeld op Aarde, was een complete omkering van 90° in de tijdlijn van de Aarde en de effecten van die verandering van richting. Het is alsof we op weg waren met een aangename bestemming in gedachten, en zelfs in zicht, en dat dan de bestuurder plots zou zeggen: ‘En nu linksaf, linksaf’, en dat deden we dan. Maar dan ontdekken we plots dat we nu een heel andere kant uitgaan, en we geen enkel idee hebben waarheen! Daar nog bij dat een storm plots opkomt, en het voertuig schudt en beeft door de windstoten. We zouden wat angstig en ontdaan zijn, en uitgeput. Maar dan klaart de storm uit, en zien we dat onze nieuwe bestemming nog beter is dan we dachten!

Dat is zo een beetje wat er gebeurde. Onze Hogere Leiding, onze Collectieve Hogere Zelven als de Raad der Ouderen en de Raad der Aarde-hoeders, beslisten dat de huidige Tijdlijn of Spiraal ons nog altijd naar het ‘Nieuwe Wereld’-type van Mogelijke Toekomst voert. Dat was niet de meest gewenste toekomst voor de verdere Evolutie en Ascensie van de Planeet naar Globale Harmonie en Eenheid met Alle Wezens, en met de Natuur, en dus werd de koersverandering op Hoger Level verordend, door de Galactische Raad. De Nieuwe Koers werd aangebracht met de hulp van de Solaire Raad en de explosies van Licht en Kracht van de Zon.

Dit zal natuurlijk manifesteren als verandering op Aarde. Op persoonlijk en fysiek level zullen veel mensen intense ‘ascensie-symptomen’ gevoeld hebben de laatste tijd, gerelateerd aan de frequentie-veranderingen en belangrijke levens-veranderingen. Je leven ging dan ook plots een andere kant uit! Je had misschien een heldere kijk van waar je naartoe ging en toen leek het plots allemaal te verdwijnen en had je geen idee meer waar je heen moest, of waarom! Misschien voelde je je plots boos en geïrriteerd en zelfs wat ontgoocheld, na al dat harde werk om tot op dit punt te raken.

Maar de Hogere Raden van Licht zouden zulke enorme koersverandering niet verordend hebben, moest het niet absoluut noodzakelijk geweest zijn voor het Hoogste Goed.

aarde-zwangerDe Aarde is nu op de correcte Tijdlijn/Tijdspiraal voor de ontplooiing van een Vredevolle en Overvloedige toekomst. Het kan misschien niet zo lijken, door de angst en vrees die opwelt door de economische situatie en de gebeurtenissen in Oekraïne. Maar deze gebeurtenissen zijn de aanleiding om de Aarde-gemeenschap doorheen een volgend level van interactie en socialisatie te laten breken.

Het wordt heel duidelijk voor iedereen dat de ‘Grote Illusie’ en manipulatie van het huidige systeem voorgoed zal crashen. De frequentie van de 5de Dimensie staat niet langer manipulatie en hypocrisie toe. Het wordt ook duidelijk dat de Aarde zich losbreekt uit de controle door Elite-groepen en toelaat dat de ware democratische wil der mensen zich uit. Dit zal tijd vragen, maar het is aan de gang! Overal op Aarde breekt democratie in één of andere vorm door.

Volgens de Hogere Raden van Licht zal deze energie uiteindelijk leiden tot de vorming van een andere soort Maatschappij gebaseerd in de 5de Dimensie. Na de protesten en de weerstand zal de vorming ontstaan van nieuwe sociale units waarin mensen gewoon hun macht terug opeisen van de economische en bedrijfs-structuren en verder gaan met hun leven op een andere manier en op een andere frequentie. Dit houdt ook in dat ze verantwoordelijk zullen zijn voor hun eigen leven, voor hun gemeenschap en voor de Aarde zelf. Er zal een grote herverbinding zijn met de Natuur. Dat is waarom de grote verschuiving van 90° nodig was. We kijken nu in de ‘juiste’ richting, om dit soort toekomst te manifesteren.

Wat betekent dat dan individueel? Wel, voor sommigen zal er niet veel veranderen als je al op dit soort spoor zat, en zal je in staat zijn verder te gaan met minimale aanpassingen. Voor anderen van de ontwaakte Lichtfamilie kan dat een compleet en totaal herdenken van je leven en werk zijn. Je gaat naar een nieuwe bestemming toe, en je Zielsdoel kan net gehercalibreerd zijn om af te lijnen op dit nieuwe Doel. Je kan spreekwoordelijk door de storm rijden zonder een heel duidelijk beeld van waar je naartoe gaat. Maar weet dat, wanneer je kalm, gegrond en gefocust in je hart blijft, de rest dan duidelijk zal worden en je het Wonder en de Schoonheid van de Nieuwe Bestemming zal beginnen zien.

Het vereist Vertrouwen, Aanvaarding en Geduld. Alles is oké!

Zij die nog niet ontwaakt zijn zullen de Atlantis Trauma Stress energieën verder blijven uitspelen, met angst voor rampen, duistere scenario’s en apocalypsen net om de hoek. Dit zal maken dat angst en paniek en stress enorm vergroten, die jullie als Lichtfamilie zullen moeten helpen oplossen. Je kan een energie niet oplossen als je er midden in zit. De ware behoefte is kalm en gecenterd in je Hart te blijven, en in staat een Baken van Licht te zijn. Zoals Aartsengel Michael ons leert, moeten we het Diamanten Licht in ons Hart hebben, en dat krachtige Licht van Liefde en Mededogen uitstralen naar ieder rond ons, zodat ze de verzekering voelen die vanuit de Hogere Dimensies, de raden van Licht en de Engelendimensies komen.

Ja, we zijn op het juiste spoor. We gaan in de richting van een enorme doorbraak van Vrede, Liefde en Samenwerking. Het kan er nu misschien nog niet zo uitzien, maar wanneer het stof gaat liggen na die enorme gebeurtenissen, zullen we op een andere Planeet zijn. Het zal geen Planeet zijn die gedomineerd is door één Natie of Elitegroep, maar een Planeet waar mensen en naties samen beginnen te werken om de problemen van de Aarde op te lossen. De ‘ware’ problemen van Vervuiling en Destructie van onze planeet, van toegang tot Voedsel- en Waterbronnen, en het verlies van Biodiversiteit en Soorten. De problemen van hoe we terugkeren naar een manier van leven die alle leven op Aarde en het recht op Leven van elk levend wezen op Aarde koestert.

Deze problemen zijn niet onoverkoombaar. Ze werden door ons gecreëerd en we kunnen de oplossing ervoor vinden. We hebben de Indigo- en Kristalkinderen hier om ons te helpen, en we hebben de Aardehoeders en de Ouderen en de Familie van Licht. We hebben de steun van de Raden van Licht en de Engelen en de Sterrennaties. Er is niets dat we niet kunnen bereiken, als we het echt willen.

We zijn goed op weg!

Celia Fenn

Vert. Fran Tielemans

4 REACTIES

 1. Heel mooi!! 🙂 dank je voor het plaatsen hier!

  Het is hier lekker rustig om ons heen, waar wij wonen…
  en ja, dat hadden we nodig, ik roep al heel lang om deze
  belangrijke aspecten….. met meerderen die net zo voelen/denken….. opgelucht doorademen 🙂 heerlijk om te lezen…. we gaan weer verder aan de slag…. om Harmonie te creëren en samenwerking… op democratische wijze… 😉

  Gaat helemaal goed komen 🙂 Een hele fijne avond allemaal..

  liefs, Henriëtte <3 xxx

 2. Wat fijn om deze bevestigingen te mogen ontvangen.
  Wat is het toch mooi dat er steeds meer zielen zich bewust worden van dat geen wat er met ons en om ons gebeurd.
  Dank je wel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in