nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Het Ascentierooster (oftewel Lichtrooster) is het nieuw gevormde energetische rooster dat onze planeet omhult. Het reflecteert en vergroot onze ascentieniveaus van bewustzijn. Het is een kristallijnen ‘licht’ matrix die werd verankerd in 1992, vijf jaar na de harmonische convergentie [het bij elkaar komen van lichtstralen]. Alhoewel het op zijn plaats is en functioneert, zal de totale activatie 12 fasen doorlopen, waarbij de volle weerklinkende trillingsfrequentie bereikt zal worden op 12-12-12…. 12 december 2012. De ‘drievoudige data’ (01-01-01 tot 12-12-12) die eenmalig voorkomen in de volgende 12 jaar dragen elk numerieke lichtcodes die elk van de 12 grote vlakken van het lichtrooster openen en activeren. Zie het rooster als een meetkundige aardbol, bestaande uit vijfhoeken en driehoeken, wat schittert als een gefacetteerde, briljante diamant. Het is het gezaaide kristal van een nieuwe vorm, de dubbele penta-dodecahedron (zie het figuur verderop in deze tekst). Het moment is aangebroken, het Goddelijke vervoermiddel van de Aardester. De dubbele penta-dodecahedron heeft 144 facetten, het nummer van de Christus ascentie. (Elke dodecahedron heeft 12 pentakels met 60 facetten, tel daar de 12 vijfhoeken bij om op 72 te komen en verdubbel dit om op 144 uit te komen!)

Het concept van planetaire roosters is niet nieuw. Plato had al theorieën over het concept evenals de oude Egyptenaren, Maya en Hopi Indianen. In zekere zin zijn de roosters het sjabloon, het ‘programma’
dat al het leven laat opereren in de trapsgewijze lichtopmaak. Of, als je wilt, het Ascentierooster is “Windows 2012” dat echt noodzakelijk is voor onze ascentie. Er is er niet maar één, maar er zijn drie rooster sjablonen die
onze planeet omhullen en het menselijke leven beïnvloeden. De drie zijn afzonderlijk, maar ingewikkeld verwant aan elkaar. De roosters hebben afzonderlijke functies die individueel verwant zijn aan: (1) het planetaire zwaartekrachtveld, (2) aards elektromagnetisme, en (3) lichtbewustzijn. Elke verandering of aanpassing van het ene rooster beïnvloed de andere roosters in een proportionele wiskundige ratio.Het ascentierooster is verankerd in de Aarde met twee aspunten. Gigantische energielijnen stromen uit het noordelijke aspunt en keren weer terug in het zuidelijke. Deze energetische lijnen zijn direct verbonden met alle heilige plaatsen van Gaia. Er zijn duizenden van die plaatsen. De roosters reflecteren en reguleren tot op een zeker punt, het kader van bewustzijn van zowel Gaia als de geest. Het Zwaartekracht en Elektromagnetische rooster zijn aangepast tijdens verschillende gelegenheden sinds de vestiging van de mens op het aardoppervlak 200.000 jaar geleden. Het lichtbewustzijns rooster is geëvolueerd met de vergroting van het bewustzijn van de mens.


nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Geometrie van Platonische Lichamen.

Sinds de geboorte van onze planeet, heeft het roosterwerk om de Aarde bestaan uit een heilige geometrische matrix van één van de vijf Platonische Lichamen. Plato geloofde dat de basisstructuur van de Aarde zich bevond in een evolutieproces van
simpele vormen naar meer complexe vormen. In volgorde van complexiteit
zijn de vijf patronen die door Plato werden beschouwd als de bouwstenen van de kristallijne matrix, de tetrahedron (4 vlakken), hexahedron (6 vlakken), octahedron (8 vlekken), dodecahedron (12 vlakken) en de icosahedron (20 vlakken). Plato bedacht verder dat de Aarde evolueerde naar een icosahedronrooster. Academici, waaronder Dr. Ivan Sanderson, Dr. Hagens en Dr. Becker, plaatsten deze vorm in de 70-er jaren in een diagram door het verbinden van de grootste elektromagnetische velden op de map. De punten vormden een driehoekig patroon van vijfhoeken… een icosahedron. Het icosahedron was in feite de geometrie van het planetaire lichtrooster voor de afgelopen millennia, vóór de Harmonische Convergentie.


De Harmonische Convergentie van 1987 was een meting van het trillingsniveau van de Aarde, een test. De Aarde onthulde een veel grotere meting van ‘licht’ dan ooit tevoren. Voor de eerste keer sinds de ‘grote neergang’ droeg de paneet meer ‘licht’ dan ‘duister’. Als resultaat daarvan behoefden alle drie de roosters ‘verbetering’. Het magnetische rooster werd aangepast om de ‘sluier’ op te lichten die de mensen van hun dualiteit scheidde. Het aardrooster werd aangepast om een grotere trillingsgraad naar heilige plaatsen mogelijk te maken. Het licht- of ascentierooster nam een nieuw, hoger geometrisch, model aan dat een veel meer verfijnde lichtcode kon reguleren dan de oude icosahedron.


Zoals Joseph Jochmans schrijft in Aarde: Een Kristallen Planeet, “Voorbij de Platonische reeks Lichamen wordt een andere vorm geometrisch gecreëerd vanuit het oude Icosa-Dodeca kristal. Als je een Icosahedron neemt en lijnen van elk ander punt binnenin de vorm samenvoegt, creëer je twaalf vijfhoeken of vijfpuntige sterren. Als je de buitenste hoeken van de Icosahedron uitbreid en deze knooppunten samenvoegt, creëer je een tweede groep van twaalf vijfhoeken of sterren. Het wordt het zaadkristal die het leven schenkt aan een nieuwe kristallijne vorm die je een dubbele penta-dodecahedron noemt, die bestaat uit twaalf dubbele vijfhoeken die evenredig verspreid zijn over het oppervlak van de Aarde.”


De icosahedron wordt nu vervangen door een ascentie lichtrooster. Een ‘zaadkristal’ matrix, de dubbele penta-dodecahedron is geboren. De geëvolueerde geometrie is goddelijk gemodelleerd om een hogere frequentie te resoneren voor de nieuwe Aarde. Orthodoxe onderzoekers zien in feite dat de knooppunten en rooster uitlijningen van eerder bijdroegen aan de Becker-Hagens rooster map, niet langer kloppen. Weerpatronen veranderingen, klimaten verkeren in een grote flux en trekroutes van vogels zijn veranderd. Walvissen en dolfijnen gooien zichzelf veel vaker op stranden in de laatste 14 jaar sinds de harmonische convergentie. Het geomagnetische veld van de Aarde verandert, en snel. Dit alles controleert een verandering in het roostersysteem en het werk van de Kryon. Het nieuwe ascentierooster breidt zich uit in frequentie nu het magnetische rooster verminderd. Hetoude kristallen rooster vervaagt, en een nieuwe kristallen matrix vormt zich.

Wij zijn onderdeel van de nieuwe kristallen vorming… het ascentierooster. Een van de meest betekenisvolle wegen die beschikbaar voor ons zijn in het ascentieproces komt samen nu Lichtwerkers, in ceremonie en eenheid, de gehele mensheid ontwaken en zich verbinden met de Levende Aarde, door het genereren en direct
richten van positieve energie. Door gemeenschappelijke inspanningen voor
ondersteuning en het geven van licht aan het ascentierooster, versnellen wij zowel haar formatie als de ontbinding van de oudere matrix.


Het Planetaire Ascentierooster is een manifestatie van de energiebetrokkenheid en de patroonsgewijze groei van het Universele Bewustzijn. Aarde is het levende GAIA, het rooster is haar aura. Volgens het rooster bevat de heilige geometrie energiepatronen van de Bloem van Leven, de kristallen matrix van creatie.

WIJ ZIJN MEDESCHEPPERS VAN DE PLANEET AARDE EN HET WERELDWIJDE ASCENTIEROOSTER.

Wij accepteren gemakkelijk dat wij energetische wezens zijn, omringd door een machtig elektromagnetisch veld. Wij kozen ervoor onderdeel van het ascentieproces en de Ascentie van de levende Gaia te zijn. Wij kanaliseren grote stromen van kosmische goddelijke energie inwaarts met de capaciteit om dit licht direct naar
buiten te richten via meditatieve gedachten voor het hoogste goed. Door onze energieën in gesynchroniseerde extatische staat te verenigen vormen wij een krachtige lichtvortex. Deze energie kan reinigen, verlichten, opwinden en activeren al naar gelang onze intentie en stroming. Onze intentie is licht van de hoogste orde,
overgebracht naar het nieuwe rooster, de nieuwe kristallen matrix van Gaia.

Activatie Meditatie

  1. Zoek een plaats waar je comfortabel kunt zitten of liggen.
  2. Adem diep en ritmisch.
  3. Visualiseer diamantlicht energie die door de kruinchakra komt.
  4. Stuur het naar beneden door je ruggengraat, door elke chakra en terug naar het hart.
  5. Laat de energie in een straal stromen, een baan van lichtenergie, naar de kern van de Aarde.
  6. Visualiseer de energie van het witte licht vanuit de kern van de Aarde naar een oneindigheid van lichtfrequenties
  7. die het planetaire rooster voeden.
  8. Ervaar de extase, en laat het stromen.

Door onze creatie en overbrenging van diamantlicht, gelukzalige energie naar het Ascentierooster, activeren wij onszelf simultaan om uitgelijnd te zijn met de verhoogde energie van ascentie. Wij worden liefhebbend, kanaliseren kolommen van licht, wij verbinden ons als één synergetische straal van extase. Elke deelnemer is een vortex, een lichtpunt voor de Aarde, één met elkaar, één met ascentie. Daarmee scheppend en medescheppend de frequentie van de Nieuwe Planeet Aarde naar het hoogste goed. Wij zijn een microkosmos in de macrokosmos,een lichtpunt in de uitbarstende oneindigheid van licht. Wij zijn liefde en er wordt van ons gehouden.… en zo is het..


Bronnen: Earth-keeper.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie achter
vul je naam in