wesak

door Selacia

Deze Wesak-periode is uniek, met groot potentieel om je in een hoger vibrationele staat van zijn te katapulteren. Wees alert voor de kansen en je zal krachtige brandstof hebben voor je verlichting. Je kan grote hoeveelheden oude disfunctionele patronen weggooien en in je hogere doel stappen – veel makkelijker dan voordien.

Waarom is deze Wesak anders?

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
 1. Er is sinds vorig jaar een belangrijke versnelling geweest in het ontwaakproces van de mensheid. Gebeurtenissen op wereldschaal en verschuivingen in bewustzijn tonen enorme veranderingen aan, in hoe mensen kijken naar de dingen en reageren op omstandigheden.

  Er waren belangrijke momenten in het ontwaakproces in 2012, bv. de zonnewende van 21 december, maar deze Wesak brengt nog groter potentieel mee.

 2. Hoe je je eigen spiritueel proces het voorbije jaar ook ziet, je bent inderdaad in bewustzijn gegroeid, en ook in je vermogen om je licht helder in de wereld te schijnen. Soms voel je je misschien hetzelfde als tevoren, of voel je je zelfs gefrustreerd over langdurige uitdagingen die maar blijven aanhouden. Het vraagt grote helderheid om jouw eigen subtiele innerlijke verschuivingen op te merken. Wat je ziet kan bedrieglijk zijn. Vertrouw erop dat je niet meer hetzelfde wezen bent als een jaar geleden.

 3. Er is nu meer openheid naar de spirituele energieën die elk jaar tijdens de Wesak beschikbaar zijn. In deze tijd van het jaar is het vaak makkelijker om toegang te krijgen tot het licht en de spirituele zegeningen van verlichte wezens zoals de Boeddha. Als je dit jaar meedoet kan je echter je spirituele groei versnellen met grote sprongen. Een grote energetische poort staat open, die leidt naar spirituele energieën en wijsheid van hogere dimensies. Je kan daar nu op afstemmen.

 4. De ongewone planetaire cycli van dit jaar creëren enorm potentieel voor revolutionaire verschuivingen in bewustzijn. De planetaire standen triggeren grote transformatie, zowel innerlijke als uiterlijke, en katalyseren een diepgaand ‘in vraag stellen’ en verlangen naar verandering. Je hoeft geen astrologie te begrijpen om de invloed ervan te voelen. Deze dingen beïnvloeden iedereen. In mei zijn er twee eclipsen die de rit op de roetsjbaan waarschijnlijk zullen versnellen. De zonne-eclips van 9 mei met de nieuwe maan zal uiterlijke wereldgebeurtenissen stimuleren. Twee weken later zal de maan-eclips van 24 mei innerlijke thema’s doen opflakkeren. Je rit kan makkelijker gaan wanneer je verbinding maakt met de Wesak zegeningen en energetische openingen. Enorme verschuivingen zijn dan mogelijk voor je.

 5. Je spirituele initiatie-proces kan in deze periode sterk versnellen. Wesak is typisch een tijd van initiatie en spirituele groei, maar potentieel is nu kwantum. Dat is omdat je in toenemende mate evolueert naar een multi-dimensionele staat die kwantum en uitgebreid is. Dit is deel van je bestemming en dit is zelfs bedraad in je DNA.transparante watervrouw

Je hebt misschien nooit een Wesak meegemaakt of er nog nooit van gehoord, maar je DNA bevat herinneringen aan wat de oude verlichte meesters onderwezen over het pad van verlichting. Dat is om wat je voorouders leerden en ook wegens herinneringen in het collectief bewustzijn. Deze dingen zijn niet vergeten, zelfs niet in de donkerste tijden.

Je ware natuur is tenslotte goddelijk. Het is in jou gecodeerd om je dit te herinneren, en om je ware zelf te doen ontwaken. Ieder heeft zijn of haar eigen tijdsschema voor verlichting. Verlichte wezens als de Boeddha, de Christus en Tapihritsa onderwezen deze dingen, deels door hoe zij hun leven leidden. Wanneer je Wesak viert, kan je tastbaar met dergelijke wezens contact maken, hun hulp voor je eigen bevrijding ontvangen. Er zijn uitgebreide spirituele energieën aanwezig, en de sluier tussen de dimensies is dunner, en helpt je om overvloedige zegeningen te ontvangen. Jouw ontwaken kan dan in een nieuwe fase komen.

Tijdens de viering van Wesak en de hele periode hiervan kan je jezelf in situaties plaatsen waarin je kan verbinding maken met anderen op het pad van bewust ontwaken. Spendeer ook persoonlijk tijd met dergelijke mensen. Als je kan, doe dan mee aan groepsvieringen die ervaringen kunnen helpen versterken, en terzelfdertijd de mensheid optillen. Het licht van de verlichte meesters is meer dan ooit voordien toegankelijk. Open jezelf ervoor.

Sta toe dat het voorbeeld van deze ouden een nieuwe toewijding in jezelf aanwakkeren, door je de spirituele brandstof en de gelegenheid te geven dat je nodig hebt voor je eigen zelf-realisatie.

Onderneem actie die je licht in de wereld doen schijnen. Je geliefden, buren, en anderen die je zelfs niet kent, zullen er veel aan hebben als jij je licht deelt. Inderdaad, je licht zal het openingsproces voor anderen in gang zetten. Onderschat je eigen kracht niet om de wereld te veranderen.

Denk aan je kracht als goddelijke veranderingsmaker – jouw vermogen om de goede dingen van het universum te ontvangen en om een licht-vervulde wereld te scheppen.

Stem daarop af en dan kan je je doel dienen.

Selacia

www.selacia.com

Vert. Fran Tielemans

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

1 REACTIE

 1. 9 Mei…mijn verjaardag, wat een mooi bewustzijn geschenk.
  Precies zoals het hier staat waren er vorig jaar grote veranderingen, dat moest gebeuren. Mijn grootste inspiratie tot vormgeving zijn mijn voorouders van Nederlands-Indië. Ik voel hun warme liefdevolle verbinding. Zij begeleiden mij in mijn persoonlijke groei naar bewustzijn en werk als Beeldend kunstenaar. Dit blog geeft mij nog meer vertrouwen en kracht om verder te gaan, de juiste energie op te nemen en het licht uitstralen voor mezelf en naar degene die het nodig hebben, vooral in eerste plaats mijn kinderen.
  Hartelijk dank voor dit interessante blog, een positieve stimulans voor mij en vele anderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in