Het leven is een Ont-Dekkingsreis!

Gedurende ons leven is er genoeg toe-gedekt geweest. Door onwetendheid, belemmerende overtuigingen, schaduwkanten, trauma’s en meer. Het is NU dat de mens in snel tempo alles wat toe-gedekt was weer ont-dekt. Ont-hult in plaats van ver-hult.

Het is heerlijk om met woorden te spelen, dus dat is wat je in dit artikel ook zult zien. Het opdelen van woorden zodat ze hun ware essentie laten zien, zoals jij ook jouw ware essentie mag laten zien door te ont-dekken.

Verder OntDekken

Tijdens het uitschrijven van mijn jaarprogramma dat 20 januari start kwam vooral de kracht van het woord ont-dekken langs.

Je hebt toe-dekken en ont-dekken.

Wat wij nu willen doen is ontdekken. Het deksel eraf, tot de kern komen, alles begrijpen wat er is – in en om ons heen. We willen het in onszelf helder krijgen, her-IN-neren. Dit doen we op een reis die we voor onszelf maken. Een ontdekkingsreis naar ons diepste binnenste.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Vele levens hebben we toegewerkt naar dit leven, waarin we allemaal zo enorm veel stappen zetten. Veel mensen om mij heen zie ik enorme stappen zetten in bewustwording. Dat is ook waarom jij hier bent en dit leest, want jij zet deze stappen ook! Om uit de ratrace te stappen en te kiezen voor wat nu telt. Om te gaan voor wat ons nu verder helpt en ook wat met terugwerkende en voortstuwende kracht werkt binnen de 7 generaties die voor en na ons komen.

Wij willen ontdekken wat in het begin van ons leven is toegedekt door alle programma’s die zich al afspelen sinds voor onze geboorte. Wij, die wel enorm helder ter wereld kwamen, wetende waar we vandaan kwamen en met wie we hier naartoe kwamen, wat de afgesproken lessen waren, wat onze blauwdruk is.

Helaas staat het leven erom bekend dat de meeste mensen in totale duisternis van vergetelheid gehuld worden, met de vrije wil om uit die vergetelheid te komen en terug te stappen in weten!

Weten waar je vandaan komt, wie je bent, waarom je hier bent, met wie je hier kwam, met wie je bepaalde afspraken hebt gemaakt en waar die dan over gingen. Weten welke lessen je te leren hebt, welke voorgaande levens je gehad hebt, waarom je juist nu in dit gezin werd geboren. Weten welke prachtige gaven je als mens hebt, waar we onze wijsheid vandaan halen, hoe ons lichaam werkt, etc.

Dit, en nog zoveel meer, ont-dekken we nu hier op Aarde.

“Ontdekken is te weten komen dat iets bestaat, gewaarworden, blootleggen, ondervinden, het deksel eraf halen, het onzichtbare zichtbaar maken, het onwetende wetend maken, her-in-neren en her-in-troduceren, door alle sluiers heen kunnen kijken.”

Over de Waanzinnige Bergkammen

Dit ‘ont-dekken’ doen we ons hele leven lang. Zo ontdekken we weer wat we werkelijk zijn en waar alle wijsheid opgeslagen ligt, maar ook hoe we daar weer toegang toe kunnen krijgen. Op deze ontdekkingsreis komen we regelmatig een sleutel tegen, waardoor we toegang krijgen tot een volgend niveau van de reis. Deze sleutel brengt ons weer verder op ons Zielenpad. Het brengt ons antwoorden en werkt als een Portaal waar we doorheen mogen bewegen. Het is wel aan ons om de sleutels te her-kennen, te zien, te accepteren!

Op onze reis komen we op zoveel plekken. De ene is nog mooier dan de andere. Als we denken dat het niet mooier kan, dan kan het toch nog heel veel mooier! Maar er is uiteraard ook de schaduwvallei. De plek waar we alles opslaan waar we het liefst zover mogelijk vandaan willen blijven in ons leven. Althans, ons ego blijft daar graag weg. Weet dat iedere held door deze vallei heen mag bewegen. Denk aan Frodo van The Lord of the Rings. Net als Frodo mag jij jouw eigen bijzondere queeste afleggen.

Door de Schaduwvallei

De meest mensen blijven liever in de magische bossen en bovenop de waanzinnige bergkammen. De vallei ligt er altijd en je staart zo de donkere diepte in. Alle helden weten dat er geen ontkomen is aan deze plek. Zonder deze schaduwvallei kun je niet groeien en niet naar die nog mooiere plekken toe.

De schaduwvallei is trouwens ook magisch mooi! Zodra je een lantaarn meeneemt op jouw reis, die gekoppeld is aan jouw hart, schijn je overal jouw licht op en zie je de wondere wereld die zich daar afspeelt. De wondere wereld die samengaat met dankbaarheid. Want zodra jij alles kunt zien voor wat het is, zie je ook de magie van deze plek.

Samen op Ont-Dekkingsreis

Tijdens de ‘OntDek JeZelf’ reis gaan we gedurende een half jaar samen op reis naar verschillende plekken. We gaan samen (en toch ook ieder in een eigen individueel proces) naar jouw diepste binnenste, langs de eeuwenoude Poel der Wijsheid, het Magische Bos der Voorgaande Levens, de Vallei der Voorouders, de Grotten van ondergeschoven Heldere Gaven en zoveel meer plekken op Moeder Aarde en in jeZelf die jij mag HerVinden.

We gaan van hoofd naar Hart, via lichaamsgericht werk en heldere waarnemingen, langs het Medicijnwiel, richting Voorouders en Voorgaande levens om met al onze Helpers enorm veel moois te ont-dekken. Want naast belangrijke delen uit jeZelf willen we ook meer verbinden met de Natuur, met VoorOuders, voorgaande levens, heldere gaven zoals Helder Zien, Voelen, en ook met de schaduwen die ons zoveel te brengen hebben.

Ben je benieuwd naar wat deze ‘Ontdek Jezelf’ reis, die 20 januari 2024 start, jou allemaal mag brengen? Via www.soulclear.nl/ontdek-jezelf vind je alle informatie en mag je altijd vrijblijvend contact met me opnemen.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in