Help jij mee met de laatste loodjes van het Lichtschip?

Wij zijn Live-to-Be, een woon-, leer- en leefgemeenschap in Almere Oosterwold voor jonge mensen tussen de 17 en 30 jaar, die op een kruispunt in hun leven staan. Zij vinden moeizaam aansluiting op reguliere scholen, opleidingen of in werk. Deze jongeren krijgen vaak een stempel op gedrukt en worden zo van buitenaf een bepaalde richting opgeduwd waar zij zich vaak niet erkend en gezien voelen. Het maakt hen tot een kwetsbare doelgroep terwijl zij ons inziens de potentie hebben van krachtige ‘change makers’.

Wij bieden trajecten voor deze jongeren. Zij verblijven tijdelijk bij Live-to-Be om zichzelf verder te  ontwikkelen en bewust te worden waar zij van nature naartoe bewegen. Zij voelen in zichzelf wat hun inspireert en ervaren zingeving en passie. Ze bouwen vertrouwen op dat zij hun dromen in de wereld kunnen manifesteren en een eigen bestaan opbouwen als levens ondernemer: een persoon die werkt vanuit het hart en een unieke bijdrage geeft aan mooiere wereld.. De teamleden van Live-to-Be begeleiden dit proces vanuit gelijkwaardigheid en (h)erkenning. Zij vormen samen met de doelgroep een leefgemeenschap.

Om deelnemers een stevige basis te bieden, bouwen wij het “Lichtschip”. In dit gebouw ervaren jonge mensen dat ze letterlijk en figuurlijk thuiskomen. Ze hebben hun eigen kamer en delen een grote woonkamer/keuken. Verder zijn er ruimtes voor grotere bijeenkomsten en individuele sessies, Het is een prachtig gebouw geworden. Vrijwilligers van over de hele wereld hebben hier met hart en ziel aan gewerkt en vele donateurs en investeerders hebben er al geld ingestopt. Om het gebouw helemaal af te maken is er toch nog aardig wat geld nodig. Hiermee kunnen wij van dit gebouw een waar lichtschip maken: een plek waar jongvolwassenen vanuit hun licht een eigen koers kunnen varen en met hun unieke talenten bijdragen aan een kleurrijke samenleving.

We willen ontzettend graag hulp van een groep mensen die herkennen wat wij aan het doen zijn met deze jongeren. En die bereid zijn daar een donatie aan te geven. Dat wordt super gewaardeerd en is super welkom.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Doe jij ook mee?  https://gf.me/u/y8nrbx

 

Joanne van Wijgerden

namens team Live-to-Be

www.Live-to-Be.com

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap
Vorig artikelVoor alle sterrenkinderen die geboren worden in deze wereld
Volgend artikelIn 5 stappen zijn wie je bent
Joanne van Wijgerden
Joanne van Wijgerden heeft een rijk ervaringsveld als facilitator in workshops en opleidingen,als energetisch therapeut, jongerencoach, alchemist, klankhealer, energetische doula, moeder, partner en multidimensional being. Zij heeft o.a. de Healing Arts Liquid Light Frequencies ontwikkeld en op de markt gebracht. Haar missie is om te leven vanuit liefde, met bewustzijn en erkenning van onze multidimensionaliteit, om dit nieuwe bewustzijn te gronden in het lichaam en integratie van spiritualiteit en seksualiteit ofwel levensenergie. Voor meer informatie over wat zij aanbiedt, zie haar website.

3 REACTIES

  1. Krijg altijd een beetje de kriebels van allerlei bijsturing. De 13e kristalactivatie (vrouwelijke is afgerond) is de eerste aarde mannelijke kristalactivatie. Dit is een individueel proces. Vanuit vele oudheden zoals Atlantis is men groepsbewust maar de vraag is of men niet gewoon jongeren hun eigen ‘ding’ mag laten ervaren. soms de onzekere mens gewoon maar onzeker laten zijn, dan komt de innerlijke verlossing en verschuiving vaak het best tot stand.

    Als je al onzeker bent en geholpen wordt met een druk straks ook nog een change maker te moeten zijn, kun je net de verkeerde change maken. Vooral die voor jezelf.

  2. Spreek een paar klusvrienden aan en zet na afloop een soepmet salae en broodjes neer,
    Schouders er onder jongens..
    Kratje bier na afloop doet ook wonderen..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in