DELEN

11 maart:

Aardmagnetisme, Aardbevingen en Veranderingen van de Aarde die leiden naar de Equinox: Dit is een moeilijke maand geweest in de zin van de Aarde energieën. Op de hielen van de verwoestende aardbeving in Haïti kwam de veel grotere aardbeving in Chili. De zon is zeer actief geweest, met een overvloed aan zonnevlammen en magnetische stormen. Ik las ook onlangs dat maart en oktober wetenschappelijk zijn geclassificeerd als de twee maanden met de hoogste piekactiviteit van het Aardmagnetisme. En dit alles leidt naar de equinox van maart 2010, waarbij nieuw evenwicht voor de Aarde zal worden bereikt.

De verhoogde Aardmagnetische activiteit en de verhoogde activiteit van de Zon zijn de redenen waarom zo veel van ons zich niet zo goed voelen en waarom het weer op onze hele Planeet steeds vaker instabiel en intens is. De Elementalen dansen, feesten en spelen, en we dienen te leren hoe we mee kunnen doen met de Dans van Moeder Aarde. We hebben de neiging om gebeurtenissen zoals Aardbevingen te zien als rampen en catastrofes, en in de moderne wereld lijkt dat waar te zijn vanwege de manier waarop veel van onze steden zijn gebouwd en omdat we zodanig de verbinding met de natuur hebben verloren dat wij de waarschuwingen niet meer horen en niet in staat zijn om te anticiperen op wat er zal gebeuren. Aardbevingen komen continu voor, overal op de Planeet, en vooral in het gebied dat bekend staat als de Pacifische Ring van Vuur. Door de toename van de bevolking op de planeet en de concentratie in de vaak slecht gebouwde steden, gaat dit gepaard met een steeds groter aantal doden en gewonden.

De recente aardbeving in Chili raakte mij meer dan die van Haïti, omdat ik vrienden heb gekregen in Chili, tijdens mijn recente bezoeken aan Argentinië en Brazilië. Ik ben mij ervan bewust, zoals Aartsengel Michaël heeft opgemerkt in 2009, dat een enorm sterke stroming van Aarde energie door het Zuid-Amerikaanse continent omhoog loopt naar het Andes gebergte om daar de stroom te kruisen die naar beneden loopt vanaf de Rocky Mountains in Noord-Amerika. Het ontmoetingspunt ligt in Midden-Amerika in het land van de Maya’s. De energiestroom in Zuid- Amerika zou ik de “Staart van de Draak” willen noemen, omdat het echt één van de krachtigste aardstromingen is van zogenaamde Drakenenergie, die betrokken is bij deze bewegingen en transformaties. Het is alsof de “Draak” zijn staart verplaatste, waarbij de energiestroom zich door het land verplaatste en intense verschuivingen en bewegingen veroorzaakte.

Deze geweldige kracht werd mij extra duidelijk door een brief van mijn vriendin Anne, die in Chillan woont, midden in het epicentrum van de aardbeving. Ze merkte op dat een paar dagen na de grote aardbeving, een plaatselijke vulkaan vurige lava begon uit te stoten. Chilenen zijn niet onbekend met aardbevingen en vulkanen, hun land leeft en de draak ademt, en de Nieuwe Aarde energie is actief en beweegt zich met hartstocht door het land en het volk. Deze recente Aardeactiviteit in Chili had als effect dat de aardas een heel klein beetje is verplaatst. Maar, in kringen van de Kwantum Wetenschap is het bekend dat er maar een heel kleine verandering nodig is om een verschuiving in het hele patroon van het grote geheel te veroorzaken. De aarde is inderdaad aan het uitdijen, aan het veranderen en aan het groeien en is iets “nieuws” aan het worden. Ik las onlangs ook over een onderzoek in Zuidoost-Azië, dat suggereerde dat de zee zich terugtrekt en niet stijgt, en dat past in het concept van een groeiende aarde als onderdeel van de veranderingen! We leven in geweldige tijden!

Maar, terug naar Chili. Ik wil graag met jullie informatie delen die ik kreeg van mijn vrienden Thomas en Anne uit Chili. Ik ontmoette ze in mei tijdens een bijeenkomst die ik georganiseerd had in Buenos Aires in mei, en ze kwamen nog eens toen ik daar was in november afgelopen jaar. Thomas is een Belg en Anne is een Française, en ze zijn geëmigreerd naar Chili, waar hun dochter werd geboren. Ze zijn avontuurlijk van aard en ze zijn spiritueel zeer toegewijd aan hun groei en de dienstbaarheid aan het licht.

Ik wil graag met jullie een aantal brieven delen die ik van hen heb ontvangen, geschreven door Anne. Na mijn eerste vragen over hun welzijn via Facebook, stuurde ze me deze brief, die verrassend is door haar positieve energie, ondanks wat ze net hadden meegemaakt: ‘Bedankt voor uw berichten. Wij hebben nog geen elektriciteit in het dorp, maar de mensen bieden hun benzine aan voor de generatoren, zodat we ons in verbinding kunnen stellen met de buitenwereld. We zijn nog steeds erg gespannen, want in ons dorp was de aardbeving heel erg sterk, gewelddadig en de aardbeving duurde hééééééééél erg lang, maar verder gaat het goed met ons. Alles wat kapot kon gaan in het huis is kapot en we hebben er geen licht, noch een badkamer (alles van binnen is vernietigd). Het is nog steeds moeilijk om te slapen, maar we zijn er dankbaar voor dat we nog leven en dat we de mogelijkheid hadden om zo snel het huis uit te gaan.

Elhaia (hun dochter) klemt zich vast aan haar vader … ‘Mijn vader, die mijn leven heeft gered “, omdat hij naar haar slaapkamer toe ging om haar te halen voordat hij het huis uit ging en ze is nog steeds heel erg gespannen.

De aarde is hier nog steeds aan het schudden, maar een stuk minder dan voorheen. En gisteren, stroomde er Lava uit een van de 6 vulkanen van de Termas.

We sturen Liefde naar al degenen onder jullie die berichten hebben achtergelaten.

We zetten nieuws op de blog zo gauw als we kunnen. Het is goed om er over te praten.

Maar maak je geen zorgen. We hebben heel veel liefde in ons hart en zijn dankbaar voor de zegening dat we hebben geweten wat te doen op de juiste tijd, hoewel het gebeurde om 4 uur in de ochtend en iedereen sliep.

Liefde aan u allen.

De meest recente brief die ik kreeg van Anne en Thomas, een paar dagen geleden, liet ook dit uitzonderlijke vertrouwen zien en dankbaarheid voor het geschenk van het leven. Ze noemt ook dat er een ongelooflijke geest van samenwerking en steun heerst onder de gewone mensen in Chili. In de media hoor je alleen de sensationele verhalen van plunderingen en onrust, die zijn bedoeld om bij de lezers angst te veroorzaken. Dus, als je de brief van Anne leest, zie dan alsjeblieft ook de andere kant van het verhaal. De energie die ontstaat tussen de Familie van Licht als gewone mensen elkaar steunen tijdens een crisissituatie. De angst verdwijnt, omdat ze weten dat ze elkaar eensgezind kunnen ondersteunen.

“We zijn op dit moment zo geëmotioneerd ….. Maar ook zo vol met de energie van de aarde. Ze vulde ons met zoveel kracht en liefde, … gisteren hebben we gezegd dat het bijna was alsof we de liefde met de aarde zelf bedreven. We zijn hierna op haar verliefd geworden. Maar we voelen ons nog steeds een klein beetje geschokt.

Het land reageert op een mooie manier op de gebeurtenis, en een week erna, werd een show georganiseerd om in het hele land geld in te zamelen en het hele land zo veel, zo veel geld (het dubbele van wat we verwacht hadden, om in staat te worden gesteld om tijdelijke woningen te bouwen ) … het is ongelofelijk. Iedereen helpt iedereen. Mensen gaan naar de kust (niet echt ver van de bergen hier) met hun auto vol met voedsel en kleding om dat daar aan de getroffen bevolking te geven. En je kunt zien hoe mensen elkaar omhelzen langs de weg van ons dorp naar de stad.

Het is overweldigend.

We zullen het nooit vergeten, de kracht en de tijd die deze aardbeving geduurd heeft is zóóóó laaaang. Tijdens de eerste beving en de hele week heeft de aarde als een gek geschokt. We bevonden ons precies midden in het gebied van het epicentrum, dus het was verbazingwekkend krachtig. Op dit moment zijn er nog wel wat naschokken, maar veel minder. We zijn er inmiddels aan gewend. We voelden ons zo krachtig tijdens deze gebeurtenis, zo krachtig, en de hele tijd behielden we het gevoel dat we gelijk zijn aan deze gekke en ongelooflijk sterke energie, waar wij mee geconfronteerd werden door het dansen van ons huis en het schudden van de weg. We hebben ons nooit machteloos gevoeld, op geen enkel moment. Geschokt zijn we, ja! Maar we zijn ook blij dat we in staat zijn geweest om deze ervaring te overleven, die ons eeuwig bij zal blijven.”

Anne spreekt ook over de manier waarop het Chileense volk bijeenkwam om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de aardbeving in Santiago, in het blog schrijft dat ze met Thomas. Jullie vinden de blog op http://chileetc.over-blog.es/

Het is zeker een genot om te weten dat er mensen zijn die de theorie in de praktijk brengen en hun waarheid te leven als een Familie van Licht. En ook om te weten dat er op dit moment in Chili zo’n samenwerkingsgeest en steun is voor elkaar. Ik stuur Zegeningen van Licht aan al deze mooie mensen in Chili!

En zo, om terug te keren naar waar ik begon, leven we in een tijd van grote Geomagnetische activiteit, in deze maand maart. Ik denk dat deze toename van activiteit gerelateerd is aan Kosmische cycli van de Aarde en de afstemming op het Leeuwenpoort Sterrenportaal in juli en augustus. Op dit moment, in maart, worden de nieuwe energieën uit het Kosmische Hart voelbaar en de Aarde bereidt zich voor om de nieuwe impulsen uit het Kosmische Hart in de Aarderasters te ontvangen. Deze grote verschuiving betekent dat zeer krachtige nieuwe energieën zich aan het voorbereiden zijn om te worden ontvangen in de periode juli / augustus na de zonnewende.

De aarde is bezig om haar Cosmische bestemming te bereiken en om haar verschuiving te voltooien naar een “nieuw” paradigma en een nieuwe plek die wij de “Nieuwe Aarde” hebben genoemd. We leren om in onze Kracht te gaan staan, in onze Empathische vermogens, in ons gevoel van Eenheid en Liefde, en we zijn aan het leren dat we in Partnerschap dienen te Dansen met de Elementen en we leren om verschuivingen te voelen en om op verschuivingen te anticiperen en ook hoe met ze om te gaan met Balans en Liefde!

© 2010-11 Celia Fenn en Starchild Global
Nederlandse vertaling © 2010-11 Oscar Woudsma, www.dezesdezon.nl
Dit werk valt onder licentie van Creative Commons License.

U bent vrij om het werk te kopiëren, te verspreiden, vertonen en uit te voeren onder de volgende voorwaarden: U moet de auteur benoemen, U mag dit werk niet gebruiken voor commerciële doeleinden, en u mag dit werk niet wijzigen, veranderen of voortbouwen op dit werk. Bij hergebruik of verspreiding dient U de licentievoorwaarden van dit werk kenbaar te maken aan anderen. Van elk van deze voorwaarden kan worden afgeweken indien u toestemming hebt van de rechthebbende. Voor elk ander doel van gebruik moet toestemming worden verleend door de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in